Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شورای اسلامی شهر فردیس گفت: ابلاغ تایید کمیته تطبیق فرمانداری در خصوص مصوبه استیضاح خسروزاده باید به دست شورا برسد تا شورا بتواند به مرحله انتخاب شهردار وارد شود.‌

سید حسن افتخاریان، رئیس شورای شهر فردیس، امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در فردیس، در خصوص تاخیر در ارائه صورتجلسه انتخاب شهردار به شورا ، اظهار کرد: تصمیم گیری در خصوص ارائه صورتجلسه انتخاب شهردار به شورا  دراختیار هیئت رئیسه شوراست که منتظر ابلاغ کمیته تطبیق برای تایید مصوبه استیضاح شهردار هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه از سوی فرماندار محترم نامه ای مبنی بر تسریع در قرارگرفتن صورتجلسه انتخاب شهردار در روند کاری شورا به هیئت رئیسه واصل شده است، افزود: با توجه به اینکه اعتراض کمیته تطبیق در استیضاح محمد خسروزاده  شهردار سابق فردیس و انتخاب سعیدی سیرایی به عنوان سرپرست و شهردار، مبنی بر این امر بود که تا مصوبه استیضاح شهردار به تایید کمیته تطبیق نرسد، انتخاب سرپرست و شهردار قانونی نیست. بنابراین لازمه پرداختن به انتخاب شهردار در جلسه شورا،  تعیین تکلیف و رای کمیته  تطبیق نسبت به استیضاح شهردار است.

رئیس شورای اسلامی شهر فردیس همچنین گفت: با توجه به اصرار  شورا به مصوبه  عدم احراز شرایط و استیضاح شهردار (محمد خسروزاده)، این موضوع باید در هیأت حل اختلاف استان مورد رسیدگی قرار گیرد. پس از آن در خصوص دو بند انتخاب سرپرست و انتخاب شهردار نیز باید در هیئت حل اختلاف استان و هیئت رئیسه شورا تصمیم گیری شود.

وی یادآور شد: صورتجلسه  انتخاب سعیدی سیرایی به عنوان سرپرست و شهردار در ۳ مرحله با امضای ۹ عضو شورا به تصویب رسید و اکنون هیأت رئیسه شورا باید تصمیم گیری کند که این مصوبه را پیگیری و به اجرا برساند یا برای انتخاب شهردار وارد پروسه جدیدی شود.

افتخاریان در پاسخ به این سوال که آیا این امکان وجود دارد که مصوبه انتخاب سیرایی به عنوان شهردار فردیس به تایید  هیأت حل اختلاف برسد و برای دریافت حکم‌ به وزارت کشور ارسال شود؟! گفت: تا زمانی که در خصوص استیضاح شهردار سابق تصمیم گیری نشود،  نمی توان به دو بند انتخاب سرپرست و انتخاب شهردار پرداخت.

وی با بیان اینکه  فصل الخطاب شورا  قانون است و مطیع قانون خواهد بود؛ از اعضای شورا حرکت در مسیر قانون را خواستار شد.

رئیس شورای فردیس در بخش دیگری  در واکنش به این موضوع که در جلسه ۲۸۰ شورا، طرح انتخاب شهردار در همان نشست با ۹ امضا‌ مطرح شده است، گفت: این موضوع را تکذیب میکنم چرا که تنها طرحی که در جلسه انتخاب شهردار ارائه شد،  کاندیداتوری و انتخاب مصطفی سعیدی سیرایی به عنوان شهردار با ۷ رای بوده است. ضمن اینکه هیچ مستندی در این خصوص وجود ندارد و برای حصول اطمینان فیلم جلسه نیز بازبینی شد و  چنین طرحی  وجود نداشت.

