Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-26@01:26:03 GMT

بیش از ۱۲ میلیون مبتلا به کووید-۱۹

تاریخ انتشار: ۱۹ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۷۲۲۵۹

بیش از ۱۲ میلیون مبتلا به کووید-۱۹

شمار مبتلایان و قربانیان کروناویروس در جهان همچنان رو به افزایش است و براساس آخرین آمارها، شمار مبتلایان این بیماری ۱۲ میلیون و ۱۷۰ هزار و ۵۷۰ نفر شده است.

به گزارش ایسنا، روند افزایش آمار مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در ۲۱۳ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تازه‌ترین آمارها حاکی از آن است که شمار قربانیان کروناویروس جدید در جهان به ۵۵۲ هزار و ۱۱۲ نفر رسیده و تاکنون ابتلای ۱۲ میلیون و ۱۷۰ هزار و ۵۷۰ نفر به این بیماری نیز تأیید شده است.

همچنین بنابر تازه‌ترین آمارها تاکنون هفت میلیون و ۶۹ هزار و ۲۸۳ نفر از بیماران مبتلا به کووید-۱۹بهبود یافته‌اند.

از میان چهار میلیون و ۵۴۹ هزار و ۱۷۵ مورد ابتلای فعال در سراسر جهان ، ۹۹ درصد موارد یعنی چهار میلیون و ۴۹۰ هزار و ۸۹۷ نفر وضعیت خفیف داشته‌اند و تنها ۵۸ هزار و ۲۷۸ مورد معادل یک درصد از کل موارد در وضعیت وخیم قرار دارند.

همچنین از هفت میلیون و ۶۲۱ هزار و ۳۹۵ پرونده مختومه بیماران مبتلا به کرونا هفت میلیون و ۶۹ هزار و ۲۸۳ نفر معادل ۹۳ درصد از موارد بهبود یافته و ۵۵۲ هزار و ۱۱۲ نفر معادل هفت درصد از موارد جان خود را از دست داده‌اند.

آمریکا همچنان درصدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار داشته و بیشترین آمار قربانیان و مبتلایان به این بیماری را به خود اختصاص داده است.

از سوی دیگر برزیل و هند به لحاظ تعداد مبتلایان به ترتیب در رتبه‌های دوم و سوم جای گرفتند و برزیل و انگلیس نیز پس از آمریکا بیشترین شمار قربانیان ناشی از کروناویروس را به خود اختصاص داده‌اند.

بنا بر گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلداُمتر"، تعداد مبتلایان و قربانیان این بیماری در کشورهایی که بنا بر گزارش‌های رسمی بالاترین آمارها را داشته‌اند تا لحظه انتشار این خبر به ترتیب به شرح زیر است:

۱. آمریکا سه میلیون و ۱۵۸ هزار و ۹۳۲ مبتلا، ۱۳۴ هزار و ۸۶۲ قربانی

۲. برزیل یک میلیون و ۷۱۶ هزار و ۱۹۶ مبتلا، ۶۸ هزار و ۵۵ قربانی

۳. هند ۷۶۹ هزار و ۵۲ مبتلا، ۲۱ هزار و ۱۴۴ قربانی

۴. روسیه ۷۰۰ هزار و ۷۹۲ مبتلا، ۱۰ هزار و ۶۶۷ قربانی

۵. پرو ۳۱۲ هزار و ۹۱۱ مبتلا، ۱۱ هزار و ۱۳۳ قربانی

۶. شیلی ۳۰۳ هزار و ۸۳ مبتلا، ۶۵۷۳ قربانی

۷.اسپانیا ۲۹۹ هزار و ۵۹۳ مبتلا، ۲۸ هزار و ۳۹۶ قربانی

۸. انگلیس ۲۸۶ هزار و ۹۷۹ مبتلا، ۴۴ هزار و ۵۱۷ قربانی

۹. مکزیک ۲۷۵ هزار و ۳ مبتلا، ۳۲ هزار و ۷۹۶ قربانی

۱۰. ایران ۲۴۸ هزار و ۳۷۹ مبتلا، ۱۲ هزار و ۸۴ قربانی

پس از آن کشورهای ایتالیا با ۲۴۲ هزار و ۱۴۹ مبتلا، پاکستان با ۲۴۰ هزار و ۸۴۸ مبتلا، آفریقای جنوبی با ۲۲۴ هزار و ۶۶۵ مبتلا، عربستان سعودی با ۲۲۰ هزار و ۱۴۴ مبتلا، ترکیه با ۲۰۸ هزار و ۹۳۸ مبتلا، آلمان با ۱۹۸ هزار و ۷۶۵ مبتلا، بنگلادش با ۱۷۲ هزار و ۱۳۴ مبتلا، فرانسه با ۱۶۹ هزار و ۴۷۳ هزار مبتلا، کلمبیا با ۱۲۸ هزار و ۶۳۸ مبتلا، کانادا با ۱۰۶ هزار و ۴۳۴ مبتلا و قطر با ۱۰۱ هزار و ۵۵۳ مبتلا تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار مبتلا به کرونا را گزارش داده‌اند.

