Web Analytics Made Easy - Statcounter

معصومه محمدی روز شنبه در نخستین روز از هفته بهزیستی در جمع خبرنگاران استان با اشاره به اینکه مناسب‌سازی اماکن عمومی فقط برای بهره‌مندی معلولان، سالمندان و جانبازان نیست و در برخی موارد یک نیاز همگانی است، افزود: هم‌اکنون ۸۰ درصد اماکن اداری استان مناسب‌سازی شده است.
وی، به کسب رتبه عالی استان در بحث مناسب‌سازی اماکن عمومی در سال‌ گذشته و همچنین رتبه دوم در سطح کشور در بحث مناسب سازی فضاهای ادارای اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته وی، در راستای اجرای طرح مناسب‌سازی اماکن عمومی در مرکز استان و  شهرستان‌ها، یک مسیر پرتردد برای مناسب‌سازی در سالجاری انتخاب شده که تمام اصول مناسب‌سازی از جمله نصب رمپ در ورودی بانک‌ها، ایجاد دسترسی آسان به خودپرداز، رفع موانع از پیاده‌روها و خط‌کشی‌های مخصوص جامعه نابینایان نصب شود.
محمدی،با اشاره به اینکه ۳۲ هزار معلول و سه هزار و ۳۰۰ زن سرپرست خانوار در استان شناسایی و زیرپوشش این نهاد قرار گرفتند، گفت: پرداخت مستمری دائم، ارائه خدمات درمانی، مشاورهای، خدمات کمک تحصیلی، معیشت و همچنین خدمات موردی از مهمترین خدمات قابل ارائه به جامعه هدف است.
اشتغال مهمترین دغدغه جامعه هدف بهزیستی است
سرپرست اداره کل بهزیستی چهارمحال و بختیاری‌ با تاکید بر اینکه ایجاد اشتغال عنوان مهمترین مشکل در جامعه است، گفت: این مشکل در جامعه هدف بهزیستی نیز مشهود است.
وی اظهار داشت: به منظور ایجاد اشتغال برای جامعه هدف بهزیستی، علاوه بر قانون سه درصد سهمیه اشتغال دستگاه‌های، اجرای طرح‌های مختلف از جمله ارائه تسهیلات ارزان قیمت برای اجرای طرح‌های خوداشتغالی و کارفرمایی و همچنین حمایت از کارفرمایانی که از جامعه هدف پذیرش داشته باشند، مورد توجه است.
وی گفت: برای ایجاد اشتغال جامعه هدف به خصوص معلولان، براساس قانون هدفمندی یارانه‌ها، کارآفرینانی که برای یک تا پنج معلول اشتغال ایجاد کنند، به ازای هر معلول تا ۵۰۰ میلیون ریال تسهیلات چهار درصد دریافت خواهند کرد و بیمه مددجویان تا پنج سال برعهده سازمان بهزیستی است به شرطی که برای فرد مددجو تا پنج سال شغل ایجاد کند.
محمدی اظهار داشت: به منظور حمایت از کارفرمایانی که زیرپوشش بهزیستی هستند و حق بیمه خود و افراد دیگر که در واحد آنها مشغول فعالیت هستند، را پرداخت می‌کنند، نیز پایان هرسال هزینه بیمه این افراد پرداخت می‌شود.
وی به رایزنی این نهاد با شرکت شهرک‌های صنعتی و همچنین کارگاه‌های استان در خصوص جذب جامعه هدف بهزیستی اشاره کرد و گفت: سال‌گذشته یکهزار و ۴۵۰ شغل برای جامعه هدف بهزیستی استان از طریق پرداخت تسهیلات و همچنین جذب واحدهای صنعتی ایجاد شده است.
هیچ مورد ابتلابه ویروس کرونا در مراکز شبانه روزی استان گزارش نشده است
سرپرست اداره کل بهزیستی چهارمحال و بختیاری، با اشاره به شیوع ویروس کرونا گفت: با شیوع این ویروس تمام مراکز نگهداری سالمندان، بیماران اعصاب و روان، مراکز توانبخشی و نگهداری معلولان و همچنین کمپ‌ها تعطیل شده بود و هیچ‌گونه پذیرش تا اوایل تیرماه در این مراکز انجام نمی‌شد.
محمدی افزود: در راستای حمایت از افراد مبتلا و آسیب دیده از ویروس کرونا نیز با همکاری بهزیستی چهار میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال پرداخت شد.
وی ازتوزیع اقلام بهداشتی و کمک هزینه تهیه اقلام بهداشتی درمراکز شبانه روزی استان اشاره کرد و گفت: به منظور کاهش رفت و امد مددجویان به سازمان بهزیستی نیز از سوی مددکاران به صورت تلفنی خدمات رسانی انجام میشد.
به گفته وی، در راستای اجرای طرح کمک مومنانه ومواسات نیز سه هزار و ۵۰۰ بسته معیشتی بین جامعه هدف بهزیستی استان توزیع شد.
مرکز خدمات اورژانس اجتماعی (سامانه خط ۱۲۳) در شهرستان کوهرنگ فعال می‌شود
سرپرست بهزیستی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه مرکز خدمات اورژانس اجتماعی این سازمان در شهرستان کوهرنگ فعال نیست، گفت: راه اندازی این مرکز در دستور کار قرار دارد.
وی اظهارداشت: در سه ماهه نخست امسال یکهزار و ۴۲۱ تماس با سامانه این مرکز در استان ثبت شد، که مردم می‌توانند برای ارائه همسر آزاری، کودک آزاری، سالمند و معلول آزاری، خشونت، خودکشی، فرار از منزل و همچنین دریافت مشاوره در خصوص کرونا و مشاوره زندگی بااین خط تماس برقرار کنند.
محمدی افزود: مشاوران این مرکز در مواقع بحران به صورت تخصصی و در سریعترین زمان ورود پیدا می‌کنند و خدمات روان‌شناختی و مددکاری قبل از مداخلات انتظامی و قضایی انجام می‌دهند.
گفتنی است،  از ۲۱ تیرماه به مدت یک هفته به نام هفته بهزیستی و تامین اجتماعی نامگذاری شده است که شعار امسال این هفته "شفافیت، تحول خدمت، ارتقاء سلامت اجتماعی خانواده" است.

