Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهرک یادگار امام یکی از بزرگترین شهرک‌هایی است که در حاشیه شهر رفسنجان واقع شده و معمولا به‌طور روزانه مسائل امنیتی و اجتماعی برای اهالی این منطقه به وجود می‌آید.

 به گزارش خبرگزاری فارس از رفسنجان، شهرک یادگار امام در حاشیه شهر رفسنجان واقع شده و وسعت تقریبا زیادی هم دارد که جمعیت زیادی هم درون خود جای داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ورودی این شهرک از روبه‌روی اردوگاه اتباع است که به دلیل وجود ترافیکی که در این محل ایجا می‌شود خودش یک معضل اساسی است و چندین بار از سوی اهالی به عنوان مطالبه مطرح شده است.

یک ورودی هم این شهرک از سمت بلوار میدان تره‌بار دارد که آن‌جا هم به دلیل ترافیک بالا برای اهالی مشکل‌آفرین شده است.

در جلسه‌ای که مشکلات منطقه مطرح شد امنیت، مهم‌ترین مسأله‌ای بود که از سوی اهالی این منطقه به عنوان یک ضرورت از آن یاد شد.

کامرانی از بانوان ساکن این شهرک اظهار کرد: در این شهرک منطقه خاصی وجود دارد که افرادی اجاره می‌کنند با اجاره خیلی پایین خانه تیمی و گروهی راه می‌اندزند؛ یک بلوک که 6 واحد دارد یا مستاجر هستند یا صاحبخانه زندگی می کنند، این افراد یک واحد اجاره می‌کنند و سلب آساسش اهالی منطقه را با کارهای خلافی که ازجمله مواد فروشی انجام می‌دهند، رقم می‌زنند.

وی با بیان اینکه مددجویان کمیته امداد و بهزیستی هم در این منطقه ساکن هستند، ادامه داد: یک معلول یا زن سرپرست خانوار جرأت حرف زدن ندارد که به آبرویش لطمه می‌خورد.

این ساکن شهرک یادگار امام افزود: دو خواهر که معلولیت دارند مدتی در این شهرک ساکن بودند افراد مزاحم منطقه درب را روی این دو نفر قفل کردند که جایی برای اعتراض نروند.

وی عنوان کرد: من 30 سال مددکار بهزیستی بودم به ناچار برای یک مددجو منزلی اجاره کردم و هر بار که اعتراض او را می‌شنیدم که این منطقه چنین مشکلاتی دارد از کنار آن رد می‌شدم و اعتنایی نمی‌کردم اما الان که خودم در این منطقه ساکن هستم درد این اهالی را می‌فهمم.

بزرگترهای شهر درد مددجویان را جویا شوند

کامرانی تصریح کرد: از دیروز ساعت 5 صبح یک مرد موجب سلب آسایش این منطقه شده بعضی ساکنان که زن سرپرست خانوار هستند و مددجوی بهزیستی هم هستند مجبورند که سکوت کنند رسیدگی پلیس هم پس از یک ساعت بعد از  تماس ما دردی دوا نمی‌کند اگر گشتی باشد یا نگهبانی در شهرک ایجاد شود می‌تواند از مشکلات امنیتی بکاهد.

وی روشنایی معابر را مورد دیگری برشمرد که چندین مرتبه برای آن به اداره برق مراجعه کرده و افزود: هر بار یک قول دادند و الان 6 ماه از قول و وعده‌های اداره برق می‌گذرد هنوز رسیدگی نکردند و جواب سربالا هم می‌دهند.

کامرانی بیان کرد: بزرگترهای شهر درد مدجویان را از نزدیک جویا شوند در این منطقه زنان دردمند زیادی هستند که کسی جوابگوی آنها نیست 36 واحد مددجویان کمیته امداد و 146 واحد مددجویان بهزیستی هستند که با مشکلات اجتماعی و امنیتی زیادی دست و پنجه نرم می‌کنند.

یکی دیگر از اهالی شهرک تصریح کرد: مشکل اساسی ما امنیتی است که اجاره خانه به مجردها و مواد فروش‌ها رقم زده همچنین زباله‌گردها زباله‌ها را پراکنده می‌کنند که مشکلات زیادی ایجاد می‌کند و سگ‌های ولگرد در محل تجمع می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: روشنایی یک معضل اساسی است که به دلیل نبود آن تصادفات زیادی رخ می‌دهد، نبودن پارک در این منطقه کمبود آب در تابستان گذشته و امسال از دیگر مطالبات اهالی است، ورودی شهرک اصلا مشخص نیست و آدرس‌دهی در این منطقه به سختی صورت می‌گیرد چون ورودی دو مسیر دارد؛ نداشتن کدپستی اکثر خانه‌ها، همچنین جوانان در این منطقه مکان ورزشی ندارند حداقل یک سالن ورزشی می‌تواند جوابگوی جوانان این منطقه باشد.

