Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-26@12:32:48 GMT

پرونده نخستین نمایشگاه مجازی عفاف و حجاب بسته شد

تاریخ انتشار: ۲۲ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۰۳۱۰۸

پرونده نخستین نمایشگاه مجازی عفاف و حجاب بسته شد

نخستین نمایشگاه مجازی عفاف و حجاب که با هدف حمایت از تولیدکنندگان آسیب دیده از شرایط کرونا برگزار شد،عصر ۲۱ تیر ماه همزمان با روز ملی عفاف و حجاب به اتمام رسید.


به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی نخستین نمایشگاه مجازی عفاف و حجاب؛ «اصفهانی» عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان محصولات حجاب گفت: نمایشگاه مجازی عفاف و حجاب همه ساله در جنب نمایشگاه قرآن برگزارمی شد و مردم از ماها قبل منتظر این رویداد بزرگ بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نمایشگاه برای تولید کنندگان نیز عرصه خوب ارتباط مستقیم با مشتریان، گرفتن آرا و نظرات و در نهایت فروش محصولات بود.


اصفهانی با اشاره به برگزاری نمایشگاه مجازی عفاف و حجاب افزود: امسال این نمایشگاه به علت شیوع ویروس کرونا برگزار نشد و از آنجا که مهمترین دغدغه هیئت مدیره حمایت از تولیدکنندگان محصولات حجاب است ایده ای در اتاق فکر هیئت مدیره انجمن مبنی بر برگزاری مجازی این رویداد شکل گرفت که تجربه ای جدید در این حوزه برای انجمن بود.


این فعال حوزه تولید محصولات حجاب تصریح کرد: به کمک مرکز شتابدهی و نو آوری رایمون همکاران ما در حوزه تولید پوشاک عفیفانه با حوزه جدیدی آشنا شدند و توانستند بازارهای فیزیکی را به بازارهای مجازی تبدیل کنند و نتیجه ای که داد بازخورد خوب داشت. 


وی با اشاره به از خسارات شیوع ویروس کرونا برای تولیدکنندگان محصولات حجاب افزود: صنف پوشاک اسلامی نیز مانند بقیه صنوف ها شب عید یکی از بهترین زمان برای فروش محصولات است. که به سبب شیوع ویروس کرونا نمایشگاه های بهاره برگزار نشد، بخش دوم نمایشگاه عفاف و حجاب رمضان بود که امسان آن را نیز نداشتیم به سبب حمایت از تولید کنندگان محصولات حجاب و عفاف انجمن تولید کنندگان محصولات حجاب تصمیم به برگزاری مجازی این نمایشگاه با حضور 80 تولید کننده فعال حوزه حجاب  کرد.


این عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان محصولات حجاب خاطر نشان ساخت: محصولات در 5 شاخه اصلی چادر مشکی، عبیا، ملزومات حجاب ، روسری و شال سر وحجاب کودک و نوجوان در سایت بارگزاری شد. تولید کنندگان در این حوزه بسیار فعال بودند و محصولات متنوعی را عرضه کردند. تولیدکنندگان تجربیات چند سال نمایشگاه حضوری را در نمایشگاه مجازی به نمایش گذاشتند.
اصفهانی یادآور شد: به رغم هجمه های فرهنگی که شاهد هستیم مقوله حجاب کماکان جز علاقه مندی های جامعه است و مخاطب خود را دارد. گستره نمایشگاه مجازی به وسعت ایران اسلامی بود و شهرها و روستاهای بزرگ را در برگرفته بود. این مسئله ما را در ادامه این رویداد فرهنگی ثابت قدم کرد. قیمت ها در این نمایشگاه به دلیل حذف واسطه ها منصفانه بود و محصولات سعی شده بود با نگاه ملی عرضه شود. این نمایشگاه تجربه نوینی در این حوزه بود که توانستیم با موفقیت از آن خارج شویم.

