Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-26@19:13:32 GMT

ارتباط قندخون بالا با مرگ ناشی از کووید-۱۹

تاریخ انتشار: ۲۱ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۹۳۳۲۶

ارتباط قندخون بالا با مرگ ناشی از کووید-۱۹

نتایج تحقیقات جدید نشان می‌دهد که احتمال مرگ و میر بیماران مبتلا به کووید- ۱۹ که سطح قند خون آنان بالا است ۲ برابر بیشتر از افرادی با قند خون پایین است.

به گزارش مشرق، گروهی از محققان چینی به بررسی بیمارانی پرداختند که مبتلا به کووید -۱۹ و با قند خون بالا بودند. این بیماران در بیمارستان‌های ووهان بستری شده بودند که در نهایت جان خود را از دست دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: ویتامین‌هایی که با کرونا مقابله می‌کنند را بشناسید جولان مجدد کرونا در مازندران

این محققان به این نتیجه رسیدند که احتمال مرگ و میر بیماران کرونایی که قند خون آن‌ها بالا بود،‌ دو برابر بیشتر از کسانی‌ بود که قند خون آن‌ها پایین بود. حتی اگر این افراد مبتلا به دیابت نبودند.

 مطالعات قبلی حاکی از آن بود که بین قند خون غیرطبیعی بالا و خطر بیشتر مرگ و میر ناشی از ذات‌الریه،سکته مغزی، قلبی و جراحی ارتباط مستقیم وجود دارد.

به گفته تیم تحقیقاتی دانشگاه علم و صنعت "هواژانگ"( Huazhong)، بین ابتلا به دیابت و خطر بالای مرگ ناشی از کووید-۱۹، ارتباط وجود دارد.

تیم تحقیقاتی این پروژه میزان سرعت قند خون در بیماران را از ۲۴ ژانویه سال ۲۰۲۰ میلادی تا ۱۰ فوریه ۲۰۲۰ میلادی در دو بیمارستان در ووهان بررسی کردند.

در مجموع ۶۰۵ بیمار بررسی شدند که ۱۱۴ نفر از آن‌ها با میانگین سنی ۵۹ سال، از دنیا رفتند.

۳۴ درصد از آن‌ها دارای یک یا چند بیماری زمینه‌ای بودند اما دیابت در آن‌ها تشخیص داده نشده بود. البته فشار خون شایع‌ترین علامت آن‌ها بود.

قند خون تقریبا یک سوم بیماران به اندازه‌ای بالا بود که مبتلا به دیابت نوع دوم تشخیص داده می‌شدند.

نتایج نشان داد که بیمارانی که بیشترین میزان قند خون را داشتند، مرگ و میر آن‌ها ۲.۳ برابر بیشتر از بیماران با قند خون پایین بود.

افرادی هم که قند خون آن‌ها متوسط بود، احتمال مرگ آن‌ها ۷۱ درصد بیشتر از کسانی بود که قند خون آن‌ها پایین بود.

این اطلاعات همچنین نشان می‌دهد که احتمال مرگ مردان کرونایی که قند خون آن‌ها بالا بود، ۷۵ درصد بیشتر از زنان با همان سطح قند خون بود.

نتایج این پژوهش در مجله " Diabetologia" انتشار یافت.

منبع: ایسنا

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا سهام عدالت مجلس یازدهم قند خون دیابت ویروس کرونا آمار مبتلایان به کرونا علائم کرونا بیماری کرونا سلامت قند خون آن ها احتمال مرگ مرگ و میر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۹۳۳۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گلکسی رینگ سامسونگ به هوش مصنوعی مجهز خواهد بود

سامسونگ در حال آماده‌شدن برای رونمایی از گجت پوشیدنی جدید خود در تابستان است و هوش مصنوعی احتمالاً نقش اصلی را در شکل‌دهی به تجربه‌ی کاربران خواهد داشت.

دکتر هان پاک، رئیس تیم سلامت دیجیتال سامسونگ، اخیراً در جلسه‌ای با اعضای مشاوره‌ی پزشکی و گروه تحقیقات هوش مصنوعی این شرکت، درباره‌ی نقش هوش مصنوعی گجت‌های پوشیدنی در بهبود وضع سلامتی کاربران هم‌اندیشی کرد.

میونگ جین چونگ، مدیر مرکز تحقیقات هوش مصنوعی سامسونگ، توضیح داد که داده‌های طولانی‌مدت جمع‌آوری شده از گلکسی رینگ یا ساعت هوشمند سامسونگ می‌توانند برای درک بهتر وضع جسمانی و تاریخچه‌ی بیماری کاربر مفید باشند. او اعتقاد دارد که آینده‌ی هوش مصنوعی این است که اطلاعات گسترده‌ای را از زندگی روزمره‌ی فرد استخراج کند و بینش عمیقی از سلامت او ارائه دهد.

دکتر مایکل بلوم، فوق تخصص قلب و عروق، اعلام کرد که مانیتورینگ مداوم می‌تواند ابزار مهمی در شناسایی زودهنگام و پیش‌بینی بیماری‌های احتمالی باشد. فشار خون بالا و فیبریلاسیون دهلیزی مسائلی با خطر بالا هستند که می‌توانند از طریق مداخلات نسبتاً ساده مدیریت شوند.

دکتر بلوم می‌گوید که ساعت‌های هوشمند می‌توانند به پزشکان کمک کنند تا مشکلات پایه‌ای را که ممکن است به بیماری‌های حاد منجر شوند، بهتر مورد بررسی قرار دهند و هوش مصنوعی می‌تواند داده‌ها را به توصیه‌های عملی و قابل اجرا تبدیل کند.

دکتر دیوید کلوناف، رئیس مؤسسه‌ی تحقیقات دیابت در مرکز پزشکی میلز-پنینسیولا، گفت که مانیتورینگ گلوکز برای مدیریت دیابت و برای افرادی که دیابت ندارند، اما می‌خواهند به سبک زندگی سالم‌تری روی بیاورند، رایج‌تر شده است. ترکیب ابزار‌های پوشیدنی و هوش مصنوعی می‌تواند درک دقیق‌تری از سلامت متابولیکی ارائه دهد و فرصت‌هایی برای بهبود کلی سلامت و ورزش را فراهم کند.

مشخص نیست که گلکسی واچ ۷ یا حلقه‌ی هوشمند گلکسی رینگ چه امکاناتی ارائه خواهند داد، اما این مصاحبه‌ها نشان می‌دهند که سامسونگ امکانات سلامتی‌محور مبتنی‌بر هوش مصنوعی را به دستگاه‌های پوشیدنی خود وارد خواهد کرد.

منبع: زومیت

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • چهارهزار نفر در اردستان مبتلا به دیابت هستند
  • پایش مزارع خرمشهر پژوهشگران
  • آستر نازکی که داخل روده قرار می‌گیرد؛ روش جدید برای کاهش وزن و درمان دیابت نوع ۲
  • چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟/ خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دما بالا
  • هندوانه برای دیابتی‌ها مفید است یا مضر؟
  • گلکسی رینگ سامسونگ به هوش مصنوعی مجهز خواهد بود
  • دهگردشی و ارایه خدمات بهداشتی درمانی در روستا‌های صعب العبور طالقان
  • اهمیت تشخیص زودهنگام دیابت
  • شناسایی بیش از ۲۲هزار بیمار دیابتی در نیشابور
  • این روغن ناجی دیابتی ها، قندخون را بطور کامل شفا میدهد