Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدمرتضی بختیاری در آیین تجلیل از دست اندرکاران رزمایش مواسات در یزد افزود: با وجود تمامی سختی‌هایی که در ایام شیوع کرونا وجود داشت ولی  ملت فهیم و شجاع ایران اسلامی در تمام جهان سرافراز شد.

به گزارش عصر چهارشنبه دفتر امام جمعه یزد، وی ادامه داد: در همین زمان قدرتمندترین و ثروتمندترین کشورهای جهان با مشکلات بسیار زیادی روبرو بودند و در مقابله با کرونا زمین گیر شدند ولی در کشور ما با اجرای این رزمایش مشکلات تا حد بسیار زیادی رفع شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسوول گفت: در هیچ جای دنیا و تاریخ سابقه ندارد که به خواهند جلوی مسائل درمانی برای یک ملت را بگیرند ولی کشورهای مستکبر در زمانی که هنوز خودشان دچار کرونا نشده بودند به گمان اینکه می‌توانند ایران را زمین‌گیر کنند ، سخت‌ترین فشارها و تحریم‌ها را در مسائل درمانی، مالی و کالاهای بهداشتی به ویژه ماسک بر ما تحمیل کردند.

بختیاری اظهار کرد: به لطف خدا و به برکت رزمایش مواساتی که توسط مقام معظم رهبری مطرح شد،  حضور گسترده همه مردم را شاهد بودیم به گونه‌ای که یک ایران همدل به وجود آمد، توطئه دشمنان نه تنها محقق نشد بلکه به بهترین نحو ممکن از آن خارج شدیم. 

وی با بیان اینکه بر خلاف آنچه که آمریکایی‌ها فکر می‌کردند کشورهای اروپایی و آمریکایی در زمان شیوع کرونا در ارائه خدمات به مردمشان سرافکنده شدند، گفت: کاری که در ایام شیوع کرونا در ایران انجام شد به هیچ عنوان در دیگر نقاط جهان قابل مشاهده نیست.

همراهی مردم قابل ستایش است 

همچنین نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه یزد با اشاره به اینکه مسوولان با تمامی توان برای رفع مشکلات مردم حرکت کنند گفت: دشمنان نظام به دنبال ایجاد بی اعتمادی به نظام و رهبری در بین مردم ایران هستند.

آیت‌الله محمدرضا ناصری یزدی با قدردانی از اقداماتی که در حوزه کمک به نیازمندان در مدت شیوع کرونا انجام شد افزود: این اقدام فعالیتی بسیار ارزشمند و قابل ستایش است و باید از آن به بهترین نحو ممکن قدردانی شود.

وی با اشاره به اینکه مردم ایران در ایام شیوع کرونا به گونه‌ای به یکدیگر کمک کردند که در هیچ جای دنیا چنین ایثار و از خود گذشتگی وجود نداشت، اظهار کرد: در زمانی که همه مردم دنیا تنها به فکر خود بودند ولی مردم ایران در کمک به دیگران سر از پا نمی‌شناختند.

امام جمعه یزد با اشاره به اینکه این روحیه ایثار و کمک به دیگران باید همچنان حفظ شود تصریح کرد: با وجود اینکه آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها در ابتدای شیوع کرونا به دلیل اینکه خود هنوز وارد این بیماری نشده بودند و گمان هم نمی‌کردند دچار آن شوند برنامه‌ریزی داشتند ایران را به شدیدترین نحو تحت فشار بگذارند تا مردم ایران را تسلیم خود کنند.

ناصری یزدی با گلایه از افزایش قیمت برخی کالاها  گفت: دشمن در حال نقشه کشیدن در این زمینه است و برخی در داخل کشور هم با گران‌فروشی‌ها در حال تشدید مشکلات هستند که باید حتما جلوی آن گرفته شود.

نماینده ولی فقیه در استان یادآور شد: همه ما باید نسبت به مردم توجه بسیار ویژه‌ای داشته باشیم و هرآنچه که از توانمان بر می‌آید برای رفع مشکلات آنها به کار گیریم  هم به لحاظ اقتصادی و هم در حوزه فرهنگی و اجتماعی به آنها کمک کنیم.

ناصری یزدی با بیان اینکه توطئه دشمن این است که گرانی ها و مشکلات مردم را به نظام و رهبری نسبت دهند، گفت: این توطئه بزرگی است و ما باید زمینه را به گونه‌ای فراهم کنیم که مردم متوجه این توطئه دشمن باشند و نگذارند دشمن اقدام به چنین جسارت هایی بکند.

