Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی فرماندار شهرستان اسکو از مقاوم سازی 40 درصد از مساکن روستایی این شهرستان خبر داد و گفت: نسبت به میانگین استانی 10 درصد عقب هستیم.

بابک رضی منش روز یکشنبه در آئین تجلیل از شهرداران و دهیاران شهرستان اسکو، اظهار کرد: دولت تدبیر و امید توجه به توسعه روستاهایی را نه در شعار بلکه در عمل ثابت کرد که در این راستا میزان واریزی به دهیاری‌های شهرستان پنج برابر مدت مشابه در دولت قبل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود:جهش تولید به عنوان یکی از ابزارهای قوی شدن باید از سوی بخشدران، شهرداران، دهیاران جدی گرفته شود.

وی در ادامه با بیان این‌که جهش تولید هم در عرصه تولید کالا و تولید خدمات کمی پیگیری شود، ادامه داد: در کنار جهش کمی تولید باید به جهش کیفی کالاها و خدمات توجه کنیم و شهرداری‌ها و دهیاری‌ها به عنوان بزرگ‌ترین شبکه عرضه خدمات به شهروندان با برنامه ریزی و استفاده فناوری به فکر تسهیل و تسریع ارائه خدمات باشند.

فرماندار شهرستان اسکو بیان کرد: شهرداران و دهیاران با ارائه از طرح‌های درآمدزایی و اقتصادی حول محور توسعه گردشگری و توسعه کشاورزی با مشارکت بخش خصوصی در بارور کردن محورهای اقتصادی شهرستان تلاش کنند و طرح‌های موفقی از جمله خانه مسافر عنصرود، سالن چند منظوره دیزج امیر مدار، کردآباد در حوزه روستایی و همچنین طرح 70 هکتاری شهرداری اسکو در حال انجام است.

وی گفت: توسعه شهرستان باید با در نظر گرفتن تمام ابعاد توسعه "فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی" صورت پذیرد و برای تحقق آن، برنامه ریزی و استفاده از ظرفیت فکری نخبگان فکری و ابزاری ضروری است.

فرماندار شهرستان اسکو ادامه داد: امر توسعه بدون مشارکت حداکثری و تعامل بین بخشی دستگاه‌ها امکان پذیر نیست و مدیران شهری و روستایی باید با تمام توان در جهت تعامل با یکدیگر قدم بردارند تا این امر تسهیل شود.

وی، نهادینه ساختن فرهنگ مشارکت در توسعه شهرها و روستا را از دیگر وظایف مهم شهرداران و دهیاران عنوان کرد و گفت: در شهرها و روستاهای توسعه یافته شهروندان پایه و اساس و محور توسعه هستند.

به گزارش ایسنا، رضی منش افزود: توسعه، محصول یک پیامد و اتفاق نیست و باید تهدیدها را به فرصت تبدیل کرد، چراکه اقدامات منطقی، هماهنگ و برنامه محور تنها راهکار توسعه پایدار است.

وی با اشاره به مقاوم‌سازی 40 درصدی مساکن روستایی شهرستان، گفت: نسبت به میانگین استانی 10 درصد عقب هستیم و بخشداران و دهیاران پیگیری تسهیلات بهسازی و نوسازی مساکن روستایی و بهرمندی مردم از تسهیلات این بخش را در اولویت برنامه خود قرار دهند.

وی تاکید کرد: نباید از خطرات زلزله‌های احتمالی غافل باشیم و باید در زمان‌های که آرامش حاکم است، برای روزهای بحرانی برنامه ریزی و اقدام کنیم.

فرماندار اسکو در پایان گفت: در 35 روستا فاز اول طرح هادی عملیاتی شده که پیگیر اجرای فاز دوم اجرای طرح هادی در روستاهای هدف گردشگری هستیم و همچنین در بحث سندار کردن مساکن روستایی با صدور 7600 جلد سند اقدامات خوبی در این خصوص انجام شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی مقاوم سازي خانه هاي روستايي مقاوم سازی ساختمان ها شهرسازي زلزله مسكن روستايي توسعه روستایی مساکن روستایی شهرستان اسکو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۰۳۱۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت مقاوم‌سازی ۱۳ شهرستان کرمانشاه بالاتر از میانگین کشوری

شمس‌الله خدادادی، مدیرکل بنیاد مسکن استان کرمانشاه سهمیه ابلاغی استان در ساخت مسکن روستایی را ۷ هزار واحد اعلام کرد.

