Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار کرمان گفت: ما در ۱۳ شهر از ۸۲ شهر کرمان مشکل آب داریم لذا راه و شهر سازی می تواند کار ساخت مسکن را در شهرهای بدون مشکل آغاز کند و ادامه دهد اما برای شهرهایی که دچار مشکل آب است باید تصمیم گیری شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، محمد جواد فدایی چهارشنبه (18 تیر) در جلسه شورای مسکن استان گفت: واقعیت این است که شهر کرمان آب ندارد و شبکه آن شبکه نامناسبی است و در حال حاضر برای احداث لوپ 240 میلیارد تومان و 70 میلیارد تومان برای مخزن نیاز داریم لذا در حال حاضر 310 میلیارد تومان لوپ اطراف شهر اعتبار می خواهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

 

استاندار کرمان با اشاره به اینکه باید به واقعیت های جامعه نگاه کرد، بیان کرد: در 13 شهر از 82 شهر کرمان مشکل آب داریم لذا راه و شهر سازی می تواند کار ساخت مسکن را در شهرهای بدون مشکل آغاز کند و ادامه دهد اما برای شهرهایی که دچار مشکل آب است باید تصمیم گیری شود.

 

 

 

وی ادامه داد: اینکه بگوییم دولت موظف است تا زیر ساخت را فراهم کند مشکلی را حل نمی کند و در خیلی از موارد وظیفه داریم اما با جیب خالی نمی شود اما باید با ضرب و حساب و کتاب و رقم و بودجه کار را پیش برد.

 

 

فدایی در ادامه با اشاره به اینکه استان کرمان استانی خشک بوده و با کمبود آب مواجه است، خاطر نشان کرد: استان کرمان تنها مرکز استان در کشور است که هزار لیتر بر ثانیه کمبود آب دارد و از نظر بارندگی، امسال که بارندگی خیلی خوب بوده و میزان بارندگی از متوسط بلند مدت حدود 30 تا 40 درصد بیشتر بوده با این وجود هنوز استان 26 هستیم.

 

 

 

وی گفت: از 20 آذرماه 96 برای پروژه انتقال آب دوندگی کردیم اما هنوز نتوانستیم هزینه را تامین و اعتبار بگیریم؛ بنابراین دوستانی که دنبال طرح اقدام ملی مسکن هستند وقت بگذارند تا بتوانیم مشکل را حل کنیم.

 

 

 

استاندار کرمان تاکید کرد: بنده با تخصیص اراضی در شهرهای کرمان و سیرجان مخالف هستم لذا برای این دو شهر پیشنهاد دارم تا این دو را فعلا" کنار بگذاریم تا جلسه کارشناسی برگزار شود اما برای مابقی شهرهایی که مشکل ندارند کار آغاز شود.

 

 

مصطفی آیت اللهی موسوی در این جلسه با بیان اینکه در حال حاضر در منطقه سیدی و شهرک مطهری و موارد اطراف آن دچار مشکل کمبود آب هستیم، در ادامه گفت: برای اراضی کارخانه خانه سازی شهر کرمان با آن مخالفت شده است و وقتی ما برای دانشکده رضوان که داخل محدوده است امکان تامین آب نداریم به همان صورت در کارخانه خانه سازی نیز امکان تامین آب نیست ضمن اینکه خارج از محدوده نیز هست.

 

 

 

معاون عمرانی استانداری کرمان ادامه داد: فرض کنیم که شورای مسکن موافقت کرد و تعدادی واحد ساخته شد اما بعد از ساخت، مردم نیازمند آب هستند، پس اگر آب و فاضلاب مشکلی برای تامین آب مردم ندارد که مشکلی نیست.

 

 

وی در ادامه با انتقاد از کمبود آب، اظهار داشت: طرح های بند مدت چه زمانی به نتیجه برسند، مشخص نیست؛ همانطور که در شهرک مطهری کمبود و قطعی آب داشتیم که الان با تانکر به مردم آبرسانی می شود بنابراین اگر با این واقعیت وضع موجود، ساخت و ساز انجام دهیم و نتوانیم آب و برق آن ها را تامین کنیم کاری اصولی، فنی و درستی نیست.

 

آیت اللهی موسوی در ادامه با بیان اینکه در حال حاضر در کرمان هزار لیتر بر ثانیه آب کم داریم، خاطر نشان کرد: کسی مخالف طرح ملی مسکن نیست اما به شرط اینکه همه موارد را پیش بینی کنیم.

 

 

جعفر رودری، رئیس سازمان برنامه و بودجه استان کرمان نیز در این جلسه با بیان اینکه طرح اقدام ملی یک پروژه ملی است، گفت: پیشنهادم این است اگر صلاح می دانید برای اینکه هم  یک تکلیف ملی است و استان باید پاسخگو باشد باید مسئله حاشیه نشینی، شبکه و انشعابات غیرمجاز را مدیریت کنیم تا بتوانیم نیاز در این سطح را پاسخ دهیم.

