Web Analytics Made Easy - Statcounter

سعیده جعفرزاده به تشریح کم و کیف تولید داروهای ایرانی پرداخت و از تولید واکسن گارداسیل ایرانی خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ برخی از افراد در جامعه ما بر این باورند که داروهای ایرانی از کیفیت مناسب برخوردار نیستند. برای مثال بر اساس ادعای برخی داروی هرسپتین برای مبتلایان به سرطان سینه نوع خارجی آن مناسب است و نوع ایرانی این دارو چندان مناسب نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سعیده جعفرزاده، رئیس بیولوژیک اداره دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو، درباره چنین بینشی نسبت به داروهای ایرانی در جامعه  گفت: عوارض یا هر مشکلی که بعد از مصرف دارو بروز می‌کند باید در قالب فرم‌های خاص مورد بررسی قرار بگیرد. گزارشات آماری در این زمینه جمع‌آوری می‌شود.

جعفرزاده با بیان اینکه هر یک از داروها علاوه‌بر خواص و تاثیرات مفید خود عوارض جانبی هم دارند، افزود: اگر عوارض دارو از حد تعریف شده بیشتر باشد در قالب شکایت فرآورده مورد بررسی قرار می‌گیرد.

به گفته او در صورت نیاز سایت تولید کننده به شکل مناسب بررسی و از  طریق شرکت عوارض دارو بررسی می‌شود.

رئیس بیولوژیک اداره دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو اظهار کرد: در صورت بروز هر گونه شکایت در زمینه دارو باید به سیستم نظارت مطرح و فرم‌های نظارت هم در اختیار قرار بگیرد.

رئیس بیولوژیک اداره دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو درباره کم و کیف تولید  واکسن گارداسیل ایرانی گفت: معاونت بهداشت و کمیته ایمن‌سازی نیاز کشور را ارزیابی کرده و تصمیم‌گیری درباره تولید و واردات این گونه واکسن‌ها به این شکل انجام می‌شود.

او تاکید کرد: برای واکسن گارداسیل (برای درمان زگیل تناسلی)  هم صحبت‌هایی مطرح و نیازسنجی انجام شده است. این واکسن وارد مرحله ایمنی‌سازی کشوری می‌شود.

رئیس بیولوژیک اداره دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو درباره واکسن‌های تولید داخل مشابه گارداسیل افزود: این واکسن تولید داخل در حال انجام مطالعات بالینی است که امیدواریم تا آخر امسال بتواند وارد بازار شود. هرچند اینکه این واکسن وارد مرحله ایمن سازی شود شاید تا سال آینده زمان نیاز داشته باشد.

جعفرزاده گفت: واردات هم در سه منبع ثبت شده و به شکل محدود برای بیماران تجویز و در اختیارشان قرار می‌گیرد.

او افزود: اگر این واکسن وارد برنامه ایمنی‌سازی شود، طبیعتا در اختیار افراد قرار می‌گیرد.

رئیس بیولوژیک اداره دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو در پاسخ به این سوال که در شرایط کنونی با وجود عفونت‌ها و بیماری‌ها در جامعه این الزام وجود دارد که تمامی بالغان این واکسن را تزریق کنند، اظهار کرد: در صورتی که داروی تولید داخل وارد برنامه ایمن‌سازی شود برای افراد نیازمند این واکسن تجویز می‌شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: گارداسیل داروهای ایرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۸۷۱۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، ذبیح الله اعظمی ساردوئی ابتدا با اشاره به وضعیت نیروی انسانی سازمان دامپزشکی کشور، گفت: تعداد نیروی انسانی سازمان دامپزشکی کشور کم است که مقرر شده تا پس از درخواست کتبی سازمان از طریق کمیسیون کشاورزی مجلس در جریان بررسی لایحه بودجه و مکاتبات با رئیس جمهور پیگیری شود.

  نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه سازمان دامپزشکی کشور در زمینه منابع مالی نیز با کمبود‌هایی مواجه است، ادامه داد: آزمایشگاه‌های مرجع سازمان دامپزشکی نیز کم است که از سوی کمیسیون کشاورزی مجلس درخواست شده تا این آزمایشگاه‌ها در کل کشور توسعه پیدا کند.   اعظمی با تاکید بر اینکه حدود ۱۰ میلیارد دز واکسن دامی وارد کشور می‌شود که مغایر اهداف دولت و برنامه هفتم توسعه است که بر اساس آن باید در این زمینه به خودکفایی ۷۰ درصدی دست پیدا کنیم، عنوان کرد: باید شرکت‌های دانش بنیان به حوزه تولید واکسن‌های دامی ورود کنند.   وی با بیان اینکه رئیس سازمان دامپزشکی در نشست با اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس پذیرفت تا از واردات واکسن‌هایی که مشابه تولید داخل آن بتواند تمامی آزمایشات را با موفقیت پشت سر بگذارد جلوگیری کند، تصریح کرد: برخی شرکت‌ها مجوز واردات دام زنده را دریافت کرده‌اند که باید سازمان دامپزشکی محموله‌های وارداتی آنها را تحت نظر داشته باشد، زیرا ممکن است با خود برخی بیماری‌ها را وارد کشور کنند.   اعظمی با اشاره به اینکه باید غرامت دام‌های آلوده و بیماری که بر اساس نظر سازمان دامپزشکی معدوم می‌شوند پرداخت شود، ادامه داد: در جنوب استان کرمان بیش از ۱۱ هزار نفر شتر، بیش از ۲ هزار راس دام سنگین و همچنین دام سبک وجود دارد و با توجه به محرومیت منطقه، مطالبه اینجانب از رئیس سازمان دامپزشکی این بوده که بخشی از واکسن مورد نیاز این منطقه همچنان به صورت رایگان توزیع شود که مقرر شد این روند ادامه داشته باشد.   عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی گفت: این احتمال وجود دارد که به دلیلی بالا بودن قیمت واکسن، برخی از دامداران اقدام به واکسیناسیون نکنند و این مسئله موجب فراگیری برخی بیماری‌های دامی با خسارت بالا شود که رئیس سازمان دامپزشکی موافقت کرده در این زمینه مساعدت کند.

دیگر خبرها

  • وضعیت تولید داروی بیماران SMA در کشور
  • بردن گیاهان دارویی و مواد اسیدی به عربستان ممنوع است
  • کمبود دارو و واکسن دامی در لرستان نداریم
  • تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی
  • مدیر امور بین‌الملل سازمان غذا و دارو عنوان کرد: ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات‌پزشکی به ۲۰ کشور آفریقایی
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی
  • یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی؛ گل یا پوچ
  • تجویز داروی خارج از این فهرست ممنوع است
  • تجویز داروی خارج از فهرست کشوری ممنوع است