Web Analytics Made Easy - Statcounter

️مصطفی مرزبان در گفتگو با خبرآنلاین استان مرکزی ،در تکمیل این خبر گفت: در این راستا با نصب بنر و پلاکارد در  نقاط پر تردد و مرکز شهر، از عواقب سفر با تورهای غیر مجاز  به مردم اطلاع رسانی انجام شد.

️سرپرست اداره کل میراث فرهنگی استان خاطر نشان کرد : در حال حاضر شاهد مراجعه افرادی هستیم که به دلیل عدم رعایت مسائل ایمنی و پایین بودن کیفیت خدمات و عدم پایبندی مجریان تور به تعهدات خود، از این تورها شکایت می‌کنند که اغلب آنها تورهایی هستند که به‌صورت غیرمجاز اجرا می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تصریح کرد :متاسفانه متولیان تورهای غیرمجاز، که اخیرا از طریق شبکه های مجازی نیز به انجام تبلیغات می پردازند، شناخت کافی از گردشگری ندارند و به صنعت گردشگری و تورگردانی استان  و به  چرخه صنعت گردشگری ضربه می زند.

 ️مرزبان همچنین به اطلاع رسانی در این مورد هم اشاره کرد و گفت: هشدار برای تورهای مسافرتی و گردشگری از سوی افراد غیر مجاز و فاقد مجوز به عموم مردم داده شد.

️وی عنوان کرد: در خصوص اطلاع رسانی به مردم از طریق صداو ‌سیمای استان نیز  در نظر داریم این موضوع به آگاهی عموم مردم رسیده شود.

مرزبان با اشاره به اهمیت رضایت مسافران و گردشگران از خدماتی که ارائه می شود اظهار کرد:  هیأتی متشکل از نماینده مجمع دفاتر خدمات مسافرتی، کارشناس نظارت بر تاسیسات گردشگری اداره کل، رئیس شهرستانها و حراست اداره کل تشکیل شده که هدف از تشکیل این کمیته بازبینی و نظارت بیشتر بر نحوه فعالیت دفاتر خدمات مسافرتی استان و  جلوگیری از فعالیت تورهای غیر مجاز است.

️مرزبان گفت: فعالیت تورهای غیر مجاز در منطقه می تواند ضربه سنگینی به صنعت گردشگری منطقه وارد کند که باید این فعالیت ها ساماندهی و از فعالیت های غیر مجاز جلوگیری شود.

 سرپرست اداره کل میراث فرهنگی استان  بیان نمود: استان‌مرکزی دارای ۸۰ راهنمای گردشگری کارت دار است که به فعالیت های گردشگری می پردازند  و دفاتر خدمات مسافرتی گردشگری که مجوز ارائه تور دریافت کرده اند باید به حوزه تورگردانی وارد شوند تا امنیت، رفاه و آرامش برای گردشگران فراهم شود.
او در ادامه تصریح کرد: برخی افراد فرصت طلب با انتشار یک شماره تلفن اقدام به تبلیغ تورهای مختلف می کنند که تنها منافع خود را در نظر می گیرند و پاسخگوی مشکلات احتمالی نیستند.

مرزبان با بیان اینکه تور گردانی یک کار تخصصی است متذکر شد : افرادی که در این حرفه فعالیت می کنند باید آموزش های لازم را فرا بگیرند و گذراندن یک دوره ۶ماهه نباید ملاک کار قرار گیرد.

مرزبان افزود: در صورتی که هم استانی ها نیز به ما گزارشی از فعالیت تورهای غیرمجاز ارائه دهند ما حتما تخلفات صورت گرفته را پیگیری خواهیم کرد.

وی خاطر نشان کرد: آژانس‌های خدمات مسافرتی قانونی و مجاز کشور با توجه به نظارت های انجام شده تخلفات کمتری دارند و عمده تخلفاتی که انجام می‌شود، توسط آژانس‌های غیرمجاز است  و متاسفانه بسیاری از مردم با دیدن تبلیغات تورهای گردشگری با قیمت‌های ارزان، اطلاعات کافی در خصوص احتمال تخلف در این تورها را ندارند و امیدواریم بتوانیم معضلات اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی آنها رابه مردم بشناسانیم.
 
 در استان‌مرکزی ۵۹  دفتر خدمات مسافرتی و ۱۷  هتل  و ۲ هتل آپارتمان مجاز به مسافرین و گردشگران خدمات رسانی می کنند.