48

کد خبر 1408993

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان چهارمحال و بختیاری چهارمحال و بختیاری جامعه هدف بهزیستی جامعه هدف مناسب سازی اجرای طرح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۹۲۲۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وقوع ۵۹ درصد تصادفات تهران در بزرگراه ها/ مناطق ۴ و ۱۲ دارای بیشترین آمار تصادفات

رییس پلیس راهور پایتخت از وقوع ۵۹ درصد تصادفات تهران در بزرگراه ها خبر داد.

به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه خبری شهر، سرهنگ سید ابوالفضل موسوی‌پور در این نشست مشترک مدیران ارشد معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با پلیس راهور پایتخت اظهار کرد: طبق آمار، ۵۹ درصد تصادفات شهر تهران در بزرگراه ها رخ داده که مهمترین عامل آن سرعت غیرمجاز بوده است.

وی تاکید کرد: مناطق ۴ و ۱۲ در صدر آمار تصادفات در پایتخت قرار دارند.

وی افزود: هر چقدر حمل و نقل عمومی افزایش پیدا کند شاهد کاهش حضور خودروهای شخصی در معابر، روان سازی ترافیک و کاهش آلودگی هوا خواهیم بود.

شهریار افندی‌زاده، مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران نیز با اشاره به تردد ۲۵ میلیونی مردم پایتخت با استفاده از وسایل نقلیه شخصی و عمومی گفت: ارتقای هوشمندسازی سیستم حمل ونقل شهر تهران از اهداف این نشست است. ضمن اینکه کارهای مشترکی در بحث پارکینگ های حاشیه ای و مدیریت بار در سیستم شبکه معابر خواهیم داشت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فاصله زیاد تهران تا مناسب سازی شهر برای معلولان
  • خدمت رسانی گروه‌های جهادی در مناطق کمتر برخوردار خانمیرزا
  • بهره مندی بیش از ۳۳ هزار نفر از خدمات مشاوره‌ای بهزیستی چهارمحال و بختیاری
  • وقوع ۵۹ درصد تصادفات تهران در بزرگراه ها/ مناطق ۴ و ۱۲ دارای بیشترین آمار تصادفات
  • تجلیل از فعالان عرصه سلامت چهارمحال و بختیاری
  • اجرای طرح «وارگه دانایی» در مناطق عشایری چهارمحال و بختیاری
  • ایجاد 13 هزار فرصت شغلی جدید در بخش‌های صنعت، خدمات و کشاورزی در استان
  • رفع آبگرفتگی معابر در ۱۰ نقطه شهرکرد
  • بیش از 95 درصد مردم چهارمحال و بختیاری به شاخص‌های سلامت دسترسی دارند
  • ذخیره‌سازی ۲۱ هزار و ۹۴۴ تن گندم مورد نیاز در چهارمحال و بختیاری