وی با بیان اینکه ۴ هزار و ۴۲۰ واحد (۶۳ درصد) از این تعداد به بانک عامل معرفی شده است، گفت: برای ۲ هزار و ۱۴۹ مورد انعقاد قرارداد هم صورت گرفته است.

مدیرکل بنیاد مسکن استان کرمانشاه اشاره‌ای به درصد قرارداد معرفی شده تسهیلات طرح ویژه بهسازی مسکن روستایی اعتبار ۱۴۰۲ شهرستان‌های استان داشت و گفت: شهرستان‌های هرسین و گیلانغرب به ترتیب کمترین و بیشترین انعقاد قرارداد را داشته است.

خدادادی با اشاره به رتبه ۱۲ استان در راستای عملکرد انعقاد قرارداد، خاطرنشان کرد: بیشترین علت ریزش‌ها در بحث تضامین است که پذیرفتن ضامن زنجیره خیلی کمک‌کننده است.

وی وضعیت مقاوم‌سازی ۱۳ شهرستان از ۱۴ شهرستان تابع استان کرمانشاه را بالاتر از میانگین کشوری اعلام و بیان کرد: بجر شهرستان کرمانشاه وضعیت مقاوم‌سازی دیگر شهرستان‌ها مطلوب است.

خدادادی طرح نهضت ملی مسکن شهری را در ۲ فاز بنیاد ساخت و گروه ساخت عنوان کرد و افزود: ۴ هزار و ۵۲۰ واحد توسط بنیاد در قالب مجموعه‌های آپارتمانی احداث می‌شود که برای ۲ هزار و ۸۱۷ واحد انعقاد قرارداد با سیستم بانکی صورت گرفته و یک‌هزار و ۷۰۰ واحد هم در دست اقدام است.

وی با اشاره به آماده‌سازی ۳ هزار و ۳۷۷ واحد از ۴ هزار و ۵۲۰ واحد، تصریح کرد: پی‌کنی ۳ هزار ۱۴ واحد، اجرای فنداسیون یک‌هزار و ۷۰۰ و اجرای اسکلت سقف ۶۵۰ واحد انجام شده است.

مدیرکل بنیاد مسکن استان کرمانشاه در اشاره به پروژه‌های بنیاد ساخت از فاز یک سراج در قالب ۱۵ بلوک ۲۴ واحدی و یک‌هزار و ۱۲۰ واحد فاز ۲ سراج در قالب ۱۶ بلوک سخن گفت و افزود: پروژه‌هایی بنیاد ساخت در شهر‌های روانسر، صحنه، سنقر و گیلانغرب در دست اجرا داریم.

وی پروژه‌های گروه ساخت را در قالب ۶ هزار ۲۷۲ واحد در سطح استان عنوان کرد و افزود: اقدام آماده‌سازی بالای ۹۰ درصد این پروژه‌ها محقق شده است.

خدادادی با اشاره به بحث نهضت ملی روستایی مسکن، تصریح کرد: ۱۰ هزار قطعه مسکن روستایی در سامانه بارگذاری شده و در حال ارسال پیامک هستیم .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • ۳۰ درصد شهر اهر دارای بافت فرسوده و ناکارآمد است
  • ارائه تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی برای نوسازی مسکن روستایی
  • تخصیص تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی برای نوسازی مسکن روستایی
  • مقاوم سازی ۳۵۰ هزار واحد نهضت ملی روستایی درکشور
  • وضعیت مقاوم‌سازی ۱۳ شهرستان کرمانشاه بالاتر از میانگین کشوری
  • واحدهای تولید فولاد در هرمزگان ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته‌اند
  • مقاوم سازی پنج هزار واحد آذربایجان‌غربی به برنامه بنیاد مسکن اضافه شد
  • دیدار رئیس بنیاد مسکن کشور با نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی
  • مقاوم سازی ۳۵۰ هزار واحد روستایی در سطح کشور
  • مقاوم سازی بیش از ۴ هزار واحد مسکن روستایی