Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایالات متحده به دنبال چیرگی بر بازار جهانی گاز است. این کشور به عنوان دارنده بالاترین نرخ رشد صادارت ال ان جی در دنیا مطرح است به طوری که در یک دهه گذشته سالانه توانسته 40 درصد بر میزان رشد صادرات خود بیفزاید.

به گزارش «انرژی امروز» از اویل پرایس، بر اساس اعداد و ارقام گزارش آماری بریتش پترولیوم، این ایالات متحده ایت که آینده بازار گاز دنیا را در دست خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گاز طبیعی پاک ترین سوخت در میان سوخت های فسیلی محسوب می شود. از سویی این سوخت سریع ترین رشد را در میان دیگر منابع انرژی فسیلی دارد و در دهه گذشته نرخ رشد جهانی آن به طور متوسط به 2.6 درصد رسید. در حالی که در همین مدت نرخ رشد جهانی نفت برابر با 1.3 و زغال سنگ 0.8 درصد بودند. بر همین اساس انتظار می رود این روند رشد در دو دهه آینده فقط برای گاز طبیعی حفظ شود.

در دهه اخیر گاز شیل ایالات متحده این کشور را وارد جمع تولید کنندگان گاز کرد. در سال 2019 ایالات متحده به سهم 23.1  درصدی در تولید جهانی گاز طبیعی رسید یعنی بالاتر از روسیه با 17.0 درصد و کل خاورمیانه با 17.4 درصد.

در سال گذشته میلادی 10 کشور بزرگ تولید کننده گاز طبیعی دنیا 70 درصد از این سوخت فسیلی را تولید کردند. ایالات متحده سال گذشته با رشد 10.2درصدی تولید به تولید 89.1 میلیارد فوت مکعب گاز در روز رسید که نسبت به سال 2005 با 88 درصد رشد همراه بود.

در واقع تولید در ایالات متحده از مجموع تولید در دو کشور دیگر در تمامی ساله ها بیشتر بود.

در یک دهه گذشته سالانه 4.4 درصد به تولید متوسط گاز ایالات متحده اضافه شده است. در این مدت، استرالیا سالانه 12.1 درصد، قطر 8.3 درصد و چین 7.2 درصد رشد تولید داشتند. و از سویی 6 مصرف کننده بزرگ گاز طبیعی دنیا، در میان 10 تولید کننده بزرگ گاز دنیا هم قرار گرفته اند.

ایالات  متحده در تولید جهانی ال ان جی سهمی 40 درصدی دارد، بیشتر LNG تولیدی این کشور راهی پالایشگاه ها و پتروشیمی های آن می شود. البته از آنجایی که ایالات متحده اکثر LNG تولید خود را در داخل کشور مصرف می کند، در صادرات ال ان جی از دو کشور مطرح دیگر در این زمینه عقب مانده است.

قطر سالانه سهمی 22.1 درصدی در صادرات ال ان جی دنیا دارد، به دنبال قطر استرالیا با 21.6 درصد، ایالات متحده با 9.8 درصد و روسیه با 8.1 درصد و در انتها مالزی با 7.2 درصد قرار گرفته اند.

اما ایالات متحده به عنوان دارنده بالاترین نرخ رشد صادارت ال ان جی هم در دنیا مطرح است به طوری که در یک دهه گذشته سالانه توانسته 40 درصد بر میزان رشد صادرات خود بیفزاید. 66 درصد افزایش صادرات ال ان جی ایالات متحده را بین سالهای 2018 تا 2019 شاهد بودیم. سال گذشته ایالات متحده توانست به مقام سوم دنیا در صادرات ال ان جی برسد اما 5 سال قبل از آن این کشور در مقام هجدهم دنیا قرار داشت.

 

 

برچسب هاال ان جی انرژی امروز ایالات متحده آمریکا ایران تولید LNG چین روسیه قطر

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: ال ان جی انرژی امروز ایالات متحده آمریکا ایران تولید LNG چین روسیه قطر آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی نفت خام وزارت نفت وزارت نیرو ایالات متحده گاز طبیعی دهه گذشته ال ان جی نرخ رشد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۹۹۷۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقایسه نرخ رشد اقتصادی ایران در میان اقتصادهای بزرگ دنیا (+جدول)

صندوق بین‌المللی پول (IMF) پیش‌بینی رشد تولید ناخالص داخلی واقعی (GDP) خود را برای سال 2024 منتشر کرده است و در حالی که پیش‌بینی می‌شود میانگین رشد جهانی در رقم 3.2 درصد ثابت بماند، غالب کشورهای مختلف بزرگ شاهد کاهش رشد خواهند بود. 