کمیته امداد ظرفیت‌های خوبی در کمک‌رسانی دارد  

همچنین  استاندار یزد با بیان اینکه فاصله طبقاتی یزد چندان مناسب نیست ،گفت: مهاجرت‌پذیری بار محرومیت برخی استان‌ها را به دوش یزد انداخته است.

محمدعلی طالبی افزود: با وجود اینکه گفته می‌شود یزد یک استان برخوردار است و در خیلی از شاخص‌های اقتصادی جزو برترین‌هاست، در عین حال با مسائل و مشکلاتی روبرو هستیم که زیر برخی از عنوان ها و شاخص‌ها یک مقدار پنهان می‌ماند.

وی تصریح کرد: در بحث شاخص‌های طبقاتی شاید شرایط خوبی را در استان نداریم و فاصله طبقاتی به معنای این است که یزد با وجود برخورداری و داشتن بالاترین درآمدها با محرومینی روبروست که شاید از امکانات اولیه زندگی محروم باشد.

استاندار یزد ادامه داد: نکته دوم بحث مهاجرپذیری استان به جهت ظرفیت‌های خوبی است که در گذشته داشته و تا الان ادامه دارد و سبب شده ما بار اشتغال و حمایت از محرومان سایر استان‌ها را هم به نوعی متحمل شویم.

طالبی گفت: این موضوع به شکلی است که یزد الان جزو استان‌هایی با بالاترین نرخ بیکاری در سطح کشور مطرح  است ، صورتی که در گذشته‌های نه چندان دور جزو استان‌هایی با بالاترین میزان اشتغال مطرح بود. 

وی با اشاره به اینکه لازم است در این حوزه اقدامات لازم انجام شود تا جلوی مشکلاتی که در حوزه اقتصادی و معیشت برای مردم به ویژه محرومان به وجود آمده رفع کنیم گفت: کمیته امداد ظرفیت‌های بسیار بزرگی در این حوزه دارد و می‌تواند در این زمینه نقش‌آفرین باشد.

۱۴۰ هزار بسته معیشتی توزیع شد 

همچنین مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان یزد از توزیع ۱۴۰ هزار بسته معیشتی تحت عنوان رزمایش مواسات در ایام شیوع بیماری کرونا در استان خبر داد.

محمد شجاعان با بیان اینکه مردم یزد از ویژگی‌های بسیار خوبی برخوردارند افزود: یکی از این ویژگی‌ها، دینداری ریشه‌ای و عمیق در میان آنهاست که سبب شده یزد به دارالعباده معروف شود.

وی از دیگر ویژگی‌های مردم یزد را خلق آثار ماندگار و بلند مدت دانست و اظهار کرد: مصداق این موضوع، قنات هایی است که در سده‌های گذشته ساخته شده ولی آثار آن کماکان باقی است و تا جریان تاریخ باقی می‌ماند.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) یزد یکی از بزرگان استان یزد را آیت الله حائری یزدی دانست و گفت: ایشان هم آثاری را خلق کردند و با ایجاد حوزه علمیه قم، ثمره ای از خود به جای گذاشتند که تا پایان تاریخ، نتایج آن در کل جهان تاثیرگذار است.

شجاعان، سخت کوشی و سخاوتمندی را ۲ ویژگی مهم مردم یزد دانست و افزود: مردم یزد به سختی تلاش می‌کنند و هم آنچه را که به دست می‌آورند برای کمک به دیگران از درآمد خود بذل و بخشش می‌کنند که مصداق بارز آن را در موضوع رزمایش مواسات در استان یزد شاهد بودیم.

وی با اشاره به اینکه این رزمایش نتایج بسیار خوبی داشت، گفت: در این زمان تقریبا آمار توزیع ۱۴۰ هزار بسته معیشتی در بین نیازمندان ثبت شده که قطعا تعداد این بسته‌ها بسیار بیشتر است و بسیاری از خیریه‌ها آمار خود را هنوز اعلام نکرده‌اند.

این مسوول به اجرای طرح اطعام مهدوی در استان اشاره کرد و یادآور شد: در این  طرح تقریبا ۵۰۰ هزار پرس اطعام در ماه مبارک رمضان در کل استان توزیع شد که همه از برکات این رزمایش و همدلی بود که در ارکان مختلف استان شکل گرفت.

