Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس محیط‌زیست شهرستان مهدیشهر از برنامه‌ریزی این نهاد برای بازگشت یوزپلنگ آسیایی به پارک ملی صیدوا در شهرستان مهدیشهر خبر داد.

فرامرز اسفندیاری اظهار کرد: این زیستگاه در گذشته از زیستگاه‌های یوزپلنگ آسیایی بوده و از همین رو برنامه‌ای برای احیاء این زیستگاه در دستور کار داریم تا یوزپلنگ ایرانی را به این زیستگاه برگردانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این زیستگاه شرایط مساعدی برای بازگشت یوزپلنگ آسیایی دارد افزود: در این زیستگاه طعمه یوزپلنگ به وفور وجود دارد .

رئیس محیط‌زیست شهرستان مهدیشهر با بیان اینکه تا همین سه -چهار دهه پیش از این، صیدوا از زیستگاه‌های یوزپلنگ آسیایی بوده خاطرنشان کرد: یکی از برنامه‌های ما برای احیاء این زیستگاه و بازگشت یوزپلنگ آسیایی، طرح احیاء آهو در این زیستگاه به عنوان یکی از طعمه‌های یوزپلنگ آسیایی است.

وی با اشاره به مساعد بودن این زیستگاه برای زیست یوزپلنگ آسیایی خاطرنشان کرد: البته گاه گاه  گزارش‌های مردمی در خصوص مشاهده یوزپلنگ در حوالی این زیستگاه و خصوصا در مناطق جنوب سمنان داشتیم اما هنوز با قاطعیت نمی‌توان وجود یوزپلنگ را در این منطقه تایید کرد.

وی با بیان اینکه پارسال یک مشاهده یوزپلنگ آسیایی در منطقه چاه‌شیرین سمنان ثبت شده تصریح کرد: این منطقه فاصله چندان زیادی با صیدوا ندارد و لذا با توجه به مساعد بودن صیدوا و تنوع گونه‌های جانوری در آن می‌توان به بازگشت یوزپلنگ آسیایی به آن امید زیادی داشت.

اسفندیاری از احیاء و راه‌اندازی یک پاسگاه قدیمی در این زیستگاه با هدف مساعد کردن منطقه برای بازگشت یوزپلنگ آسیایی و حفاظت بهتر از حیات‌وحش منطقه خبر داد و اظهار کرد: حفاظت محیط زیست در همین راستا در تلاش است که پاسگاه قدیمی آبشره را احیاء کند.
رئیس محیط‌زیست شهرستان مهدیشهر در پاسخ به پرسش ایسنا در خصوص تامین نیروی انسانی این پاسگاه گفت: خوشبختانه مشکلی از این نظر نداریم و با حمایت محیط زیست استان، در تامین نیروی مورد نیاز این پاسگاه مشکلی نداریم.
وی با بیان اینکه امید زیادی به احیاء این زیستگاه یوزپلنگ داریم خاطرنشان کرد: خوشبختانه جمعیت بسیار خوبی از گونه‌های مختلف و از جمله کل، قوچ، میش، بزوحشی، آهو و...در این زیستگاه وجود دارد و همین تنوع بالا و عزم جدی همکاران ما در محیط زیستت و..بعد از چهل سال امیدها به بازگشت یوزپلنگ ایرانی به این زیستگاه را بیش از پیش افزایش می‌دهد./ ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۸۹۰۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحویل یک قطعه بوتیمار به محیط زیست


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی،دادی، رئیس نمایندگی حفاظت محیط زیست خوسف گفت: یک قطعه بوتیمار که در اثر شکستگی بال از نظر جسمانی ضعیف شده بود از سوی یکی از دوستداران طبیعت و نیروهای اداره گاز شهرستان خوسف تحویل نمایندگی حفاظت محیط زیست خوسف شد.

بوتیمار یا غم‌خورک گونه‌ای از راسته پلیکان‌ سانان و خانوادهٔ حواصیلان است، ویژگی اصل این پرنده که آن را از دیگر اعضای تیره حواصیلان متمایز می‌کند، گردن کوتاه‌تر آن است.

بوتیمار رابطه‌ای کاملا نامانوس و غریبانه با انسان‌ها دارد؛ غالبا از آنها دوری می‌کند و بیشتر اوقات در مخفی گاه خود به سر می‌برد.

دیگر خبرها

  • ارس پلنگ باغ وحش مشهد تحت درمان قرار دارد
  • شیراز چگونه یک کلان‌شهر بدون آلودگی هوا شد؟
  • شیراز چگونه کلان‌شهری بدون آلودگی هوا شد؟
  • اصفهان قطب مدیریت پسماند در کشور است
  • توسعه پایدار در گرو حفظ محیط زیست است
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی
  • لکه‌های صنعتی غرب البرز به شهرک صنعتی تبدیل شود
  • دستگیری متخلف شکار و صید در شهرستان میناب
  • تحویل یک قطعه بوتیمار به محیط زیست
  • قدردانی از معلمان حامی محیط‌زیست چهارمحال و بختیاری