Web Analytics Made Easy - Statcounter

«اوله دییل» روز پنجشنبه در مصاحبه با یکی از شبکه های تلویزیونی عراق تأکید کرد که دولت آمریکا از پروژه های بزرگی که این شرکت آلمانی در عراق به انجام رسانده است، راضی نیست.

وی یادآور شد که شرکت آلمانی زیمنس با دولت قبلی عراق نقشه راه و تفاهم نامه ای را برای پروژه های بزرگ برق و انرژی  امضا کرده است.

سفیر آلمان در بغداد افزود: این پروژه ها شامل ساخت نیروگاه های برق با استفاده از گاز و همچنین اجرای یک سامانه انرژی کامل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دییل ادامه داد: شرکت زیمنس مرحله نخست اجرای طرح را تمام کرده  و اکنون در آغاز مرحله دوم است که از مرحله نخست گسترده تر است.

وی با تأکید بر توانایی آلمان در پایان دادن به بحران برق در عراق اظهار کرد که دولت آمریکا از فعالیت زیمنس به عنوان رقیب شرکت «جنرال الکتریک» در عراق راضی نبود.

امضای قرارداد زیمنس و عراق در حالی صورت می گیرد که مسؤولان آمریکایی همواره از عراقی ها خواسته اند که در زمینه انرژی با شرکت های آمریکایی از جمله جنرال الکتریک قرارداد ببندند.

«عادل عبدالمهدی» نخست وزیر پیشین عراق اردیبهشت ۹۸ از انجام توافق با شرکت زیمنس آلمان برای اجرای طرح های تولید و شبکه برق در کشورش به ارزش ۱۴ میلیارد دلار خبر داده بود.

عبدالمهدی در سفر آلمان پس از دیدار و مذاکرات هیات های دو کشور در برلین گفت که چهار توافق نامه با شرکت زیمنس به ارزش ۱۴ میلیارد دلار امضا شده است.

وی افزود: این توافقنامه ها برای اجرای طرح های بزرگ در زمینه برق به امضای مقامات دو کشور رسیده است.

عراق و شرکت زیمنس از سال ها پیش تصمیم به عقد قرارداد برای توسعه شبکه برق این کشور داشتند اما هر بار فشار و کارشکنی آمریکا که قصد تحمیل شرکت ژنرال الکتریک را داشت، مانع نهایی در اجرای آن ها می شد.

برچسب‌ها انرژی برق ایالات متحده آمریکا آلمان عادل عبدالمهدی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انرژی برق ایالات متحده آمریکا آلمان عادل عبدالمهدی انرژی برق ایالات متحده آمریکا آلمان عادل عبدالمهدی شرکت زیمنس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۷۵۹۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسانه عبری زبان: کشورهای عربی مانع تلاش ترکیه برای ورود به پرونده غزه شدند

رادیوی رژیم صهیونیستی با اشاره به اینکه ترکیه در 2 ماه ابتدایی جنگ، به چند کشور عربی پیشنهاد تدوین طرحی برای حل‌وفصل مسائل امنیتی غزه را داده بود، گزارش داد این کشورها تلاش ترکیه برای اثرگذاری بر تحولات جاری در نوار غزه و تبدیل آنکارا به بازیگر اصلی این عرصه را ناکام گذاشتند.

به گزارش ایسنا، رادیوی عبری زبان «کان» به نقل از یک دیپلمات عرب که نامش را فاش نکرد، خبر داد ترکیه در 2 ماه ابتدایی جنگ، به چند کشور عربی پیشنهاد تدوین طرحی جهت حل‌وفصل مسائل امنیتی را داد که شامل ایجاد نیروهای مشترکی در غزه تحت عنوان «روز پس از جنگ» بود.

به گفته این منبع، ترکیه طرح خود را به آمریکا و رژیم صهیونیستی ارائه کرد اما این ابتکارعمل با واکنش مثبت کشورهای عربی از جمله مصر روبه‌رو نشد.

این رسانه عبری زبان در ادامه افشا کرد در همین مرحله از جنگ برخی کشورهای عربی به شدت تاکید کردند که هیچ چیزی در خصوص حل‌وفصل اوضاع شامل نیروهایی از طرف آنها در نوار غزه نشنیدند، با این وجود در دوره اخیر اقدامات ویژه‌ای در این مورد انجام شد، از جمله اینکه برخی کشورهای عربی از جمله مصر پیشنهاد اعزام نیروهایی از طرف خود به نوار غزه و کرانه باختری را دادند، این پیشنهاد به عنوان بخشی از حل‌وفصل مساله فلسطین مطابق راه‌حل ۲ دولتی از سوی کشورهای عربی به آمریکا عرضه شد.

دیپلمات یاد شده در ادامه گفت: ترکیه سعی دارد بر اتفاقات جاری در نوار غزه تاثیر بگذارد و خود را به بازیگر اصلی آن به ویژه در مقابل آمریکا تبدیل کند اما برخی کشورهای عربی به هرگونه تلاش از سوی آنکارا برای قدم گذاشتن در عرصه فلسطین با تردید نگاه می‌کنند.

این منبع افزود: به نظر می‌رسد ترکیه با توجه به ناکامی مذاکرات فعلی برای رسیدن به قراردادی میان جنبش حماس و اسرائیل تلاش می‌کند نقش برجسته‌ای را به زیان دیگر کشورها ایفا کند و دیدارها میان سران ترکیه و سران حماس ممکن است تاثیر ترکیه بر تمام مسایل مرتبط با نوار غزه را بیشتر ‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • درخواست «افزایش اختیارات آتش‌نشانی در برابر ساختمان‌های ناایمن» به مجلس می‌رود
  • اتمام حجت سردار رادان در ماجرای توقیف خودروها
  • اتمام حجت سردار رادان در ماجرای توقیف خودروها | این هزینه‌ زیاد را مردم تحمیل نکنید
  • اتمام حجت سردار رادان در ماجرا توقیف خودروها | این هزینه‌ زیاد را مردم تحمیل نکنید
  • اتمام حجت معاون قضایی دادگستری کرمان پیرامون اجرای مصوبات بلا اقدام و ترک فعل‌های مدیران
  • طرح اجرای فیبرنوری کشور امسال به اتمام می‌رسد
  • پلوسی: نتانیاهو مانع صلح است، باید استعفا کند
  • رسانه عبری زبان: کشورهای عربی مانع تلاش ترکیه برای ورود به پرونده غزه شدند
  • نانسی پلوسی: نتانیاهو مانع صلح است و باید استعفا کند
  • لزوم تسریع در اجرای طرح‌های نیمه تمام سقز