شجاعان خاطرنشان کرد: قرار ما بر این است که این رزمایش ادامه پیدا کند و در مرحله دوم برای عید قربان و غدیر، مساله توزیع سبدهای معیشتی و اطعام را تحت عنوان اطعام علوی اجرا کنیم.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) یزد گفت: علاوه بر این قرار است که برکات این طرح تا پایان سال در استان یزد ادامه داشته باشد و در نوبت‌های مختلف اقدام به اجرای آن کنیم.

استان یزد یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارد که حدود ۵۰ هزار نفر آنها از خدمات حمایتی این نهاد برخوردار هستند..

همچنین به گفته سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکنون ۲۴۸ هزار و ۳۷۹ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده اند و با فوت ۱۵۳ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد افراد متوفی به ۱۲ هزار و ۸۴ تن رسیده است.

سیما سادات لاری روز چهارشنبه بیان کرد: از دیروز تا ظهر  ۱۸ تیر ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۲ هزار و ۶۹۱ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی شدند که از این تعداد هزار و ۶۲۵ نفر  بستری شدند.

سخنگوی وزارت بهداشت اظهارکرد: تاکنون ۲۰۹ هزار و ۴۶۳ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند. همچنین سه هزار و ۳۰۹  نفر از بیماران در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

لاری افزود: تاکنون یک میلیون و ۸۷۲ هزار آزمایش تشخیص کووید ۱۹ در کشور انجام شده است.

معاون وزارت بهداشت گفت: شرایط بهداشتی خوزستان ، هرمزگان، بوشهر، کرمانشاه، کردستان، ایلام، آذربایجان‌های غربی و شرقی و خراسان رضوی قرمز است و  استان‌های تهران، اصفهان، مازندران، گلستان، البرز، کرمان، یزد، سیستان و بلوچستان، همدان و اردبیل در وضعیت هشدار قرار دارند.

وی ادامه داد: مردم از سفرهای غیرضروری و به ویژه سفر به استان‌های خراسان رضوی و مازندران خودداری کنند.

برچسب‌ها ویروس کرونا یزد کمیته امداد امام خمینی (ره) محمدعلی طالبی آیت الله محمدرضا ناصری بهداشت و سلامت پروندهٔ خبری رفتار مومنانه و همدلانه ایرانیان در روزگار کرونا کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا یزد کمیته امداد امام خمینی ره محمدعلی طالبی بهداشت و سلامت ویروس کرونا یزد کمیته امداد امام خمینی ره محمدعلی طالبی بهداشت و سلامت کمیته امداد امام خمینی ایام شیوع مردم ایران شیوع کرونا استان یزد مردم یزد استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۶۸۴۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرایی اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم 

مشارکت پُرشور مردم در حوزه‌هایی که به دور دوم کشیده شده اهمیت بسزایی دارد چرا که نماینده‌ای با پشتوانه رأی بالا ، قطعاً مؤثرتر از نماینده‌ای است که پشتوانه رأی بالایی ندارد.

به گزارش مشرق، حسن رشوند طی یادداشتی نوشت: تنها سه روز به برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی باقی مانده است و قرار است تکلیف ۴۵ کرسی از ۲۷۰ کرسی باقی مانده مجلس در این دور از انتخابات مشخص شود. با برگزاری انتخابات در ۱۱ اسفند سال گذشته ، ممکن است بیشتر مردم تصور کنند که پرونده انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی بسته شده است ، در حالی که چنین نیست و هنوز ۲۲ حوزه انتخابیه است که یا فاقد نماینده برای مجلس دوازدهم هستند یا هنوز نتوانسته اند همه کرسی های نمایندگی حوزه انتخابیه خود را تکمیل کنند.نکته مهم اینکه از میان ۴۵ نماینده راه نیافته از این حوزه ها ، ۱۶ نماینده از آن پایتخت است که به جهت نقش سیاسی که همواره نماینده های تهران در مجلس داشته اند، دور دوم این انتخابات از اهمیت بسزایی برخورداراست.

مشارکت پُرشور مردم در حوزه‌هایی که به دور دوم کشیده شده اهمیت بسزایی دارد چرا که نماینده‌ای با پشتوانه رأی بالا ، قطعاً مؤثرتر از نماینده‌ای است که پشتوانه رأی بالایی ندارد. همچنین زمانی که مجلس قوی باشد، قدرت نظارت مجلس هم بالا خواهد بود و می‌تواند تخطی از اجرای قوانین را به خوبی شناسایی کرده و به دستگاه‌ها و مسؤولان اجرایی کشور گوشزد کند که در ریل قانون حرکت کنند.

