Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-26@06:50:25 GMT

سقوط ۲۳ درصدی فروش جهانی خودروی بی‌ام‌دابلیو

تاریخ انتشار: ۱۹ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۷۳۳۶۱

سقوط ۲۳ درصدی فروش جهانی خودروی بی‌ام‌دابلیو

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از شین‌هوا، خودروساز بزرگ آلمان، بی‌ام‌دابلیو، اعلام کرد در نیمه اول ۲۰۲۰ کل فروش خودروی این شرکت در جهان، شامل برندهای مینی و رولز رویس، نسبت به سال گذشته ۲۳ درصد سقوط کرده و به ۹۶۲,۵۷۵ دستگاه رسیده است.

طبق بیانیه شرکت بی‌ام‌دابلیو، داده‌های فروش ۶ ماه اول امسال تحت تأثیر تعطیلی موقت فروشگاه‌های خرده‌فروشی خودرو در سراسر جهان تحت تأثیر محدودیت‌های قرنطینه‌ای مبارزه با شیوع ویروس کرونا، قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیتر نوتا، یکی از اعضای هیأت‌مدیره بی‌ام‌دابلیو می‌گوید: این در حالی است که فروش سه ماهه دوم ما شاهد تحولات مثبتی در چین بود و از دوباره نسبت به سال گذشته افزایش یافت.

هرچند فروش بی‌ام‌دابلیو و مینی در ۶ ماه اول امسال در چین ۶ درصد سقوط کرد و به ۳۲۹,۰۶۹ دستگاه رسید اما این در حالی بود که فروش سه ماهه دوم نسبت به سال گذشته ۱۷ درصد رشد کرده بود.

کد خبر 4969224

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا شرکت بی ام و صنعت خودروسازی ویروس کرونا قیمت دلار بانک مرکزی ایران بورس قیمت نفت وزارت جهاد کشاورزی قیمت یورو تولید نفت بانک مرکزی وزارت صنعت معدن و تجارت قیمت سکه بهار آزادی قیمت طلا وزارت راه و شهرسازی مصرف برق بی ام دابلیو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۷۳۳۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۲۰۰ درصدی صدور و تمدید پروانه ملزومات دارویی

به گزارش خبرگزاری مهر، جواد شمسایی، با اشاره به آمار بررسی پرونده جامع محصولات CTD، افزود: میزان بررسی پرونده‌ها از ۹۳ مورد در سال ۱۴۰۱ به ۱۲۸ مورد در سال ۱۴۰۲ رسیده و بیش از ۳۷ درصد رشد داشته و مدت زمان بررسی پرونده‌های حوزه نیز از ۴ ماه به زیر یک ماه کاهش یافته است.

رئیس اداره ملزومات دارویی سازمان غذا و دارو ادامه داد: میزان مصاحبه و ارزیابی صلاحیت مسئول فنی نیز ۳۴ درصد، رسیدگی و پاسخگویی به امور ترخیص بیش از ۱۴۰۰ درصد، صدور مجوز ترخیص با حداقل اسناد بیش از ۳۳۰ درصد در سال ۱۴۰۲ به نسبت سال ۱۴۰۱ رشد داشته است.

وی با تاکید بر لزوم برگزاری کلاس‌های آموزشی مخصوص مسئولان فنی شرکت‌های تولید کننده و وارد کننده ملزومات دارویی، گفت: در سال گذشته ۷ دوره آموزشی شامل ۴ جلسه ۲ GMP، جلسه CTD و یک دوره آموزش رگولاتوری برگزار شد و در سال جاری نیز نسبت به این موضوع اهتمام ویژه خواهیم داشت.

کد خبر 6087128 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • سهم ۱۹ درصدی قهوه تجارت جهانی؛ واردات ۱۴۸ میلیون دلاری در سال گذشته
  • افزایش ۱۳ درصدی تردد خودروها در جاده‌های لرستان
  • رشد ۲۶ درصدی ارزش صادرات از گمرکات سیستان و بلوچستان
  • افت فروش آیفون در چین؛ اپل به رتبه سوم سقوط کرد
  • خرید آیفون در چین کاهش یافت
  • رشد ۲۰۰ درصدی صدور و تمدید پروانه ملزومات دارویی
  • رشد ۱۵ درصدی بارش‌های سال زراعی جاری
  • رشد ۲۰۰ درصدی صدور و تمدید پروانه ملزومات دارویی در سال گذشته
  • رشد ۲۶ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱/ تامین ارز کالا‌های اساسی و دارو در ۳۴ روز گذشته از مرز ۶۳۶ میلیون دلار گذشت
  • افزایش ۱۰ درصدی بارش‌های همدان نسبت به بلندمدت