Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالرضا قاسمپور روز چهارشنبه در نشست ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا در دانشگاه علوم پزشکی شیراز افزود: از دو هفته پیش از تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا، استفاده از ماسک در ادارات فارس برای کارکنان و مراجعان اجباری شد و پس از آن نیز در زمینه تعطیلی مترو و اتوبوس های درون شهری تصمیم گیری شد.

وی با قدردانی از سنگ تمام مجموعه سلامت فارس در مقابله با کرونا از تلاش های رییس، معاونان، اعضای کمیته بحران و مجموعه دانشگاه و مدافعان سلامت استان که با از خودگذشتگی، بحران بیماری کرونا در شیراز و استان فارس را مدیریت و پایش می کنند، تقدیر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قاسمپور گفت: دانشگاه علوم پزشکی شیراز و مجموعه سلامت فارس در چهار ماه گذشته که درگیر شیوع ویروس کرونا هستیم برای مردم استان سنگ تمام گذاشته اند و خدمات مطلوبی در این زمینه به مردم ارایه شده است.

وی افزود: برگزاری نشست های استانی و دانشگاهی مدیریت کرونا در فارس حتی پیش از ورود ویروس کرونا به کشور آغاز شد و تمام سیاستگذاری ها و برنامه ریزی ها با مشورت و نظر مدیران و اساتید دانشگاه علوم پزشکی اجرایی شده است. 

جانشین استاندار فارس در ستاد استانی مدیریت کرونا فارس ادامه داد: تصمیماتی که با درایت و شجاعت استاندار و مسوولان استان فارس و دانشگاه علوم پزشکی گرفته شده، باعث شد که بهترین شرایط را در کشور داشته باشیم و با تلاش مجموعه بهداشت و درمان و همراهی و مشارکت مسوولان، مردم، خیرین، سازمان ها، نهادها، گروه ها و اصناف مختلف، طرح های فاصله گذاری اجتماعی و فاصله گذاری هوشمند به خوبی در استان اجرا شد و همه به نظرات کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی احترام گذاشتند.

قاسمپور با هشدار در زمینه تکمیل ظرفیت تخت های بیمارستانی استان گفت: کادر درمانی، چهار ماه سخت و پر تلاش را پشت سر گذاشته اند و مردم باید برای تقدیر از تلاش سربازان حوزه سلامت، تمام شیوه نامه های  بهداشتی از جمله استفاده از ماسک، پرهیز از حضور در اجتماعات و رعایت فاصله گذاری فیزیکی را در اولویت قرار دهند.

این مقام مسوول در استانداری فارس از برگزاری نشست های مختلف با اصناف و گروه های مختلف و اجرای محدودیت های لازم به ویژه در چهار شهرستان جهرم، فسا، لارستان و گراش که به عنوان شهرستان های دارای وضعیت قرمز استان مشخص شده اند خبر داد و گفت: در شیراز و سایر شهرستان ها نیز مواردی مانند تجمعات و برگزاری مراسم عروسی و عزاداری بر اساس نظرات و پیشنهادات دانشگاه علوم پزشکی، ممنوع شده است.

قاسمپور گفت: بر اساس گزارش فرمانداران شهرستان های استان در راستای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا، محدودیت های ابلاغ شده با شدت بیشتری در حال اجراست و وفاق و همدلی همگانی و همراهی اصناف در این زمینه بسیار مناسب بوده است. 

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری فارس تاکید کرد: برای سلامت و حفظ جان مردم استان با کادر درمانی و مجموعه سلامت استان که در خط مقدم مقابله با کرونا فعالیت می کنند همراه هستیم و باید با تکیه بر توانمندی دانشگاه علوم پزشکی شیراز و کادر درمان، جان مردم را نجات دهیم و از نظر پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا ، استان نخست در کشور باشیم.

برنامه ریزی در زمینه انجام غربالگری از مسافران پروازهای بین المللی ورودی به استان، بررسی رعایت شیوه نامه ها و استفاده از ماسک از سوی کارکنان و مراجعان ادارات، تداوم محدودیت ها در صورت لزوم با نظر دانشگاه علوم پزشکی، استفاده مسافران تاکسی ها از ماسک و اختصاص بیلبوردها و تلویزیون های شهری از سوی شهرداری ها برای فرهنگ سازی استفاده از ماسک در جامعه، از دیگر اقدامات ستاد استانی مدیریت کرونا فارس بود که معاون استاندار به آنها اشاره کرد.

