Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-05@19:55:03 GMT

بیش از ۵۶۲ هزار نفر قربانی کووید-۱۹

تاریخ انتشار: ۲۱ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۸۷۷۶۸

بیش از ۵۶۲ هزار نفر قربانی کووید-۱۹

شمار مبتلایان و قربانیان کروناویروس در جهان همچنان رو به افزایش است و براساس آخرین آمارها، شمار مبتلایان این بیماری ۱۲ میلیون و ۶۳۰ هزار و ۸۷۲ نفر شده است.

به گزارش ایسنا، روند افزایش آمار مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در ۲۱۳ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تازه‌ترین آمارها حاکی از آن است که شمار قربانیان کروناویروس جدید در جهان به ۵۶۲ هزار و ۸۸۸ نفر رسیده و تاکنون ابتلای ۱۲ میلیون و ۶۳۰ هزار و ۸۷۲ نفر به این بیماری نیز تأیید شده است.

همچنین بنابر تازه‌ترین آمارها تاکنون هفت میلیون و ۳۶۶ هزار و ۴۸۸ نفر از بیماران مبتلا به کووید-۱۹بهبود یافته‌اند.

از میان چهار میلیون و ۷۰۱ هزار و ۴۹۶ مورد ابتلای فعال در سراسر جهان ، ۹۹ درصد موارد یعنی چهار میلیون و ۶۴۲ هزار و ۸۰۰ نفر وضعیت خفیف داشته‌اند و تنها ۵۸ هزار و ۶۹۶ مورد معادل یک درصد از کل موارد در وضعیت وخیم قرار دارند.

همچنین از هفت میلیون و ۹۲۹ هزار و ۳۷۶ پرونده مختومه بیماران مبتلا به کرونا هفت میلیون و ۳۶۶ هزار و ۴۸۸ نفر معادل ۹۳ درصد از موارد بهبود یافته و ۵۶۲ هزار و ۸۸۸ نفر معادل هفت درصد از موارد جان خود را از دست داده‌اند.

آمریکا همچنان درصدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار داشته و بیشترین آمار قربانیان و مبتلایان به این بیماری را به خود اختصاص داده است.

از سوی دیگر برزیل و هند به لحاظ تعداد مبتلایان به ترتیب در رتبه‌های دوم و سوم جای گرفتند و برزیل و انگلیس نیز پس از آمریکا بیشترین شمار قربانیان ناشی از کروناویروس را به خود اختصاص داده‌اند.

بنا بر گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلداُمتر"، تعداد مبتلایان و قربانیان این بیماری در کشورهایی که بنا بر گزارش‌های رسمی بالاترین آمارها را داشته‌اند تا لحظه انتشار این خبر به ترتیب به شرح زیر است:

