Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-04-26@00:53:00 GMT

هراتیان: ستاد مبارزه با کرونا حکم ناخدا را دارد

تاریخ انتشار: ۲۰ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۸۵۴۵۷

هراتیان: ستاد مبارزه با کرونا حکم ناخدا را دارد

رئیس مرکز ارزیابی‌های پزشکی و بازتوانی فوتبال ایران می‌گوید طبق نظرات فیفا ما به زندگی گذشته بر نمی‌گردیم و تنها به زندگی عادی جدید بر خواهیم گشت و مجبوریم یکسری دستورات را برای چند سال رعایت کنیم.

به گزارش "ورزش سه"، زهره هراتیان رئیس ایفمارک در پاسخ به این سؤال که نظرات مختلفی در مورد ادامه لیگ و رعایت پروتکل‌های بهداشتی باعث ایجاد چالش شده است گفت: «من هر نظری داشته باشم باید نظرم را به‌صورت مکتوب و علمی بیان کنم و بگویم بر اساس این مقاله‌ای که خوانده‌ام بهتر است این‌طور شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما باید نوع بیانمان را درست کنیم. کسی مقصر نیست. ویروس را که ما در وزارت بهداشت و ستاد در ایران اختراع نکردیم که مقصر قلمداد شویم.»

 

وی در ادامه افزود: «بااینکه دائم بگوییم پروتکل ایراد دارد نمی‌توانیم استرس را هم به فوتبالیست‌ها و هم به خانواده‌هایشان القا کنیم. من به جرأت می‌توانم اعلام کنم تمام کسانی که به این پروتکل‌ها انتقاد دارند حتی یک‌بار هم آن را نخوانده‌اند. می‌دانید من از کجا می‌فهمم؟ چون من این پروتکل را خوانده‌ام و ایرادات آن را میدانم و بنابراین هرکسی که در مورد آن صحبت می‌کنند این موضوع را می‌فهمم که نسبت به پروتکل احاطه ندارند. سؤال من این است که چطور شما به این پروتکل احاطه ندارید درصورتی‌که باید مثل سرباز از آن دستور بگیرید. الآن دقیقاً شرایطمان به این‌گونه است که در یک‌هوای طوفانی سوار یک کشتی هستیم و ستاد مبارزه با کرونا حکم ناخدا را دارد. در یک شرایط بحرانی و طوفان‌زده هرکسی که نمی‌تواند ساز خودش را بزند. باید در این شرایط به آن ناخدا اعتماد کنیم و حتی‌المقدور به او کمک کنیم.


هراتیان در ادامه همین موضوع اضافه می‌کند: «آیا می‌دانید فوتبال چه کمکی می‌تواند به آن ناخدا کند؟ فوتبال با اجرای دقیق پروتکل‌ها می‌تواند به آن ناخدا کمک کند. چون فوتبال عین ویترین است. یک نفر عادی ممکن است ماسک نزند و کسی با دیدن او نمی گویند چون او ماسک نمی‌زند من هم نمی‌زنم. اما اگر بازیکن محبوب یک تیم ماسک نزنند همه از هم می‌پرسند چرا ماسک نزده است.


هم‌زمان با ما چند کشور در حال برگزاری لیگ‌هایشان هستند چرا این مسائل در آن کشورها نیست. ممکن است هزار نفر بگویند آن‌ها ساختار دارند اما فیفا خودش گفته پروتکل هر کشوری را وزارت بهداشت همان کشور باید بنویسد.»

رئیس مرکز ارزیابی‌های پزشکی و بازتوانی فوتبال ایران (ایفمارک) درخصوص نظر فیفا در مورداجرای پروتکل‌ها اظهار داشت: «فیفا دقیقاً یک جمله پرمعنا در مقدمه یکی از قسمت‌ها می‌گوید. فیفا می‌گوید ما دیگر به زندگی عادی برنمی‌گردیم، ما به زندگی عادی جدید برمی‌گردیم. یعنی من تا چندین سال باید یک سری از دستورالعمل را رعایت کنیم.»