از دیروز تا امروز ۱۸ تیر ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و ۶۹۱ بیمار جدید مبتلا به کرونا  در کشور شناسایی شدند و مجموع بیماران   در کشور به ۲۴۸ هزار و ۳۷۹ نفر رسید، متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۵۳ بیمار  جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۲ هزار و ۸۴ نفر رسید.

برچسب‌ها ویروس کرونا شیراز فارس بهداشت و سلامت پروندهٔ خبری ستاد ملی مقابله با کرونا کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا شیراز فارس بهداشت و سلامت ویروس کرونا شیراز فارس بهداشت و سلامت دانشگاه علوم پزشکی مقابله با کرونا استفاده از ماسک ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۶۷۱۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۷ رشته تخصصی جدید به دانشگاه علوم پزشکی قم اضافه می‌شود

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم گفت: بین ۲۳ تا ۲۷ رشته تخصصی در چند سال آینده به دانشگاه علوم پزشکی استان قم اضافه خواهد تا باعث ارتقا سلامت در شهر شود.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، مهدی مصری رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم در نشست خبری که پیش از ظهر امروز در سالن جلسات دانشگاه علوم پزشکی قم همزمان با هفته سلامت برگزار شد، اظهار داشت: سلامت خانواده در دولت سیزدهم به‌صورت ویژه مورد تأکید است که شاخص‌های سلامت موردتوجه است.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم ادامه داد: طرح سلامت خانواده ثبت جهانی شده است و سال گذشته طرح سلامت خانواده از پردیسان شروع شده و تا پایان تیرماه تا ۲۰۰ هزار نفر تحت پوشش این طرح قرار خواهند کرد.
 
وی بیان کرد: در طرح سلامت خانواده نگاه مشارکتی و مردمی‌سازی سلامت است که باید پیاده شود.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم تصریح کرد: یکپارچه‌سازی سلامت موردنظر طرح سلامت خانواده است بستر هوشمندسازی و الکترونیکی شدن نسخ باعث شده بتوانیم به یکپارچه‌سازی در بحث سلامت برسیم در موضوع سرطان یکپارچه‌سازی در دانشگاه علوم پزشکی انجام شده است.
 
وی با اشاره به اینکه طرح سراج توجه به ارتقا سلامت اجتماعی و روانی جامعه سرمایه اجرا می‌شود، گفت: امید آفرینی، نشاط اجتماعی، بهداشت روان، تعامل اجتماعی و سلامت اجتماعی و افزایش کیفیت درمان و ایمنی بیماران مدنظر طرح سلامت خانواده است.
 
دکتر مصری بیان داشت: در استان قم با کمبود متخصص درمانی مواجه هستیم که باید برنامه‌ریزی‌های برای افزایش این متخصص صورت بگیرد که کارهایی انجام شده است و در برخی از تخصص‌ها در یک سال اخیر اتفاقات خوبی در استان قم رخ‌داده است.
 
وی خاطرنشان کرد: بین ۲۳ تا ۲۷ رشته تخصصی در چند سال آینده به دانشگاه علوم پزشکی استان قم اضافه خواهد تا باعث ارتقا سلامت در شهر شود اکنون ۳۰۰ هیأت علمی در دانشگاه علوم پزشکی استان قم وجود دارد که برنامه‌ریزی صورت‌گرفته  ظرف دو سال آینده به ۴۰۰ نفر هیأت علمی برسد.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم با بیان اینکه در حوزه پسماند هم برنامه‌ریزی صورت‌گرفته و برنامه مدونی تهیه تدوین شده است، ادامه داد: در جوانی جمعیت نیز دانشگاه علوم پزشکی قم شاخص‌های خوبی کسب کرده است‌.

دیگر خبرها

  • آغاز رقابت بیش از ۳۶ هزار نفر در فارس در رشته تجربی
  • افتتاح دفتر همکاری‌های وزارت تندرستی جمهوری تاجیکستان و دانشگاه علوم پزشکی شیراز
  • افتتاح دفتر همکاری‌های وزارت تندرستی جمهوری تاجیکستان و دانشگاه علوم‌ پزشکی شیراز
  • نمایشگاه سلامت در هرمزگان برگزار می‌شود
  • بررسی راه‌های توسعه همکاری علوم پزشکی شیراز با دانشگاه پزشکی تاجیکستان
  • وضعیت ویتامین دی مازندرانی ها رو به بهبود است
  • بررسی راه‌های توسعه همکاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز با دانشگاه پزشکی تاجیکستان
  • برگزاری همایش دوستدار سلامت خانوده در دانشگاه علوم پزشکی قم
  • ۲۷ رشته تخصصی جدید به دانشگاه علوم پزشکی قم اضافه می‌شود
  • رایگان شدن خدمات سرپایی و بستری کودکان زیر ۷ سال