Web Analytics Made Easy - Statcounter

قره‌شیخلو از تخصیص حدود ۶ میلیارد تومان به ستاد راهبری طرح ملی حفظ خبرداد و گفت: قرار نیست از این مبلغ چیزی به مؤسسات پرداخت شود. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، مهدی قره‌شیخلو، رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه، روز گذشته به روی خط ارتباطی برنامه افق رادیو قرآن آمد و مطالبی را درباره ستاد راهبری طرح ملی حفظ و بودجه اختصاص یافته به این ستاد بیان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ابتدای صحبت‌های خود درباره واگذاری مسئولیت ستاد راهبری طرح ملی حفظ به دستگاه دیگر، گفت: ستاد طرح ملی حفظ تاکنون دو جلسه را برگزار کرده است. در جلسه اول به اعضاء اعلام کردم به‌عنوان مسئول ستاد وظیفه ستادی و ایجاد ساختار را داریم، نه اینکه به برگزاری کلاس و مواردی از این دست مشغول شویم.

قره‌شیخلو در ادامه با انتقاد از روش‌های آموزش حفظ قرآن گفت: بعد از سال‌ها هنوز یک روش آموزش حفظ قرآن‌کریم که مورد تأیید همه باشد، نداریم. ما هنوز یک سامانه یکپارچه برگزاری آزمون حفظ در کشور نداریم. من در جلسه ستاد اعلام کردم اگر‌ اوقاف در مورد این ساختارها فعالیت کند، وظیفه ستادی خود را به خوبی انجام داده است. اگر‌ قرار باشد ما نیز دستگاهی باشیم و در کنار دیگر دستگاه‌ها و همان کارها را تکرار کنیم، دیگر نیازی به ستاد نیست. بنابراین اگر هم حرفی در مورد واگذاری مسئولیت گفته شده، از این منظر بوده است.

سامانه جامع ثبت تعداد حافظان قرآن وجود ندارد

وی ادامه داد: فارغ از این مباحث، اگر بتوانیم دستگاه‌ها را در ستاد ملزم کنیم تا سامانه‌های یکپارچه را به وجود بیاوریم، بسیاری از مشکلات برطرف می‌شود. یکی از مشکلات، نداشتن سامانه جامع ثبت تعداد حافظان قرآن است. الان هیچ سامانه‌ای برای ثبت تعداد واقعی حافظان وجود ندارد.‌ در خلأ چنین سامانه‌ای، انواع و اقسام آمار از تعداد حافظان کشور اعلام شده است.

وی همچنین به تزریق 5 میلیارد تومان اعتبار به ستاد راهبری طرح ملی حفظ قرآن اشاره کرد و گفت: این بودجه برای 6 سرفصل برنامه‌ای که دارای نگاه زیرساختی است، در نظر گرفته شده است. در جلسه هفته جاری، طرحی آماده شده تا به اعضا پیشنهاد شود و در آن مسئولیت هر حوزه مشخص شود.‌ مشکل ما در حفظ قرآن جا انداختن فرهنگ انس یافتن با حفظ قرآن در جامعه است که نیاز به یک سری کارهای رسانه‌ای دارد. با همین مقدار بودجه در ستاد، اگر‌ خوب مدیریت شود، می‌توان کارهایی انجام داد.

قره‌شیخلو در پایان در پاسخ به این سؤال که از 5 میلیارد تومان دریافتی، مبلغی هم به مؤسسات اختصاص می‌یابد یا خیر، گفت: شورای توسعه فرهنگ قرآنی حدود 6 میلیارد تومان برای مؤسسات اختصاص داده است و قرار نیست از این مبلغ چیزی به مؤسسات پرداخت شود. این مبلغ صرف کارهای زیرساختی می‌شود.

