Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران با بیان این‌‌که شهرداری آمادگی لغو طرح ترافیک را به مدت یک هفته دارد، گفت: اگر قرار است مدیریت کرونا در تهران به دست ما و دوستان ما انجام شود، حتما به اختیارات موسع‌تر از قبل نیاز داریم. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، به نقل از تسنیم دکتر علیرضا زالی جلسه اضطراری ستاد کرونا پایتخت که با حضور وزیر بهداشت برگزار شد، گفت: ما از مردم سوال کرده‌‌ایم که اگر طرح ترافیک را برقرار کنیم چقدر از وسایل حمل و نقل عممی استفاده می‌‌کنید؟ 13.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

7 درصد مردم گفته‌‌اند که از مترو استفاده می‌‌کنیم، 18 درصد از تاکسی‌‌های آنلاین و آژانس‌‌ها و 7.8 درصد نیز گفته‌‌اند از اتوبوس استفاده می‌‌کنیم.

وی افزود: 44.7 درصد مردم برای رفتن به محل کار و 25.2 به دلیل خرید کردن از منزل خارج می‌‌شوند بنابراین اگر بتوانیم ساز و کاری برای حضور کارمندان و خریدهای الکترونیک طراحی کنیم بخش زیادی از ترددها قابل مدیریت است.

زالی با بیان این‌‌که 62 درصد مردم معتقد بودند که فاصله‌‌گذاری اجتماعی در متروها بسیار کم رعایت می‌‌شود، تصریح کرد: 77.9 درصد مردم نیز معتقد بودند کرونا با گرما ضعیف نمی‌‌شود.

وی با بیان اینکه از 8 تیر آمار مراجعه به مراکز درمانی در تهران در حال تغییر است، خاطرنشان کرد: موارد ابتلا به کرونا و تعداد بستری‌‌ها در بیمارستان و بخش آی‌‌سی‌‌یو در حال افزایش و تعداد ترخیصی‌‌ها رو به کاهش است.

کدام مناطق تهران بیشترین فوتی‌‌های کرونا را داشتند؟

فرمانده ستاد مقابله با کرونا تصریح کرد: عمده فوتی‌‌های کرونا در مناطق 4، 2، 14 و 15 است که به دلیل بالابودن تراکم جمعیتی در مناطق 4 و 2 است.

درخواست زالی برای افزایش اختیارات ستاد کرونا در پایتخت

وی در بیان مشکلات و درخواست‌های ستاد کرونای پایتخت از وزیر بهداشت عنوان کرد: از شما به عنوان فرمانده مبارزه با کرونا در عرصه ملی می‌خواهیم، هرچه که می‌توانید در افزایش اختیارات موسع ستادی استان تهران با توجه به پیچیدگی‌ها، ابرام بورزید؛ چراکه در تهران شرایط متفاوت داریم و تهران گرانیگاه کشور است. استاندار تهران و مسئولان ستاد تهران باید با فراغ بال، آزادی عمل، چابکی و چالاکی بیشتری بتوانند مصوبات را اجرایی کنند.

وی افزود: در طول مدت اخیر، مهم‌ترین آسیب شناسی، تعارض و بعضا نفی بسیاری از مصوبات استان تهران در عرصه ستاد ملی بوده است که این موضوع گلایه مشترک اعضای ستاد فرماندهی استان تهران است. اگر قرار است مدیریت کرونا در تهران به دست ما و دوستان ما انجام شود، حتما به اختیارات موسع‌تر از قبل نیاز داریم. به خصوص در روزهای اخیر به شدت تعارض در دستگاه‌های ملی و استانی را حس کردیم.

زالی با بیان اینکه بیش از 4 ماه است که پرسنل مدافع عرصه سلامت در حال تلاش شبانه روزی هستند، یادآور شد: تعداد زیادی از این پرسنل خسته شدند و در راند دوم بررسی‌ها نشان می‌دهد تعداد زیادی از همکاران ما مجددا در معرض ابتلا قرار گرفتند. عددی که ما از دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران، ایران، شهید بهشتی و بقیته‌الله دریافت کردیم نشاندهنده آن است که تا کنون 4400 نفر از پرسنل بهداشتی درمانی دانشگاه‌ها در تهران مبتلا شده‌اند. تنها طی امروز 250 نفر از مجموعه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرخصی استعلاجی گرفته‌اند. بنابراین در آینده نزدیک در معرض خطر جدی کاهش نیروی انسانی که تجربه خوبی هم در ماه‌های اخیر پیدا کردند، خواهیم بود. بنابراین جایگزینی نیروی انسانی و به خصوص جذب نیروی پرستار، نیروهای تخصصی در حوزه بهداشت به خصوص بهداشت محیط و بهداشت حرفه‌ای لازم است.

