Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون عمرانی استانداری خراسان شمالی خطاب به رییس سازمان نظام مهندسی استان باصفر خواندن خدمات نظارتی ساختمان از سوی این سازمان و دریافت هزینه های زیاد نظارت گفت: نهاد نظام مهندسی ساختمان استان را به گلوگاه راهزنی تبدیل نکنید.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  عصر اترک، علی اکبر رمضانی، رییس سازمان نظام مهندسی خراسان شمالی در جلسه شورای مسکن استان درباره ارائه خدمات نظارتی برای تکمیل مساکن مهر باقیمانده استان اظهار کرد: ساخت مسکن مهر از زمان آغاز طرح با مشکلات زیادی مواجه بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رمضانی کمبود نقدینگی، عدم وجود برنامه مدون در ساخت همچنین تعجیل در ابلاغیه ها را از علل اصلی کیفیت پایین مسکن های مهر برشمرد.

وی همچنین افزود: این امر موجب شد تا حق و حقوقات مهندسان ناظر سازمان نظام مهندسی استان نیز کاهش داده شود.

وی گفت: امروز به جایی رسیده ایم که حتی می خواهند مهندسان ناظر این نهاد را از امر نظارت بر روند تکمیل مسکن مهر استان حذف کنند و از وجود مشاوران استفاده کنند درحالیکه قبلا مشاوران در روند نظارت بر ساخت مسکن های مهر امتحان خود را پس داده اند که عملکرد آنان موفقیت آمیز نبوده است.

رمضانی یادآور شد: در حال حاضر دغدغه سازمان نظام مهندسی استان و ناظران این سازمان مسئله پرداخت حق الزحمه ناظران پروژه های مسکن مهر است که در روند ساخت مسکن های مهر استان یک عده کارفرما قرارداد ناظران منتخب خود را تمدید نکردند و یک عده از کارفرماهای دیگر نیز اجازه ندادند که ناظران نظام مهندسی استان بر سر پروژه ها حضور داشته باشند.

وی خاطر نشان کرد: هنوز چک های نظام مهندسی در زمینه ارائه خدمت نظارتی مهندسان ناظر این سازمان در پروژه های مسکن مهر وصول نشده است.

محسن محمدی، معاون عمرانی استانداری خراسان شمالی در این جلسه این سوال را مطرح کرد: ناظرانی که از نظام مهندسی ساختمان استان در مورد اجرای مسکن مهر قرار داد نظارت را داشته اند و حق الزحمه خود را دریافت کرده اند آیا در تمامی مراحل ساخت مسکن مهر استان برای انجام نظارت حضور داشته اند یا خیر؟

محمدی وی در ادامه اظهار کرد: بنده با سازمان شما مکاتبه ای را انجام دادم و گزارشی را از عملکرد نظارتی ناظران این سازمان در روند سخت و ساز مسکن های مهر استان را مطالبه کرده بودم.

وی افزود: بنده از سازمان نظام مهندسی استان کلاه خواستم اما این سازمان سر بی کلاه به دفتر معاونت عمرانی استانداری ارائه داد و پاسخ شفافی را نسبت به نامه ارسال شده، ارائه نداد.

وی گفت: در همین راستا، بنده به مسئول دفترم گفتم که نامه ای شفاف به سازمان نظام مهندسی ارسال و اعلام کند که اگر ارائه گزارش محرمانه است، سازمان نظام مهندسی ساختمان استان موضوع را کتبا اعلام کند تا معاونت عمرانی استانداری اطلاعات را از نهادهای اطلاعاتی استان اخذ کند و اگر ارائه گزارش محرمانه نیست، نظام مهندسی استان گزارش را به صورت شفاف در طبق اخلاص بگذارد.

معاون عمرانی استانداری خراسان شمالی همچنین تصریح کرد: بنده هر چند اطلاعات را نسبت به عملکرد نظارتی ناظران سازمان نظام مهندسی ساختمان استان در مورد پروژه های مسکن مهر استان را از نهادهای دیگری کسب کردم و این موضوع را به عمد در این جلسه از سازمان نظام مهندسی ساختمان استان پرسیدم، حال نکته آن است که ناظران در حالی تقاضای تمدید قرارداد نظارت بر تکمیل پروژه های مسکن مهر در استان را مطالبه می کنند که در زمان شروع همچنین روند اجرای ساخت مسکن های مهر استان بر سر پروژه ها حاضر نشدند و کار را ترک کرده بودند.

وی در بخش دیگری از سخن خود همچنین عنوان کرد: بنده خودم از بدنه نظام مهندسی هستم و معتقد هستم که نظام مهندسی ساختمان باید خودش جایگاه خودش را حفظ کند.