«علیرضا حقیقی» مدیر اجرائی شتاب دهنده رایمون نیز در مراسم اختتامیه گفت:ا یده اولیه شکل گیری استارت آپ فروش آنلاین محصولات عفاف و حجاب، از بهمن ماه و از زمان شیوع بیماری کرونا شکل گرفت. با قطعی شدن عدم برگزاری نمایشگاه قرآن جدی تر شد و جلسات زیادی با دوستان انجمن برای برگزاری نمایشگاه برگزار شد. در نهایت به این نتیجه رسیدیم بستری مجازی در قالب طرح استارت آپی ایجاد شود که قابلیت بازدید، بینندگان به صورت غرفه را داشته باشد.


علیرضا حقیقی افزود: تغریبا از 20 بهمن این ایده برگزاری نمایشگاه مطرح شد و در اتاق فکر مورد بررسی، مدل های مختلف در سطح دنیا مورد بررسی قرار گرفت و در روز ولادت امام حسن مجتبی (ص) از سامانه رونمایی شد. دوستان زیادی برای به ثمر رسیدن این طرح تلاش کردند از جمله معاونت علمی، بچه های انجمن، ستاد اجرائی فرمان حضرت امام و دبیرخانه صنایع خلاق که همکاری تنگاتنگی با ما داشتند.


وی تصریح کرد: تاکنون بیش از یک میلیون 500 هزار بازدید از سایت انجام شد که با توجه به بازه زمانی عددی شگفت انگیز است و ما توقع این تعداد بازدید را نداشتیم. به مرورزمان وبا افزایش تعداد محصولات بارگزاری رایمون نه تنها در بحث فنی بلکه در حوزه تولید محتوی نیز از این تولید کنندگان حمایت کرد تا بتوانند فروش بهتری داشته باشند.


مدیر اجرائی مرکز نوآری و شتابدهی رایمون یکی از نقاط ضعف در صنف حجاب را برندسازی دانست و افزود: در این حوزه نیز رایمون با توجه به زیر ساخت های مدیایی که داشت سعی به دعوت از دوستان و ارائه راهنمایی در حوزه تولید محتوی به دوستان داشت در حوزه عکاسی، استدیو، فتوشاپ و در اختیار قرار دادن زیرساخت های فنی به تولید کنندگان محصولات حجاب کمک کرد.


علیرضا حقیقی یادآور شد: در نمایشگاه مجازی عفاف و حجاب رمضان از  51 شهرستان خریدار داشتیم. اتفاقی که ما را خیلی خوشحال کرد این بود که از شهرستان های دور افتاده که عملا شرایط خرید از نمایشگاه حضوری را نداشتند، در نمایشگاه مجازیخرید داشتند. کامنت های زیادی از شهرسان های متفاوت بود که تقاضای ادامه دار بودن نمایشگاه را داشتند.


این فعال حوزه استارت آپ افزود: کرونا با درسر هایی که برای جامعه داشت، اما بابی برای حمایت از کسب و کارهای نوین و اینترنتی شد. لاین بزینسی جدیدی را برای تولیدگنندگان آغاز کرد. ما نیز باید تلاش کنیم که از استارت آپ هایی که در حوزه نهادینه کردن فرهنگ حجاب فعال هستند حمایت کنیم. ما با حمایت معاونت علمی ریاست جمهوری و ستاد اجرائی فرمان امام از  ایده ها ی جدید حمایت می کنیم و برای نهادینه کردن فرهنگ حجاب تمام تلاش خود را می کنیم و انشا الله بتوانیم از این ایده ها حمایت کنیم و این ایده ها را به ثمر برسانیم.


وی در پایان با تشکر از مجموعه رایمون و انجمن که در بخش پشتیبانی و تولید محتوی به صورت شبانه روزی فعالیت کردند گفت: راه اندازی نخستین سایت فروش محصولات عفاف و حجاب  کار بزرگ و نوینی بود که در مدت زمان کوتاه اجرائی شد. 


