Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش وضعیت فعالیت مدارس از ۱۵ شهریور و نحوه حضور دانش‌آموزان را در شرایط قرمز، زرد و سفید تشریح کرد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ رضوان حکیم‌زاده معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش درباره بازگشایی مدارس از 15 شهریور ماه اظهار کرد: با توجه به اهمیت سلامت دانش‌آموزان و اینکه اولویت شماره یک سلامت آنهاست با تصمیمات ستاد ملی کرونا هماهنگ هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آموزش و پرورش تمهیدات لازم را برای بازگشایی مدارس اندیشیده است و سناریوهای مختلف برای مناطق مختلف کشور داریم اما درباره زمان بازگشایی تابع تصمیمات ستاد ملی مقابله با کرونا هستیم و هر زمان به ما اجازه داده شود مدارس را بازگشایی می‌کنیم.

اگر در وضعیت قرمز بودیم آموزش مجازی ارائه خواهد شد

وی افزود: زمانی که‌ فعالیت مدارس را آغاز کنیم تدریس همه محتوای برنامه‌های درسی مدنظر است و اگر در وضعیت قرمز باشیم از طریق شبکه شاد و فضای مجازی آموزش‌ها ارائه خواهد شد بنابراین مشکلی برای شروع فعالیت مدارس از 15 شهریور نداریم و اطمینان می‌دهیم در هر شرایطی آموزش دانش‌آموزان با جدیت دنبال می‌شود.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش درباره سناریوهای مختلف بازگشایی مدارس گفت: با توجه به شرایط مناطق مختلف و تجربه‌ای که از سال تحصیلی گذشته کسب کردیم سناریوهای مختلفی طراحی شده است، در سال تحصیلی گذشته آموزش‌ها از طریق شبکه شاد ارائه شد و در مناطق محروم از طریق راهبران آموزشی و ارائه درسنامه آموزش‌ها را پیگیری کردیم بنابراین تجارب را واکاوی و نقاط ضعف و قوت شناسایی شد و در مرحله بعد به جای تصمیم برای کل کشور با توجه به شرایط مناطق مختلف اصول شناسایی می‌شود و این اختیار را به شورای مدرسه می‌دهیم تا بتواند در محدوده مشخص شده درباره نوع ارائه آموزش‌ها تصمیم‌گیری کند.

آموزش‌ها در سه وضعیت قرمز، زرد و سفید

حکیم زاده با اشاره به اینکه در وضعیت قرمز آموزش‌ها به صورت مجازی و تلویزیونی خواهد بود، ادامه داد؛ در وضعیت زرد ترکیبی از آموزش مجازی و حضوری را داریم و در وضعیت سفید که بیشتر شامل مناطق روستایی و عشایری است که تعداد جمعیت دانش آموزی آنها کم است و امکانات فناوری در اختیار ندارند، در این مناطق معلم می‌تواند با رعایت نکات بهداشتی کلاس درس را به صورت حضوری برگزار کند.

مسئولان از چرخه سهامداری مدارس ودانشگاهها خارج شوندوزیر آموزش‌و‌پرورش: مدارس از 15 شهریور بازگشایی می‌شوندکدام مکانیزمها در مدارس منجر به بازتولید "خشونت" شده اند؟شروط بازگشایی مدارس در شرایط کرونا/ حضور یک‌روز در میان دانش‌آموزان

وی بیان کرد: نقش خانواده‌ها تعریف و به آن توجه کرده‌ایم تا بتوانیم شرایط مختلف را فراهم و اطمینان پیدا کنیم هیچ دانش‌آموزی از آموزش بی بهره نمی‌ماند.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به این پرسش که آیا قرار است کلاس‌های درس یک روز در میان برگزار شود، متذکر شد یکی از مدلهای ترکیبی که در شرایط زرد ارائه خواهد شد تقسیم بندی دانش‌آموزان به گروه‌های کوچک و حضور در کلاس‌های درس برای رفع اشکال است این سبک از آموزش که به روش معکوس معروف است در دنیا برای استفاده بهینه از کلاس درس مورد استفاده است اما این تنها روش نیست و ممکن است شورای مدرسه موارد دیگری را با خلاقیت خود پیشنهاد کند در تمام این شرایط برای ما بسیار مهم است که حتماً پروتکل‌های بهداشتی رعایت شود و هر تصمیمی که شورای مدرسه می‌گیرد رعایت موارد بهداشتی و حفظ سلامت دانش‌آموزان اولویت نخست باشد.