۱. آمریکا سه میلیون و ۲۹۱ هزار و ۷۸۶ مبتلا، ۱۳۶ هزار و ۶۷۱ قربانی

۲.  برزیل یک میلیون و ۸۰۴ هزار و ۳۳۸ مبتلا، ۷۰ هزار و ۵۲۴ قربانی

۳. هند ۸۲۲ هزار و ۶۰۳ مبتلا، ۲۲ هزار و ۱۴۴ قربانی

۴.  روسیه ۷۱۳ هزار و ۹۳۶ مبتلا، ۱۱ هزار و ۱۷ قربانی

۵. پرو ۳۱۹ هزار و ۶۴۶ مبتلا، ۱۱ هزار و ۵۰۰ قربانی

۶. شیلی ۳۰۹ هزار و ۲۷۴ مبتلا، ۶۷۸۱ قربانی

۷.اسپانیا ۳۰۰ هزار و ۹۸۸ مبتلا، ۲۸ هزار و ۴۰۳ قربانی

۸. مکزیک ۲۸۹ هزار و ۱۷۴ مبتلا، ۳۴ هزار و ۱۹۱ قربانی

۹. انگلیس ۲۸۸ هزار و ۱۳۳ مبتلا، ۴۴ هزار و ۶۵۰ قربانی

۱۰. ایران ۲۵۲ هزار و ۷۲۰ مبتلا، ۱۲ هزار و ۴۴۷ قربانی

پس از آن کشورهای آفریقای جنوبی با ۲۵۰ هزار و ۶۸۷ مبتلا، پاکستان با ۲۴۶ هزار و ۳۵۱ مبتلا، ایتالیا با ۲۴۲ هزار و ۶۳۹ مبتلا، عربستان سعودی با ۲۲۶ هزار و ۴۸۶ مبتلا، ترکیه با ۲۱۰ هزار و ۹۶۵ مبتلا، آلمان با ۱۹۹ هزار و ۵۸۸ مبتلا، بنگلادش با ۱۷۸ هزار و ۴۴۳ مبتلا، فرانسه با ۱۷۰ هزار و ۷۵۲ هزار مبتلا، کلمبیا با ۱۴۰ هزار و ۷۷۶ مبتلا، کانادا با ۱۰۷ هزار و ۱۲۶ مبتلا و قطر با ۱۰۲ هزار و ۶۳۰ مبتلا تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار مبتلا به کرونا را گزارش داده‌اند.

سپس آرژانتین با ۹۴ هزار و ۶۰ مبتلا، چین با ۸۳ هزار و ۵۸۷ مبتلا، مصر با ۸۰ هزار و ۲۳۵ مبتلا، سوئد با ۷۴ هزار و ۸۹۸ مبتلا، عراق با ۷۲ هزار و ۴۶۰ مبتلا، اندونزی با ۷۲ هزار و ۳۷۴ مبتلا، اکوادور با ۶۵ هزار و ۱۸ مبتلا، بلاروس با ۶۴ هزار و ۶۰۴ مبتلا، بلژیک با ۶۲ هزار و ۳۵۷ مبتلا، قزاقستان با ۵۶ هزار و ۴۵۵ مبتلا، امارات متحده عربی با ۵۴ هزار و ۵۰ مبتلا، عمان با ۵۳ هزار و ۶۱۴ مبتلا، کویت با ۵۳ هزار و ۵۸۰ مبتلا، فیلیپین با ۵۲ هزار و ۹۱۴، اوکراین با ۵۲ هزار و ۹۱۴ و هلند با ۵۰ هزار و ۸۴۰ مبتلا بیش از ۵۰ هزار مورد ابتلا را تاکنون ثبت کرده‌اند.

همچنین کشورهای پرتغال، سنگاپور، بولیوی، پاناما، جمهوری دومینیکن، لهستان، افغانستان، سوئیس، سرزمین‌های اشغالی، بحرین، رومانی، نیجریه، ارمنستان، ایرلند، هندوراس، گواتمالا، آذربایجان، غنا و ژاپن بیش از ۲۰ هزار مبتلا را تاکنون ثبت کرده‌اند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس کرونا در جهان کووید 19

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۸۷۷۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وجود ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور

به گزارش «تابناک»، دکتر حسام‌الدین علامه در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه زخم‌های مزمن ۳ دسته «عمده» و یک دسته «نادرتر» دارند، اظهار کرد: زخم‌های دیابتی در صدر دسته «عمده» قرار می‌گیرند؛ زخم‌های دیابتی، زخمی است که در صورت کنترل نشدن دیابت در افراد مبتلا به این بیماری در گذر زمان، ابتدا «نوروپاتی» و سپس زخم ایجاد می‌شود. اگر افراد مبتلا به دیابت از پای خود به خوبی مراقبت نکنند، در وهله نخست به «نوروپاتی» یعنی کاهش حس محیطی پا و در وهله دوم به زخم پای دیابتی مبتلا می‌شوند.

وی با بیان اینکه زخم‌های عروقی دومین عامل ابتلا به زخم‌های مزمن هستند، اظهار کرد: زخم‌های عروقی به ۲ دسته «ایسکمیک» (شریانی) و «وریدی» تقسیم می‌شوند. بررسی‌ها بیانگر این است که دیابت یکی از عوامل اصلی ایجادکننده زخم‌های شریانی است. همچنین زخم‌های وریدی به دلایل نارسایی‌های عروق وریدی مانند «واریس» ایجاد می‌شود. چاقی، نارسایی‌های قلبی‌عروقی و برخی از سرطان‌ها که در سیستم «لنف ادم» اختلال ایجاد می‌کنند نیز سبب ابتلا به زخم‌های مزمن وریدی می‌شوند.