زالی ادامه داد: ارتقا و تغییر وضعیت پیمانی و رسمی و به خصوص استفاده بهینه از ظرفیت کسانی که در قالب‌های قرارداد معین یا 89 روزه ارایه خدمت کردند، نیازی مبرم، جدی و راهبردی است.

فرمانده ستاد مدیریت کرونا در کلانشهر تهران با اشاره به مشکلات پرداخت کارانه‌ای و کاهش جدی درآمدهای اختصاصی بیمارستان‌های دانشگاهی در تهران و سایر نهادها، تأکید کرد: پرسنل هنوز شیرینی مشوق‌های مالی را نچشیده‌اند و نارضایتی پنهان از عدم تحقق و تحصیل واقعی مشوق‌های مالی در مجموعه محیطی وجود دارد که لازم است در اسرع وقت با حمایت شما و کمک دولت بتوانیم پرداخت‌هایی که قبلا قول داده شد و برخی‌ها هنوز محقق نشده را انجام دهیم. این می‌تواند برخی مشکلات را حل کند .

وی خاطرنشان کرد: در تهران درآمد اختصاصی بیمارستان‌ها در تناسب با مشارکت در درمان کرونا، تقریبا بین 30 تا 75 درصد تقلیل داشته است. اگرچه که با رشادت تیم‌های پزشکی و مسئولان دانشگاه‌ها و سایر نهادها تا کنون توانستیم مشکلی تحت عنوان کمبود تخت ویژه یا کمبود تخت عادی در کرونا نداشته باشیم اما به نظر می‌رسد با ادامه این مسیر، تلورانس در حوزه تخت‌های بیمارستانی مورد چالش قرار گیرد.

زالی با بیان این‌‌که بسیاری از بسته‌های حمایتی ویژه اقشار فرودست و بسته‌های مورد لزومی که در تهران درخواست داشتیم تا انجام شود، تقریبا با کندی قابل توجهی انجام می‌شود؛ گفت: کندی در پرداخت بیمه بیکاری و تسهیلات برای برخی مشاغل، موجب شده رگه‌های نگران کننده در برخی مشاغل باشد و دیگر شاید آن تمکین پذیری نسبت به فرامین ستاد را در تهران با مقاومت روبرو شویم. درخواستم این است که در این زمینه‌های اقتصادی و اجتماعی شتاب بیشتری را داشته باشیم.

مصوبات ستاد ملی در انطباق با خواسته‌های ما نبود

وی اضافه کرد: آنچه تاکنون به ستاد ملی بیرون آمد، مطلقا در انطباق با خواسته‌های ما نبود و یک چیز حداقلی بود و حتی از آنجا که متاسفانه به دلیل یک اشتباه راهبردی تهران هیچ وقت قرمز تلقی نشده، حتی محدودیت‌های گروه‌های سه و چهار هم در تهران محقق نمی‌شود. الان آن‌ چیزی که از کمیته وزارت کشور به ما ابلاغ شد، فقط بستن باشگاه‌های پربرخورد مثل کشتی و کاراته، بستن استخرهای سرپوشیده و لغو نماز جمعه و مواردی این چنینی بود که خیلی در شرایط فعلی تاثیرگذار نیست.

زالی ادامه داد: باید به شدت پروفایل اجرایی در تهران تغییری یابد. درخواست ما این بود که حداکثر 50 درصد ظرفیت کاری در ادارات اعمال شود و درخواست می‌‌کنم این مصوبه را بتوانیم از شنبه ابلاغ کنیم تا بار سنگین مراجعات بیمارستانی را کمتر کنیم.

شهرداری آمادگی لغو طرح ترافیک را دارد

وی با بیان این‌‌که شهرداری آمادگی لغو طرح ترافیک را دارد، خطاب به نمکی گفت: این آمادگی در شهرداری تهران هست که اگر شما تأیید بفرمایید به مدت یک هفته اجرایی و سپس آنالیز شود.

وی با بیان اینکه تاکنون حتی نتوانسته‌‌ایم یک اتوبوس به ناوگان حمل و نقل عمومی تهران اضافه کنیم یادآور شد: بودجه و یارانه‌‌ای در زمینه حمل و نقل عمومی برای شهرداری تهران اختصاص داده نشده و درآمد شهرداری به شدت کاهش یافته است.

