Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- آمار تعداد خطوط شخصی قطع شده به دلیل مزاحمت‌های پیامکی و ارسال تبلیغات به ۳۱۹ هزار و ۱۶۹ رسیده است. تاریخ انتشار: 09:02 - 19 تير 1399 - کد خبر: ۶۳۵۹۹۱ خبرگزاری میزان – سازمان تنظیم مقرارت برای جلوگیری از ارسال پیامک‌های تبلیغاتی سامانه #۸۰۰* از خطوط شخصی راه اندازی کرد و در کنار آن سامانه ۱۹۵ نیز به منظور ساماندهی پیامک‌های تبلیغاتی و تسریع در روند مسدودسازی سرشماره‌های مزاحم خدمات رسانی می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کاربران در صورت مشاهد پیامک‌های مزاحم تبلیغاتی می‌تواند با ارسال شماره به سامانه #۸۰۰* نسبت به گزارش تخلف اقدام کنند البته سامانه ۱۹۵ نیز آماده دریافت گزارشات و تسریع در روند برخورد با سیم کارت‌های مزاحم است. بیشتر بخوانید: ممنوعیت واردات تلفن همراه بالای ۳۰۰ یورو موقتی است سازمان تنظیم مقرارت فعالیت سیم کارت‌هایی که تماس ندارند و تنها به ارسال پیامک‌های انبوه اقدام می‌کنند را رصد و نسبت به مسدود سازی این سرشماره‌های مزاحم اقدام می‌کند.
در این میان برخی از شرکت‌های تبلیغاتی با استفاده از سیم کارت‌های بدون نام و نشان اقدام به ارسال پیامک‌های انبوه می‌کنند البته این تبلیغات پس از گزارش و ثبت در سامانه متوقف می‌شود.
سازمان تنظیم مقرارت به منظور جلوگیری از از ارسال انبوه پیامک، بندی را در قرارداد اپراتور‌ها گنجانده است که در صورت ارسال پیامک انبوه از یک سیم کارت، تمام سیم کارت‌های تحت مالکیت فرد متخلف از ارسال پیامک محدود شود.
این سازمان در آخرین آمار تعداد خطوط مسدود شده تا ۱۸ تیر ماه را ۳۱۹ هزار و ۱۶۹ خط اعلام کرده است.   انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی وزارت ارتباطات سیم کارت ارسال پیامک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۷۱۶۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار پلیس فتا در رابطه با پیامک‌های طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی و ابلاغ دولتی

جام جم آنلاین اصفهان؛ سرهنگ سید مصطفی مرتضوی در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری پلیس گفت: شيادان سايبري با ترفند ارسال پيام‌هاي جعلي حاوي لينک‌هاي آلوده با عنوان واريز طرح فجرانه کالابرگ الکترونيکي افراد را ترغیب به باز کردن لینک های آلوده به بدافزار کرده و با نصب بدافزاری با عنوان " کالا برگ " روی گوشی قربانی ، با ایجاد دسترسی غیر مجاز به اطلاعات قربانی ، اقدام به بردارشت غیر مجاز از حساب های افراد می نمایند. این مقام مسئول افزود: از باز کردن لینک‌های ارسالی که به صورت پیامک یا پیام در بستر شبکه‌های اجتماعی و منابع نامعتبر که از سوی افراد ناشناس یا دوستان و آشنایان با مضامین طرح‌های ابلاغی از سوی دولت ارسال می‌شود، خودداری نموده و اخبار موثق را تنها از طریق سایت‌های و رسانه‌های معتبر پیگیری کنند. این مقام انتظامی در خصوص اینکه اگر فردی بر روی لینک ناشناس کلیک کرد و وارد آن شد چه کاری باید انجام دهد ، گفت: ابتدا اینترنت گوشی خود را خاموش کرده ، گوشی را در حالت هواپیما قرار داده و با یافتن بدافزار نصب شده روی گوشی ، سریعا بد افزار مورد نظر را حذف و اگر اطلاعات کارت و یا حساب بانکی خود را در سیر مراحل قبلی وارد نموده اید و یا در اختیار قرار داده اید ، به سرعت نسبت به مسدود کردن کارت یا حساب بانکی خود از طریق تماس با پشتیبان بانک ، مراجعه حضوری به بانک و یا از طریق دستگاه خود پرداز اقدام و موضوع را با شماره گیری تلفن فوریت های سایبری پلیس فتا 096380 اطلاع رسانی نماید. رئیس پلیس فتا استان اصفهان در آخر بیان داشت: هموطنان بدون داشتن سواد رسانه‌اي در فضاي مجازي، فريب اخبار و محتواهاي جعلي را مي‌خورند و ممکن است نقش مؤثري در تغيير مسير زندگي آنها داشته باشد؛ لذا مي‌بايست اخبار را ازرسانه‌هاي معتبرملی وبه ویژه سایت پلیس فتا به نشانی www.cyberpolice.gov.ir دنبال کنند تا دچار اين‌گونه مشکلات نشوند.

/* هاجر مقضی خبرنگار جام جم آنلاین

دیگر خبرها

  • نارضایتی کاربران از ارسال نشدن پیامک بانکی برای تراکنش‌های کمتر از ۳۰ هزار تومان
  • پیامک هایی که رویای لاغری تبلیغ می کنند
  • اطلاعیه جدید وزارت کار برای یارانه بگیران؛ این پیامک‌ها جعلی است
  • پیامکی که تهرانی‌ها را نگران کرد؛ چرا آب ذخیره کنیم؟
  • ارسال پیامک ذخیره سازی آب برای شهروندان تهرانی | ماجرا چیست؟
  • واقعیت پیامکی که تهرانی‌ها را نگران کرد چه بود؟
  • شگرد عجیب کلاهبرداری مرد جوان از داخل زندان
  • شگرد عجیب کلاهبرداری مرد زندانی
  • هشدار پلیس فتا در رابطه با پیامک‌های طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی و ابلاغ دولتی
  • ارسال پیامک واریز اشتباهی شگرد کلاهبرداری مرد زندانی