وی در پاسخ به این پرسش که چگونه بر عملکرد مدارس و رعایت نکات بهداشتی نظارت می‌کنید، عنوان کرد: آموزش و پرورش یک شبکه گسترده است و حتی در نقاط صفر مرزی مدرسه داریم و از طریق مناطق و استان‌ها بر اجرای دستورالعمل‌ها نظارت داریم همچنین از طریق سامانه، فعالیت‌های مجازی را رصد می‌کنیم، خانواده‌ها نیز شرکای آموزشی ما هستند و برای اولین بار به صورت جدی وارد میدان شده در کنار آموزش و پرورش هستند و اگر بحران کرونا نباشد نقش آفرینی جدی خانواده‌ها را باید داشته باشیم.

مدارس باید برای دریافت شهریه فوق‌برنامه‌ها صبر کنند

حکیم‌زاده درباره وضعیت مدارسی که شهریه دریافت می‌کنند و ممکن است برای ارائه خدمات دانش‌آموزان را ملزم به حضور فیزیکی در مدارس کنند، گفت: اینکه به شورای مدرسه اختیار می‌دهیم تا در چهارچوب دستورالعمل اقدام کند این گونه نیست که اگر وضعیت منطقه‌ای قرمز باشد شورای مدرسه بتوانذ به دانش‌آموزان بگوید حتماً باید به مدرسه بیایید، نقش آفرینی شورای مدرسه متوجه وضعیت زرد است همچنین امسال برای ثبت‌نام تاکید شده است در مرحله اول فقط شهریه ثابت را دریافت کنند و برای دریافت شهریه فوق برنامه‌ها باید صبر کنند تا وضعیت مشخص شود، آموزش و پرورش وظیفه خود می‌داند حافظ منافع خانواده‌ها باشد و بخشنامه‌ای را وزیر به استان‌ها ارسال کرد تا مدارس هزینه خدمات ارائه نشده را به خانواده‌ها بازگردانند و این اتفاق افتاد.

99 درصد مدارس عضو شاد شدند

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به این پرسش که آیا شاد با توجه به وضعیت اینترنت و گرانی گوشی‌های هوشمند انتظارات را برآورده کرد، متذکر شد: شاد یک گام رو به جلو بود اما بدین معنا نیست که مشکلی نداشتیم، آموزش و پرورش در ماجرای تعطیلی کرونایی مدارس سریع واکنش نشان داد و برنامه‌های آموزشی از طریق تلویزیون پخش شد اما چون تعامل وجود نداشت و نیاز بود بین معلم و دانش‌آموز ارتباط حفظ شود شبکه شاد در زمان کوتاه را‌ه‌اندازی شد و نتایج آن هم خوب بود. افرادی که گوشی هوشمند و اینترنت داشتند عضو شدند و 99 درصد مدارس به این سامانه پیوستند و برای دانش‌آموزانی که امکان استفاده از شاد نداشتند برنامه‌های تلویزیونی و درسنامه‌ها ارائه شد، بعد از اتمام سال تحصیلی جلسات منظمی داریم که موضوع شاد بررسی می‌شود تا قابلیت‌ها افزایش و نقاط ضعف کاهش یابد.

وی ادامه داد: در تابستان با شبکه آموزش برنامه مشترک مهارت‌آموزی داریم که هر روز پخش می‌شود همچنین برای توانمندسازی معلمان به منظور استفاده بهتر از فضای مجازی برنامه‌هایی داریم و اگر کرونا هم نباشد باید برای غنی سازی یادگیری و تنوع بخشی به منابع یادگیری باید از فناوری استفاده شود از معلمان تشکر می‌کنم که در این شرایط با دغدغه پای کار آمدند.