پایان پیام/667

منبع: شبستان

کلیدواژه: شورای مسکن استانداری کرمان حال حاضر شهر کرمان کمبود آب مشکل آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۶۶۰۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس اتحادیه طلا و سکه در گفت‌وگو با قدس: طلافروشان با سامانه جامع تجارت مشکل دارند

نادر بذرافشان رئیس اتحادیه طلا و سکه در گفت وگو با خبرنگار قدس، درباره علت اعتراض عده ای از طلا فروشان در هفته ی اخیر گفت: طلا فروشان هیچ گونه مشکلی با سامانه مودیان ندارند و این سامانه برای همه صنوف کشور است و صنف طلا و سکه هم از این قانون تبعیت و به سامانه مودیان پیوسته اند.

وی در ادامه بیان کرد: اکثر طلا فروشان در سامانه مودیان فاکتورهای الکترونیکی خود را ثبت می کنند و به تکالیف مالیاتی خود پایبند هستند. طلا فروشان فاکتورهای الکترونیکی خود را ثبت می کنند و تمام طلا فروشان باید از سامانه مودیان تبعیت کنند.

رئیس اتحادیه طلا و سکه در ادامه خاطرنشان کرد: سامانه مودیان برای تمام مشاغل است و  طلا فروشان نسبت به آن هیچ گونه اعتراضی ندارند.

وی خاطرنشان کرد:  سامانه جامع تجارت سال گذشته با توجه به اینکه مشکلاتی در بحث آموزش و اطلاع رسانی در آن وجود داشت و از دی ماه اجرایی شد و با واکنش صنف طلافروشان مواجه شد.

بذرافشان در ادامه بیان کرد: لزوم ثبت نام در سامانه مودیان و سامانه جامع تجارت باعث تعدد سامانه ها برای طلا فروشان شد و مشکلاتی ایجاد کرد. به همین دلیل مقرر شده بود که ۳ ماه وقت داده شود تا این سامانه ها طبق تبصره ب ماده ۶ فعالان صنفی و اقتصادی باید در یک سامانه اقدامات مبادلاتی خود را انجام دهند.

بذرافشان در ادامه بیان کرد: ولی حدود ۴ ماه گذشت این مدت زمان سپری شد و این دو سامانه علی رغم قول هایی که داده شد، با هم ادغام نشد. جلساتی با سازمان امور مالیاتی و وزارت صمت برگذار شد ولی هنوز این دو سامانه ادغام نشده اند.

وی در ادامه بیان کرد: اعتراض طلا فروشان به سامانه جامع تجارت الکترونیک این بود که مقرر شده اطلاعات سرمایه و موجودی آنها باید در این سامانه ثبت شود. برای رفع این مشکل جلسات متعددی در ۳ ماه پایانی سال داشتیم و نامه نگاری های زیادی هم انجام شد.

بذرافشان گفت: در این جلسات بر لزوم بازنگری و اصلاحات در  سامانه جامع تجارت مطرح شد و قول هایی برای تغییرات در این سامانه داده شد.

رئیس اتحادیه طلا و سکه گفت: از ابتدای سال از طریق وزارت صمت اعلام شد که روسای اتاق های اصناف  استان ها و اتحادیه های ما، اعلام شد که سامانه جامع تجارت از ۷ فروردین ۱۴۰۳ لازم الاجرا است و با توجه به اینکه هیج تغییری در خصوص این تصمیم اعلام نشد طلا فروشان نسبت به این مسئله اعتراض دارند و اجرایی شدن این مسئله واکنش هایی در پی داشته است.

وی ادامه داد: طلا فروشان اعلام کرده اند که چرا باید سرمایه خودشان که چند نسل گشته تا به آنها رسیده است را باید در سامانه جامع تجارت ثبت کنند. مسئولین هم معتقدند که باید تمام این نقل و انتقالات ثبت شود.

وی افزود: آسیب ها و ضعف هایی که در این موضوع هست این است که بخشی از این سرمایه ها برای خود همکاران نیست، طلاهایی وجود دارد که کسانی که فعالیتی ندارند به تولیدی های طلا می دهند تا با آنها تولید انجام دهند. از سوی دیگر تولیدی های ما از نظر شرایط و سرمایه ضعیف هستند.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • راه حل سند تحول برای رفع مشکل پراکندگی نظرات در حقوق عامه
  • سایت‌های مسکن در چهار شهر کرمان آماده واگذاری است
  • آماده شدن سایت های مسکن در چهار شهر استان کرمان
  • مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند
  • مذاکره با بازیگران «عشق» ادامه دارد / نگارش فیلمنامه بر اساس واقعیت‌های اجتماعی
  • ادامه تلاش ها برای رفع مشکل آب و برق مناطق سیل زده گچساران
  • رئیس اتحادیه طلا و سکه در گفت‌وگو با قدس عنوان کرد؛ طلافروشان با سامانه جامع تجارت مشکل دارند نه سامانه مودیان
  • رئیس اتحادیه طلا و سکه در گفت‌وگو با قدس: طلافروشان با سامانه جامع تجارت مشکل دارند
  • راهبردهای علمی و علمی امام صادق(ع) در مقابله با سطحی نگری فکری و عمل گرایی افراطی
  • بازی استقلال انقدر بد بود که تلویزیون را خاموش کردم | تیم نکونام با این وضعیت به مشکل می خورد