Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-05-04@15:36:36 GMT

افزایش۶برابری بستری های کرونایی در تهران

تاریخ انتشار: ۲۰ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۸۱۹۲۰

دکتر طبرسی فوق تخصص بیماری‌های عفونی و معاون بیمارستان مسیح دانشوری با اشاره به افزایش ۶ برابری بستری‌های بیماری کرونا در تهران (از ۱۰۰ نفر در اردیبهشت به ۶۶۰ نفر در روز‌های اخیر) گفت: به دلیل کمبود پرستار هم اکنون دو بخش این بیمارستان تعطیل است. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، دکتر طبرسی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار صدا و سیما افزود: همچنان رعایت فاصله اجتماعی و استفاده از ماسک برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا مورد تاکید است و شهروندان به ویژه در فضا‌های بسته شیوه نامه‌های بهداشتی را رعایت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: ویروس کرونا در هوای آزاد باقی نمی‌ماند، اما در فضا‌های بسته ممکن است باقی بماند بنابراین باید ماسک بزنیم که در جلوگیری از ابتلا به این بیماری بسیار موثر است.
دکتر طبرسی در مورد ابتلای کودکان به ویروس کرونا هم گفت: اصولا کودکان خیلی کمتر به این بیماری دچار می‌شوند مگر اینکه برخی از کودکان بیماری‌های زمینه‌ای داشته باشند.
وی درباره اینکه آیا ویروس کرونا در سطوح می‌ماند یا نه گفت: ماندگاری زیادی ندارد و همچنان استفاده از ماسک و رعایت فاصله اجتماعی توصیه می‌شود.
معاون بیمارستان مسیح دانشوری افزود: ۵۷ تا ۶۰ نفر از کادر درمانی ما با بیماری کرونا درگیر هستند و بخشی از بیمارستان به خاطر کمبود پرستار تعطیل است، چون پرستاران مریض شدند و رفتند. این قشر واقعا ایثارگری می‌کنند. br/ وی افزود: مرگ و میر بیماران کرونایی در این بیمارستان خیلی کم است، اما متاسفانه دیروز دکتر نادری - اورولوژیست و جراح کلیه و از جراحان بسیار توانمند را از دست دادیم.
طبرسی درباره تاثیر دود سیگار هم گفت: دود سیگار می‌تواند در انتقال ویروس کرونا موثر باشد.
وی درباره ساخت واکسن هم گفت: مطالعاتی در جهان و همچنین در ایران با همکاری شرکت‌های دانش بنیان در حال انجام است، اما معلوم نیست کی نتایج آن مشخص و به تولید انبوه می‌رسد و ما حتما پاییز و زمستان را با کرونا باید سپری کنیم. شاید سال اینده دارو و واکسن بیماری کرونا تولید شود.
طبرسی درباره اینکه آیا کشور‌های دیگر در صورت ساخت واکسن کرونا آن را به ایران هم خواهند داد؟ گفت: این بیماری، چون فراگیری جهانی دارد، سازمان بهداشت جهانی تاکید کرده است هر شرکتی که واکسن بیماری کرونا را تولید کند باید در اختیار همه کشور‌ها قرار دهد و اگر یک کشوری این واکسن را نداشته باشد نمی‌توان به ریشه کنی جهانی بیماری کرونا امیدوار بود، چون این ویروس در همه جای دنیا حضور دارد.
وی در خصوص اینکه آیا در بیمارستان مسیح دانشوری برخی بیماران را برای تهیه دارو و آمپول‌های ۱۷ یا ۱۸ میلیون تومانی به بیرون می‌فرستند؟ گفت: اینطور نیست، چون بیماری کرونا هنوز دارویی ندارد که بخواهیم بیماران آن را از بیرون تهیه کنند. برچسب ها: کرونا ، تهران ، طبرسی

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: کرونا تهران طبرسی بیماری کرونا ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۸۱۹۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد

بنا بر اعلام وزارت حج و عمره عربستان، زائر بیت الله الحرام باید واکسن مننژیت را دریافت کرده باشد، به طوری که مدت زمان دریافت آن از ۱۰ روز کمتر و از ۵ سال بیشتر نباشد.

همچنین، مقامات بهداشتی کشوری که زائر بیت الله الحرام به سرزمین وحی اعزام می‌کنند، باید از دریافت واکسن به موقع وی اطمینان حاصل کنند و نام واکسن مصرفی و تاریخ دریافت آن را در گواهی واکسیناسیون بنویسند.

زائر باید واکسنی متشکل از حداقل یک دوز واکسن فلج اطفال خوراکی دو ظرفیتی یا واکسن فلج اطفال غیرفعال دریافت کند.

در همین راستا، وزارت بهداشت عربستان توصیه کرد کشور‌هایی که زائران آنها عازم به سرزمین وحی هستند، توجه داشته باشند که وی از بیماری‌هایی که با حداقل سلامت جسمانی منافات دارد و زائر نمی‌تواند با آنها مناسک انجام دهد، عاری باشد.

وزارت بهداشت عربستان به مواردی مانند نارسایی پیشرفته کلیه که نیاز به همودیالیز یا دیالیز صفاقی دارد، نارسایی قلبی پیشرفته که علائم آن در حالت استراحت یا با حداقل فشار فیزیکی ظاهر می‌شود، بیماری‌های مزمن ریوی که نیاز به استفاده متناوب یا مداوم از اکسیژن دارند، سیروز پیشرفته کبدی همراه با علائم نارسایی کبد مانند: آسیت، خونریزی واریس، یا تشنج یا از دست دادن هوشیاری و بیماری‌های عصبی شدید که شناخت را مختل می‌کنند یا با ناتوانی‌های حرکتی شدید همراه هستند و پیری همراه با زوال عقل اشاره کرده است.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت عربستان؛ زائران مبتلا به بیماری‌های مزمن، علاوه بر مقدار کافی از دارو‌هایی که مصرف می‌کنند، مدارک مربوط به وضعیت سلامتی خود را به همراه داشته باشند و در وسایل همراه خود قرار دهند، علاوه بر این که در برابر بیماری‌های مورد هدف واکسیناسیون‌های اولیه مانند دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، فلج اطفال، سرخک و آبله ایمن شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • گارداسیل اولین واکسن مورد تایید به‌منظور پیش‌گیری از بروز سرطان دهانۀ رحم است
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • نماینده همدان در مجلس خبرگان رهبری به علت عارضه مغزی در بیمارستان بستری شد
  • حس خوب حمایت
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • اجرای قانون رایگان شدن خدمات تشخیصی و درمانی گروه سنی زیر ۷ سال، در بیمارستان‌های خراسان جنوبی