Web Analytics Made Easy - Statcounter

ویروس کرونا جهان ما را به جایی متفاوت تبدیل کرده است. به تازگی محققان چینی به عنوان کشوری که اولین بار ویروس کرونا در آنجا پیدا شد، از یک کشف جدید درباره این ویروس خبر می دهند. برخی از محققان چینی از پدیده لانه‌گزینی سوسک‌ها در گوش مردم این کشور بعد از اپیدمی ویروس کرونا خبر می‌دهند و می‌گویند به دلایلی سوسک‌ها در حال یورش به داخل گوش مردم چین هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روزنامه میرور در گزارشی در این باره خبر داد، تعدادی از چینی‌ها اخیراً با درد و مشکل گوش به بیمارستان‌ها مراجعه می‌کنند و پس از معاینات انجام‌گرفته مشخص شده همگی آنها با پدیده لانه‌گزینی سوسک‌ها در داخل گوش‌شان مواجه هستند.

به نوشته این روزنامه بریتانایی، یک مرد چینی بعد از آنکه صدایی آزاردهنده در گوش خود احساس کرد و به هیچ روشی نتوانست از شر آن صدا رها شود به بیمارستان مراجعه کرد و پس از معاینه مشخص شد سوسکی در داخل گوش او لانه گزیده است.

پزشک متخصص گوش و حلق و بینی بیمارستان «چیانگ چو» در استان گوانگ‌دونگ واقع در جنوب چین در این باره گفت: اولین بیماری که به این دلیل به ما مراجعه کرد فردی به نام «هی» بود که خبر داد شب با خارش شدید گوش و شنیدن صداهایی در گوشش از خواب بیدار شده و تا صبح دیگر نتوانسته بخوابد. بعد از آنکه معاینات انجام شد، یک سوسک کوچک از داخل گوش او بیرون آمد. این سوسک در حال سوراخ کردن گوش میانی این مرد بود و به پرده گوش او نیز آسیب رسانده بود.

به گفته این پزشک، بعد از این فرد سه بیمار دیگر نیز ظرف مدت هفت ساعت با همین مشکل به بیمارستان مراجعه کردند.

با افزایش موارد حمله سوسک‌ها به گوش مردم در چین، پزشکان توصیه کردند افراد در صورت مواجهه با این مشکل فوراً به پزشک مراجعه کنند و از تلاش برای خارج کردن این جانور با وسایلی همچون گوش‌پاک‌کن بپرهیزند.

منبع: اعتمادآنلاین

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: سوسک ها داخل گوش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۶۳۳۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم مشهدی‌ها از هوای پاک فقط ۲۶ روز در سال

آفتاب‌‌نیوز :

فرخ‌لقا امینی با اعلام این خبر عنوان کرد: تعداد روزهای پاک شهر مشهد در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ ، ۱۰ روز کمتر بوده است.

وی در رابطه با آمار مربوط به کیفیت هوای شهر مشهد در سال گذشته اظهار کرد: در سال ۱۴۰۲ شهر مشهد ۲۶ روز هوای پاک داشت، همچنین هوای شهر مشهد در سال گذشته ۲۳۶ روز قابل قبول، ۹۰ روز ناسالم برای گروه‌های حساس، ۹ روز ناسالم برای تمامی گروه‌ها و ۳ روز بسیار ناسالم بوده است.

امینی با بیان اینکه تعداد روزهای هوای پاک شهر مشهد در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱، ۱۰ روز کمتر بوده است، گفت: در سال ۱۴۰۱، تعداد روزهای هوای پاک شهر مشهد ۳۶ روز گزارش شده است، کیفیت هوای سایر روزهای سال نیز، ۲۳۳ روز هوای قابل قبول، ۹۰ روز ناسالم برای گروه‌های حساس و ۶ روز ناسالم برای تمامی گروه‌ها بوده است.

