Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، رضا دانایی معاون سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد   با اشاره به اقدامات صورت‌گرفته در خصوص کاهش آسیب‌های اجتماعی گفت: تا کنون طرح‌هایی همچون حمایت از مراکز فعال در حوزه کودکان کار، «سایبان امید»، «کودک توانا»، «آوای همت» و «پژوهشکده مشاغل» با هدف توانمندسازی شهروندان و با توجه ویژه بر محلات کم‌برخوردار و اقشار در معرض آسیب برگزار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  او در خصوص طرح «سایبان امید» افزود: این طرح با هدف ارتقای مهارت‌های اجتماعی و با توجه ویژه بر مناطق کم‌برخوردار، آموزش‌های لازم در این حوزه را به کودکان، نوجوانان و والدین آن‌ها ارائه کرده است.
معاون سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد ادامه داد: کارگاه مهارت‌های ارتباطی و مدیریت خشم برای کودکان‌کار و بانوان آسیب‌دیده در مراکز ویژه حمایتی آن‌ها، از جمله برنامه‌های برگزار شده در این طرح بوده و در مجموع ۳۷۵ کارگاه ذیل طرح سایبان امید برگزار شده است.
دانایی در خصوص برنامه‌های ویژه کودکان کاربیان کرد: در اختیار قرار دادن ایستگاه‌ها و پایگاه‌های عمومی سطح شهر به سمن‌های فعال در حوزه آسیب‌های اجتماعی که با هدف آشناسازی شهروندان با مسئله کودکان کار و آگاهی‌بخشی درخصوص نحوه تعامل درست با آنان صورت گرفته است.   او تصریح کرد:برگزاری دوره‌های حرفه‌آموزی همراه با آموزش‌های روانشناختی و مشاوره‌ای و برگزاری کارگاه‌های آموزش مهارت‌های اجتماعی از جمله برنامه‌هایی است که در طرح «کودک توانا» برگزار شده است.
سرپرست معاونت اجتماعی و مشارکت‌های سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد در زمینه جزئیات طرح «کودک توانا» تأکید کرد: این طرح در قالب مجموعه‌ای هماهنگ از خدمات روان‌درمانی، مهارت‌های اشتغال‌زایی و در راستای افزایش توانمندی کودکان کار اجرا شده است. آموزش ساخت زیورآلات، کارگاه چرم‌دوزی و کارگاه ساخت تراریوم، از دوره‌هایی بودند که در مراکز آموزشی کودکان کار برگزار شد.
دانایی افزایش حساسیت‌ها و مشارکت اجتماعی شهروندان را یکی از مهم‌ترین رویکرد‌ها در مواجهه با مسئله کودکان کار دانست و اظهار کرد: در راستای افزایش مشارکت‌های اجتماعی، کمک‌هایی برای تهیه لوازم ورزشی و آموزشی در اختیار سمن‌های فعال در حوزه کودکان کار قرار گرفته است.
او  از ارائه آموزش به کودکان ساکن در مناطق فاقد مراکز آموزشی خبر داد و افزود: طرح «الفبای مهارت» با هدف توانمندسازی روانی، اجتماعی، فنی و مهارتی کودکان و بانوان مناطق کم‌برخوردار و کودکان دارای نیاز‌های ویژه در محلاتی که فاقد مراکز آموزشی و فرهنگی هستند، برگزار شد. بیشتر بخوانید: پروژه کلان آموزش فرهنگ شهروندی
سرپرست معاونت اجتماعی و مشارکت‌های سازمان اجتماعی و فرهنگی همچنین اجرای طرح «پژوهشکده مشاغل» را از دیگر اقدامات با هدف بهره‌مندی از ظرفیت نیرو‌های داوطلبانه دانست و ادامه داد: این طرح با هدف آشنایی شهروندان با مشاغل مختلف و ارائه آموزش‌های لازم در حوزه اشتغال‌زایی، توانسته در فعال‌سازی نیرو‌های داوطلب در ذیل برنامه‌های نذر فرهنگی نقش موثری ایفا کند.
دانایی بیان کرد: در قالب این طرح که در مناطق سیزده‌گانه شهرداری مشهد برگزار شد، سیمنار‌های آموزشی برای زنان سرپرست خانوار و کارگاه‌های کارآفرینی برای نوجوانان و شهروندان برگزار شد.   انتهای پیام// ف.غ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فرهنگی اجتماعی شهرداری سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد کودکان کار برگزار شده برگزار شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۰۸۱۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توانمندسازی خانواده‌ها در زمینه سواد سلامت

فرشید رضایی سرپرست دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی اظهار کرد:  سواد سلامت رسانه از جمله مقوله های مهم سواد سلامت برای توانمندسازی جامعه و سازمان ها است که جای خالی آن و ضرورت توانمندسازی خانواده ها و دانش آموزان در مورد سواد سلامت رسانه، پس از همه گیری کووید-۱۹ بیش از پیش مشخص شده است.

وی بیان کرد: پیدایش ویروس جدید کرونا در سال ۲۰۱۹ و همه گیری جهانی بیماری تنفسی کووید-۱۹ یکی از بزنگاه های مهم تاریخ بهداشت جهان محسوب می شود. علاوه بر همه گیری بیماری تنفسی در ۴ سال اخیر، همه گیری اطلاعات نادرست و شایعات و باورهای نادرست بهداشتی نیز باعث رنج و مرگ هزاران نفر در جهان شد. ناکافی بودن سواد سلامت رسانه ی مردم جهان پاشنه ی آشیل برنامه های بهداشت در برابر این ویروس شناخته شد.

رضایی ادامه  داد: فرهنگ سلامت بعنوان یکی از اثرگذارترین حوزه ها در سلامت جامعه بسیار تحت تأثیر و تعامل دو سویه با فضای تبلیغاتی و رسانه ها است.

سرپرست دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی افزود: توانمندسازی مادران و دانش آموزان و سفیران سلامت طلبه جزو اولین برنامه های توانمندسازی در زمینه سواد سلامت رسانه است.

وی افزود: در دوران پاندمی و گسترش اطلاعات نادرست بهداشتی مجهز بودن آحاد جامعه بویژه مادران خانواده و کودکان و نوجوانان می تواند سپر حفاظتی مهمی برای سلامت جامعه باشد. ارتقای سلامت جامعه و اعتلای فرهنگ سلامت در گرو افزایش سواد سلامت جامعه و توانمندی و مشارکت مردمی است و به همین دلیل بهبود سواد سلامت رسانه از اولویت های آموزش بهداشت محسوب می شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • پایه‌گذاری بیش از ۱۰۰۰۰۰ شغل توسط بنیاد علوی در سال جاری
  • ضرورت توانمندسازی خانواده‌ها در زمینه سواد سلامت
  • دومین نمایشگاه انفرادی «نگاهی به خراسان شمالی» برگزار می‌شود
  • رویداد «ایده بازار» در دانشگاه برگزار شود
  • رویداد«ایده بازار» برای مشارکت مردم در اقتصاد برگزار شود
  • مصونیت از آسیب‌های اجتماعی با ویدئو کتاب‌های مهارتی برای کودکان
  • بهره‌گیری از گیمیفیکیشن در برنامه‌ریزی شهری
  • ممنوعیت تردد در بزرگراه شهید خرازی/ شهروندان از مسیرهای جایگزین استفاده کنند
  • محدودیت تردد در بزرگراه شهید خرازی/ شهروندان از مسیرهای جایگزین استفاده کنند
  • برگزاری کارگاه آموزشی داستان نویسی برای کودکان در رشت