Web Analytics Made Easy - Statcounter

عدم هماهنگی دستگاه های خدمات رسان در زاهدان باعث شده است که در زمینه آسفالت خیابان ها دوباره کاری‌هایی اتفاق بیفتد، حیف شدن بیت المال و پیکر همیشه زخمی معابر از جمله پیامدهای آن و دغدغه های مردم این کلان شهر است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، حفاری خیابان ها در کلان شهر زاهدان تمامی ندارد، یک روز لوله آب منطقه ای می ترکد، روز دیگر کابل های برق منطقه ای دیگر مشکل پیدا می کند، یک روز هم شرکت مخابرات کابل برگردان دارد، اما این روزها اداره گاز بیشترین حفاری های این کلان شهر را به خود اختصاص داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
این حفاری های وقت و بی وقت به دشمنی جدی برای آسفالت خیابان های مرکز پهناورترین استان کشور تبدیل شده است که این مشکل سر دراز دارد و برای دیروز و امروز نیست.
 
عبور تاسیسات شهری مانند آب، برق، گاز، تلفن و... از زیر زمین موجب شده است، هیچ آسفالت تازه ای بیشتر از چند ماه دوام نیاورد، چون به هر حال یکی از این شرکت های خدمات رسان به دلایلی می خواهد زمین را بکند تا به تاسیساتش دست پیدا کند.
 
اما مشکل بزرگ تر نبود هماهنگی میان این سازمان ها با شهرداری است، چراکه گاهی مشاهده می کنیم، هنوز  آسفالت ریخته شده روی معابر خشک نشده است که یک دستگاه خدمات رسان دیگر اقدام به حفاری می کند.
 
هماهنگی ضعیف دستگاه ها
 
دهمرده، یکی از شهروندان زاهدانی در این باره به خبرنگار ما گفت: از زمانی که پیمانکاران شرکت گاز در حال مرمت آسفالت در خیابان های مختلف زاهدان هستند، مشاهده می کنیم که میزان هماهنگی ها با شهرداری در این زمینه ضعیف است.
 
وی ادامه داد: در حالی که شهرداری اقدام به آسفالت ریزی می‌کند در کمال تعجب مشاهده می‌کنیم که چند روز بعد از آن شرکت گاز یا آب و فاضلاب همان آسفالت‌های جدید را کنده است.
 
اتلاف بیت المال
 
رضایی، یکی دیگر از شهروندان هم بیان کرد: کنده کاری و حفاری های خیابان های زاهدان به دلایل مختلف و مرمت نشدن به موقع آن به مشکلی جدی برای شهروندان تبدیل شده و عمق فاجعه زمانی است که هماهنگی بین شهرداری و دستگاه های خدمات رسان وجود ندارد.
 
وی با بیان این که عدم هماهنگی بین دستگاه‌های شهری باعث اتلاف بیت المال می‌شود، تصریح کرد: آسفالت استفاده شده در معابری که دیگر دستگاه ها از جمله شرکت گاز قرار است در آن فعالیت داشته باشند، می‌تواند سهم مناطقی شود که از وضع خوبی برخوردار نیستند.
 
این شهروند اذعان کرد: اما آسفالت صرف معابری می شود که ناهماهنگی شهرداری و شرکت گاز باعث از بین رفتن اعتبارات می شود.
 
دستگاه های خدمات رسان در دست و پای هم
 
جمشید میری، معاون فنی و عمرانی شهرداری زاهدان در این خصوص به خبرنگار ما گفت: متاسفانه یکی از مشکلات جدی در زاهدان این است که دستگاه های خدمات رسان در دست و پای هم هستند، شرکت گاز به یک باره تمام شهر را شخم زده است و لوله گذاری می‌کند.
 
وی ادامه داد: این شرکت، بعد از حفاری ها، علمک ها را نصب نمی کند و از این نظر عقب است، اما از سویی بهسازی و تعویض آسفالت معابر مطالبه مردم است که البته حق طبیعی شان هم محسوب می شود که از معابر صاف و قابل عبور و مرور برخوردار شوند.
 
این مقام مسئول اضافه کرد: اما متاسفانه با این مشکلات مواجه هستیم که البته فقط مربوط به شرکت گاز نیست، خیلی وقت ها آب و فاضلاب هم پروژه های خود را با تاخیر انجام می‌دهد که وقتی از آنها می‌خواهیم که همزمان با آسفالت نسبت به انجام عملیات خود اقدام کنند، می گویند اعتبار کافی نداریم.
 
نمی توان مردم را معطل نگه داشت
 
میری تصریح کرد: ما نمی توانیم مردم را معطل نگه داریم، اما همین که آسفالت می کنیم می بینیم که یکی از دستگاه ها تامین اعتبار می شود و عملیاتش را آغاز و کنده کاری می کند و این موضوع باعث شده است که مدام در دست و پای همدیگر باشیم.  
 
وی افزود: انتظار می‌رود شرکت‌های آب و گاز حساس تر شوند و سرعت کار را بالا ببرند، به عنوان نمونه خیابان فردوسی زاهدان باید آسفالت می شد، اما به دلیل این که حفاری عرضی هنوز توسط شرکت گاز انجام نشده اما شرایط خیابان نامطلوب بود، اقدام به آسفالت کردیم.
 