سپس آرژانتین با ۸۷ هزار و ۳۰ مبتلا، چین با ۸۳ هزار و ۵۸۱ مبتلا، مصر با ۷۸ هزار و ۳۰۴ مبتلا، سوئد با ۷۳ هزار و ۸۵۸ مبتلا، اندونزی با ۶۸ هزار و ۷۹ مبتلا، عراق با ۶۷ هزار و ۴۴۲ مبتلا، بلاروس با ۶۴ هزار و ۲۲۴ مبتلا، اکوادور با ۶۳ هزار و ۲۴۵ مبتلا، بلژیک با ۶۲ هزار و ۱۲۳ مبتلا، امارات متحده عربی با ۵۳ هزار و ۴۵ مبتلا، قزاقستان با ۵۳ هزار و ۲۱ مبتلا، کویت با ۵۲ هزار و ۷ مبتلا و هلند با ۵۰ هزار و ۷۴۶ مبتلا، اوکراین با ۵۰ هزار و ۴۱۴ مبتلا، فیلیپین با ۵۰ هزار و ۳۵۹ مبتلا، عمان با ۵۰ هزار و ۲۰۷ مبتلا بیش از ۵۰ هزار مورد ابتلا را تاکنون ثبت کرده‌اند.

همچنین کشورهای سنگاپور، پرتغال، بولیوی، پاناما، جمهوری دومینیکن، لهستان، افغانستان، سوئیس، سرزمین‌های اشغالی، بحرین، رومانی، نیجریه، ارمنستان، ایرلند، هندوراس، گواتمالا، آذربایجان، غنا و ژاپن بیش از ۲۰ هزار مبتلا را تاکنون ثبت کرده‌اند.

لینک کوتاه: asriran.com/0035fZ

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: کرونا ویروس ۵۰ هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۷۲۲۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش شیوع فیبریلاسیون دهلیزی در افراد میانسال

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، محققان دریافتند بیش از یک چهارم بیماران در مرکز پزشکی دانشگاه پیتسبورگ پنسیلوانیا که در دهه گذشته به دنبال درمان برای فیبریلاسیون دهلیزی بودند، کمتر از ۶۵ سال داشتند.

به گفته محققان، این میزان بسیار بیشتر از شیوع ۲ درصدی فیبریلاسیون دهلیزی که معمولاً در بین افراد غیر مسن تخمین زده می‌شود است.

دانش رایج در میان متخصصان قلب این است که در افراد زیر ۶۵ سال، فیبریلاسیون دهلیزی بسیار نادر است و خطرناک نیست. دکتر «آدیتیا بونسل»، محقق اصلی و الکتروفیزیولوژیست قلب، گفت: «اما واقعاً هیچ داده‌ای برای تأیید این موضوع وجود ندارد.»

این مطالعه همچنین نشان داد که احتمال مرگ و یا بستری شدن در بیمارستان به دلیل نارسایی قلبی، سکته مغزی یا حمله قلبی در بیماران جوان‌تر مبتلا به فیبریلاسیون دهلیزی بیشتر است.

فیبریلاسیون دهلیزی ضربان قلب نامنظم در حفره‌های فوقانی قلب است. این وضعیت خطر نارسایی قلبی و سکته مغزی را در افراد افزایش می‌دهد.

بونسل در ادامه افزود: «ما در سال‌های اخیر شاهد تعداد بیشتری از بیماران جوان مبتلا به فیبریلاسیون دهلیزی بوده‌ایم.»

برای این مطالعه، محققان از سوابق سلامت الکترونیکی بیش از ۶۷۰۰۰ بیمار که بین سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۹ تحت درمان فیبریلاسیون دهلیزی بودند، استفاده کردند.

در طول این دهه، میزان بقای بیماران مرد مبتلا به فیبریلاسیون دهلیزی، ۳۰ تا ۵۰ درصد بدتر از بیماران بدون این بیماری بود.

اختلال ضربان قلب در زنان حتی سخت‌تر بود، با نرخ بقای ۸۰٪ تا بیش از سه برابر بدتر برای آنهایی که فیبریلاسیون دهلیزی داشتند نسبت به آنهایی که فاقد آن بودند.

کد خبر 6086947

دیگر خبرها

  • بهترین زمان نوشیدن قهوه برای مبتلایان به کبدچرب
  • شناسایی ۶۱۲ مبتلا به سرخک در ۱۴۰۲/ بیشترین آمار در ۴ استان
  • خانم مبتلا به «سندرم لی» برای نخستین بار در کشور جراحی شد
  • هر ۸۴۰ تولد؛ یک نوزاد مبتلا به شکاف لب / بهترین زمان جراحی برای بیماران
  • افزایش شیوع فیبریلاسیون دهلیزی در افراد میانسال
  • همه چیز درباره انگ اجتماعی
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • ابتلای ۶ نفر به تب کریمه کنگو در سیستان و بلوچستان/ فوت ۱ مبتلا
  • سیل در جنوب چین قربانی گرفت؛ بیش از ۱۱۰ هزار نفر آواره شدند
  • افراد مبتلا به آب‌سیاه نقاشی‌های معروف را چه شکلی می‌بینند؟ (+عکس)