Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری،  دکتر مجید شیرانی افزود: همه ما ضامن سلامت خود و اطرافیانمان هستیم لذا در صورت عدم دسترسی به ماسک های استاندارد باید با تهیه ماسک های خانگی توصیه بهداشتی مهم و موثر استفاده همگانی از ماسک را رعایت نمائیم.
وی با بیان اینکه، طرز تهیه ماسک های خانگی از شبکه های مجازی و رسانه ها بارها آموزش داده شده است افزود: حاکمیت نیز برای تامین ماسک مورد نیاز مردم در تلاش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دکتر شیرانی خاطر نشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی بزرگترین مصرف کننده ماسک است نه تامین کننده آن و تنها نظارت بر توزیع عادلانه ماسک در بخش های مختلف بر عهده این مجموعه می باشد.
وی در ادامه اظهار امیدواری کرد: با توجه به راه اندازی دستگاه های تولید ماسک در کشور با تامین مواد اولیه آنها، ماسک به اندازه کافی در اختیار مردم قرار بگیرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان همچنین متذکر شد، نوع ماسک مصرفی در درجه دوم اهمیت قرار دارد و مهم تر از نوع ماسک، استفاده همگانی از ماسک برای پیشگیری از شیوع بیشتر بیماری کووید ۱۹ می باشد.
دکتر شیرانی، در تشریح آخرین وضعیت شیوع بیماری کووید ۱۹ در هجدهمین روز از تیرماه ۹۹ در چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: طی ۲۴ ساعت گذشته ۲۳۳ نفر با علایم بالینی مشکوک به بیماری کرونا به مراکز بهداشتی و درمانی سرپایی استان مراجعه داشته اند و ۳۵ بیمار با علایم مشکوک به این بیماری در مراکز درمانی بستری شده اند.
وی تصریح کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته علاوه بر موارد سرپایی، تست ۴ مراجعه کننده بیمارستانی با علایم بالینی مشکوک به بیماری کووید ۱۹ که در مراکز درمانی بستری شده بودند مثبت قطعی اعلام شد.
به گفته وی، هم اکنون ۷۹ بیمار مثبت قطعی و مشکوک به بیماری کرونا در مراکز درمانی استان تحت مراقبت و درمان هستند که از این تعداد ۵۲ نفر مثبت قطعی و مابقی در انتظار پاسخ نتایج آزمایشات برای رد یا تایید بیماریشان هستند.
دکتر شیرانی با ابراز تاسف از اینکه طی ۲۴ساعت گذشته، یک مورد فوتی جدید ناشی از ابتلا به بیماری نوپدید کووید ۱۹ در استان گزارش شد افزود: مجموع فوتی های ناشی از ابتلا به این بیماری در چهارمحال و بختیاری به ۵۹ نفر رسید.
وی، از وخیم بودن حال ۱۵ بیمار مبتلا به کرونا خبر داد و اظهار داشت: این بیماران در بخش های مراقبت ویژه مراکز درمانی استان تحت مراقبت و درمان هستند.

46

کد خبر 1408254

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان چهارمحال و بختیاری مراکز درمانی کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۷۳۵۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۲۲۵۰ میلیارد تومان از مطالبات پزشکان و مراکز درمانی طرف قرارداد

امتداد - معاون درمان سازمان تأمین‌اجتماعی از پرداخت 2250 میلیارد تومان از مطالبات پزشکان و مراکز طرف قرارداد این سازمان در روز سوم اردیبهشت ماه خبر داد.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ، دکتر مهدی اسلامی با قدردانی از همراهی و همکاری ارائه‌دهندگان خدمات سلامت با این سازمان در زمینه ارائه خدمات به بیمه‌شدگان تأمین‌اجتماعی، گفت: در فرایند پرداخت مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد این سازمان، روز گذشته – سوم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ – در مجموع ۲۲۵۰ میلیارد تومان بابت بخشی از مطالبات این مراکز؛ به حساب ارائه‌دهندگان خدمات سلامت طرف قراداد این سازمان واریز شد.

وی در مورد جزییات این پرداخت افزود: ۱۲۸۰ میلیارد تومان از مطالبات داروخانه‌های خصوصی و دولتی طرف قرارداد پرداخت شده و همچنین بخشی از مطالبات مربوط به سهم سازمان هدفمندی (دارویار در تعهد دولت) نیز به سازمان مربوطه جهت پرداخت اعلام شده است.
دکتر اسلامی همچنین گفت: همچنین مطالبات دو ماه از عملکرد پزشکان طرف قرارداد که بالغ بر ۲۱۸ میلیارد تومان است، به همراه یک ماه از مطالبات سایر مراکز خصوصی طرف قرارداد شامل پاراکلینیک‌ها، درمانگاه‌ها و بیمارستان‌های خصوصی به مبلغ  ۶۷۰ میلیارد تومان و مطالبات پزشک خانواده به مبلغ ۶۵ میلیارد تومان پرداخت شده است.
معاون درمان سازمان تأمین‌اجتماعی ادامه داد: الباقی مطالبات مراکز طرف قرارداد نیز ان‌شاءالله در آینده نزدیک از سوی سازمان تأمین‌اجتماعی تادیه خواهد شد.
گفتنی است سازمان تأمین‌اجتماعی در بخش درمان برای تأمین و ارائه خدمات درمانی به بیش از ۴۶ میلیون نفر افراد تحت پوشش خدمات درمانی این سازمان؛ علاوه بر امکانات درمانی ملکی خود مشتمل بر ۴۰۶ مرکز درمانی شامل ۷۹ بیمارستان و ۵ دی‌کلینیک ملکی با بیش از ۱۱هزار تخت فعال بیمارستانی در سراسر کشور، در بخش درمان غیرمستقیم نیز با ۱۲۴۸ بیمارستان و ۳۰۸۸ مرکز درمانگاهی و ۱۷ هزار و ۴۲ مرکز پاراکلینیک، مراکز بهداشتی و درمانی دولتی و غیردولتی و پزشک مستقل طرف‌قرارداد است.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • هزینه‌های درمانی دهک‌های پایین در مراکز دولتی کرمانشاه رایگان است
  • ربات انسان‌نمای تسلا در آستانه عرضه به بازار
  • دیدار وزیر بهداشت با ساکنان منطقه ۱۸ تهران
  • بازنگری تعهدات وزارت نفت نسبت به طرح‌های درمانی بوشهر
  • خواص ظرف های ضد سرطانی
  • استقرار مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای در جوار مجموعه های صنعتی
  • جذب پرستاران در مراکز درمانی اولویت وزارت بهداشت
  • پرداخت بیش از ۱۲ هزار و ۷۳۰ میلیارد ریال به مراکز درمانی
  • آیا گربه‌ها واقعا ۹ جان دارند؟
  • پرداخت ۲۲۵۰ میلیارد تومان از مطالبات پزشکان و مراکز درمانی طرف قرارداد