Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان از اجرای برنامه‌های آموزشی و فرهنگی در ایستگاه‎های بازیافت شهر به مناسبت «روز بدون پلاستیک» خبر داد.

رحیم محمدی در گفت و گو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: ۲۱ تیرماه، روز بدون پلاستیک مناسبت مهم و قابل توجهی تلقی می‌شود چرا که از یک سو آسیب‌های وارد شده به محیط زیست به دلیل مصرف و پراکنده شدن بی‌رویه پسماندهای پلاستیکی را نشان می‌دهد و از سوی دیگر شهروندان را به داشتن رویکرد درست و انجام رفتارهای صحیح در این رابطه وادار می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در همین راستا با هدف اطلاع‌رسانی و جلب مشارکت شهروندان برنامه‌هایی برای این روز در نظر گرفته شده که بر اساس سیاست‌های کلی سازمان مبنی بر ارتقای کیفیت محیط زیست به عنوان ذی‌نفع اصلی فعالیت‌ها و همچنین جلب همکاری شهروندان اجرا می‌شود.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان در تشریح جزئیات این برنامه‌ها، افزود: بر این اساس در شش ایستگاه ثابت منتخب شهر، شامل ایستگاه سعادت آباد، آل خجند، وحید، همدانیان، میرزا طاهر و کمال طرحی برگزار می‌شود که طی آن شهروندان با تحویل پسماندهای خشک، علاوه بر دریافت هدایای موجود در ایستگاه، از هدایای فرهنگی و زیست محیطی سازمان از قبیل کیسه پارچه‌ای، کیسه پسماند خودرو، پازل آموزشی و … نیز برخوردار می‌شوند.

وی با بیان اینکه این طرح در قالب شعار "طبیعی نیست" به غیرطبیعی بودن تولید این حجم از پسماندهای پلاستیکی در محیط زیست اشاره دارد، تصریح کرد: تأکید ما به افزایش آگاهی و تغییر نگرش مردم مبنی بر حذف نایلون‌ها و پلاستیک‌ها است و با همین رویکرد نیز اقدام به توزیع کیسه پارچه‌ای برای خرید و کیسه پسماند خودرو به عنوان جایگزین‌هایی برای نایلون می‌کنیم و در پازل‌ها نیز این رویکرد را در قالب تصاویر آموزنده به کودکان نیز آموزش می‌دهیم.

محمدی گفت: این طرح از ۲۱ تیرماه در ایستگاه‌های بازیافت منتخب اجرا می‌شود و علاوه بر آن در شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی نیز برنامه‌هایی مانند ساخت و نشر کلیپ‌های موشن گرافیک، نشر پوستر و پیام‌ها و محتواهای آموزش خواهیم داشت.

وی با بیان اینکه شیوع کرونا مانع از اجرای برنامه‌های جمعی، جشن‌ها و همایش‌ها شده است، اظهار کرد: یکی از رویکردهای مهم ما در سازمان اجرای فرآیند محور برنامه‌ها است و اکنون نیز فرآیند برنامه‌های آموزشی به نحوی طراحی شده تا در ایام شیوع ویروس کرونا ضمن انتقال محتواهای مفید آموزشی از اجتماعات پرهیز شود و بر همین مبنا نیز برنامه‌های آموزشی اغلب به صورت انفرادی صورت می‌گیرد تا فرد با تکیه بر آگاهی و محصولات آموزشی برای توسعه دانش به سمت خانواده هدایت شود.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان در خصوص نحوه ارزیابی این آموزش‌ها و بررسی بازخوردهای آنها، افزود: با توجه به اینکه نیازسنجی آموزشی، ارزیابی و اصلاح مستمر نیز بخشی از فرآیند آموزش است، پرسش‌نامه‌هایی طراحی و چاپ شده که در دو مرحله به سنجش آگاهی، نگرش و رفتار شهروندان می‌پردازد و نتایج آن ضمن بررسی جهت تدوین مجدد سیاست‌های آموزشی، در پژوهش‌های علمی نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی با دعوت از همه شهروندان اصفهانی برای نه گفتن به پلاستیک‌ها و استفاده از لوازم زیست‌پذیر برای کمک به محیط زیست و بهداشت جامعه، درخواست کرد: همه شهروندان اصفهانی در طرح‌های آموزشی و تشویقی سازمان پسماند شرکت کنند.

کد خبر 432794

منبع: ایمنا

کلیدواژه: پسماند شهري بازیافت سازمان پسماند شهرداری اصفهان شهر روز بدون نایلکس کلانشهر شهرداری اصفهان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق محیط زیست برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۷۲۸۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه‌ها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: دانشگاه‌ها برای برنامه‌های خود باید سند اسلامی شدن را ملاک عمل قرار دهند و براساس آن عمل کنند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی صبح امروز در مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع) حاضر شد.

حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، با تأکید بر ظرفیت اندیشه‌ورزانه دانشگاه امام صادق (ع) اظهار کرد: امسال شورای عالی انقلاب فرهنگی وارد چهلمین سال تشکیل خود می‌شود و در این دوران دبیران متعددی داشته و این شورا کار‌های بزرگی را انجام داده است.

وی افزود: در حوزه علم و فناوری اسناد خوبی مصوب شده است. کار قرارگاهی و راهبردی در حوزه علم و فناوری تا حد زیادی موفق بوده است در این مسیر فقط سندبسندگی مدّنظر نبوده است بلکه مثلاً نقشه جامع علمی کشور را هدایت کرده است. سند هوا فضا، سند گیاهان دارویی و اسناد دیگر علم و فناوری از اقدامات خوب شورای عالی انقلاب فرهنگی در حوزه علم و فناوری بوده است.

وی ادامه داد: در حوزه فرهنگ نیز اسناد خوبی از جمله نقشه مهندسی فرهنگی و سند دانشگاه اسلامی نوشته شده است و برش‌های استانی نقشه مهندسی فرهنگی تدوین شده است، در گذشته برش‌های استانی پروژه‌محور نبودند بلکه راهبرد‌های کلی را مطرح کرده بودند، به همین خاطر در دوره جدید این برش‌های استانی تکمیل‌تر شد و به زودی برش‌های استانی در همه استان‌ها تدوین خواهد شد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه این شورا با چند کاستی مواجه است که نخبگان می‌توانند در برطرف کردن آن‌ها به شورا یاری رسانند، گفت: انتظار مهم مقام معظم رهبری از شورای عالی انقلاب فرهنگی، قرارگاهی شدن آن است، این قرارگاه باید توانمند شود تا بتواند بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی را محقق کند.

استاد خسروپناه با طرح این سوال که قرارگاه یعنی چه؟ بیان کرد: جلسات متعددی با کسانی که تجربه کار قرارگاهی داشتند برگزار شد، هم‌اکنون می‌توانیم اعلام کنیم که الگوی کار قرارگاهی استخراج شده و به زودی به صحن شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه می‌شود.

به زودی سیاست‌های کلان فرهنگی بر مبنای منظومه فکری مقام معظم رهبری تدوین می‌شود

وی با تأکید بر اینکه برای تدوین اسناد باید نظریه‌های مربوطه استخراج و مشخص شود، گفت: اساتید دانشگاه‌ها می‌توانند در این زمینه به شورای عالی انقلاب فرهنگی یاری برسانند. همچنین با هماهنگی که با مجمع تشخیص مصلحت نظام صورت گرفته به زودی سیاست‌های کلان فرهنگی بر مبنای منظومه فکری مقام معظم رهبری تدوین خواهد شد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی نبود الگوی حکمرانی در حوزه‌های مختلف را یکی از نقصیه‌های دیگر خواند و ادامه داد: اساتید دانشگاه‌ها می‌توانند در این زمینه به شورای عالی انقلاب فرهنگی کمک کنند.

استاد خسروپناه بیان کرد: همچنین اساتید دانشگاه‌ها می‌توانند در استخراج منظومه فکری مقام معظم رهبری برای تدوین اسناد به شورای عالی انقلاب فرهنگی کمک کنند.

وی با تأکید بر توجه به حلقه‌های میانی گفت: ظرفیت‌های خوبی در حوزه‌های مختلف وجود دارد که باید زمینه ارتباط این افراد با شورای عالی انقلاب فرهنگی فراهم شود. همچنین باید برای چالش‌ها چاره‌اندیشی شود تا الگوی مناسبی برای مواجهه با آن‌ها تعیین شود.

حجت‌الاسلام و المسلمین خسروپناه همچنین به نظارت هوشمند نیاز داریم که در الگوی حکمرانی تعریف شود، دانشگاه‌ها نیز برای برنامه‌های خود باید سند اسلامی شدن ملاک عمل قرار دهند و براساس آن عمل کنند.

دیگر خبرها

  • نشست هم افزایی مسئولان کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین برگزار شد
  • نشست هم افزایی مسوولان کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین برگزار شد
  • نشست هم افزایی مسئولان کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین 
  • نشست هم‌افزایی مسئولان کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین 
  • ساماندهی خودرو‌های عرضه غذا در تهران
  • دانشگاه‌ها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند
  • ارمغان روانشناسان و مشاوران، بهرورزی و فضیلت مندی در زندگی
  • منطقه «چهلمیر» در پارک ملی تندوره درگز پاکسازی شد
  • اجرای برنامه‌های نکوداشت هفته شیراز از ۱۲ اردیبهشت
  • دودی که از سیانور خطرناک تر است