Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اتاق خبر»
2024-04-26@13:25:06 GMT

چرا از پذیرش مردم درست استفاده نشد!

تاریخ انتشار: ۲۲ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۰۸۰۱۵

از اسفند 98 که ويروس کرونا در کشور شيوع پيدا کرد، يک نوع وحدت ملي در ميان مردم و دولت در جهت مقابله با اين ويروس شکل گرفت، همان‌طور که تجارب گذشته ثابت مي‌کند هر زمان مشکلي در کشور به‌وجود آمده، در ابتدا اکثر مردم اين مشکل را جدي مي‌گيرند، اما با فرسايشي شدن آن در گذر زمان، کم‌کم ترس مردم مي‌ريزد و آن مشکل به مسائل روزمره تبديل مي‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زماني‌که کرونا در شيوع پيدا کرد، مردم اين آمادگي را داشتند که با اقدامات گسترده و اعمال محدوديت‌ها، بتوان ويروس را در زمان کوتاهي تحت کنترل درآورند و دولت مي‌توانست از اين واکنش اوليه مردم در زمان بروز بحران نهايت استفاده را در جهت کنترل کرونا ببرد. همين مردم از اواسط اسفندماه و در ايام عيد نوروز به قرنطينه خانگي و هشدارهاي دولت، پايبند بودند و همين امر موجب کاهش آمار کرونا شد. کشورهايي نظير کره‌جنوبي، نيوزيلند و برخي ديگر از کشورها از اين واکنش اوليه مردم‌شان همزمان با شيوع کرونا نهايت استفاده را بردند و در چهارچوب يک برنامه منظم و منسجم در جهت کنترل بيماري قدم برداشتند و حالا کرونا را کنترل کرده‌اند. اما در زمان شيوع کرونا و در شرايطي که مردم ترسيده بودند و آمادگي قبلي را داشتند، مسئولان دير وارد ميدان شدند. همچنين سياست تعطيلي ادارات و کسب و کارها همزمان با پايان سال 98 و نوروز 99 اتخاذ شد. بعد از تعطيلات نوروز تصميم به عادي‌سازي شرايط جامعه گرفتند و درحالي‌که اگر دولت اين قدرت اقتصادي را داشت که با برنامه‌ريزي جدي و در طول مدت زمان بيشتري مردم را در خانه نگاه دارد، حالا شرايط کشور با وضعيت فعلي تفاوت بسياري داشت. اگر همان 80 درصد از مردم که به قول رئيس‌جمهور شرايط بهداشتي و مسئوليت‌هاي اجتماعي را در قبال کرونا رعايت مي‌کردند، به آمار 95درصد مي‌رسيد، تقريبا کنترل ويروس را در اختيار داشتيم، اما متاسفانه به‌دليل تنگناهاي اقتصادي، دولت نتوانست آمار 80درصدي را به 95 درصد برساند و هم‌اکنون بعد از گذشت سه‌ماه و نيم، اين آمار بازهم بنا به گفته آقاي روحاني به 20درصد رسيده است. بعد از گذشت 140 روز که موضوع شيوع بيماري فرسايشي شده، نمي‌توان از مردم خواست که در خانه بمانند و به‌تدريج افرادي که اين موضوع را رعايت مي‌کنند، خسته مي‌شوند و ناخودآگاه حساسيت‌ها و مشکلات روحي و رواني آنها را آزار مي‌دهد. متاسفانه همکاري ميان دولت و مردم زماني‌که مي‌خواست به ثمر بنشيند، با تعجيل در اعلام شرايط عادي و بازگشت کسب و کارها و ادارات کمرنگ شد و حالا نيز که ترس مردم از بيماري ريخته، ديگر نمي‌توان آنها را دقيقا مثل قبل مجاب کرد که در خانه بمانند. راهکارهاي برون‌رفت از شرايط فعلي مشخص است و اين راهکارها، در همکاري مردم با دولت، رفع مشکلات اقتصادي، ترميم بوروکراسي و ساختار اداري خلاصه مي‌شود تا ميزان تردد مردم در شهر کاهش پيدا کند.

 

منبع: اتاق خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۰۸۰۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پزشکیان: اجبار و گشت ارشاد نتیجه عکس می‌دهد

«گشت ارشاد» دو کلمه‌ای است که امروز در فضای مجازی ترند بوده و بحث و نقد این بحث تنها در فضای مجازی گرم نیست بلکه در هر محفل و مکانی در این امر بسیار مورد صحبت قرار می‌گیرد.

به گزارش جماران، در خصوص مسعود پزشکیان نماینده فعلی تبریز و منتخب مجلس آینده گفت: با زور و با این روشی که پیش می‌رویم نتیجه‌ی عکس خواهد داد. اینکه حجاب باید مراعات شود، یک اصل است؛ اما اینکه چگونه باید این پیام را رساند اصل دیگر است. این خانم‌ها و زنان در اختیار خود نظام بودند؛ صداوسیما، روحانیت، مدارس، معلم‌ها، صداوسیما و رادیو در اختیار سیستم بوده است و نتوانستیم آن‌ها را درست تربیت کنیم، حالا می‌خواهیم با زور درست کنیم؟!

به نظر من امکان‌پذیر نیست. عده‌ای از خانم‌ها مشکلی با دین و مذهب ندارند، بلکه می‌خواهند به این شکل زندگی کنند. اما این کارها باعث می‌شود آن‌ها با دین و مذهب مشکل پیدا کنند و با یک عناد نسبت به آن باوری که دارند برخورد کنند.

