Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش عصرایران، این دیپلمات آمریکایی در مصاحبه‌ای با "المانیتور" مدعی شده ترامپ مدت‌هاست درهای دیپلماسی را به سوی ایران گشوده و این ایران است که از آمدن به پای میز مذاکره امتناع می کند.

او گفت: ما عجله‌ای برای مذاکره نداریم چون استراتژی ما در قبال ایران دارد کار می‌کند."

هوک با ابراز امیدواری برای ادامه روند تبادل زندانیان با ایران گفت امیدوار است این روند به سایر موضوعات اختلافی بین طرفین هم تسری یابد، هر چند مدعی شد ایران به رغم درخواست آمریکا برای مذاکره مستقیم، به پای میز مذاکره نمی‌‌آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دیدار هوک با نتانیاهو در دفتر نخست وزیر اسراییل در شهر قدس/30 ژوئن 2020/ خبرگزاری فرانسه

او گفت: من در خواست گفتگوی مستقیم کنسولی بین دو کشور را داده‌ام اما بعید می‌دانم مقامات ارشد ایران حاضر به انجام چنین مذاکره مستقیمی با ما باشند.

هوک افزود مادامی که گفتگوهای مستقیم شکل نگرفته، واشنگتن همچنان برای تبادلات دیپلماتیک با ایران، به دولت سوییس به عنوان حافظ منافع خود در تهران تکیه و اعتماد خواهد کرد.

او گفت: ایران در صورتی که حاضر شود پای میز مذاکره بیاید، فرصت بررسی پیشنهادهای دونالد ترامپ برای رسیدن به یک توافق بهتر و بزرگ‌تر را خواهد یافت و مادامی که از این کار پرهیز کند، فرصت‌های خوب خود را از دست خواهد داد.

او افزود: این (مذاکرات مسقیم با ایران) همان چیزی است که ترامپ می‌خواهد ببیند. او چندین سال است که درهای دیپلماسی را باز کرده است ... این نمونه دیگری از فرصت سوزی حکومت ایران است. رئیس جمهوری ترامپ می‌خواهد به توافق بهتری با ایران برسد و این همان چیزی است که او در اظهارات خود پس از آزادی "مایکل وایت" از زندان در ایران، بیان کرد."

نماینده آمریکا در امور ایران در ادامه با اشاره به برنامه هسته‌ای ایران گفت: هر نوع توافق جدید با ایران حق غنی سازی را شامل نخواهد شد و همه راه‌های دست‌یابی احتمالی ایران به سلاح هسته‌ای مسدود خواهد شد.

هوک در ادامه با توصیف برنامه هسته‌ای امارات به عنوان "مسیر درست و نمونه درخشان" یک برنامه هسته‌ای مطلوب برای کشورهای خاورمیانه، تاکید کرد که ایران باید از الگوی برنامه هسته‌ای امارات متحده عربی برای برنامه هسته‌ای خود پیروی کرده و برای همیشه با غنی‌سازی وداع کند.

این دیپلمات آمریکایی همچنین بار دیگر بر ضرورت تمدید تحریم تسلیحاتی ایران از سوی شورای امنیت تاکید کرد و گفت هیچ منطقی در چارچوب استراتژی امنیت ملی آمریکا اجاره رفع تحریم تسلیحاتی ایران تا 4 ماه دیگر از سوی شورای امنیت ملل متحد را نمی‌دهد و تحریم‌های تسلیحاتی شورای امنیت باید دوباره تمدید شوند.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: برنامه هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۷۷۱۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار روسیه در مورد احتمال استقرار تاسیسات هسته‌ای ناتو در لهستان

مقام ارشد وزارت خارجه روسیه در مورد احتمال استقرار تاسیسات هسته‌ای سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) در لهستان هشدار داد و گفت که این تاسیسات در صورت استقرار، هدف نظامی مسکو خواهند بود.

به گزارش ایرنا، سرگئی ریابکوف معاون وزیر خارجه روسیه روز پنجشنبه در گفتگو با خبرگزاری تاس بیان کرد که تاسیسات هسته‌ای ناتو اگر به طور دائم در لهستان مستقر شوند، یک هدف نظامی برای مسکو خواهند بود.

این مقام روس هشدار داد که عملیات هسته‌ای مشترک کشور‌های عضو ناتو که نزدیک مرز روسیه هستند، به تهدید‌های امنیتی مسکو اضافه می‌شود.

ریابکوف همچنین اضافه کرد که بحث در مورد استقرار تاسیسات هسته‌ای ناتو در لهستان یک "داستان در حال آشکار شدن" است.

وی تاکید کرد که مسکو به دقت مراقب این موضوع است که چگونه دستگاه‌های مختلف اجرایی لهستان در حال بررسی این موضوع در گفتمان داخلی خود هستند.

آندژی دودا رئیس جمهور لهستان پیشتر در گفتگو با یک روزنامه محلی گفته بود که این کشور آماده استقرار کلاهک‌های هسته‌ای ذیل برنامه «اشتراک گذاری هسته‌ای» ناتو است.

وی اعلام کرد که در مورد این مساله با شرکای آمریکایی خود بیش از یک بار گفتگو کرده است.

برنامه بازدارندگی هسته‌ای ناتو به نام برنامه «اشتراک هسته‌ای» این امکان را به اعضای این پیمان دفاعی می‌دهد که سلاح هسته‌ای خود را در کشور‌های فاقد این سلاح‌ها، مستقر کنند.

ناتو از نوامبر ۲۰۰۹ تاکنون در چارچوب این برنامه، تسلیحات هسته‌ای آمریکا را در بلژیک، آلمان، ایتالیا، هلند و ترکیه مستقر کرده است.

با این حال ینس استولتنبرگ دبیرکل ناتو در اظهاراتی، گفت: پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) در حال حاضر هیچ برنامه‌ای برای استقرار تسلیحات هسته‌ای در کشور‌های دیگر به عنوان بخشی از تلاش‌های بازدارندگی خود ندارد.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • تراز تجاری ایران با آفریقا باید علاوه بر مثبت بودن پایدار باشد
  • آفریقا فرصت‌های زیادی برای صنعتگران و تجار ایرانی دارد
  • تجارت ایران با کشور‌های آفریقایی دوبرابر می‌شود/ فردا ۸ اردیبهشت زمان افتتاح بزرگترین نمایشگاه دستاورد‌های ایران
  • هشدار روسیه در مورد احتمال استقرار تاسیسات هسته‌ای ناتو در لهستان
  • سلاح اتمی؛ جزو برنامه ریزی امنیتی و دفاعی ایران است؟ /تمام «نه»های رهبر انقلاب به سلاح هسته ای +اینفو
  • پاسخ مهم رهبری به توصیه‌ها برای مذاکره با آمریکا در برنامه هسته‌ای را ببینید | فیلم
  • سناریو زندانی شدن ترامپ روی میز سرویس مخفی آمریکا
  • واکنش نوری قزلجه به ادعاهای عجیب کریمی قدوسی درباره برنامه هسته ای ایران
  • آمریکا: مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم
  • آمریکا : مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم؛ نه در نیویورک و نه در هیچ کجای دیگر / درباره روش‌های ارتباطمان با ایران نظری نمی‌دهیم