انتهای پیام/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: انتخاب شهردار شهردار استیضاح رای جلسه انتخاب شهردار استیضاح شهردار کمیته تطبیق تصمیم گیری رئیس شورای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۸۸۲۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قنبرزاده: باشگاه‌ها برای بیانیه‌نویسی مسابقه گذاشته بودند

نایب رئیس دوم فدراسیون فوتبال از رفتار باشگاه‌های حاضر در لیگ برتر فوتبال در صدور بیانیه‌های اعتراضی انتقاد کرد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، منصور قنبرزاده درباره ابهام نسبت به قانون سازمان لیگ درباره جایگاه تیم‌های هم‌امتیاز در جدول لیگ برتر فوتبال اظهار داشت: ابهامی در مصوبه هیئت رئیسه وجود داشت. در این مصوبه صراحتاً آمده بود که در صورتی که امتیازات برابر باشد، تفاضل گل تعیین‌کننده است و بحث بازی مستقیم در میان نبود. این مصوبه متعلق به دوره قبل از هیئت رئیسه فعلی بود و اصلاح نشده بود. سازمان لیگ این ابهام را برطرف کرد.

وی در مورد جرایم سنگینی که سازمان لیگ برای باشگاه‌های بیانیه‌نویس در نظر گرفته است، خاطرنشان کرد: باشگاه‌ها به جمع‌بندی رسیدند که رفتارها در فوتبال حرفه‌ای نباید به این شکل باشد. برخی باشگاه‌ها در دقیقه 20 بیانیه می‌دادند و برای بیانیه‌نویسی، مسابقه‌ای بین باشگاه‌ها ایجاد شده بود. هیئت رئیسه سازمان لیگ در جلسه‌ای که تعداد قابل توجهی از اعضا در آن شرکت کرده بودند، خواستند که این مسئله ساماندهی شود.

قانون جدید سازمان لیگ؛ پالایش فضای مسموم به شرط شجاعت و شفافیت

نایب رئیس دوم فدراسیون فوتبال که با برنامه «ورزش و مردم» گفت‌وگو می‌کرد، در ادامه تصریح کرد: جرایمی برای باشگاه‌ها در نظر گرفته شد که در صورت تکرار، مبلغ آن بیشتر می‌شود. تنبیهات انضباطی در حد محرومیت توسط کمیته انضباطی اعمال می‌شود. انتظار می‌رود همه باشگاه‌ها برای آرامش فضا، اعتراض‌های خود را به مبادی ذی‌ربط اعلام کنند.

قنبرزاده با بیان اینکه دست باشگاه‌ها از طریق قانون باز است، گفت: اعتراض باشگاه‌هایی که فکر می‌کنند حقی از آنها ضایع شده است، در کمیته‌های مربوطه بررسی خواهد شد. در این شرایط نیازی به بیانیه‌نویسی نیست. برخی باشگاه‌ها، قانون فوق را رعایت کردند و فقط یکی دو نفر که پیشکسوت محسوب می‌شوند، صحبت‌هایی کردند که از باشگاه‌ها خواستیم این موضوع را پیگیری کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شوراها مردمی سازی کارها را در اولویت قرار دهند
  • قنبرزاده: باشگاه‌ها برای بیانیه‌نویسی مسابقه گذاشته بودند
  • تصویب بودجه ۲۱ میلیارد تومانی برای شهرداری پیربازار
  • الجزایر:کمک‌های هوایی ۰.۰۳% نیازهای غزه را برآورده می‌کند
  • واردات گوشت از آفریقا به کشور
  • تجارت آزاد با اوراسیا در انتظار مصوبه مجلس/ واردات گوشت از آفریقا
  • ماجرای عجیب رای به مصوبه جنجالی مجلس یازدهم
  • «صادقانی» سرپرست اداره کل طرح‌های توسعه شهری و منطقه‌ای شهرداری اصفهان شد
  • تاکید بر انتخاب شهردار پس از قطعی شدن حکم شهرداِر قبلی
  • «محلوجی» سرپرست امور اجرایی کمیسیون‌های ماده ۱۰۰ شهرداری اصفهان شد