علامه با بیان اینکه سومین عاملی که منجر به زخم‌های مزمن می‌شود، زخم‌های «فشاری» یا «بستر» هستند؛ افزود: طبیعی است که تعداد سالمندان یک جامعه با افزایش شاخص امید زندگی زیاد می‌شود. در چنین شرایطی، انتظار داریم بیماری‌هایی که منجر به استراحت مطلق سالمندان می‌شود به ویژه در سالمندانی که سکته کرده‌اند و دارای اختلالات حرکتی هستند و یکجانشین شده‌اند، منجر به زخم بستر یا فشاری شود. همچنین افرادی که دارای معلولیت هستند و به ناچار در یک وضعیت خاص قرار می‌گیرند، اغلب دچار زخم مزمن می‌شوند.

مدیر کلینیک دیابت، زخم و ترمیم بافت سازمان جهاد دانشگاهی علوم‌پزشکی تهران درباره زخم‌های مزمن «نادر» نیز گفت: برخی از سرطان‌ها منجر به زخم‌های مزمن می‌شوند که این زخم‌ها جزو موارد نادر زخم‌های مزمن هستند. همچنین برخی از بیماری‌های صعب‌العلاج می‌توانند زخم مزمن ایجاد کنند. 

وی با بیان اینکه برآوردها بیانگر این است که حدود ۰.۸ تا ۱.۵ درصد از افراد جامعه به زخم‌های مزمن دچار می‌شوند، خاطرنشان کرد: آمار و ارقام حاکی از این است که ۱۵ تا ۳۴ درصد از دیابتی‌ها در مدت‌زمان بیماری، به زخم‌های مزمن دچار می‌شوند. در حال حاضر، ۷ میلیون دیابتی در کشور  زندگی می‌کنند؛ با توجه به جمعیت ۸۵ میلیون نفری کشور و احتمال ابتلای ۱۵ تا ۳۴ درصدی دیابتی‌ها به زخم پای دیابتی باید گفت به شرط در نظر گرفتن دیابت اثبات شده در حداقل ۷ میلیون نفر از جمعیت کشور، آنگاه حدود ۵۰ درصد از این افراد به «نوروپاتی» مبتلا می‌شوند.

مدیر کلینیک دیابت، زخم و ترمیم بافت سازمان جهاد دانشگاهی علوم‌پزشکی تهران ادامه داد: نوروپاتی منجر به بی‌حسی ناحیه پا می‌شود؛ در نتیجه افراد مبتلا به دیابت نه تنها متوجه تروما و آسیب‌های وارده به پا نمی‌شوند، بلکه فرایند درمان بیماری به دلیل مشکلات حسی و خون‌رسانی نامناسب کاهش می‌یابد.

وی درباره قطع عضو زخم پای دیابتی نیز به ایسنا گفت: حدود ۱۵ درصد از افراد دیابتی به زخم پا دچار می‌شوند و ۱۵ درصد از این افراد نیز درجاتی از قطع پا را تجربه می‌کنند. درجات قطع عضو زخم پای دیابتی شامل قطع یک بند انگشت تا قطع کامل پا می‌شود. با توجه به جمعیت افراد دیابتی کشور و آمار و ارقام مربوط به قطع عضو زخم پای دیابتی می‌توان گفت، حدود ۲۰۰۰ نفر در کشور به صورت سالانه درجاتی از قطع عضو پا را تجربه می‌کنند.

دیگر خبرها

  • عضو انجمن آسم و آلرژی : ۹ تا ۱۳ درصد مردم کشور آسم دارند / آلودگی هوای کلانشهرها از عوامل مهم ابتلا به آسم است
  • بیماری پارکینسون را سه سوته تشخیص دهید
  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند
  • چند درصد ایرانی‌ها آسم دارند؟ بالاترین میزان ابتلا در این سن
  • چگونه به فاسیولا مبتلا می شویم؟
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها به آسم مبتلا هستند/ آسم چگونه درمان می شود؟
  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود
  • وجود ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور/ آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها
  • آمار باورنکردنی بیماران مبتلا به دیابت در کشور