هراتیان درباره اینکه آیا تمام آزمایش‌هایی که از این به بعد انجام می‌شود آیا زیر نظر ایفمارک و ستاد مبارزه با کرونا خواهد بود گفت: «صراحتاً به شما بگویم که طبق پروتکل و نظرات فدراسیون پزشکی و ورزشی برای اینکه به همکارانم کمک کنیم می‌توانیم پروتکل را تغییر دهیم، پیشنهاد بدهیم و سریع جلسه بگذاریم و بگوییم این کار را می‌کنیم. تا الآن هم اگر کمک کردیم به این دلیل بوده که ما از خانواده فوتبال هستیم و از ما خواسته‌شده است که این کار را اجرا کنیم. وظیفه‌ای هم که داریم این است که مشکلاتی که در مورداجرای پروتکل وجود دارد را مکتوب اعلام می‌کنیم و منتظر می‌مانیم که آن‌ها تائید کنند و اگر تائید شد انجام می‌دهیم.» ‌


هراتیان در مورد اینکه آیا این لیگ ادامه پیدا خواهد کرد یا خیر تأکید کرد: «با تمام صحبت‌هایی که من انجام دادم نمی‌توانم نظر قطعی بدهم، به این دلیل که من اطلاعات کاملی ازآنچه که در ستاد اتفاق می‌افتد ندارم ولی هر تصمیمی که ستاد مبارزه با کرونا بگیرد ما می‌گوییم چشم.»

 

ای اف سی زهره هراتیان (عضو کمیته پزشکی)

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: ای اف سی ستاد مبارزه با کرونا پروتکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۸۵۴۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمجید سایت فیفا از عملکرد متقدرانه شاگردان شمسایی

به گزارش ورزش سه، تیم ملی فوتسال ایران موفق شد با پیروزی پرگل در دیدار یک‌چهارم نهایی جام ملت‌های آسیا برابر قرقیزستان به نیمه نهایی رقابت راه پیدا کند و همچنین جواز حضور در جام جهانی فوتسال را بدست بیاورد و برای نهمین بار در بزرگ‌ترین آوردگاه فوتسال جهان حضور داشته باشد. به همین مناسبت سایت فیفا در مطلبی، به تمجید از ملی‌پوشان فوتسال ایران پرداخته و عملکرد علی اصغر حسن‌زاده کاپیتان تیم‌ملی را جادویی و خیره کننده دانسته است.

در گزارش فیفا عنوان شده است:«ایران با نتیجه شش بر یک جمهوری قرقیزستان را شکست داد و به جام جهانی ازبکستان ۲۰۲۴ رسید و عملکرد علی‌اصغر حسن زاده و مهدی کریمی در این رقابت‌ها خیره کننده بوده است.»

ایران برای نهمین دوره متوالی به جام جهانی فوتسال راه یافت. علی اصغر حسن زاده در پیروزی ۶ بر یک در مرحله یک چهارم نهایی جام ملت های آسیا، کاملاً غیرقابل پیش بینی بازی کرد و قرقیزستان را در تمام مدت عذاب داد، او گلزنی کرد و دو پاس گل داد. همچنین مهدی کریمی دو گل زد و بهروز عظیمی، سالار آقاپور و سعید احمدعباسی دیگر گل های شاگردان وحید شمسایی را به ثمر رساندند.

حسن زاده در مصاحبه‌ای با سایت فیفا گفته است: «صعود به جام جهانی فوتسال ۲۰۲۴ در ازبکستان اولین هدف ما از شرکت در جام ملت‌های آسیایی فوتسال آسیا بود. اکنون هدف ما در ازبکستان این است که مانند دو جام جهانی قبلی که یک بار سوم شدیم و در جمع هشت تیم برتر قرار گرفتیم، بتوانیم بهترین نتیجه تاریخ فوتسال ایران را کسب کنیم و در جام جهانی آینده شگفتی بزرگی باشیم.»

دیگر خبرها

  • عربستان اسپانسر فیفا شد!‏
  • یوفا تهدید کرد: احتمال محرومیت اسپانیا از یورو
  • تمجید فیفا از کاپیتان فوتسال ایران
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!
  • فیفا: کاپیتان تیم ملی فوتسال ایران قرقیزستان را عذاب داد
  • تمجید سایت فیفا از عملکرد متقدرانه شاگردان شمسایی
  • تمجید فیفا از تیم ملی فوتسال ایران؛ عملکرد حسن زاده و کریمی خیره‌کننده است
  • تایید شد: لالیگا از دو فصل دیگر در آمریکا!‏
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • چرا باید حتما از پروتکل TLS (SSL سابق) استفاده کنیم؟