وی افزود: در همین شهر بجنورد در کنار منزل بنده ساختمانی در حال ساخت است که گودبرداری آن انجام شد اما یکبار مهندس ناظر در روند گودبرداری آن حضور نداشت، بنده از مالک ساختمان سوال کردم که چقدر وجه نقد بابت نظارت به سازمان نظام مهندسی ساختمان پرداخته است! گفت بابت هر متر مربع 40 هزار تومان را یکجا پرداخته ام درحالی که ناظر و سرپرست کارگاه در روند گودبرداری و ساخت بر سر پروژه حضور نداشتند.

محمدی تصریح کرد: سازمان نظام مهندسی ساختمان استان نظام مهندسی را به یک گلوگاه راهزنی تبدیل نکند.

وی افزود: متاسفانه ارائه خدمات نظارتی نظام مهندسی ساختمان صفر است و اخذ پول الاماشاء الله.

وی در ادامه با تاکید بر این نکته که باید تکلیف نظام مهندسی ساختمان استان در مورد تکلیف مسکن های مهر استان مشخص شود، اعلام کرد: در استان باید شورای انتظامی فعال شود و مهندسان ناظری که برای نظارت بر سر پروژه های مسکن حاضر نمی شوند به این شورا معرفی شوند همچنین شهرداری های استان نیز اعمال تبصره هفت را جدی بگیرند و مهندسان ناظر متخلف را به شورای انتظامی معرفی کنند.

معاون عمرانی استانداری خراسان شمالی همچنین خواستار شد: نرخ نظارت ناظران ساختمان، واقعی برآورد شود تا ناظران ساختمانی متعهد حق الزحمه واقعی را دریافت کنند و ناظران امضا فروش نیز از دور خارج شوند تا حیثیت نظام مهندسی ساختمان حفظ شود.

علی اکبر رمضانی، رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان خراسان شمالی نیز در این باره اظهار کرد: بنده از آنچه که شما ( معاون عمرانی استانداری خراسان شمالی) مطرح کردید اطلاع ندارم.

رمضانی گفت: سازمان نظام مهندسی استان می تواند دفاع خوبی در زمینه شفاف سازی داشته باشد و این برای همه مسجل است.

وی افزود: سازمان نظام مهندسی ساختمان استان کار اقتصادی و سیاسی انجام نمی دهد که بخواهد شفاف نباشد و لاپوشانی کند و بنده عدم شفافیت مطرح شده درباره سازمان نظام مهندسی ساختمان استان را اصلا قبول ندارم.

محسن محمدی، معاون عمرانی استانداری خراسان شمالی نیز اعلام کرد: مستندات موجود است و سازمان نظام مهندسی جواب نامه معاونت عمرانی استانداری را نداد.

به گزارش عصر اترک، در این جلسه مصوب شد که نظارت بر روند تکمیل پروژه های مسکن مهر استان از سیستم سازمان مهندسی استان خارج و به مشاوران تحویل شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: معاون عمرانی استانداری خراسان شمالی سازمان نظام مهندسی ساختمان استان سازمان نظام مهندسی استان مسکن های مهر استان پروژه های مسکن مهر مسکن مهر استان مهندسان ناظر مسکن مهر بر سر پروژه ساخت مسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۶۵۷۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد تعرفه های پزشکی نسبت به قیمت تمام شده خدمات عقب است

به گزارش خبرگزاری مهر، نخستین جلسه شورای هماهنگی نظام پزشکی استان ها با حضور رئیس کل سازمان نظام پزشکی، معاونین و برخی از مدیران این سازمان و نیز با دعوت ۳۰ تن از روسای شورای هماهنگی نظام پزشکی استان ها، روسا و هیات رئیسه مجمع عمومی و شورای عالی نظام پزشکی به صورت مجازی برگزارشد.

در این جلسه، مطالب مهمی در خصوص تعرفه های پزشکی و ادامه رایزنی ها درباره مباحث قضایی از جمله حبس زدایی از پزشکان مطرح شد.

اعضای مدعو در این جلسه همچنین نگرانی ها و دغدغه های خودشان را در موضوع تشدید مالیات و رفع ابهامات الزام به عقد قرارداد با بیمه ها مطرح کردند و خواستار پیگیری از طریق شکایات به دیوان عدالت مبنی بر قوانین موجود که به ضرر جامعه پزشکی است، شدند.

در ادامه، محمد رئیس زاده رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران، با بیان اینکه رشد جزء حرفه ای تعرفه های پزشکی در مقایسه با سایر اجزاء تعرفه همیشه مورد غفلت واقع شده بود، گفت: امسال شاهد افزایش ۴۵ درصدی جزء حرفه ای بودیم که میزان افزایش این جز کم سابقه است یعنی جزء حرفه ای که میانگین رشد آن در ۱۴ سال اخیر ۹ و ۶ دهم درصد بود، تقریباً ۵ برابر میانگین رشد سالهای اخیر، یعنی ۴۵ درصد رشد کرده است.