من به آقایان پیشنهاد می‌کنم بررسی کنند و قبل و بعد مداخله را ببین

وی ادامه داد: اگر ما اطلاع رسانی، هدایت و توجیه کنیم، فرد می‌پذیرد راهی که می‌رود اشتباه است، اما زمانی که به زور می‌گوییم باید این کار را انجام دهی، این غیر از عناد و ایجاد عقده در دل فرد کار دیگری نمی‌کند. من به آقایان پیشنهاد می‌کنم بررسی کنند و قبل و بعد مداخله را ببیند؛ اگر وضع حجاب بهتر شده است ادامه دهند، اما اگر بدتر شد، این یعنی مردم را بدبین کرده‌اند و باید راه خود را تغییر دهند.

اگر مسیر درستی تعیین شود مملکت درست می‌شود

وی در واکنش به اینکه می‌گویند روزی قرار بود ابراهیم رییسی گشت ارشاد مدیران راه‌اندازی کند نه گشت ارشاد، تصریح کرد: از زمان گشت ارشاد مدیران گذشته است. سیستم، سیستم نظارت است و خیلی از مسائل را می‌توان با نظارت اصلاح کرد. لازم به گشتن نیست؛ در آمریکا نیز می‌دانند ما در اینجا چه می‌کنیم! لزومی نداریم گشت ایجاد شود. اگر مسیر درستی تعیین شود مملکت درست می‌شود.

افرادی که فکر می‌کنند در مسیر قرار دارند و مسلمان واقعی هستند چرا حرف‌های مقام معظم رهبری را اجرا نمی‌کنند؟

پزشکیان در پاسخ به این سوال که این بدسلیقگی‌ها از کجا نشات می‌گیرد؟ گفت: این بدسلیقگی‌ها از تمامیت‌خواهی یک عده خاص نشات می‌گیرد. انسان‌هایی به قدرت می‌رسند که سعی می‌کنند تمام قدرت را به دست بگیرند و دیگران را حذف کنند و وقتی این کار را می‌کنند باید توجیهی برای خود و جامعه ایجاد کنند که بتوانند رقیب خود را حذف کنند و به عده‌ای ضدانقلاب و ضد ولایت، مذهب گفته می‌شود که افراد را حذف کنند تا بتوانند خود این‌کار را انجام دهند.

وی یادآور شد: بارها گفتم که افرادی که فکر می‌کنند در مسیر درست قرار دارند و مسلمان واقعی هستند، چرا حرف‌های مقام معظم رهبری را اجرا نمی‌کنند؟! اگر علم و مهارت آن را دارند اجرا کنند، مردم مشکل نخواهند داشت. دیگران بد هستند اما شما که خوب هستید سیاست را اجرا کنید و بگذارید مشکل مردم حل شود، چرا حل نمی‌کنید؟! اما نه تنها حل نمی‌کنند بلکه کاری می‌کنند که مردم تصور کنند تمام این نقص و نارسایی‌ها از طرف رهبری است و به رهبری بی‌احترامی می‌کنند.

عضو کمیسیون بهداشت تاکید کرد: سیاست‌های کلی به غیر از بحث حجاب، بحث‌های اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، آموزشی است و اگر به درستی اتفاق بیافتد، مملکت به این روز نمیافتد.

افرادی که نمی‌توانند سیاست را اجرا کنند، ضد رهبر هستند نه کسانی که انتقاد می‌کنن

وی در خصوص راهکار در این امر، افزود: راهکار اجرای سیاست است و افرادی که نمی‌توانند سیاست را اجرا کنند، ضد رهبر هستند نه کسانی که انتقاد می‌کنند و دانسته و ندانسته کاری را انجام می‌دهند. من به عنوان مسئول وظیفه دارم سیاست‌ها را اجرا کنم، قانون اجرا شود و بر اساس عدالت حکم کرده و مشکلات مملکت را حل شود.

امروز در مجلس اولویت و نگاه عده‌ای موضوع حجاب است

پزشکیان در واکنش به اینکه مردم تصور دارند امروز اولویت اول مجلس شورای اسلامی در بحث حجاب و عفاف است، گفت: امروز در مجلس اولویت و نگاه عده‌ای همین موضوع است، اما باید از همین عده سوال کرد؛ شما که تربیت همین افراد را به دست داشتید، چرا کاری کردید که به اینجا رسیده است؟! مگر تربیت دست ما نبود؟! مردم با چه آموزشی اینگونه شدند؟! ما به جای اینکه خود را نقد و ارزیابی کنیم و ببینیم اشکال کار کجا بوده است، با افرادی روبرو می‌شویم که محصول آموزش، مدرسه و صداوسیمای ما هستند.

مسئولان ما از اینکه سرمایه اجتماعی را از دست بدهند، بترسند

نماینده مردم تبریز در پاسخ به سوال که آیا مسئولان ما باید از وجود دوقطبی بترسند، گفت: مسئولان ما از اینکه سرمایه اجتماعی را از دست بدهند، بترسند. یک یا دوقطبی مهم نیست، زیرا اگر زمانی سرمایه اجتماعی را نداشته باشیم این چند قطبی را نیز از دست خواهیم داد.

دیگر خبرها

  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • اختلال در ریشه کنی مالاریا در ایران
  • (ویدیو) کنایه واعظی به آمار‌های غلط دولت رئیسی؛ مردم بهترین قاضی هستند
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • پزشکیان: اجبار و گشت ارشاد نتیجه عکس می‌دهد
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • آخرین وضعیت شیوع سرخک در کشور/ بیشترین آمار در ۴ استان
  • سوءمدیریت فاحش و زبان دراز برخی دولتمردان سابق درباره فقر
  • شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا