Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر نخستین جشنواره مجازی دانشگاهی «هنر-۱۹» با صدور احکامی جداگانه مدیران بخش های مختلف ستاد برگزاری جشنواره را منصوب کرد.

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا ؛ حامد شفیع خواه دبیر نخستین جشنواره مجازی «هنر - ۱۹» طی احکام جداگانه مدیر روابط عمومی و مسئولان بخش‌های مختلف دبیرخانه و ستاد اجرایی را معرفی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طی این احکام امین اکبری نسب کارگردان، بازیگر و مدرس تئاتر که پیش از این در اداره برنامه‌های تئاتر نیز در سمت‌های مختلف مدیریت روابط عمومی و مدیر اجرایی حضور داشته است به عنوان مدیر روابط عمومی جشنواره، همچنین امین نقی ئی از دانشجویان فعال دانشکده هنر دانشگاه تهران مرکز به عنوان مدیر اجرایی، پونه شهابی مدیر برنامه ریزی، کیومرث دیلمغانی مدیر شبکه‌های مجازی، نگار ربیعی مدیر هماهنگی، یلدا عابدینی مدیر بخش تبلیغات نخستین جشنواره مجازی «هنر - ۱۹» دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز منصوب شدند.

نخستین جشنواره مجازی «هنر- ۱۹» در بخش‌های بازیگری، نمایشنامه‌نویسی و داستان کوتاه در راستای حمایت از تولید آثار دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی با همکاری معاونت فرهنگی و دانشجویی و دانشکده هنر در مرداد ماه ۹۹ برگزار می‌شود.

آخرین مهلت ارسال آثار به دبیرخانه جشنواره ۷ مرداد ماه است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جشنواره مجازی دانشگاهی هنر ۱۹ نخستین جشنواره مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۰۵۴۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شعر «موسی عصمتی» در فضای مجازی ۱۰ میلیون بازدیدکننده داشت

محمود اکرامی فر در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما درباره برنامه «سرزمین شعر» که از شبکه چهارم سیما پخش شد، گفت: این برنامه شعر را به یک گفتمان عمومی و از یک گزاره محفلی به یک گزاره عمومی تبدیل کرد، به طوریکه شعر را در جامعه رواج داد و توانست دوباره به زندگی عمومی، گفتگو‌ها و ارتباطات کلامی مردم برگرداند.

وی افزود: موسی عصمتی یکی از شاعرانی بود که بخاطر جاذبه رسانه‌ای و شعر خوبش از او استفاده کردم و در گروه من قرار داشت. اشعار او را در صفحه مجازی ام منتشر کردم و بازخورد‌های زیادی از آن گرفتم.

این شاعر و داور برنامه تلویزیونی «سرزمین شعر» گفت: بیش از صد هزار نفر از این صفحه من بازدید کردند و شعر این شاعر حدود ۱۰ میلیون نفر بازدیدکننده داشت. خیلی‌ها برای ما نوشتند که با این شعر زندگی کردند و حتی به گریه افتادند. می‌توانم بگویم سرزمین شعر برنامه خوبی بود و می‌تواند بهتر هم شود.

برنامه «سرزمین شعر» در ادامه هجدهمین جشنواره بین المللی شعر فجر از ۲۶ اسفند پارسال در قالب مسابقه شعر به روی آنتن شبکه چهارم سیما رفت و فرصتی شد برای شنیدن اشعار جشنواره و انتخاب شاعران برتر بود. در قسمت اول این برنامه غزلی از موسی عصمتی درباره پدر و کارگران معدنعلاوه بر اینکه حضار برنامه را تحت تاثیر قرار داد، با اقبال عمومی هم همراه شد.


(پدر)

پدرم را خدا بیامرزد، مردِ سنگ و زغال و آهن بود
سالهای دراز عمرش را، کارگر بود، اهل معدن بود

از میان زغال ها در کوه، عصرها رو سفید برمی‌گشت
سربلند از نبرد با صخره، او که خود قله ای فروتن بود

پا به پای زغال ها می‌سوخت! سرخ می شد، دوباره کُک می‌شد
کوره‌ای بود شعله‌ور در خود‌،کوره‌ای که همیشه روشن بود

بارهایی که نانش آجر شد، از زمین و زمان گلایه نکرد
دردهایش، یکی دوتا که نبود! دردهایش هزار خرمن بود

از دل کوه های پابرجا، از درون مخوف تونل ها
هفت خوان را گذشت و نان آورد، پدرم که خودش تهمتن بود

پدرم مثل واگنی خسته، از سرازیر ریل خارج شد
بی خبر رفت او که چندی بود، در هوای غریب رفتن بود

مردِ دشت و پرنده و باران، مردِ آوازهای کوهستان
پدرم را خدا بیامرزد، کارگر بود، اهل معدن بود

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • گشایش نخستین نمایشگاه توانمندی‌های هنرمندان صنایع دستی کتابخوان
  • کارگروه مصوبات سفر دولت در استان سمنان ایجاد می‌شود
  • ضرورت متناسب سازی دروس دانشگاهی با نیاز صنعت فولاد کشور
  • علت عجیب برکناری باسوادترین مدیر صداوسیما
  • شعری که در فضای مجازی ۱۰ میلیون بازدیدکننده داشت
  • دانشگاه بوعلی سینای همدان، میزبان رویداد دانشگاهی نزدیک قله ایم
  • شعر «موسی عصمتی» در فضای مجازی ۱۰ میلیون بازدیدکننده داشت
  • انتخاب وزارت علوم به میزبانی بخش دانشگاهی سی و دومین دوره نمایشگاه قرآن
  • معرفی فرصت‌های شغلی برای کارجویان در نمایشگاه کار دانشگاه امیرکبیر
  • خبری که تیر خلاص را به سارا و نیکای پایتخت زد