Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-  رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان آذربایجان غربی از ادامه وضعیت قرمز در این استان به دلیل گسترش بیماری ویروسی کوئید 19 خبر داد.

جواد آقازاده اظهار داشت: منطقه شمال استان از جمله ماکو ،شوط ، پلدشت و چالدران در وضعیت نارنجی و زرد قرار دارند ولی با توجه به مطالعات اپیدمیولوژیک شرایط این منطقه در آینده بدتر خواهد بود لذا اگر بیماری کرونا یک لحظه شیوع پیدا کرده و شعله ور شود سیستم درمانی ما جوابگو نخواهد بود بدین منظور از مردم شریف خواهشمندم به این مسئله توجه جدی بکنند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: در راستای برنامه های دانشگاه علوم پزشکی یک دستگاه سی تی اسکن 16 اسلایس توشیبا با کمک منطقه آزاد ماکو از طریق هیئت امنای دانشگاه علوم پزشکی تهیه شده و مورد راه‌اندازی قرار گرفته است که با کیفیت بالا و هایتک است این دستگاه می‌تواند در جهت تشخیص بیماران کرونایی کمک زیادی کند.

آقازاده اظهار داشت:  از برنامه‌های دیگر  افتتاح کلینیک تخصصی بیمارستان فجر ماکو است که در 17 شهرستان استان آذربایجان غربی ساخته شده است که یکی از این شهرستانها شهرستان ماکو می‌باشد که خوشبختانه 20 متخصص در این کلینیک مشغول فعالیت خواهند شد این کلینیک نیاز به محوطه سازی دارد لذا با انجام محوطه سازی می توان گفت کلینیک تخصصی ماکو یکی از بهترین کلینیک های تخصصی شمال غرب استان خواهد بود .

وی با اشاره به افتتاح واحد دیالیز بیمارستان فجر ماکو گفت: با افتتاح واحد خیرساز دیالیز بیمارستان فجر ماکو که توسط خیرین ساخته و توسط دانشگاه‌علوم‌پزشکی تجهیز شده است 40 مریض دیالیزی ماکو تحت پوشش قرار خواهند گرفت ، این بخش دیالیز بیمارستان 2 شیفته مشغول به فعالیت می باشند که در بعضی از شهرستان ها این قسمت به صورت 4 شیفته مشغول به ارائه خدمات است لذا این بخش می تواند پیش از این پاسخگوی نیازهای مردم باشد .

آقازاده با اشاره به افتتاح بخش آی سی یو بیمارستان فجر ماکو گفت: این قسمت همچون بخش دیالیز خیرساز است که جای بسی تشکر از خیرین دارد ؛ لازم به ذکر می باشد دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی نیز در تجهیز این بخش کمک کرده است و حدود 6 تخت اضافه شده و یک تخت به صورت ایزوله می باشد و این قسمت در جهت درمان بیماران کرونایی که اگر درآینده نیاز به تخت ویژه داشته باشند ارائه خدمات خواهد کرد .

وی با اشاره به پروژه ساخت ساختمان اداری شبکه بهداشت و درمان ماکو گفت: با توجه به منطقه آزاد و مرزی بودن شهرستان ماکو و ازدیاد تردد نیاز بر این بود که ساختمانی در خور جهت ارائه خدمات وجود داشته باشد که طی دوسال ساختمان شبکه بهداشت و درمان ماکو ساخته و به بهره‌برداری رسید .

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: وضعیت قرمز کرونا بیمارستان فجر ماکو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۸۸۶۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت ویتامین دی مازندرانی ها رو به بهبود است

به گزارش خبرنگار مهر، رضا صفری عربی عصر چهارشنبه در همایش استانی هفته ملی سلامت که با حضور دکتر فرهاد غلامی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران، معاونین بهداشت و درمان دانشگاه، مدیران دستگاه‌های اجرایی، مدیران و رؤسای ادارات شبکه‌های بهداشت و درمان استان، منتخبین، سفیران و داوطلبان سلامت نمونه در مرکز بهداشت استان برگزار شد، شعار هفته سلامت را " سلامت خانواده با مردمی‌سازی سلامت" عنوان کرد و افزود: پزشک خانواده مصداق بارز این شعار است.

وی با اعلام اینکه ۴۳۰ هزار سفیر سلامت در میان اقشار مختلف پیام‌رسان مسائل بهداشتی هستند، تصریح کرد: کمک خیران تأثیرات شگرفی بر ارتقای حوزه سلامت دارد و در جدیدترین اقدام خیران در مرکز سلامت روستای آبلو نکا ۱۲ میلیارد تومان کمک کردند که قابل تقدیر و ستایش است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به اینکه با شعار مردمی‌سازی سلامت امکانات بهداشتی و درمانی چندین برابر می‌شود، خاطرنشان کرد: با کمک صداوسیما و رسانه‌های مختلف، سطح سواد سلامت مردم را باید ارتقا ببخشیم.

صفری با بیان اینکه در سال گذشته ۹۰ درصد خدمات‌گیرندگان رضایت داشتند، تصریح کرد: با اجرای پویش مصرف ماهانه ویتامین دی، در حال حاضر وضعیت سطح ویتامین دی مردم استان تغییر کرده و رو به بهبودی است.

وی در پایان از زحمات همه کارکنان حوزه بهداشت به ویژه بهورزان، مراقبان سلامت، پزشکان و … در خدمت‌رسانی به مردم قدردانی کرد.

اکبر فاضل‌تبار رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مازندران نیز در این مراسم گفت: با جبران کمبود ویتامین D نباید این مکمل را به صورت خودسرانه قطع کنند و با مراجعه به پزشک میزان دوز دریافتی تعیین می‌شود.

فاضل‌تبار تصریح کرد: کمبود ویتامین دی علائمی نظیر بی اشتهایی، ضعف و بی‌حالی، دیابت، بیماری‌های استخوانی و مفاصل، بیماری‌های اعصاب و روان، برخی سرطان‌ها و افسردگی دارد.

کد خبر 6088105

دیگر خبرها

  • بررسی راه‌های توسعه همکاری علوم پزشکی شیراز با دانشگاه پزشکی تاجیکستان
  • وضعیت ویتامین دی مازندرانی ها رو به بهبود است
  • آیین افتتاح کلینیک تخصصی درمانی محمد شهر کرج
  • گشایش کلینیک تخصصی درمانی محمد شهر کرج
  • بررسی راه‌های توسعه همکاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز با دانشگاه پزشکی تاجیکستان
  • افتتاح بزرگترین بیمارستان روانپزشکی جنوب‌شرق کشور در کرمان
  • معرفی ۴۸ واحد از املاک دانشگاه علوم پزشکی لرستان برای مولدسازی
  • غربالگری رانندگان پرخطر در آذربایجان‌شرقی طرحی مهم و موثر است
  • اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد جان ۴ را نفر را نجات داد
  • تاکید بر نقش مهم و اثرگذار صداوسیما در اجرای طرح جوانی جمعیت