Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

مهدی داوری در این باره اظهار کرد: طی روزهای گذشته سازمان آتش‌نشانی تهران اعلام کرد که قصد دارد ۱۰۰ ساختمان شاخص تهران را که نا ایمن هستند شناسایی کند که خوشبختانه طی بازرسی‌های لازم این اقدام انجام شد و قرار است که اقدامات لازم در این زمینه انجام شود. وضعیت این ۱۰۰ ساختمان میان بین نارنجی و قرمز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره اینکه این ساختمان‌ها دارای چه کاربری‌هایی هستند، گفت: در میان این ساختمان‌ها کاربری‌های مسکونی، مرکز درمانی، تجاری و... مشاهده می‌شوند.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی تهران درباره اینکه میانگین سن ۱۰۰ ساختمان پرخطر شهر تهران چقدر است ، گفت: در میان این ساختمان‌ها قدمت‌ متفاوتی دیده می‌شود، به طوری که شاید ساختمان‌های ۵۰، ۳۰ یا ۱۰ساله‌ نیز در میان آن‌ها وجود داشته باشد.

داوری وضعیت این ۱۰۰ ساختمان را میان شرایط نارنجی و قرمز توصیف کرد و گفت: البته در این خصوص فعلا قصد ما دادن اخطار نیست و قرار است طی جلسه‌هایی که با مسئولان این ساختمان‌ها برگزار می‌کنیم، با همکاری یکدیگر این ناایمنی ها را برطرف کنیم بنابراین در این شرایط بحث پلمب مطرح نیست.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی تهران درباره انتشار نام این ساختمان‌ها گفت: فعلا قصد نداریم نام این ساختمان‌ها را منتشر کنیم.

وی ادامه داد: با اینکه وقوع حوادث بسیار تلخ است اما درسنامه‌های بسیار خوبی برای ما دارد و باید از آن‌ها استفاده کنیم.

داوری درباره اینکه پس از شناسایی این ۱۰۰ ساختمان از چه ارگان و نهادهایی توقع همکاری بیشتری را دارد، گفت: از آن‌جایی که در میان این ساختمان‌ها کاربری‌های بسیار متفاوتی وجود دارد توقع داریم که بسیاری از دستگاه‌ها همکاری لازم را انجام دهند.

مهدی داوری در ادامه درباره اینکه خلاء ایمنی در خصوص تاثیر برخورد با ساختمان‌های نا ایمن پایتخت بر روند ایمن سازی این ساختمان ها که آتش‌نشانی تهران بارها عنوان کرده که با آن دست و پنجه نرم می‌کند، به ایسنا گفت: اگر چه که این ساختمان‌ها وضعیت آنچنان مناسبی ندارند، اما در حال حاضر هنوز قصد برخورد نداریم، اما ایمنی در ساختمان‌ها،‌ به خصوص مراکز تجمعی موضوعی است که نمی‌توان از آن چشم پوشی کرد و باید حتما رسیدگی‌های لازم در این خصوص انجام شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: ساختمان های ناامن تهران آتش نشانی تهران ساختمان ها ۱۰۰ ساختمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۸۶۶۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجری پیامک ذخیره‌سازی آب چه بود؟

به گزارش جام جم آنلاین از روابط عمومی آبفای تهران، طی روز‌های گذشته برای تعدادی از مشترکان شرکت آب و فاضلاب استان تهران پیامک «ذخیره‌ سازی آب» ارسال شد. 

متن این پیامک این بود که با توجه به مبحث شانزدهم مقررات ملی ساختمان فراهم‌سازی مخزن ذخیره آب با گنجایش حداقل ۷۵ لیتر برای هر نفر الزامی است. لطفاً اقدامات لازم را در این خصوص به عمل‌آورید.»

واقعیت این است که این پیامک ارتباطی به قطعی و نوبت‌بندی آب در تهران ندارد؛ از آنجا که سال گذشته بروشور اطلاعیه فوق بین شهروندان توزیع شده بود، مجدداً با آغاز سال جدید، به وسیله پیامک به شهروندان اطلاع‌رسانی شده است.

ماجرا از این قرار است که همه ساختمان‌ها براساس ابلاغیه مبحث ۱۶ قانون مقررات ملی ساختمان باید نسبت به تجهیز پمپ و مخزن اقدام کنند.

ذکر این نکته ضروری است که برخی ساختمان‌ها به جهت افت فشار آب فقط از پمپ استفاده می‌کنند که این اقدام نه تنها باعث پایمال شدن حقوق دیگر همسایه‌ها می‌شود و بیشترین ظرفیت آب شبکه کوچه و محله را به سمت ساختمان خود هدایت می‌کنند، بلکه تخلف محسوب می‌شود. 

چراکه نصب و قراردادن پمپ بعد از کنتور آب غیرقانونی است؛ بنابراین شهروندان ابتدا با نصب مخزن بعد از کنتور و سپس نصب پمپ، اقدام قانونی، فنی و تأسیساتی انجام داده و باعث پایداری فشار آب می‌شوند.

لازم به ذکر است با شروع تابستان و استفاده از کولر‌های آبی در روز‌های گرم، به جهت اینکه ساختمان‌ها دچار افت فشار آب نشوند، پیامک «ذخیره‌سازی آب» ارسال شده است، بحث کمبود و قطعی آب مطرح نیست و در صورت لزوم هرگونه برنامه درخصوص نوبت‌بندی و قطعی آب حتماً از سوی شرکت آبفای تهران اطلاع‌رسانی عمومی خواهد شد.

دیگر خبرها

  • ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور شناسایی شدند
  • آخرین وضعیت از گورهای دسته جمعی بیمارستان ناصر
  • کلنگ بی‌قرار شهرداری؛ بیخ گوش سنگلج
  • نمای سنگ بهتر است یا آجر نسوز نما؟
  • فیلم| آخرین وضعیت از گورهای دسته جمعی بیمارستان ناصر
  • شناسایی ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور
  • شناسایی ساختمان‌های ناایمن کرمانشاه در مرحله مدارس و ساختمان‌های آموزشی
  • تهران قدیم| ساختمان راه آهن تهران ۷۸ سال قبل/ عکس
  • ماجری پیامک ذخیره‌سازی آب چه بود؟
  • حادثه در ساختمان مسکونی در آدیس‌آبابا/ ۷ نفر جان باختند