Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، «آلکساندر ووچیچ» رئیس جمهوری صربستان شامگاه سه شنبه با توجه به وضعیت هشداردهنده بیماری واگیر ناشی از ویروس کووید-۱۹ و با اشاره به افزایش جان باختگان و ابتلایان به ویروس کرونا ضمن تاکید بر معیارهایی برای مقابله با ویروس، از وضعیت اضطراری و ممنوعیت خروج از خانه در پایتخت این کشور از جمعه شب تا بامداد دوشنبه خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین از روز چهارشنبه (۱۸ تیر) تجمع بیش از پنج نفر در فضاهای بسته و آزاد در شهر بلگراد ممنوع و استفاده از ماسک در محافل عمومی از جمله در اتوبوس های شهری و بین شهری اجباری اعلام شده است.

پس از اعلام وضعیت اضطراری و ممنوعیت خروج از خانه در تعطیلات آخر هفته از سوی رئیس جمهور صربستان؛ معترضین به این تصمیم در مقابل ساختمان مجلس این کشور تجمع کردند و با سر دادن شعارهای مخالفت با دولت و رییس جمهوری و سوت زدن، نارضایتی خود را با تصمصم دولت برای برقراری وضع اضطراری ابراز کردند.

در این تظاهرات گروهی از مخالفین نیز به طرف درب پارلمان صربستان هجوم آورند که ماموران ویژه پلیس و ژاندارمری برای دور کردن معترضین از ساختمان مجلس و برقراری نظم در شهر از گاز اشک آور استفاده کردند. تظاهرات کنندگان نیز در مقابل ساختمان پارلمان صربستان در بلگراد با پرتاب اشیای مختلف از جمله شیشه با ماموران پلیس و ژاندارمری درگیر شدند.

همچنین بنابر گزارش های رسانه های خبری بلگراد؛ گروهی از معترضان نیز به طرف ساختمان رادیو تلویزیون دولتی صربستان حرکت کردند و با پرتاب سنگ به این ساختمان نارضایتی خود را از وضع اضطراری در پایتخت صربستان نشان دادند.

در جریان اعتراضات در مقابل پارلمان صربستان در بلگراد ۱۳ نفر از افراد پلیس و هفت غیرنظامی مجروح شدند که به مراکز درمانی انتقال یافتند.

صربستان با پشت سر گذاشتن موج اول بیماری همه گیر کرونا در آوریل(فروردین)  و در اوایل ماه می(اردیبهشت) مجددا با افزایش مبتلایان و جان باختگان از ویروس کرونا مواجه شده است.

بنابر داده های وزارت بهداشت و درمان صربستان، مجددا سه بیمارستان در بلگراد ویژه مبتلایان به کرونا تبدیل شده است.

صربستان پس از کاهش تعداد مبتلایان به ویروس کرونا، اولین کشوری در اروپا بود که پس از لغو وضع اضطراری در کشور انتخابات پارلمانی برگزار کرد.

آخرین داده های وزارت بهداشت و درمان صربستان حکایت از این دارد که در روز گذشته (سه شنبه) ۱۳ نفر بخاطر ابتلا به ویروس کووید -۱۹ جان باختند که این رقم از ابتدای شیوع ویروس در این کشور تاکنون سابقه نداشته است. همچنین بنابه همین گزارش ۲۹۹ نفر در روز گذشته به این ویروس مبتلا شدند.

در صربستان تاکنون ۱۶ هزار و ۷۱۹ مورد ابتلا به ویروس کرونا ثبت شده است و مجموعا ۳۳۰ نفر نیز جان خود را به دلیل این بیماری از دست داده اند.

ویروس کرونا برای نخستین بار ششم ماه مارس/۱۶ اسفند ۹۸ در صربستان شیوع یافت و وضع اضطراری در صربستان به منظور پیشگیری از شیوع کرونا ابتدا در ۱۵ مارس(۲۵ اسفند ۹۸)؛ توسط «آلکساندر ووچیچ» رییس جمهوری این کشور در سراسر کشور اعلام شد. به دنبال کاهش ابتلایان به ویروس کرونا مجلس جمهوری صربستان هفدهم اردیبهشت حالت فوق العاده در این کشور را که به خاطر پیشگیری از شیوع ویروس کرونا از اواسط اسفند ماه سال ۱۳۹۸ برقرار بود را رسما لغو کرد.

برچسب‌ها بلگراد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بلگراد بلگراد ویروس کرونا وضع اضطراری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۶۵۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت شیوع سرخک در کشور/ بیشترین آمار در ۴ استان

به گزارش خبرآنلاین، براساس اعلام مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت در سال ۱۴۰۲ تعداد ۶۱۲ مورد ابتلا به سرخک در کشور شناسایی شده است که بیشترین مبتلایان در استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان، کرمان و خراسان رضوی بوده است.