مجید فصیحی‌هرندی فرماندار رفسنجان بیان داشت: اولویت در این منطقه امنیت است، خدمات متعلق به شهرداری است که باید ایجاد شود و  خدمات موجود برای آسایش ساکنان منطقه باید تقویت شود.

وی تصریح کرد: روشنایی منطقه باید تأمین شود و برای کاهش ولتاژ برق باید راهکاری صورت گیرد که برطرف شود.

پاکسازی شهرک یادگار امام در دستور کار است

مهدی کریمی فرمانده انتظامی شهرستان رفسنجان اظهار کرد: مشکلات حوزه شهرک مانند همه مشکلات سطح شهرستان است در هر شهرک که حاشیه شهر قرار گرفته این مشکلات وجود دارد؛ موادفروش‌ها فعالند حتی در مرکز شهر هم این موارد وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه طرح پاکسازی منطقه را در دستور کار داریم، ادامه داد: قراراست تصمیماتی در شورای تأمین گرفته شود همکاری مردم برای ما خیلی مهم است شناسایی افراد مشکوک که تردد دارند، منازل مسکونی که مورد دارند و به قصد سوء اجاره شدند مدنظر است که در طرح امنیتی انتظامی گنجانده شود و فعالیت‌مان را در این طرح شروع کنیم.

کریمی تصریح کرد: از آن‌جایی که مرکز 110 در کرمان تجمیع شده و تا ابلاغ به شهرستان پروسه رسیدن گشت 110 در شهر ممکن است طول بکشد که تا یکی، دوماه آینده مشکل تأخیر برطرف می‌شود و تسریع انجام ماموریت گشتی را در برنامه داریم که اجرایی خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: روزهای پنج شنبه و جمعه هر هفته بالغ بر 150 مورد تماس با 110 داریم که حتی همکاران اداری در بخش انتظامی ورود و همکاری می‌کنند.

دی ماه، پایان مشکل آب شهرک یادگار امام

حسین چرخ‌انداز مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب رفسنجان در خصوص مشکل آب شهرک یادگار امام بیان داشت: کمبود آب داریم اما قطعی نداریم زمانی که مصرف آب بالا برود بعضی جاها با قطعی آب مواجه می‌شوند، شهرک یادگار از جمله  جاهایی که بالادست شهرستان است یک شیر فشارشکن در بلوار خلیج فارس داریم پایین دست باید کاملا آبگیری شود تا بتوانیم خانه‌های بالادست را آبگیری کنیم.

وی ادامه داد: یکی از معضلات این است که تمام ساختمان‌ها هیچگونه مخزن ذخیره ندارند که بر اساس آیین‌نامه نظام مهنسی باید اول در پارکینیگ یا زیرزمین یک مخزن داشته باشند که بتوانند که طبقات فوقانی را آب بدهند.

چرخ‌انداز متذکر شد: در دستور کار شرکت قرار دادیم یک کلکتور ساختیم آماده‌ایم منطقه را کاملا جدا می‌کنیم و دی ماه انجام خواهد شد و مشکل برطرف می‌شود.

انتهای پیام/80016/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: حاشیه شهر شهرک رفسنجان امنیت شهرک یادگار امام حاشیه شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۷۳۲۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از یکی از بزرگترین طرح‌های صادرات خدمات فنی-مهندسی ایران

پروژه چند منظوره سد و نیروگاه «اومااویا» سریلانکا که مراحل طراحی و ساخت آن توسط شرکت‌های ایرانی انجام شده است، به عنوان یکی از بزرگ‌ترین پروژه‌های حوزه صادرات خدمات فنی-مهندسی کشور در زمینه‌های سدسازی، انتقال آب و تولید برق با حضور روسای جمهور ایران و سریلانکا به شکل رسمی افتتاح و بهره‌برداری رسید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، آیت الله سید ابراهیم رئیسی که صبح امروز چهارشنبه به منظور سفری یک روزه به سریلانکا عزیمت کرده است، در بدو ورود به محل اجرای ابرپروژه سد و نیروگاه «اومااویا» در ۲۳۰ کیلومتری شرق پایتخت این کشور رفت و به همراه «رانیل ویکرمسینگه» رئیس جمهور سریلانکا، یکی از بزرگترین پروژه‌های صادرات خدمات فنی-مهندسی ایرانی را افتتاح کرد.