وی افزود: ما در بحث حجاب نیازمند حمایت سازمانی هستیم، وقتی محصولات قیمت مناسب تری دارند طیف وسیعتری از مردم را دربر می گیرند و توقع این را داریم استارت آپ های این سبک از معافیت های مالیاتی و حاکمیتی استفاد کنند که محصول را با قیمت تمام شده پایین تری به دست مردم برسانند

پایان پیام/32

منبع: شبستان

کلیدواژه: نمایشگاه مجازی عفاف و حجاب روز ملی عفاف و حجاب پایان کار تولیدکنندگان محصولات حجاب نمایشگاه مجازی عفاف و حجاب کنندگان محصولات حجاب برگزاری نمایشگاه تولید کنندگان حوزه تولید هیئت مدیره استارت آپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۰۳۱۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موضوع عفاف و حجاب از ارزش‌های ملی، مذهبی و سنتی ماست

به گزارش حوزه جامعه خبرگزاری تقریب، احمد وحیدی وزیر کشور در حاشیه نشست هیئت دولت در جمع خبرنگاران گفت: موضوع عفاف و حجاب از ارزش‌های ملی، مذهبی و سنتی ماست و غالب بانوان ما خود را متعهد می‌دانند و درصد اندکی رعایت نمی‌کنند که با تذکر رعایت می‌شود؛ بین آنها نیز تعداد انگشت‌شماری هستند که ممکن است مقابل قانون مقاومت کنند و فراجا طبق وظایف قانونی‌اش موضوع را به مراجع قضایی ارسال می‌کند. 

وی افزود: فراجا نیروهای خود را توجیه کرده که بین کسی که اهمال دارد و کسی که تلاش بر قانون‌گریزی دارد، تفاوت قائل باشد.

وحیدی گفت:‌ این کار از وظایف ذاتی فراجا به عنوان ضابط قوه قضاییه است و اگر مشکلی باشد، باید به مرجع قضایی ارجاع دهند.

وزیر کشور خاطرنشان کرد: جلسات خوبی با مقامات پاکستانی داشتیم و نظرات دو طرف بر ضرورت برقراری امنیت بین دو کشور، یکی بود و نظرها این‌گونه بود که جریانات تروریستی هدایت‌شده‌ی سرویس‌های اطلاعاتی خارجی هستند. هم‌چنین توافقات خوبی در برخورد با گروهک‌های تروریستی و هماهنگی‌های اطلاعات صورت گرفت.

وحیدی درباره انتخابات مجلس نیز بیان کرد: دور دوم انتخابات در 21 اردیبهشت و در 22 حوزه برگزار می‌شود؛ از این 22 حوزه، در 8 حوزه که شامل تهران هم می‌شود انتخابات به‌صورت تمام‌الکترونیکی برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حمایت اساتید حوزه علمیه قم از اجرای طرح «نور» (عفاف و حجاب) فراجا + اسامی
  • برگزاری دوره عفاف و حجاب برای فعالان مردمی در بندرعباس
  • باید برای جهش تولید به رفع موانع پرداخت/ لزوم توجه به موضوع عفاف و حجاب در جامعه
  • بیانیه حوزه علمیه خواهران استان یزد در حمایت از طرح نور فراجا
  • طرح‌های اجرا شده در حوزه عفاف و حجاب در چارچوب قانون است
  • موضوع عفاف و حجاب از ارزش‌های ملی، مذهبی و سنتی ماست
  • مرحله دوم انتخابات مجلس در ۸ حوزه به صورت تمام الکترونیک برگزار می‌شود
  • نخستین همایش منطقه‌ای حجاب، عفاف و زیست عفیفانه برگزار می‌شود
  • گشایش نمایشگاه شیرینی و شکلات در تبریز
  • امروز مؤسسات بسیاری با فکر اندیشمندان دینی تأسیس شده‌ است