شهنام عرشی در گفت‌وگو با تسنیم درباره آخرین وضعیت شیوع سرخک در کشور اظهار کرد: شیوع بالای بیماری سرخک به دلیل ضعف برنامه واکسیناسیون در کشورهای همسایه به‌ویژه در شرق کشور و تردد اتباع غیر آن‌ها به شکل مجاز یا غیرمجاز، تهدید مستمر برای دستاورد حذف سرخک کشور محسوب می‌شود.

وی افزود: اقدامات صورت گرفته جهت جلوگیری از چرخش ویروس شامل هشدارهای مکرر به دانشگاه‌ها جهت واکسیناسیون به موقع اطفال و رفع موارد تاخیری واکسیناسیون انجام شد؛ همچنین واکسیناسیون جمعی در مناطق جنوب شرقی کشور شامل استان‌های سیستان بلوچستان، هرمزگان، کرمان، خراسان جنوبی در آبان ماه سال ۱۴۰۰ به دلیل پر خطر بودن منطقه ورود مهاجرین از نقاط مرزی به داخل کشور انجام شد و بالغ بر یک میلیون و ۱۰۰ هزار کودک ۹ ماه تا ۷ سال تحت پوشش واکسیناسیون سرخک قرار گرفتند.

عرشی ادامه داد: همچنین اعلام شد که در تمام نقاط کشور به تمام اتباع غیر ایرانی تازه‌وارد از مناطق بومی بیماری در گروه‌های سنی ۹ ماه تا ۳۰ سال یک نوبت واکسن حاوی سرخک و سرخجه تزریق شود که بر این اساس بالغ بر ۶۰۰ هزار دوز واکسن تزریق شده است.

براساس اعلام رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، تعداد ۸۴۹۱ مورد تب و بثورات ماکولوپاپولار (نوعی ضایعه پوستی) در سال ۱۴۰۲ شناسایی و گزارش شده است؛ از این تعداد ۸۳۱۰ مورد تست آزمایشگاهی انجام شده است و تعداد ۶۱۲ مورد تاییدشده آزمایشگاهی سرخک گزارش شد. این تعداد موارد سرخک در ۲۱ استان کشور رخ داده است.

به گفته وی، از نظر ملیت ۵۵۶ مورد ایرانی، ۵۵ مورد افغانستانی و یک مورد پاکستانی بودند.

عرشی با بیان این‌که ۳۵۸ مورد دربیمارستان بستری بودند، گفت: کاهش موارد در غیرایرانی‌ها می‌تواند به دلیل اثر بخشی واکسیناسیون جمعی این گروه در دی ماه سال ۱۴۰۱ باشد.

وی خاطرنشان کرد: بیشترین ابتلا در استان‌های سیستان بلوچستان، کرمان و خراسان رضوی گزارش شده‌اند.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت ادامه داد: جهت افزایش سطح ایمنی در استان‌های پر خطر سیستان و بلوچستان، هرمزگان و کرمان برنامه ریزی برای واکسیناسیون نوبت صفر سرخک در شش ماهگی انجام شده که در بهمن ماه ۱۴۰۲ به اجرا در آمده است؛ حفظ درصد پوشش واکسیناسیون MMR نوبت اول ( ۱۲ ماهگی ) و نوبت دوم ( ۱۸ ماهگی) بالاتر از ۹۵ درصد و تقویت مستمر نظام مراقبت استاندارد بیماری برای محافظت از دستاورد حذف سرخک و سرخجه ضروری است زیرا ویروس‌های سرخک وارده به کشور، به سرعت ممکن است در سطح کشور به چرخش دربیایند.

لازم به ذکر است؛ تصویر زیر تعداد موارد سرخک تأییدشده آزمایشگاهی را در استان‌های مختلف کشور نشان می‌دهد.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899026

دیگر خبرها

  • یورش شهرک‌نشینان به آرامگاه حضرت یوسف (ع)
  • ببینید| نوری قزلجه: بیش از ۵۰ درصد اقدامات مجلس یازدهم رضایت‌بخش نبود
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • درخواست «افزایش اختیارات آتش‌نشانی در برابر ساختمان‌های ناایمن» به مجلس می‌رود
  • اختلال در ریشه کنی مالاریا در ایران
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • دیدار های منتخب مردم استان سمنان در انتخابات مجلس خبرگان
  • آخرین وضعیت شیوع سرخک در کشور/ بیشترین آمار در ۴ استان
  • شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا