Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا طاقه باف تعداد کل واحدهای صنایع تبدیلی تکمیلی بخش کشاورزی استان یزد را 362فقره عنوان کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛علیرضا طاقه باف در مصاحبه با خبرنگار یزدرسا؛ با بیان اینکه تعداد کل واحدهای صنایع تبدیلی تکمیلی بخش کشاورزی که  تاکنون به بهره برداری رسیده 362فقره است گفت: این تعداد واحد با سرمایه گذاری ثابت بالغ بر 8378 میلیارد ریال  و اشتغال ثابت 6314 نفر به بهره برداری رسیده که ظرفیت تولید آن ها 1240 هزار تن  با جذب مواد خام کشاورزی  برابر با 1720 هزار تن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر صنایع تبدیلی و غذایی جهاد کشاورزی استان یزد افزود: از مجموع پروانه بهره برداری صادره تعداد 132 پروانه مربوط به قبل از سال 92 و 230 پروانه مر بوط به سال  92 تاکنون است که عموم آن ها فعال و نیمه فعال هستند .

 28 واحد تولیدی فعال لبنی در یزد 

طاقه باف در بخش دیگری از سخنانش تعداد کل واحدهای فعال در زمینه صنایع لبنی استان را 28 واحد عنوان کرد و ابراز داشت: این واحدها  با ظرفیت جذب  265651 لیتر شیر خام و تولید 10 محصول لبنی در حال فعالیت هستند که البته 18 واحد تحت پوشش سازمان جهاد کشاورزی و بقیه در حوزه اداره صمت قرار دارند.

وی اضافه کرد: ظرفیت اسمی جذب شیر واحدهای تحت پوشش جهاد کشاورزی 176371 لیتر و میزان تولیدات 116243 تن است.

مدیر صنایع تبدیلی جهاد کشاورزی  تعداد کل واحدهای دارای پروانه بهره برداری در زمینه بسته بندی و فراوری زعفران را 5 واحد اعلام کرد و گفت: ظرفیت بسته بندی این واحدها  700 کیلوگرم سرگل، و گل زعفران و 27هزار لیتر شربت زعفران است که در این زمینه  تعداد17 فقره جواز تاسیس با ظرفیت 8.2 تن صادر شده و در سال های آتی به بهره برداری خواهد رسید.

فعالیت 7 واحد بسته بندی زعفران در حوزه مشاغل خانگی

طاقه باف همچنین تعداد واحدهای مشاغل خانگی در حوزه بسته بندی زعفران را 7 واحد عنوان کرد و ابراز داشت:  این واحدهای خانگی دارای ظرفیت بسته بندی 250 کیلو گرم سرگل زعفران و 15 هزار لیتر شربت هستند که مجوز خود را از اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اخذ کرده اند.

وی؛ تامین 80 درصد از برآورد سرمایه ثابت دارندگان جواز تاسیس از محل تسهیلات بانکی، تامین 30 تا 70 درصد برآورد سرمایه در گردش واحدهای تولیدی دارای پروانه بهره برداری، معرفی به بانک های عامل جهت نوسازی ماشین آلات خطوط تولید ویژه دارندگان مجوز نوسازی و بهسازی خطوط تولید، مشاوره به سرمایه گذاران جهت سرمایه گذاری در طرح های دارای اولویت استان و مکاتبه با ادارات و شرکت های مرتبط با واحدهای تولید ی جهت تسهیل در عرصه خدمات و بهره مندی واحدهای تولیدی صنایع تبدیلی را از جمله اقداماتی حمایتی از این صنایع برشمرد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: تعداد کل واحدهای جهاد کشاورزی صنایع تبدیلی بهره برداری بسته بندی طاقه باف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۶۹۴۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی چگونه به بهینه سازی انرژی به کمک می‌کند؟

مرتضی تقوایی نائب رئیس هیئت مدیره انجمن شرکت‌های دانش‌بنیان استان خراسان رضوی و مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان فعال در زمینه هوش مصنوعی در گفت‌وگو با خبرنگار آنا پیرامون استفاده از هوش مصنوعی در بهینه‌سازی مصرف انرژی گفت: بعضی صنایع ساده هستند و نیاز به هوش پیچیده‌ای ندارد، هوش مصنوعی یا «تحقیق در عملیات» در اکثر صنایع بزرگ پالایشگاه، معادن سیمان، فولاد و آب که پیچیدگی دارد قابل استفاده است.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان ادامه داد: بهینه‌سازی مصرف انرژی در سه محور تجهیزات محور، فرایند محور و بهره‌برداری قابل انجام است. در ابتدا تجهیزاتی که در فرایند، انرژی برهستند و صنایع بالا دستی با آن مواجه می‌شوند انتخاب و با در نظر گرفتن مکمل‌های تجهیزات، مصرف آن نسبت به حالت عادی کمتر می‌شود که آب، برق، گاز، صنایع معدنی و خانگی را شامل می‌شود.

