Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تعداد مبتلایان به کرونا طی سه هفته اخیر در کل کشور به‌ویژه در استانهای جنوبی و جنوب غربی روند رو به افزایشی داشته است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا،  قاسم جان بابایی در حاشیه بازدید از بیمارستان امام رضا (ع) مشهد ویژه بیماران کرونایی گفت: در استان‌هایی مانند خوزستان، بوشهر، هرمزگان، کردستان، کرمانشاه، آذربایجان شرقی و غربی، روند ابتلا به کرونا افزایشی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: افزایش تعداد مبتلایان در استان خراسان رضوی متاثر از استانهای خراسان جنوبی و شمالی و شرایط خاص کلانشهر مشهد رخ داده است.

معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: این در حالی است که در دوره‌ای مانند اردیبهشت ماه تعداد مبتلایان به کرونا در سطح کشور به حداقل رسید، اما اکنون مراجعات سرپایی و بستری و بیماران بدحال افزایش چشمگیری داشته است.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی مشهد زیر ساخت‌های خوبی را برای درمان بیماران کرونایی فراهم کرده است، افزود: بهترین بخش‌ها در مشهد در اختیار بیماران کرونایی قرار گرفته است، به طوریکه در بیمارستان ۶۱۰ تختخوابی امام رضا (ع) با بهترین فضا و امکانات مجهز درمانی و کمک تنفسی،  اکنون ۴۱۰ بیمار کرونایی تحت معالجه است.

جان بابایی از تلاشها و خدمات ریاست دانشگاه علوم پزشکی مشهد، کادر درمانی شامل پزشک و پرستار و سایر پرسنل بیمارستانها در زمینه درمان بیماران کرونایی قدردانی کرد.

معاون درمان وزارت بهداشت در ادامه با اشاره به امکان اعمال محدویت های بیشتر در کلانشهر مشهد گفت: در حال حاضر آستان قدس رضوی همکاری خوبی را در این زمینه داشته و محدودیت‌هایی خوبی در حرم مطهر رضوی اعمال شده است و اگر همین شرایط  یعنی رعایت فاصله ‌گذاری و استفاده از ماسک ادامه یابد، می‌توان انتظار کاهش بار بیماری را داشت.

جان بابایی افزود: از سوی دیگر اعمال محدودیت‌های سنگین تر در ستاد کشوری پیشگیری و مقابله با کرونا تصمیم‌گیری می‌شود.

وی تصریح کرد: باید توجه داشت ما باید با کرونا زندگی کنیم و مردم کسب و کارشان را همراه با رعایت فاصله‌گذاری فیزیکی، اجتماعی و استفاده از ماسک ادامه دهند و در این راستا یکی از برنامه‌های وزارت بهداشت برخورد با افراد خاطی در زمینه عدم رعایت پروتکل های بهداشتی بویژه در ادارات و مراکز تجاری و رفاهی است.

معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی امروز در سفر خود به مشهد از روند ارائه خدمات به بیماران در بیمارستانهای قائم، هاشمی نژاد و امام رضا (ع) مشهد بازدید کرد.

انتهای پیام/4076/

منبع: آنا

کلیدواژه: کرونا معاون درمان وزارت بهداشت معاون درمان وزارت بهداشت بیماران کرونایی تعداد مبتلایان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۷۱۸۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قلیان اکسیژن طرح مطالعاتی وزارت بهداشت است

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت: اجرای طرح مطالعاتی دستگاه پاکدم یا قلیان اکسیژن به صورت آزمایشی تحت نظارت وزارت بهداشت با هدف کاهش مصرف قلیان دخانی در ۱۰ استان کشور آغاز شده است.

طرح مطالعاتی دستگاه «پاکدم» یا «قلیان اکسیژن» در حال حاضر به صورت آزمایشی، تحت نظارت وزارت بهداشت حدود دو سال است که در ۱۰ استان کشور در حال اجراست. این وسیله ثبت اختراع شده و بعد از اینکه تأییدیه آن از سازمان غذا و دارو گرفته شد به عنوان تجهیزات پزشکی ثبت و در سازمان غذا و دارو استاندارد‌هایی برای آن در نظر گرفته شده است. در این وسیله از ترکیب گاز‌های اکسیژن و N ۲ O با رعایت حدود تعیین شده در سازمان غذا و دارو برای اطمینان از اینکه ضرری برای سلامتی افراد نداشته باشد استفاده می‌شود.

به دلیل نگرانی وزارت بهداشت از افزایش مصرف قلیان که نسبت به سال۹۵ بیش از ۵۰ درصد افزایش داشته است، گسترش بی‌رویه مراکز عرضه قلیان بعد از همه گیری بیماری کرونا و ضعف در اجرای قانون ممنوعیت استعمال دخانیات در مراکز عرضه قلیان که مستلزم همکاری تنگاتنگ ارگان‌های برون بخشی است، اجازه داده شد که طرح بررسی دستگاه پاکدم در ۱۰ استان کشور شامل تهران، آذربایجان شرقی، البرز، فارس، خوزستان، گیلان، مازندران، کرمان، بوشهر و سیستان و بلوچستان آغاز شود و در ادامه با درخواست دانشگاه‌های دیگر، هماهنگی برای توسعه مرحله آزمایشی طرح در استان‌های خراسان شمالی، اصفهان و زنجان انجام شد.

این طرح در مرحله آزمایشی قرار دارد و بعد از مشخص شدن نتایج مطالعه که تحت نظارت دانشگاه‌های علوم پزشکی مرتبط انجام می‌شود؛ در صورت اثبات اثربخشی و تأثیر آن بر کاهش مصرف قلیان دخانی، به صورت سراسری اجرا خواهد شد. وزارت کشور نیز به استان‌های مجری طرح، این موضوع را ابلاغ کرده و نمونه برداری‌ها از استان‌های تحت پوشش این طرح در حال انجام است.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • افزایش مراکز رایگان سلامت روان در کشور
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • شیوه ناپسند برخی از آزمایشگاه‌ها برای فرار از ورشکستگی!
  • حـذف کودکان مهاجر از سلامت
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • مخالفت مجلس با ارسال گزارش دارو به قوه قضائیه
  • قلیان اکسیژن طرح مطالعاتی وزارت بهداشت است
  • افزایش نگرانی‌ها از کمبود متخصص بیهوشی در قزوین