انتهای پیام/

R1444/P/S4,37/CT11 واژه های کاربردی مرتبط طرح ملی حفظ قرآن شورای توسعه فرهنگ قرآنی قرآن بیشتر بخوانید... توصیه‌های قرآن و روایات دربارۀ رعایت حال مستأجران سیف: تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن شدنی است

منبع: تسنیم

کلیدواژه: طرح ملی حفظ قرآن شورای توسعه فرهنگ قرآنی قرآن طرح ملی حفظ قرآن شورای توسعه فرهنگ قرآنی قرآن کریم ستاد راهبری طرح ملی حفظ میلیارد تومان قره شیخلو حفظ قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۰۱۰۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موارد مطرح شده شهروندان در تماس با سامانه پاسخگو ستاد معاینه فنی تهران

تین نیوز

سرپرست ستاد معاینه فنی خودروهای تهران گفت: تجمیع و تحلیل اطلاعات مربوط به تماس شهروندان در سامانه پاسخگو توانسته این مجموعه را در بهبود کیفیت ارائه خدمات منطبق با نیاز مشتریان و همچنین ارزیابی سطح کیفی خدمات در مراکز معاینه فنی شهر تهران همراهی کند.

به گزارش تین نیوز به نقل از شهر، سید محمد مهدی میرزایی قمی در توضیح فعالیت سامانه پاسخگو بیان کرد: در راستای پیاده سازی نظام مدیریت امور مشتریان و پاسخگوئی مناسب به سئوالات و مشکلات شهروندان و همچنین اجرای طرح کاهش در شهر تهران این ستاد نسبت به راه اندازی مرکز تماس۹۶۰۰۶۰۰۰ اقدام نموده است.

میرزایی قمی ضمن تاکید براهمیت پاسخگویی به شهروندان یادآور شد: در حال حاضر مرکز تماس ستاد ۹۶۰۰۶۰۰۰ و سامانه ۱۳۷ پلاس شهرداری تهران آمادگی پاسخ به سوالات و مشکلات شهروندان گرامی را دارد. از مشتریان درخواست می شود جهت دریافت اطلاعات صحیح مربوط به مراکز معاینه فنی شهر تهران و یا هرگونه پیشنهاد تنها با این دو سامانه تماس حاصل کنند.

وی با اشاره به تعداد ۲۲ هزار تماس با سامانه پاسخگویی ستاد معاینه فنی در سال ۱۴۰۲ افزود: بنا بر گزارش استحصال شده از پنل مدیریتی سامانه پاسخگو در سال گذشته به تعداد بالغ بر ۳۰ هزار پرسش شهروندان پاسخ داده شده و در هر تماس بیش از یک سوال مطرح شده است. تحلیل سئوالات مطرح شده نشان می دهد که پرسش مربوط به سامانه تهران من با سهم ۴۲ درصد در رتبه نخست، آدرس مراکز معاینه فنی شهر تهران با سهم ۱۸ درصد در رتبه دوم و معرفی مراکز معاینه فنی پذیرش حضوری با سهم ۱۰ درصد در رتبه سوم قرار داشته است. 

سرپرست ستاد معاینه فنی در خصوص زمان فعالیت سامانه پاسخگو افزود: اپراتورهای مرکز تماس ۹۶۰۰۶۰۰۰ در وقت اداری آماده پاسخگویی به سئوالات شهروندان هستند ضمن اینکه در خارج این زمان بدون نیاز به ارتباط با اپراتور بصورت تلفن گویا دسترسی به اطلاعات کلی و متداول مورد نیاز جهت انجام معاینه فنی در مراکز امکان پذیر است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • اختصاص ۱۰ هزار میلیارد ریال از بودجه مدیریت بحران کشور به استان ایلام
  • اولین جلسه شورای راهبری بانوان سازمان تبلیغات برگزار شد
  • رونق و توسعه گردشگری شادگان با اختصاص اعتبار
  • رشد ۲۰ درصدی ثبت نام قرآن آموزان البرزی در سامانه حمد
  • اختصاص هزار میلیارد ریال بودجه عمرانی ویژه منطقه ۳ اراک
  • اختصاص ۶۰ میلیارد تومان به توسعه گردشگری شادگان
  • پایان بررسی جداول بودجه 1403 در کمیسیون تلفیق مجلس/ حقوق نیروهای خدماتی آموزش و پرورش افزایش می‌یابد
  • نشست کارگروه راهبری به‌کارگیری هوش مصنوعی در صنعت نفت برگزار شد
  • نخستین نشست کارگروه راهبری به‌کارگیری هوش مصنوعی در صنعت نفت برگزار شد
  • موارد مطرح شده شهروندان در تماس با سامانه پاسخگو ستاد معاینه فنی تهران