وی در ادامه افزود: مورد بعدی فرایند محوراست یعنی افزایش بهره‌وری انرژی با بهینه سازی فرایند‌ها که در صنایع فرایندی مثل آب، پتروشیمی، پالایشگاه کاربرد دارد به این صورت که با چه فرایندی برق یا آب برسانیم که هدررفت کمتر و فرآیند بهینه‌ای باشد که هر دو در بهره برداری تاثیر دارد.

تقوایی بیان کرد: باتوجه به بزرگی داده‌ها در صنایع تصمیم گیری برای اپراتور سخت است که در زمان‌های بحران بهترین تصمیم را بگیرد، اما با استفاده از هوش مصنوعی این اتفاق به سرعت و در کسری از ثانیه می‌افتد مثلا در صنعت آب در ابتدا بهره برداری با کیفیت خوب باید صورت انجام شود و پس از آن بهینه سازی مصرف انرژی صورت بگیرد.

وی در ادامه گفت: همین اتفاقات در صنعت برق، گاز و در صنایع معدنی رخ می‌دهد چون تعداد پارامتر‌هایی که باید برای تصمیم گیری شود زیاد است و ذهن انسان کشش این تعداد داده را ندارد که بتواند بر مبنای آن بهترین تصمیم را بگیرد. بنابراین هوش مصنوعی می‌تواند با انجام اولویت‌بندی‌های مورد نظر در آن صنعت بهترین تصمیم را بگیرد.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان ادامه داد: مثلا اولویت اول تامین آب است به طوری‌که درابتدا بتوانیم آب با کیفیتی را تهیه کنیم و پس از آن با نگهداری مناسب بهره برداری بهتر هم صورت بگیرد و در نهایت با تحقق این موارد انرژی بهینه مصرف شود. برای شهر بزرگی مثل مشهد ۷۰۰ هزار معادله در ۷۰۰ هزار متغیر وجود دارد که ذهن انسان امکان حل همچین موردی را ندارد . هوش مصنوعی عملا با سیستم‌هایی مثل «دی اس اس» (سیستم‌های تصمیم یار) به اپراتور کمک می‌کند که در هر لحظه تصمیم بهینه بگیرد؛ یعنی بر اساس توان هوش مصنوعی و پارامتر‌های موجود به مدیریت شرایط بحران کمک می‌کند که بتواند در هر شرایطی اولویت‌های تعیین و در نهایت انرژی تامین کند.

تقوایی در ادامه بیان کرد: بهره‌برداری تقریبا اثری یک دهم نسبت به دو مورد تجهیزات و فرایند دارد یعنی هرچقدر فرایند و تجهیزات خوبی داشته باشیم ولی بهره برداری خوبی نداشته باشیم باز هم انرژی بالایی مصرف کردیم.  

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان با اشاره به اینکه اگر بهره‌برداری خوبی داشته باشیم نتایج بسیار خوبی نیز مشاهده می‌کنیم افزود: این نتایج مثبت شامل بازگشت سرمایه در کمتر از۶ماه است، چون استفاده از هوش مصنوعی در فرآیند پارامتر‌ها‌ی زیادی علاوه بر انرژی بهینه را می‌کند و در نهایت باعث نتیجه مطلوب و رضایت بهره بردار و مصرف بیهنه انرژی می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آبرسانی به واحدهای تولیدی سردشت دزفول+فیلم
  • اتصال ۱۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی به شبکه سراسری گاز در کردستان 
  • هوش مصنوعی چگونه به بهینه سازی انرژی کمک می‌کند؟
  • هوش مصنوعی چگونه به بهینه سازی انرژی به کمک می‌کند؟
  • ۱۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی کردستان به شبکه سراسری گاز متصل شدند
  • تکمیل ۱۵۰۰واحد نیمه‌تمام صنایع تبدیلی اولویت وزارت جهاد کشاورزی
  • موانع و مشکلات ۳۰۰ واحد تولیدی در سطح همدان برطرف شد
  • واحد تولید و بسته بندی غیر استاندارد زعفران در مرکزی محکوم شد
  • واحد تولید و بسته بندی زعفران غیر استاندارد در مرکزی محکوم شد
  • کمک به رفع مشکل واحدهای تولیدی