ابرپروژه «اومااویا» شامل دو سد به نام‌های «دایرابا» و «پوهولپولا»، نیروگاه آبی ۱۲۰ مگاواتی زیرزمینی، ۲۸ کیلومتر تونل‌های انتقال آب و دسترسی، سه شفت عمودی جمعاً به طول ۸۵۰ متر و ۲۳ کیلومتر خط انتقال برق است. پروژه‌ای که فرآیند ساخت، نظارت و مشاوره آن تماماً توسط شرکت ایرانی انجام شده و هزینه ساخت آن به ارزش ۵۰۰ میلیون دلار توسط دولت سریلانکا تأمین شده است.

با اجرای طرح چند منظوره اومااویا، آب مازاد رودخانه‌های «اومااویا» و «ماهاتوتیلا اویا» واقع در استان اووا «Uva» برای توسعه کشاورزی به منطقه کم‌آب همین استان منتقل می‌شود. این در حالی است که هم‌زمان با تحقق این هدف، تولید انرژی از طریق نیروگاه زیرزمینی به ظرفیت ۱۲۰ مگاوات انجام خواهد شد.

تولید ۲۹۰ گیگاوات ساعت انرژی در سال، تأمین آب مورد نیاز ۵ هزار هکتار از اراضی کشاورزی منطقه خشک جنوب شرقی سریلانکا و انتقال ۱۴۵ میلیون مترمکعب آب از منطقه پرباران به مناطق خشک از جمله اهداف این پروژه بوده است که توسط شرکت ایرانی فراب و به همت متخصصان و مهندسان ایرانی در کشور سریلانکا به مرحله اجرا و بهره‌برداری رسیده است.

این پروژه از نظر اجرای ۲۴ کیلومتر تونل، بدون دسترسی میانی در شرایط بسیار سخت زمین‌شناسی و وجود جریان‌های آبی پرفشار، حفاری یکی از بلندترین شفت‌های (تونل‌های) عمودی دنیا در نیروگاه‌های آبی به طول ۶۱۸ متر، اجرای پوشش فلزی شفت عمودی به وزن تقریبی ۱۰۰۰ تن به صورت معلق و نصب و احداث نیروگاه در حفره و فضاهایی در عمق ۷۵۰ متری زمین، جزو پروژه‌های منحصربه‌فرد مهندسی محسوب می‌شود.

ایران به عنوان یک کشور پیشرو در صنعت آب و برق، جایگاه نخست منطقه را در صدور خدمات فنی و مهندسی در این صنعت دارد و این امر بیانگر دانش و توان بالای فنی و مهندسی متخصصان کشورمان و شرکت‌های ایرانی است. تلاش متخصصان کشور در سال‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی موجب شده تا ایران در میان پنج کشور برتر سازنده توربین نیروگاهی جهان قرار گیرد و بیش از ۹۱ درصد قطعات موردنیاز صنعت نیروگاهی خود را بومی‌سازی کند.

توان فنی و مهندسی کشور در حوزه ابزارهای مدیریت منابع آب از جمله شبکه آبیاری زهکشی، تونل‌ها و سدسازی نیز ۱۰۰ درصد است و ایران در بین ۴ کشور برتر جهان در این حوزه قرار دارد.

در این بین رویکرد دولت سیزدهم مبتنی بر توسعه دیپلماسی منطقه‌ای، از مهم‌ترین راهبردهایی است که به ارتقای صادرات خدمات فنی- مهندسی کشور از جمله صنعت آب و برق کمک شایانی کرده است.

کد خبر 747487

دیگر خبرها

  • رسانه‌ها مشکلات را با رعایت اخلاق منعکس کنند
  • ظرفیت‌های جامعه ایثارگری دیلم استفاده می‌شود
  • پیگیری ،مشکلات تردد اهالی روستای رباط قره بیل
  • مسئولان قضایی با اهالی فن در موضوعات مختلف مشورت کنند
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه مشکلات اقتصادی را حل می‌کند
  • مسئولان قضایی با متخصصین و اهالی فن در موضوعات مختلف مشورت کنند
  • بهره‌برداری از یکی از بزرگترین طرح‌های صادرات خدمات فنی-مهندسی ایران
  • وعده مسئولان صندوق رفاه دانشجویی با بودجه ۱۴۰۳ محقق می‌شود؟
  • وعده مسئولان صندوق رفاه دانشجویی با بودجه ۱۴۰۳محقق می‌شود؟
  • مسئولان فرصت خدمت به مردم را قدر بدانند