Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-26@14:54:16 GMT

چرا می‌گوییم «مسکن» صنعت پیشران است؟

تاریخ انتشار: ۲۱ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۸۸۹۳۰

چرا می‌گوییم «مسکن» صنعت پیشران است؟

بخش مسکن یکی از مهم‌ترین بخش‌های اقتصادی کشور به شمار می‌رود که اتفاقاً نیاز چندانی به قانون‌گذاری جدید ندارد؛ چرا که قوانین قبلی پاسخگوی نیازهای این حوزه است.

محمود فاطمی عقدا/ معاون اسبق وزیر صمت

بخش مسکن یکی از مهم‌ترین بخش‌های اقتصادی کشور به شمار می‌رود که اتفاقاً نیاز چندانی به قانون‌گذاری جدید ندارد؛ چرا که قوانین قبلی پاسخگوی نیازهای این حوزه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنچه در بخش مسکن نیاز یا ضرورتی جدی است و نمایندگان مجلس یازدهم باید اهتمام ویژه‌ای بدان داشته باشند کنترل، نظارت و پایش دائمی و جدی در این بخش است. مجلس یازدهم اگر به دنبال حل مشکلات بخش مسکن است باید با انواع مالیات‌ها بر عایدی سرمایه و مالیات بر خانه‌های خالی دست دلالان و واسطه‌گران را از بازار مسکن کوتاه کند، هر چند در اسلام «مالکیت» حق محترمی است اما مالکان خانه‌های خالی یا دلالان این بخش باید به این موضوع آگاه باشند که تولید مسکن در شهرها و حتی روستاها با استفاده از زیرساخت‌های عمومی انجام می‌شود، پس بستن مالیات بر خانه‌های خالی و کوتاه کردن دست دلالان از این عرصه منجر به عدم احتکار در این بخش می‌شود.

بحث قیمت‌گذاری رهاست، اگر قرار حل مشکل مسکن، نیازمند اراده قوی دولت و نمایندگان مجلس شورای اسلامی است؛ چرا که تأمین مسکن به مثابه تأمین یکی از ضروری‌ترین نیازهای بشر به شمار می‌رود. ‌این مسئله به قدری مهم است که قانون اساسی آن را گوشزد کرده است. پس بسترسازی برای تولید مسکن و سیاست‌گذاری‌های به نفع افزایش تولید، مسئله مهمی است که حتماً برای رفع مشکل مسکن همزمان باید در اولویت کاری مجلس و دولت قرار داده شود. هدایت نقدینگی به سمت بازار مسکن موضوع مهمی است که نیاز به بسترسازی‌های لازم دارد، قطعاً اگر سرمایه‌گذاران در بازار مسکن حضور داشته باشند و به سودآوری تولید مسکن مطمئن شوند علاوه بر رفع نیاز مسکن، بازارها و مشاغل دیگری در کنار بازار مسکن به فعالیت بازمی‌گردند یعنی کمک شایان توجهی به اشتغال‌زایی کشور می‌شود. حتی بسیاری از سرمایه‌گذاران می‌توانند سرمایه‌های خود در بازار بورس را به تولید مسکن منتقل کنند، مشروط بر آنکه بازار سرمایه برای هدایت نقدینگی و تولید مسکن راهکارهای مطلوبی اتخاذ کند.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: مسکن اقتصاد بازار مسکن تولید مسکن بخش مسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۸۸۹۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در سه نوع متفاوت

علیرضا جعفری، مدیرعامل شرکت گروه سرمایه‌گذاری مسکن، ضمن اظهار خرسندی از همزمانی جشن ۳۴ سالگی شرکت با آغاز مدیریت وی، هلدینگ ثمسکن را تولیدکننده اصلی‌ترین محصول مورد نیاز مردم دانست و گفت: بخش مسکن کشور پیشران توسعه اقتصادی است و هیچ هدف‌گذاری‌ای مهم‌تر از آن نیست که در مسیر جهش تولید برنامه‌ریزی کنیم و گام برداریم.

به گزارش اقتصادآنلاین، مدیرعامل شرکت گروه سرمایه‌گذاری مسکن به هدف ساخت یکصد هزار واحد مسکونی با نگاه به ظرفیت و توان مجموعه اشاره کرد و گفت: این پروژه با سبدی تحت سه گروه مجزا در کشور تولید خواهد شد.

وی ادامه داد: گروه اول، مسکن اجتماعی ذیل طرح نهضت ملی مسکن برای دهک‌های یک الی ۴ ساخته خواهد شد. گروه دوم، مسکن استطاعتی برای دهک‌های هدف ۵ الی ۷ به منظور تنظیم بازار مسکن برنامه‌ریزی‌شده است و گروه سوم نیز مسکن اقتصادی ویژه دهک‌های ۸ تا ۱۰ است که می‌تواند در جهت محقق کردن انتظارات سهامداران ساخته شود.

جعفری گفت: همگی باید تلاش کنیم تا برند ثمسکن به برترین برند کشور در حوزه تخصصی خود مبدل شود و بتواند علاوه بر بازار داخلی در خارج از کشور نیز به خوشنامی فعالیت کند. چه بسا این امکان با توجه به ظرفیت‌های مهندسی و سرمایه‌گذاری شرکت وجود دارد.

وی افزود: هلدینگ ثمسکن باید به پشتوانه بانک معظّم مسکن و ظرفیت‌های تخصصی و حرفه‌ای مجموعه بانک، فرصت‌های بالقوه تولید مسکن در ظرفیت عمران و آبادانی کشور را شناسایی و با همت کارشناسان خود آن‌ها را بالفعل کند تا با خدمت بیشتر بتوانیم فشار تامین مسکن مردم را کاهش دهیم.

دیگر خبرها

  • دولت نباید اقتصاد کشور را به موضوع ارز گره بزند
  • بسترسازی برای جذب سرمایه‌های خرد مردمی برای توسعه پیشران‌های اقتصادی کشور
  • ساماندهی فضای کسب و کار؛ جهش تولید و صنعت در استان اردبیل
  • آثار مثبت احیای واحد های تعطیل بیش از سرمایه‌گذاری‌ های جدید است
  • ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در سه نوع متفاوت
  • توسعه میادین نفت و گاز به سرمایه‌گذاری خارجی نیاز دارد
  • رشد بورس با افزایش تولید خودرو و صادرات محصولات پتروشیمی
  • تولید نوشت‌افزار ایرانی با کاغذ ایرانی
  • تحقق رویای چین؛ خیابان ها در سیطره خودروسازان اژدهای سرخ!
  • همت بلندی که ۱۶۰ بومی را صاحب شغل کرد