Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-05@03:08:02 GMT

علائم و عوارض مصرف ناکافی سبزی‌ها

تاریخ انتشار: ۲۲ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۰۳۳۸۱

علائم و عوارض مصرف ناکافی سبزی‌ها

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، مصرف این گونه از مواد غذایی در عملکرد صحیح اندام‌ها و ارگان‌های بدن و پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های مزمن مفید و موثر است.

این نوع از خوراکی‌ها علاوه بر تامین آنتی اکسیدان‌ها بهترین منبع تامین فیبر مورد نیاز بدن هستند که به هضم غذا کمک می‌کند.

خودداری از مصرف کافی سبزی ها با تاثیرات منفی طولانی مدت برای سلامتی همراه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چند توصیه تغذیه‌ای برای مقابله با کرونا

سایت مدیکال دیلی در مطلبی تازه به علائمی اشاره کرده که وجود آنها می‌تواند نشانه عدم مصرف کافی سبزی‌ها و اثرات نامطلوب آن بر بدن باشد:

احساس ناخوشی: سبزی‌جات منبع مهمی از ویتامین‌ها و مواد معدنی متعدد هستند که بدن برای داشتن عملکرد مناسب به آنها نیاز دارد. خودداری از مصرف کافی سبزی‌ها و تمرکز بر مصرف خوراکی‌های سرشار از مواد غذایی فراوری شده و حاوی کربوهیدرات بالا می‌تواند به احساس خستگی، از دست دادن حافظه و نوسانات خلق و خو منجر شود. علاوه بر این، ویتامین‌ها و مواد معدنی موجود در سبزی‌جات نقش مهمی در تنظیم خلق و خو دارند. برخی مطالعات حاکی از آن است که بین رژیم غذایی و خلق و خو ارتباط وجود دارد و رژیمهای غذایی حاوی میزان کمی از میوه‌ها و سبزی‌ها خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهند. احساس گرسنگی: مصرف میزان کافی از سبزی‌ها کمک می‌کند تا فرد برای مدت زمان بیشتری احساس سیری داشته باشد و بدن انرژی مورد نیاز خود را حفظ کند. همچنین خودداری از مصرف کافی سبزی‌جات باعث می‌شود فرد میل بیشتری به مصرف مواد غذایی ناسالم داشته باشد. آسیب دیدن بافت پوست: سبزی‌جات سرشار از آنتی اکسیدان‌ها هستند و از بدن در برابر رادیکال‌های آزاد که ممکن است به بافت پوست آسیب برساند، حفاظت می‌کنند. گرفتگی عضلات: عضلات برای رفع انقباض و گرفتگی به پتاسیم کافی نیاز دارند و وجود سطح پایینی از این ماده معدنی در خون، گرفتگی عضلات را به همراه دارد. میوه‌ها و سبزی‌ها بهترین منابع پتاسیم هستند. علاوه بر سیب‌زمینی، اسفناج و سایر سبزیجات دارای برگ تیره از بهترین منابع گیاهی حاوی پتاسیم به حساب می آیند. یبوست: مصرف میزان کافی از فیبر خوراکی کمک می کند تا مواد زائد سریع‌تر از روده‌ها تخلیه شوند. کد خبر 530049 برچسب‌ها سلامت

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سلامت مصرف کافی سبزی کافی سبزی ها سبزی جات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۰۳۳۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امحای ۲ تن انواع مواد غذایی غیرقابل‌مصرف در میاندوآب

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد، دکتر روستا افزود: این مقدار مواد غذایی غیرقابل‌مصرف با تشدید نظارت‌های امسال توسط بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت میاندوآب از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شهری و روستایی توقیف و جمع‌آوری‌شده بودند.

او گفت: این مواد غذایی تاریخ‌گذشته، فاسد و غیرقابل‌مصرف پس از کشف و جمع‌آوری و طی مراحل قانونی و اخذ مجوزهای دادستانی و با حضور نمایندگان سازمان‌های ذی‌ربط امحا و معدوم شد.

روستا با اشاره به بازدیدهای مکرر توسط بازرسان بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، تصریح کرد: کار نظارت بر مراکز عرضه در طول سال همچنان بادقت لازم انجام می‌شود و از مردم نیز درخواست داریم هنگام خرید به شرایط بهداشتی مواد غذایی توجه کنند.

رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی میاندوآب هم چنین با اشاره به اجرای بازرسی‌های روزانه از مراکز عرضه مواد غذایی، پروتئینی و خوراکی و غیره در سطح شهرستان، گفت: از عموم مردم خواهشمندیم مایحتاج غذایی خود را از مراکز معتبر خریداری کرده و در هنگام خرید مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی به برچسب اصالت و سلامت کالا و مجوزهای لازم از سازمان غذا و دارو و نیز پروانه ساخت، مواد تشکیل‌دهنده، تاریخ تولید و انقضا و آدرس محل تولید توجه کنند.

 

دیگر خبرها

  • بخور نخور های تغذیه در تقویت چشم و بینایی + نکات مهم
  • امحای ۲۰۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در میاندوآب
  • مصرف بیش از حد ویتامین D این عوارض را دارد
  • امحای ۲ تن انواع مواد غذایی غیرقابل‌مصرف در میاندوآب
  • امحای ۲ تن مواد غذایی فاسد در میاندوآب
  • امکان تامین نهاده دام و طیور با کشت فراسرزمینی/می توان هاب غذایی منطقه شد
  • معدوم‌سازی بیش از ۳ تن مواد غذایی فاسد در میرجاوه
  • معدوم شدن بیش از ۲ تن مواد غذایی فاسد در تاکستان
  • فواید باور نکردنی مصرف روزانه پیاز
  • کشف و معدوم سازی مواد غذایی فاسد در تاکستان