به گزارش عصرایران، جدول زیر پیش‌بینی رشد تولید ناخالص داخلی واقعی 2024 را با استفاده از داده‌های چشم‌انداز اقتصاد جهانی 2024 صندوق بین‌المللی پول برای کشورهای عضو "جی هفت" (7 کشور صنعتی جهان) و "بریکس" به همراه عربستان سعودی که هنوز در حال بررسی دعوت برای پیوستن به این بلوک است، نشان می‌دهد.

تنها 3 کشور دعوت شده یا عضو بریکس، شامل عربستان سعودی، امارات متحده عربی و آفریقای جنوبی، نرخ رشد تولید ناخالص داخلی شان در سال 2024 بالاتر از سال گذشته( 2023) پیش بینی شده است.

پیش‌بینی می‌شود چین و هند در سال 2024 نرخ رشد نسبتا بالای 4.6 درصد و 6.8 درصد را حفظ کنند، اما در مقایسه با سال قبل، رشد چین 0.6 درصد کمتر خواهد بود در حالی که هند یک درصد کمتر است.

از سوی دیگر 4 کشور صنعتی عضو "جی7 "سریع‌تر از سال گذشته رشد خواهند کرد، که شامل آلمان می‌شود که از رشد منفی منفی 0.3 درصد تولید ناخالص داخلی در سال 2023 به رشد 0.2 درصد در سال 2024 خواهد رسید.

رشد اقتصادی ایران نیز که با تخمین صندوق بین المللی پول در سال 2023 بالغ بر 4.7 درصد بود در سال 2024 بیش از یک درصد کاهش یافته و به 3.3 درصد خواهد رسید. 

رشد 4 برابری بریکس نسبت به کشورهای جی7

علیرغم پیش‌بینی‌های رشد کمتر در سال 2024 نسبت به سال 2023، کشورهای بریکس همچنان پیش‌بینی میانگین رشد قابل توجه بالاتری (3.6 درصد ) در مقایسه با میانگین 1 درصدی جی هفت دارند. به عبارت دیگر میانگین رشد  اقتصادی کشورهای بریکس نزدیک به 4 برابر کشورهای جی 7 است.

در حالی که مجموع تولید ناخالص داخلی کشورهای جی 7 حدود 15 تریلیون دلار بیشتر از کشورهای بریکس است، با تداوم نرخ رشد بالاتر و پتانسیل برای اضافه کردن اعضای بیشتر، به نظر می رسد بریکس از نظر اندازه اقتصادی در عرض 2 دهه از جی 7 پیشی خواهد گرفت.

گسترش اخیر بریکس اندکی با تردید مواجه شده است، زیرا "خاویر مایلی" رئیس جمهوری تازه منتخب آرژانتین پیوستن به این بلوک را رد کرده و عربستان سعودی تصریح کرده که این کشور همچنان در حال بررسی دعوت خود است و هنوز به بریکس نپیوسته است.

با وجود این، "نالدی پاندور" وزیر امور خارجه آفریقای جنوبی در فوریه گذشته به خبرنگاران گفت که 34 کشور مختلف برای پیوستن به بلوک رو به رشد بریکس درخواست ارسال کرده اند.

تصمیم گیری درباره پیوستن اعضای جدید به بریکس احتمالا همزمان با اجلاس سران بریکس 2024 که 22 تا 24 اکتبر در شهر کازان روسیه برگزار می شود، اعلام خواهد شد.

 

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: ۱۰ کشور جهان که بیشترین رشد اقتصادی را داشتند / برگ برنده نفت و گردشگری

دیگر خبرها

  • هاله غریط استعفا داد + جزئیات
  • دلار ریخت، طلا جهش کرد/ ورق در بازار طلا و ارز برگشت؟
  • استعفای سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در اعتراض به جنگ غزه
  • تقویت صنایع نظامی آمریکا به هزینه اوکراین
  • مقایسه نرخ رشد اقتصادی ایران در میان اقتصادهای بزرگ دنیا (+جدول)
  • مسیر طلای جهانی عوض می‌شود؟
  • اکثر آمریکایی‌ها معتقدند حمایت بیش از حد واشنگتن از تل‌آویو هدر دادن دلارهایشان است
  • سرنوشت سیاسی بایدن در گروِ تحریم نفتی ایران | فارن پالسی: بایدن به دام افراطیون برای تحریم ایران نیفتد
  • آخرین تحولات اوکراین | آغاز مذاکرات کی‌یف با آمریکا برای بومی سازی تولید پدافند هوایی
  • ۱۰۰درصد بازار شیرینی و شکلات کشور در دست صنایع آذربایجان شرقی است