 کارشناس مسئول کاهش آلودگی هوا و تغییر اقلیم اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی بروز پدیده گرد و غبار را یکی از مهمترین دلایل افزایش آلودگی هوا در سال گذشته ذکر کرد و گفت: مشهد در سال گذشته به دلیل بروز پدیده گردوغبار یکی از کلانشهرهای آلوده کشور بود و کارگروه‌های مختلفی در این زمینه برگزار شد.

 وی ادامه داد: به طور کلی در فصل سرد سال انتظار پدیده آلودگی بیشتر است، اما در سال ۱۴۰۲ به دلیل خشکسالی‌های متوالی که اثرات آن را در مشهد دیدیم، شهر مشهد بسیار بیشتر از قبل تحت تاثیر پدیده گرد و غبار بود و علاوه بر آلودگی هوا در فصل سرد سال، بیشتر با پدیده گرد وغبار در فصل گرم سال، مواجه بودیم.

امینی افزود: در سال ۱۴۰۲ روزهای بسیار ناسالم در ماه‌های تیر، مرداد و دی بود و کیفیت هوا در این روزها با شاخص بیشتر از ۲۰۰ گزارش شده بود، همچنین، در سال ۱۴۰۱، ۶ روز هوای ناسالم داشتیم، اما در سال ۱۴۰۲ شهر مشهد ۹ روز درگیر هوای ناسالم بود.

وی با بیان اینکه شهر مشهد چه از کانون‌های داخلی و چه خارجی تحت تاثیر پدیده گرد و غبار است و نتیجه و تاثیر آن در کیفیت هوا را در سال گذشته شاهد بودیم، خاطرنشان کرد: مبارزه با عوامل آلودگی طبیعی هوا از جمله گرد و غبار زمانبر است و لازم است که پیگیری‌ها و اقدامات مستمری انجام شود که در حال انجام است و امیدواریم با همکاری دستگاه‌های متولی کیفیت هوای بهتری برای شهر مشهد در سال ۱۴۰۳ داشته باشیم.

کارشناس مسئول کاهش آلودگی هوا و تغییر اقلیم اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی در رابطه با تعداد ایستگاه‌های سنجش کیفیت هوا در شهر مشهد گفت: در حال حاضر در مشهد ۲۳ ایستگاه سنجش کیفیت هوای داریم که ۱۲ ایستگاه متعلق به محیط زیست و ۱۱ ایستگاه مربوط به شهرداری مشهد است.

امینی در پاسخ به این سوال که هوای کدام منطقه از شهر آلودگی بیشتری دارد، توضیح داد: به طور کلی و در مجموع، عموماً مناطق شرقی و مرکزی مشهد نسبت به مناطق غربی کیفیت هوای نامناسب‌تری دارد و این الگویی است که در سال‌های قبل نیز وجود داشته است.

وی در رابطه با آمار مربوط به کیفیت هوای شهر مشهد از ابتدای سال جاری تاکنون نیز گفت: بنا بر گزارش مرکز پایش آلاینده‌های زیست محیطی شهر مشهد، در سال جاری نیز از ابتدای سال تاکنون کیفیت هوای شهر مشهد، ۷ روز هوای پاک، ۲۰ روز قابل قبول، و ۷ روز ناسالم برای گروه‌های حساس گزارش شده است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • غصب کردن لانه سنجاب دشتی توسط جغدها + فیلم
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!
  • آشیانه ساختن پرستو‌های دریایی در تالاب بین المللی انزلی
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • سوسک سیاه که در ایران هم حسابی محبوب بود! (+عکس)
  • سهم مشهدی‌ها از هوای پاک فقط ۲۶ روز در سال
  • هوش مصنوعی به زودی امکان درمان در خانه را فراهم خواهد کرد
  • ۸۰ درصد درختان کاج سمنان بیمارند
  • (ویدئو) لشکری از سوسک‌های سایبورگ کوله‌بر که از راه دور هدایت می‌شوند