با این نگاه می توان گفت که دور دوم انتخابات مجلس که قرار است در جمعه این هفته ۲۱ اردیبهشت ماه همزمان با آغاز دهه «کرامت » برگزار می شود ، اهمیت زیادی دارد.

اما چه کسانی می‌توانند در دور دوم رای بدهند؟

براساس تبصره ۴ ماده۱۰ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی، کلیه رأی‌دهندگان مرحله دوم منحصراً در حوزه انتخابیه‌ای که در مرحله اول انتخابات رأی داده‌اند شرکت خواهند کرد و همچنین کسانی که در مرحله اول در هیچ یک از حوزه‌های انتخابیه رأی نداده باشند در مرحله دوم انتخابات می‌توانند شرکت کنند.بنابراین فرصتی که در ۱۱ اسفند برای مشارکت همه مردم فراهم شده بود تا بتوانند از این حق خود استفاده کنند ، به راحتی در این دوره قابل تجدید نیست و صرفا افرادی که در دور اول انتخابات حضور داشتند مجازند برای تکمیل نمایندگان خود در آن حوزه انتخابیه که کسری نمایندگی دارند ، پای صندوق رای حاضر شوند.

چرا انتخابات دور دوم تهران مهم است؟

در انتخابات مرحله اول ملت ایران موفق شدند ۲۲۵ نماینده خود را شناسایی و انتخاب کرده و روانه مجلس کنند و در این مرحله که هنوز ۴۵ کرسی دیگر باقیمانده و این عددی قابل توجهی است ، از اهمیت زیادی برخوردار است. به ویژه اینکه بیش از یک سوم از این تعداد یعنی ۱۶ نماینده از آن تهران است .چند نکته در اهمیت حضور در دور دوم انتخابات تهران وجود دارد که تکلیف را بر شهروندان پایتخت نشین سنگین کرده است:

الف) درست است که از لحاظ رای دادن به مصوبات مجلس یا تحقیق و تفحص ها بین نماینده ای که در یک شهرستان با جمعیت ۱۰ هزار نفری انتخاب شده است با تهران ۱۰ میلیون نفری تفاوتی وجود ندارد اما نمی توان از این واقعیت غافل بود که نمایندگان تهرانی موتور محرک مجالس در ادوار گذشته بوده است و به نوعی وزن مجلس را با نمایندگان تهرانی آن می سنجیدند. حالا اگر نمایندگان جدید وارد شده در مجلس دوازدهم می خواهند این ریل را تغییر دهند بحثی نیست ولی درست یا غلط ، تاکنون چنین مبنایی عمل می شده است.

ب ) درست است که در دور دوم انتخابات میزان مشارکت همچون دور اول خیلی بر سر زبان ها نیست و دشمن هم از مشارکت پایین دور دوم نسبت به دور اول نتوانسته بهره بردای سوء داشته باشد ولی در باره انتخابات تهران این کاملا متفاوت است. به ویژه اینکه بیش از نیمی از نمایندگان پایتخت( ۱۶ نفر) هنوز به مجلس راه نیافته اند و میزان مشارکت پایین می تواند خوراک تبلیغاتی را برای رسانه های دشمن فراهم کند.

ج ) غالبا مردم و نخبگان جامعه ، نمایندگان تهران را نسبت به نمایندگان شهرستان ها سیاسی تر می بینند و این تنها مختص جامعه ما نیست و این نگاه در دیگر جوامع غربی و غیر غربی نیز وجود دارد. همیشه نمایندگان پایتخت ها افراد سیاسی و مطلع تر نسبت به ارتباطات درون حاکمیت هستند و از آنجا که ۱۶ نماینده از ۳۰ نماینده تهران در دور دوم قرار است به مجلس راه یابند ، اهمیت این دوره انتخابات تهران را مضاعف کرده است.

د ) خواسته یا ناخواسته تاکنون این نمایندگان پایتخت بودند که در مظان رئیس و هیات رئیسه مجلس قرار داشتند و هرچند نمایندگان جدید راه یافته در این دوره و جریان های سیاسی حامی آنها در بیرون مجلس مدعی هستند که در مجلس دوازدهم قصد دارند این قاعده را بهم زنند اما آنها نیز نیک می دانند همه ابزارهای تغییر در دست آنها نیست و این وزن ائتلاف های سیاسی است که تعیین کننده رئیس ، هیات رئیسه و حتی ریاست کمیسیون های مجلس است. بنابراین انتخاب ۱۶ نماینده تهران که ظرفیت هیات رئیسه و کمسیون های مجلس آینده را داشته باشند ، مهم است .با همین رویکرد است که انتخابات دور دوم تهران اهمیت فوق العاده پیدا می کند.