لزوم لغو آزمون‌‌های هفته آینده

زالی با بیان اینکه یک جریان جهادی در زمینه ضدعفونی‌‌کردن اماکن عمومی و نظارت بیشتر در پایانه‌‌ها را شاهد بوده‌‌ایم؛ تصریح کرد: پیشنهاد دیگرم لغو آزمون‌‌های حضوری در هفته‌‌های آینده است؛ 23 هزار نفر قرار است در آزمون سوادآموزی شرکت کنند؛ تعداد قابل توجهی نیز در آزمون‌‌های دانشگاه آزاد و نزدیک 4000 نفر نیز قرار است هفته آینده در آزمون‌‌های پی اچ دی وزارت بهداشت شرکت کنند؛ بنابراین درخواست من تعلیق آزمون‌‌هاست. تمام تجمعات باید برای یک هفته به طور کامل تعلیق شود.

وی افزود: اگر این مسئله و تعطیلی یک هفته‌‌ای نیز کفایت نکرد آخرین پیشنهاد ما لاک داون (قرنطینه) تهران به مدت یک هفته است. برچسب ها: زالی ، ستاد کرونا ، پایتخت ، جلسه اضطراری

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: زالی ستاد کرونا پایتخت جلسه اضطراری طرح ترافیک ستاد کرونا درصد مردم یک هفته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۶۸۸۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جوان اهل گرمی از چوبه دار در تهران نجات یافت

جوان اهل گرمی که در درگیری لفظی در تهران یک نفر را به قتل رسانده بود از چوبه دار در تهران نجات یافت. - اخبار استانها -

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسین علوی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم در اردبیل‌ اظهار داشت: یک جوان اهل گرمی که در تهران مرتکب قتل شده بود با تلاش هنرمندان و فعالان فضای مجازی استان اردبیل از پای چوبه دار نجات یافت.

رئیس توسعه شورای حل اختلاف استان اردبیل افزود: جوان اهل شهرستان گرمی مغان که در تهران با یک افغانی درگیر و مرتکب قتل شده بود پس از سه سال با پیگیری های ستاد صبر استان و تلاش های شبانه روزی و چند ماهه هنرمندان و فعالان فضای مجازی استان اردبیل از قصاص نجات پیدا کرده و به آغوش خانواده و دیار خود بازگشت.

وی خاطرنشان کرد: سال گذشته خانواده‌ای از شهرستان گرمی مغان به ستاد صبر استان مراجعه کرده و درخواست کمک برای نجات فرزند جوان خویش را کردند و ابراز داشتند که در یک نزاع و درگیری ناموسی در تهران پسرشان مرتکب قتل شده و یک مرد افغانی را ناخودآگاه به قتل رسانده است و حکم قصاص قطعی شده و می‌خواهند این حکم را اجرایی کنند.

رئیس مرکز توسعه حل اختلاف اردبیل ادامه داد: بعد از درخواست این خانواده و ورود صلح یاران ستاد صبر استان و تلاش های آنان خانواده مقتول از قصاص منصرف شده و خواستار پرداخت دیه شدند.

علوی بیان کرد: بنا به علت عدم توانایی مالی خانواده قاتل در پرداخت دیه با هماهنگی ستاد صبر استان هنرمندان و فعالان مجازی استان اردبیل برای جمع آوری مبلغ خواسته شده در فضای مجازی فراخوان زده و بعد از چند ماه تلاش مبلغ رضایت را جمع آوری کرده و رضایت قطعی از خانواده مقتول اخذ شد و این جوان نادم به آغوش خانواده و شهر خود بازگشت.

رئیس مرکز حل اختلاف استان در پایان گفت: هیأت بخشایش، صلح یاران و خیرین نیک اندیش ستاد صبر استان در سال گذشته توانستند با تلاش های جهادی و مستمر خود 9 پرونده قتل را با صلح و سازش مختومه کرده و از قصاص 9 انسان نادم و گرفتار جلوگیری کنند.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • رد درخواست ۹۶ درصد متقاضیان نهضت ملی در شهرهای تهران
  • جوان اهل گرمی از چوبه دار در تهران نجات یافت
  • مرحله دوم واگذاری اختیارات از ستاد به صف در دانشگاه تهران آغاز شد
  • هویت ۹۹ درصد رأی دهندگان به صورت الکترونیکی احراز شد
  • نجات جوان اهل گرمی از چوبه دار در تهران
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • ۶۰ درصد ساکنان جوادیه تهران افغانستانی اند
  • افزایش آمادگی استان یزد برای آمادگی در سامانه جدید بارشی