Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر علی‌اصغر خانی نماینده شهرستان های شاهرود و میامی در حاشیه جلسه ظهر دیروز کمیسیون عمران با انتقاد شدید از وضعیت اقتصادی کشور خصوصا موضوع گرانی مسکن در سطح کشور گفت:متاسفانه سیاست های غلط دولت در بخش مسکن، این حوزه را دچار بحران کرده است.

به گزارش ایران اکونومیست-اگر یک کارگر از امروز بدون هیچ خرج و هزینه ای شروع به پس‌انداز کند و با فرض ثابت ماندن قیمت‌ها ۲۰ تا ۳۰ سال طول میکشد تا خانه دار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این چه ظلمی است به اقشار ضعیف جامعه که امید خانه دار شدن را از آن‌ها گرفته اند.

برنامه ریزی برای طرح جامع و کار آمد در بخش مسکن

وی افزود: در کمیسیون عمران به صورت فشرده در حال برنامه ریزی برای ارائه یک طرح جامع و کارآمد به صحن علنی مجلس هستیم.

دکتر خانی با انتقاد به سیاست های بانک مرکزی که موجب افت ارزش پول ملی شده است گفت: زمانی که دلار حدود ۴هزارتومان بود با داد وفریاد گفتند این رقم بالایی است و دلار را به قیمت واقعی برمیگردانیم اما دلار را از مرز ۲۱هزارتومان گذر دادند.

انتقاد شدید از گرانی ارزاق عمومی و نیازهای اولیه مردم

وی با اشاره به مسئله مهم ارزاق عمومی و نیازمندی های اولیه مردم بیان کرد: برخی قیمت ها ۱۰برابر شده است و در این وضعیت چگونه یک فردی که روزی ۵۰تا ۷۰ هزارتومان درآمد دارد چطور میتواند زندگی کند و مخارج خانواده را تامین نماید؟ مردم برای مراجعه به پزشک برای یک بیماری ساده بعضا ۱/۳ یا ۱/۴ حقوق دریافتی خود را باید هزینه کنند.

عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: متاسفانه برخی مسئولان کشور به فکر همه چیز هستند جز مردم!غافل از اینکه هرچه دارند از مردم است و این مقام و مسئولیت ها برای خدمت به مردم است. چرا آقایان حاضر نیستند برای حل مشکلات و گرفتاری های مردم قدم بردارند؟

دکتر خانی افزود: بعضی مسئولان کشوری فقط به دنبال کار شخصی خود و اضافه کردن سرمایه‌هایشان هستند.باید به طور جدی با فساد سیستمی مبارزه کرد و یکی از راه های اصلی حل مشکلات مردم همین مبارزه با فساد و کوتاه کردن دست فاسدان از بیت المال است.

قوه مقننه و قضائیه برای رفع مشکلات مردم وارد میدان شوند

نماینده شهرستان‌های شاهرود و میامی تاکید کرد: امروز تمام قوا از مقننه تا قضائیه و خصوصا دولت باید برای رفع مشکلات مردم به صورت جدی پا به میدان بگذارند و کوتاهی ها، کم‌کاری ها،سهل‌انگاری‌ها و بی‌تفاوتی های گذشته را جبران کنند.

خانی در پایان بیان کرد: اگر در باقی مانده عمر دولت، دولتمردان با همه توان در جهت حل مشکلات مردم گام برندارند، مردم برای همیشه خاطرات تلخ گرانی، تورم، بی ثباتی اقتصاد و فاصله طبقاتی این دوران را فراموش نخواهند کرد.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مشکلات مردم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۸۸۸۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حربه زنگ زده یهودستیزی

پدیده‌ای که پیش از این کمتر شاهد موجی از احساسات نسبت به مردم مظلوم فلسطین و نفرت از اسرائیل و صهیونیسم بودیم.
پدیده‌ای که حتی گفته می‌شود با اعتراضات ضد جنگ مردم آمریکا در دهه ۱۹۷۰ و مخالفت با سیاست‌های ایالات متحده در ویتنام هم قابل مقایسه نیست. از این جهت که این تظاهرات و اعتراضات از دانشگاه‌های آمریکا شروع شده است.

این نشان می‌دهد که جامعه نخبگی کشور‌های غربی نه از زاویه دینی و تفکیک اسلام و مسیحیت بلکه از زاویه عدالت خواهی و انسانیت موجی از اعتراضات و نارضایتی از سیاست‌های دولت‌های غربی بخصوص آمریکا در پشتیبانی همه جانبه از رژیم صهیونیستی براه انداختند.

نکته قابل تامل اینکه بار دیگر هم مقامات آمریکایی و هم سیاستمداران اسرائیلی تلاش می‌کنند از ابزار یهودستیزی برای توجیه سرکوب این اعتراضات استفاده می‌کنند. ابزاری که به نظر می‌رسد کاربرد خود را از دست داده است.

پیش از این هر گونه اعتراضی که نسبت به سیاست رژیم صهیونیستی چه در اروپا و چه در آمریکا صورت می‌گرفت همواره با انگ یهودستیزی با آن برخورد می‌شد. 

در شروع حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه در آبان ماه سال گذشته ما شاهد چنین موجی از اعتراضات در سطح کمتری بودیم، اما دولت‌های غربی سعی کردند با توجیه یهودستیزی، اعتراضات را سرکوب و عملا با عنوان یک اقدام مجرمانه با آن برخورد کنند. حتی در آمریکا، روسای چند دانشگاه را بخاطر ابراز همدردی با مردم فلسطین مجبور به استعفا و کناره گیری کردند.

اما در حال حاضر این سطح گسترده از اعتراضات و ابزار تنفر نسبت به اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به جایی رسیده که دیگر این ابزار مظلوم نمایی اسرائیلی‌ها کاربرد خود را از دست داده و سیاست‌های دولت‌های اروپایی به اسم مقابله به یهود ستیزی در توجیه حمایت هایشان از رژیم صهیونیستی دیگر اثری ندارد و بعید به نظر می‌رسد که کنگره آمریکا و حامیان اسرائیل در ایالات متحده بتوانند با احضار روسای دانشگاه‌ها آن‌ها را نسبت به جنبش دانشجویی که در حمایت از مردم غزه براه افتاده است مورد توبیخ و سرزنش قرار بدهند.

چرا که در شرایط کنونی ما شاهد سطح گسترده‌ای از اعتراضات هستیم که از علاوه بر آمریکا به کشور‌های اروپایی هم رسیده است و تداوم این اعتراضات و نارضایتی‌ها قطعا می‌تواند بخش‌های دیگری از جوامع اروپا و آمریکا را در بگیرد.

دیگر خبرها

  • مسئله مردم نرخ رشد نقدینگی نیست، مردم تورم را می‌بینند
  • وضعیت نشر کتاب‌های حوزه پزشکی
  • تحلیل وضعیت نشر کتاب‌های حوزه پزشکی
  • وعده‌های پوچ نمکی بر زخم اهالی شهرک ابریشم چهارباغ
  • بررسی مسائل و مشکلات روستا‌های پیرانشهر با حضور مدیر کل بنیاد مسکن استان آذربایجان غربی
  • آخرین نطق رشیدی کوچی در مجلس
  • آیت‌الله حسینی‌بوشهری: طلاب در مسکن و معیشت دچار مشکل هستند
  • حربه زنگ زده یهودستیزی
  • رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: آواربرداری از خرابی 10 ساله زمانبر است/ سیاست های اقتصادی دولت ثمر داده/ کشور به مدت یک دهه دچار عقب‌ماندگی بود
  • شوراها در گره‌گشایی از مردم پیشتاز باشند