انتهای پیام/

R1014132/P/S2,22/CT11 واژه های کاربردی مرتبط دانش‌آموزان وزارت آموزش و پرورش مدارس دولتی بیشتر بخوانید... ممنوعیت کلاس حضوری دانش‌آموزان تا زمان بازگشایی مدارس/ خانواده‌ها تخلفات را به این شماره اطلاع دهند ثبت تقاضای تغییر کاربری ۱.۵ میلیون متر از مدارس دولتی در شرایط نیاز شدید به فضای آموزشی!! زالی: ۸۰ درصد مردم تهران مستعد ابتلا به کرونا /بازگشایی مدارس از ۱۵ شهریور پیشنهاد بود!

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانش آموزان وزارت آموزش و پرورش مدارس دولتی دانش آموزان وزارت آموزش و پرورش مدارس دولتی معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش بازگشایی مدارس شورای مدرسه دانش آموزان خانواده ها وضعیت قرمز برنامه ها آموزش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۶۰۷۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم

حجت الله الماسی با بیان اینکه مدارس خاص اوتیسم جزو گروه مدارس آموزش و پرورش استثنایی هستند گفت: گروه‌های مختلف در سازمان استثنایی شامل کم توان ذهنی، ناشنوا، نابینا، معلول جسمی حرکتی هستند که اوتیسم جز یکی از این گروه‌هاست.

وی با بیان اینکه در مدارس اوتیسم دانش‌آموزان با اختلالات طیف اوتیسم تحصیل می کنند افزود: پایه‌های تحصیلی آن ها از پیش دبستانی تا متوسطه دوم و کار و دانش ویژه است؛ الگوی آموزشی در این مدارس از پیش دبستانی تا پایان دوره ابتدایی معمولاً آموزش انفرادی که در دنیا رایج است صورت می‌گیرد و کمتر کار گروهی و فعالیت گروهی انجام می‌شود.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی حداکثر تراکم کلاس در مدارس اوتیسم را پنج نفر عنوان کرد و ادامه داد: در متوسطه اول و یا به عبارتی پیش حرفه‌ای و کار و دانش خاص با توجه به ویژگی‌های هر کدام از گروه‌های دانش آموزان با نیازهای ویژه در طیف اوتیسم، در گروه‌های کوچک آموزش‌های کلاسی ارائه می‌شود.

الماسی تفاوت این مدارس را با مدارس عادی اینگونه توضیح داد: در این مدارس سعی می‌کنیم متناسب با نیاز دانش‌آموزان طیف اوتیسم که عموما به ارتباط نداشتن و تعامل با محیط و عدم توجه دچار هستند، مناسب سازی‌ لازم انجام شود به عنوان مثال نور در چنین مدارسی باید خاص باشد.

وی با بیان اینکه طیف اوتیسم در سه سطح خیلی شدید، شدید و خفیف تعریف می‌شود گفت: میزان آموزش‌ها با توجه به شدت معلولیت انجام می‌شود. در آموزش با نیازهای ویژه در طیف اوتیسم بیشتر تمرکز بر ارائه محتوای دیداری و تصاویر است و کمتر متن و سایر رسانه‌های دیگر اهمیت دارند.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی تعداد دانش آموزان با اختلالات اوتیسم در کشور که در مدارس استثنایی تحصیل می‌کنند را حدود ۳۵۰۰ نفر عنوان کرد و افزود: حدود ۳۵۰ نفر طیف اوتیسم با شدت کم یا خفیف در مدارس عادی مشغول به تحصیل هستند.

الماسی با بیان اینکه در کشور ما ۳۵ مدرسه خاص اوتیسم وجود دارد اظهار کرد: در استان‌های مختلف گاه بیشتر از یک مدرسه وجود دارد و بعضی استان‌ها مدرسه ندارند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • آمادگی مجموعه مدارس صدرا در اجرای کامل سند تحول آموزش و پرورش
  • نهمین دوره جشنواره خوارزمی در کاشان
  • هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • از متن تا حاشیه تغییر کتب درسی
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • مدارس سمپاد در مناطق عشایری راه‌اندازی می‌شود
  • فعالیت کلاس‌های درس مدارس خوزستان تا روز آخر
  • زجر خلاقیت زیر زنجیر کتاب‌های درسی