معاون فنی و عمرانی شهرداری زاهدان گفت: اما از سویی به دلیل این که اسراف نشود، در معابری که قرار است دیگر دستگاه ها عملیات انجام دهند اما وضعیت آن خراب است، یک لایه آسفالت می ریزیم تا ترک ها پر شود، سپس منتظر می مانیم تا کار دیگر دستگاه به اتمام برسد تا لکه گیری کنیم و لایه دوم آسفالت را بریزیم.

 اعتراض مردم به کیفیت آسفالت

 میری تصریح کرد: لایه اول نهایی نیست و عمق آن شاید بین ۱.۵ تا ۲ سانتی متر باشد که خیلی از مردم وقتی آن را می بینند معترض می شوند که چرا آسفالت نازک استفاده شده است، اما این موارد فنی است و ما نیز نسبت به آن حساس هستیم و نمی خواهیم آسفالت به این گرانی را حیف و میل کنیم.  
وی خاطرنشان کرد: در هر صورت نمی‌توان مردم را معطل گذاشت تا دیگر دستگاه ها کارشان را به پایان برسانند، درست نیست که خودروهایی که به صورت چشمگیری گران شده است، در چاله های شهر خراب شود، چراکه تنها سرمایه برخی از خانواده ها خودرویشان است که ما خود را موظف می دانیم نسبت به مسئولیت اجتماعی خود اقداماتی انجام دهیم.
 
انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: دستگاه های خدمات رسان دیگر دستگاه خیابان ها دستگاه ها حفاری ها شرکت گاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۷۲۲۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعامل مسئله‌محور می‌تواند راه نجات سازمان‌ها و رسانه‌ها باشد

سخنگو و عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: یک خبر خوب نه‌تنها باید جامع باشد، بلکه باید علاوه‌بر نقاط ضعف به بیان نقاط قوت نیز بپردازد، از این‌رو تعامل مسئله‌محور نه فقط با مدیریت شهری، بلکه با سایر دستگاه‌ها می‌تواند راه نجات سازمان‌ها و رسانه‌ها باشد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، علی صالحی امروز _پنجشنبه ششم اردیبهشت_ در نشست هم‌اندیشی با مدیران رسانه‌های اصفهان درباره بررسی لایحه تعامل با اصحاب رسانه و پیوست فرهنگی و اجتماعی پروژه‌ها اظهار کرد: پیچیدگی‌های شهرداری اجازه نمی‌دهد که مسائل و امور به روال عادی انجام شود و در صورتی‌که بخواهیم جلسات ما در این حوزه به نتیجه خوبی دست پیدا کند، باید به‌طور ساختارشکنانه پیش رویم.

وی با اشاره به اینکه مدیریت شهری در حوزه اقتصادی به بازنگری قانون درآمد پایدار در تمام موارد پرداخته است و این ضرورت در حوزه فرهنگی، اجتماعی و رسانه نیز وجود دارد، افزود: تلاش شده است تا نحوه تعاملی که رسانه باید با موضوعات مختلف در شهر داشته باشد، در شورای اسلامی شهر اصفهان بررسی شود، چرا که یک خبر خوب نه‌تنها باید جامع باشد، بلکه باید علاوه‌بر نقاط ضعف به بیان نقاط قوت نیز بپردازد و مسیری که باید در تعامل مجموعه مدیریت شهری به عنوان یک حکومت محلی با رسانه ایجاد شود، همین موضوع است.

سخنگو و عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه رسانه‌های سنتی رقیب پیدا کردند و رسانه‌های مکتوب در حال حاضر در شرایط سختی به سر می‌برند، تصریح کرد: حجم اطلاعات بدون منبع و رسیدن به دوران مرگ منبع، مخاطب را به جایی رسانده است که باید دوباره رسانه‌های رسمی را به‌عنوان رسانه مرجع قرار دهیم.

صالحی ادامه داد: تعامل مسئله‌محور نه‌فقط با مدیریت شهری، بلکه با سایر دستگاه‌ها می‌تواند راه نجات سازمان‌ها و رسانه‌ها باشد.

وی خاطرنشان کرد: در این تعامل باید آورده شهرداری برای رسانه‌ها و آورده رسانه‌ها برای شهرداری و اینکه در چه سطحی قرار دارد، مشخص شود و به‌طور قطع باید بین رسانه‌ای که فعال و بازنشر آن مشخص است با رسانه‌ای که موقعیت، تأثیر، ضریب انتشار و نحوه پرداختن آن به مسائل مشخص نیست، تفاوت قائل شد.

کد خبر 747920

دیگر خبرها

  • ساخت و ساز غیرمجاز خط قرمز مدیریت شهری مشکین‌دشت
  • پیگیری ویژه جهت تصویب نخستین طرح هادی شهری پیربازار
  • تعامل مسئله‌محور می‌تواند راه نجات سازمان‌ها و رسانه‌ها باشد
  • تصویب بودجه ۲۱ میلیارد تومانی برای شهرداری پیربازار
  • برند شهر اصفهان باید حفظ شود/ آماده تعامل با رسانه‌ها هستیم
  • استفاده از توانمندی‌ دانش‌بنیان‌ها برای رشد و توسعه مدیریت شهری اصفهان
  • سامانه شمس برای ثبت ایده‌های شهری راه‌اندازی می‌شود
  • اجرای ۸ پروژه عمرانی در پیربازار با اعتبار ۴ میلیارد تومانی
  • حل مسئله پسماند شهرستان دیر نیازمند عزم همگانی است
  • توزیع ۸۵۰۰ تن آسفالت در ۶۱ معبر شهری تبریز