اما ۸ نکته راهبردی در اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس

نکات راهبردی اهمیت مشارکت مردم در این دور از انتخابات به این قرار است:

۱- سیره امامین انقلاب در همه دوره های انتخاباتی چه دور اول یا باقی مانده های آنها در دور دوم ، همواره مورد تاکید بوده است و این بزرگواران بر اهمیت مشارکت مردم و برگزاری انتخابات تاکید کرده‌اند. از منظر امامین انقلاب نه تنها جمهوریت ، بلکه اسلامیت نظام هم وابسته به انتخابات است.

۲- امسال که رهبر انقلاب شعار سال را به مردمی سازی اقتصاد اختصاص داده اند ، حضور خوب و معنادار مردم در دور دوم انتخابات به نوعی لبیک به پیام نوروزی رهبر انقلاب در عرصه مردمی سازی سیاسی در کنار مردمی سازی اقتصاد خواهد بود.

۳- انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی از نظر اهمیت تفاوتی با انتخابات دور اول آن ندارد و همه آن مواردی که باعث اهمیت حضور و مشارکت در انتخابات دور اول مجلس بود، در این دوره نیز به همان اندازه تاثیرگذار است.

۴- مشارکت و حضور مردم در انتخابات مجلس شورای اسلامی به دلیل جایگاه مجلس و نقشی که نمایندگان مردم می‌توانند به واسطه بهبود روند قانونگذاری در کشور و نیز نظارت بهتر و دقیق‌تر بر اجرای قوانین داشته باشند، بسیار حائز اهمیت است و این موارد در دور دوم انتخابات نمایندگان مجلس شورای اسلامی هم مانند دور اول انتخابات نمایندگان وجود دارد.

۵- با تکمیل همه کرسی های مجلس که با انتخابات دور دوم محقق خواهد شد ، شاهد مجلسی با نظارت هر چه قوی تر ، دقیق‌تر و سالم‌تر خواهیم بود و چنین مجلسی می‌تواند در اجرای قوانین و نظارت بر عملکرد دستگاههای اجرایی موثرتر باشد.

۶- مشارکت مردم در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی یک پیام بسیار مهم به همراه خواهد داشت و اینکه نشاط اجتماعی و سیاسی در جامعه ایران وجود دارد. ابراز و به نمایش گذاشتن این نشاط اجتماعی و سیاسی هم می‌تواند برای مردم ایران و هم برای کسانی که از بیرون مسائل کشور ما را تحلیل می‌کنند و بر اساس آن تحلیل‌ها، تصمیم‌هایی در خصوص نحوه تعامل با جمهوری اسلامی اتخاذ می‌کنند، موثر باشد.

۷- حضور مردم در دور دوم با توجه به سرد بودن تنور انتخابات در این دوره که کاملا طبیعی است ، می‌تواند یک پیام بازدارنده در مقابل کسانی که نگاه منفی به کشور ما داشته و رفتارهای خصمانه از خود بروز می‌دهند، داشته باشد.

۸- مشارکت مردم، اعتماد عمومی را در جامعه افزایش می‌دهد. فضا که مثبت شود ظرفیت‌ها هم افزا می‌شود. البته مشارکت باید در همه سطوح اعم از تصمیم گیری، مطالبه گری، نظارت و اجرا دنبال شود. مردم باید مورد اعتماد قرار گیرند تا اعتماد کنند.

دیگر خبرها

  • معرفی پرکاربردترین انواع پمپ هیدرولیک در صنایع
  • جشن مومنانه‌ همراه با پیوست علمی و فرهنگی در دهه کرامت
  • آرایش سیاسی مجلس جدید چشم‌به‌راه مشارکت مردم است
  • چه عواملی در محیط کار استرس‌زا است؟
  • برگزاری ۵ رزمایش برای نوسازی بافت های فرسوده
  • صیانت از آرای مردم وظیفه اصلی است
  • چرایی اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم 
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی
  • توصیه مهم به مردم در خصوص دور دوم انتخابات
  • مشارکت کره جنوبی در رزمایش سایبری آمریکا