کد خبر 1407888

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان مرکزی تورهای غیر مجاز خدمات مسافرتی غیر مجاز اداره کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۶۲۸۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رد ۱۶۰۰ درخواست مجوز صیادی بدون اعلام دلیل

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد کلان خبرگزاری صداوسیما، خرداد پارسال بود که نخستین مجوز صیادی برای صیادان استان هرمزگان از درگاه ملی مجوز‌ها صادر شد. چند دهه بود که صیادان بدون مجوز به فعالیت صید و صیادی می‌پرداختند و از بروکراسی‌های اداری سازمان شیلات گلایه‌مند بودند.

با راه اندازی درگاه ملی مجوز‌ها و لزوم اتصال همه دستگاه‌ها به این درگاه، مجوز صیادی هم در نوبت صدور الکترونیکی قرار گرفت. تا اینکه در نهایت نخستین مجوز صیادی خرداد پارسال صادر شد.

گفتنی است؛ براساس ماده ۷ مکرر قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴، همه دستگاه‌ها می‌بایست تا فروردین ۱۴۰۲ به درگاه ملی مجوز‌ها می‌پیوستند. اما سازمان شیلات به قانون تمکین نکرد و مجوز‌های صیادی هنوز در انتظار صدور الکترونیکی بودند تا در نهایت، خرداد ۱۴۰۲، درگاه ملی براساس تکلیف قانونی، اقدام به صدور الکترونیکی مجوز‌های صیادی به جای سازمان شیلات کرد.

اما سازمان شیلات همچنان این مجوز‌های صادر شده را قبول نداشت. در این زمان، صیادان از طرفی به دلیل گرفتن مجوز‌ها پس از سال‌ها فعالیت، خوشحال بودند، اما از طرف دیگر از عدم همراهی سازمان شیلات گلایه داشتند.

در نهایت، با پیگیری‌های چندین باره رسانه ملی و اعزام خبرنگار اختصاصی به بندرعباس برای پیگیری موضوع، سازمان شیلات از قانون تمکین کرد و مجوز‌های صادره از درگاه را به رسمیت شناخت و برای ۹ هزار صیاد مجوز صیادی صادر شد. بنابراین، امکان صید قانونی از ساحل بندرعباس برای صیادان فراهم شد. همچنین این صیادان از بیمه و سوخت هم بهره‌مند شدند.

در جنوب کشور، چهار استان ساحلی داریم که پیشه اکثر مردمان این استان ها، صیادی است. اما با پیگیری‌های چند ماهه، تنها صیادان استان هرمزگان توانستند از درگاه ملی مجوز صید دریافت کنند و صیادان سه استان دیگر یعنی سیستان و بلوچستان، چابهار و خوزستان هنوز در انتظار صید قانونی و رسمی هستند.

مرداد پارسال، آقای حسین حسینی رئیس سازمان شیلات در برنامه میز اقتصاد شبکه خبر، قول داده بود که تا یک ماه دیگر امکان صدور مجوز صیادی برای استان سیستان و بلوچستان هم فراهم شود. این موضوع را از مرکز بهبود فضای کسب و کار جویا شدیم.

حاجی جعفری معاون مرکز بهبود فضای کسب و کار وزارت اقتصاد در گفتگو با خبرگزاری صداوسیما گفت: از بین ۳ هزار درخواست پیش نیاز فنی در استان سیستان و بلوچستان، حدود ۸۰۰ مجوز صادر شده و ۱۶۰۰ درخواست رد شده و دلیل رد این درخواست‌ها هنوز مشخص نشده است.

حاجی جعفری افزود: شکایت‌هایی در این راستا به درگاه ملی مجوز‌ها واصل شده مبنی بر اینکه دلیل رد این درخواست‌ها چه بوده است. براساس قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴، این موضوع یعنی علت رد درخواست‌ها باید کاملا مشخص و از طریق درگاه ملی مجوز‌ها اعلام شود، اما تا کنون این اتفاق نیافتاده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • بدمستی در برابر مست عشق 
  • فعالیت روانشناسان بدون پروانه اشتغال حرفه‌ای تخلف تلقی می‌شود + فیلم
  • برخورد با ساخت و ساز غیر مجاز در غرب تهران
  • برخورد با متصرفان اراضی ملی و ساحلی جدی و قاطع است
  • خلیل آباد کمترین واحد صنفی بدون پروانه را دارد
  • شناسایی بیش از ۴ هزار انشعاب غیر مجاز آب در همدان
  • پخش یورو ۲۰۲۴ در بلاروس بدون مجوز یوفا!
  • راهنمایان گردشگری فقط از طریق  دفاتر اقدام مجاز به برگزاری تور هستند
  • رد ۱۶۰۰ درخواست مجوز صیادی بدون اعلام دلیل
  • پلمب ۵ مطب غیرمجاز دندانپزشکی و زیبایی زیرزمینی در تبریز