Web Analytics Made Easy - Statcounter

موسوی با بیان این که در ایام کرونا ۶۲ دستگاه ۸۱۰ خدمت الکترونیکی ارائه کرده اند، گفت: از نظر تعداد خدمت ارائه شده اداره برق، کانون پرورش فکری و شهرداری در رتبه اول تا سوم هستند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، «سید رضا موسوی» در جلسه ستاد پیشگیری و مدیریت بحران که پیش از ظهر امروز(چهارشنبه 18 تیر) در سالن کرامت استانداری قم برگزار شد، با اشاره به شیوه اجرای دولت الکترونیک در ادارات دولتی استان قم بیان داشت: در ایام کرونا 62 دستگاه 810 خدمت الکترونیکی ارائه کرده اند و تعداد خدمات بعد از کرونا 57 و از قبل نیز 445 خدمت بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات قم  در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: در سه محور، دستگاه های برتر معرفی شده اند که در بخش تعداد کل خدمات الکترونیکی اداره کل راه و شهرسازی، دانشگاه صنعتی قم، اداره کل اقتصاد و دارای، شرکت برق و پست قم پنج دستگاه بالاترین میزان خدمت را داشته اند.

 

وی با بیان این که پنج دستگاه با بیشترین خدمات پس از کرونا نیز اداره برق، کانون پرورش فکری، شهرداری، حوزه هنری تبلیغات اسلامی و اداره کل آموزش و پرورش استان بوده اند، گفت: بالبتع دستگاه هایی که در این دوران بحث دولت الکترونیک را احیا نکردند یا تعداد تراکنش کمتری داشتند، نیز وجود دارند که اسامی آنها را رسانه ای نمی کنیم.

 

موسوی با بیان این که خدمات انتقال پیدا کرده به دفاتر پیش خوان در کنترل شلوغی ادارات مؤثر بوده است، گفت: این توزیع بین دفاتر پیشخوان باید درست صورت بگیرد و چالش دیگر در فرایند یک خدمت و ارائه به دفاتر پیشخوان، موضوع تعرفه گذاری است که روی این مسأله با همکاری مدیران کار می‌ کنیم.

 

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات قم در پایان خاطرنشان کرد: ادارات و نهادهای استان قم باید بیش از پیش نسبت به الکترونیکی کردن و برون سپاری کارهای خود تلاش کنند و همچنین بازدیدهای ما برای رعایت پروتکل های بهداشتی دفاتر نیز ادامه دارد.

پایان پیام/694

منبع: شبستان

کلیدواژه: سید رضا موسوی توسعه دولت الکترونیک دولت الکترونیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۶۸۲۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرارگاه جهادی زیرکوه درحال خدمت‌رسانی به سیل زدگان/۳۰ مورد امداد

به گزارش خبرنگار مهر، بارندگی شدید روز گذشته در شهرستان زیرکوه منجر به وقوع سیل در بسیاری از نقاط روستایی این شهرستان شده است.

گروه‌های جهادی مانند همیشه در صحنه حاضر و به سیل زدگان شهرستان زیرکوه خدمات رسانی داشته و دارند.

مهدی هنری مسئول بسیج سازندگی سپاه انصارالرضا علیه السلام خراسان‌جنوبی خراسان‌جنوبی بعد از ظهر پنج شنبه در جمع خبرنگاران در این خصوص، اظهار کرد: با توجه به پیش‌بینی هواشناسی در خصوص بارندگی شدید و هشدار زرد و قرمز برای برخی نقاط استان، ۱۱ قرارگاه جهادی منطقه‌ای فعال شده و کلیه گروه‌های جهادی استان در حالت آماده باش بودند.

وی افزود: گروه‌های جهادی در پی وقوع سیل در برخی نقاط استان در اولین دقایق وقوع سیلاب با حضور در محل مشغول خدمت رسانی به مردم عزیز استان هستند.

مسئول بسیج سازندگی خراسان‌جنوبی بیان کرد: قرارگاه جهادی بسیج سازندگی شهرستان زیرکوه از نیمه شب گذشته مشغول خدمت رسانی در قالب تخلیه آب داخل منازل و جابجایی وسایل منازل مردم و کمک به توزیع بسته‌های حمایتی و هدایت مردم به نقاط امن می‌باشند.

هنری عنوان کرد: همچنین با توجه به نیاز منطقه به برخی ماشین آلات مهندسی و تجهیزات و دستور سردار مهدوی فرمانده محترم سپاه انصار الرضا (ع) صبح امروز یک دستگاه لودر بسیج سازندگی و یک دستگاه تریلی کفی از مرکز استان و یک دستگاه لودر از معصوم آباد زیرکوه، پنج دستگاه موتور و کف‌کش هم اکنون در روستاهای سیل زده در حال استفاده توسط جهادگران است.

وی اظهار کرد: در سایر شهرستان‌ها نیز قرارگاه‌های جهادی فعال و در حالت آماده باش بوده و به محض نیاز از ظرفیت آنها استفاده خواهد شد.

هنری با بیان اینکه جهادگران مشغول خدمت رسانی به سیل زدگان هستند به اقدامات انجام شده توسط گروه‌های جهادی در این منطقه اشاره و عنوان کرد: بیش از ۳۰ مورد امداد رسانی انجام شده که شامل کمک به خودروهای سانحه دیده و گرفتار در سیل، کمک به تخلیه تعدادی مغازه در حاجی آباد، کمک به تخلیه و لایروبی منازل و محل نگهداری دام و اسکان اضطراری خصوصاً در روستای نوده می‌شود.

کد خبر 6088695

دیگر خبرها

  • پایگاه اورژانس ۱۱۵ بانوان در کردستان
  • فعالیت ۲۹ موکب همدان در ایام اربعین در نجف و کربلا
  • آیا نانوذرات از طریق دستگاه گوارش به بافت مغز می‌رسند؟
  • جهاد دندانپزشکان در خدمت به کویرنشینان آران وبیدگل
  • ظرفیت‌های ملی برای ارائه خدمت به عشایر تنگستان استفاده شود
  • خدمت رسانی گروه‌های جهادی در مناطق کمتر برخوردار خانمیرزا
  • قرارگاه جهادی زیرکوه درحال خدمت‌رسانی به سیل زدگان/۳۰ مورد امداد
  • برنامه‌ریزی‌ها به سمت ایجاد هماهنگی میان فعالان اجتماعی پیش رود
  • ارائه بیش از ۱۰۰ خدمت رایگان برای بارداری سالم
  • در حوزه ارائه خدمات الکترونیکی به رشتوندان اتفاقات خوبی صورت گرفته است/گام های موثر مدیریت شهری در ممیزی املاک