Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، به همت مدرسه عالی علوم انسانی روزگار نو، در ترم تابستان درسگفتار بنیان‌اندیشی مدرنیته و جهان ایرانی با ارائه علی اصغر مصلح استاد دانشگاه علامه طباطبایی برگزار می‌شود.

فیلسوفان بزرگ، با اندیشیدن به بنیان‌ها شناخته شده‌اند اما در تفکر مدرن، این کوشش به تدریج نسبتی با اندیشیدن به بنیان‌های تمدن و فرهنگ مدرن پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از نیمه دوم قرن نوزدهم با متفکرانی چون مارکس، نیچه، فروید، هیدگر و فوکو، این نسبت انتقادهای بنیادین از تمدن و فرهنگ مدرن را در پی داشته است.

تفکر بنیان‌اندیش نسبتی با شرایط بحران دارد و احساس بحران را القا می‌کند. جهان ایرانی به جهتِ سابقه و تمایلِ به بنیان‌اندیشی، به صورتی گسترده و عمیق تحت تأثیر اینگونه متفکران قرار گرفته است. در این درسگفتارها، با روایت صورت‌های مختلفِ نقد بنیادین مدرنیته، چگونگی تأثیرگذاری آنها بر روندهای فکری و فرهنگی ایران معاصر مورد بحث قرار می‌گیرد.

علاقمندان به شرکت در این کلاس، باید با تاریخ فلسفه غرب و تاریخ تفکر معاصر در ایران آشنایی داشته باشند.

این نشست به صورت حضوری و مجازی دوشنبه‌ها از ساعت ۱۹:۳۰-۱۸ برپا می‌شود. علاقه مندان برای ثبت‌نام می‌توانند با شماره ۰۲۱۶۶۱۷۴۰۸۱ تماس بگیرند.

کد خبر 4970273

منبع: مهر

کلیدواژه: مدرنیته معرفی کتاب امام رضا ع ویروس کرونا دهه کرامت کنفرانس بین المللی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی مجمع عالی حکمت اسلامی قرآن سازمان تبلیغات اسلامی معرفی نشریات فلسفه تفسیر قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۸۱۴۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه «راهیان پیشرفت» با هدف ترویج دستاوردهای دانش‌بنیان‌های کشور برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ برنامه «راهیان پیشرفت»، توسط خانه نوآوری و فناوری ایران با هدف ترویج دستاوردها و توانمندی‌های شرکت‌های دانش‌بنیان و آگاهی جامعه استعدادهای برتر و نخبگان، برگزار می‎شود.

این فصل از رویداد راهیان پیشرفت با حضور جمعی از مدیران عامل و موسسان مدارس مجتمعی غیردولتی و مدیران مدارس هیئت امنایی با بازدید از خانه نوآوری و فناوری ایران (IHIT) زمینه را برای اطلاع‌رسانی و آشناسازی جامعه مخاطب با دستاوردهای فناورانه و دانش‌بنیان فراهم می‌کند.

گام اول این برنامه با نقش آفرینی اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها برای آشنایی دستاوردها و پیشرفت‌های فناورانه و نوآورانه شرکت‌های دانش‌بنیان از زمستان 1402 و در قالب برگزاری هفت برنامه بازدید از کنسرسیوم دیالیز ایران، نخستین شتاب‌دهنده زیست‌فناوری کشور، بزرگترین پارک فناوری غرب آسیا، شرکت دانش‌بنیان فعال در حوزه تبلیغات و برندینگ، منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه پیام و یک شرکت دانش‌بنیان تولیدکننده تجهیزات پزشکی برگزار شد.

در خانه نوآوری و فناوری ایران با حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، دستاوردهای دانش‌بنیان در حوزه‌های مختلف مانند مواد پیشرفته، صنایع خلاق، زیست‌فناوری و سایر محصولات و خدماتی که از ظرفیت صادراتی برخوردار هستند به نمایش درآمده است.

این رویداد، مسیر ارتباط و تعامل هرچه بهتر اقشار دانش آموز و دانشگاهی را با  توانمندی‌های فناورانه و نوآورانه کشور و نیز دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان هموار کرده و در ترسیم افق پیش روی نقش آفرینان اقتصاد کشور گام برمی‌دارد.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، در جریان این بازدید، مدیران عامل و موسسان مدارس مجتمعی غیردولتی و مدیران مدارس هیات امنایی حاضر ضمن بازدید از غرفه‌های حاضر در نمایشگاه، با توانمندی‌ها و دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان آشنا شدند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شهامت و جسارت در دل جوانان ایرانی جوانه زد
  • برگزاری میز خدمت گمرک برای شرکت‌های دانش‌بنیان
  • عرضه توانمندی‌های صادراتی ۷۰۰ شرکت دانش‌بنیان ایرانی در «ایران اکسپو ۲۰۲۴»
  • بازخوانی تحلیلی زمینه‌های سیاسی اجتماعی در تدبرگرایی معاصر
  • رونمایی از بزرگ‌ترین مسئله ایران و جهان که از فقر هم وحشتناک تر است
  • برنامه «راهیان پیشرفت» با هدف ترویج دستاوردهای دانش‌بنیان‌های کشور برگزار می‌شود
  • عقلانیت، معنویت و عدالت، سه ضلع تفکر شیعی هستند
  • عقلانیت، معنویت و عدالت، سه ضلع تفکر شیعی هستند که برخاسته از معارف اهل‌بیت(ع) است
  • جایگاه ویژه‌ مردم ایران در بسط تفکر مهدوی در جهان امروز
  • علامه جعفری از شایستگی تفکر به صورت بالفعل برخوردار بود