وی افزود: با این حال رشد تعرفه های پزشکی نسبت به قیمت تمام شده خدمات عقب است و جداول موجود نشان می دهد دستاوردها و رایزنی های انجام شده در شورای عالی بیمه نسبت به دوره های قبل قابل قبول تر بوده است.

رئیس زاده با اشاره به فعالیت کارگروه اقتصاد سلامت با اولویت مالیات، عوارض و تعرفه ها عنوان کرد: این کارگروه بلافاصله پس از اعلام تعرفه های پزشکی در ۲۶ فروردین ۱۴۰۳ تشکیل جلسه داد که پیگیری های این کارگروه در اعلام زمان تعرفه های پزشکی نیز قابل توجه است.

وی با اشاره به بازه زمانی ابلاغ تعرفه های پزشکی در سه سال اخیر نیز گفت: تعرفه های پزشکی در سال ۱۴۰۱ در ۱۲ اردیبهشت، سال ۱۴۰۲ در ۲۹ فروردین و سال جاری ۲۶ فروردین ابلاغ شد که نشان می دهد تعرفه های پزشکی با حداقل تاخیر زمانی از آغاز سال ابلاغ شد.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران در ادامه به پیگیری مباحث قضایی اعضای سازمان نظام پزشکی و تلاش های سازمان در حبس زدایی برای جامعه پزشکان اشاره کرد و افزود: برخی مباحث تعزیرات و بازرسی در جلسه ای با رئیس سازمان بازرسی کل کشور مطرح شد و پس از بیان مسائل مربوط به مشکلات تعرفه ای، مقرر شد جلسه ای پیرامون حل مشکلات و بیان نقطه نظرها تشکیل شود.

وی درباره مسائل اخیر مربوط به جامعه پزشکی نیز اظهار داشت: سازمان نظام پزشکی از حداکثر ظرفیت خود برای حل مشکلات اعضای سازمان استفاده می کند و معاونت های مختلف سازمان، شورای عالی، هیات رییسه شورای عالی نظام پزشکی و هیات رییسه مجمع در شهرستان ها که بدون چشم داشت وقت می گذارند و کارهای مثبت و ارزشمندی هم انجام شده است. از جمله آنکه در حوزه آموزش، تقریباً یک روز در میان برنامه بازآموزی برگزار شده و نزدیک به ۲۳۶ برنامه در سال گذشته برگزار شده است که همه اینها زحمات دوستان است که در سراسر کشور انجام می‌دهند.

رئیس زاده در ادامه ارائه گزارش عملکرد سازمان نظام پزشکی به ایمن سازی ساختمان نظام پزشکی کل اشاره کرد و درباره برخی از این جزئیات گفت: تعویض آسانسورهای ساختمان و تعمیرات در جهت ایمنی ساختمان نظام پزشکی کل بوده و همکاران ما در تعطیلات نوروز به منظور تسهیل پایان کار و مباحث مربوط به مالیات ساختمان شبانه روز تلاش کردند.

وی همچنین با اشاره به راه اندازی سامانه الکترونیک قضایی در معاونت انتظامی و هیات های انتظامی نظام پزشکی، اظهار داشت: راه اندازی سامانه جامع انتظامی تنها مراجعات حضوری اعضای جامعه پزشکی و مردم را پس از ثبت شکایت کاهش خواهد داد و تغییری در فرایند شروع ثبت شکایات رخ نداده و فقط اطلاع رسانی ها به شکل الکترونیک اعلام خواهد شد.

کد خبر 6093700 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • ساختمان‌های بحرانی منطقه ۱۲ تهران به‌زودی تعیین تکلیف می‌شود
  • حضور برخی از سفیران در بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی ژئوماتیک
  • بسیج سازندگی پای کار مسکن محرومین
  • مهار آتش در آپارتمان چهار طبقه در زاهدان
  • نبنزیا: شورای امنیت به گروگان آمریکا تبدیل شده است
  • گزارشی حقوقی از تبدیل مدارس غزه به پایگاه‌های نظامی توسط اشغالگران
  • همایش پایش برنامه‌های سازمان ملی زمین و مسکن در شیراز برگزار شد
  • دانشگاه کلمبیای آمریکا تبدیل به پادگان نظامی شد؛ ترامپ خوشحال شد
  • ریزش آوار ساختمان قدیمی ۳ طبقه روی ۲ کارگر + عکس
  • رشد تعرفه های پزشکی نسبت به قیمت تمام شده خدمات عقب است