Web Analytics Made Easy - Statcounter

آخرین آمار کرونا در ایران

سیما سادات لاری،سخنگوی وزارت بهداشت درباره تازه‌ترین آمار کرونا در کشور با اشاره به شناسایی ۲۱۸۶ مورد جدید کرونا در کشور طی شبانه روز گذشته، گفت: تا کنون ۲۵۷ هزار و ۳۰۳ نفر از جمعیت کشور به این بیماری مبتلا شده‌اند.

لاری، تعداد فوتی‌ها در ۲۴ ساعت گذشته را ۱۹۴ نفر اعلام کرد و افزود: بر همین اساس، تا کنون ۱۲ هزار و ۸۲۹ نفر از هموطنان بر اثر ابتلاء به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون وزیر بهداشت اظهار کرد: استان‌های خوزستان، خراسان رضوی، آذربایجان غربی و مازندران در وضعیت قرمز قرار دارند. همچنین استان‌های تهران، فارس، کرمان، البرز، کهگیلویه و بویر احمد، گلستان، بوشهر، هرمزگان و آذربایجان شرقی هم در وضعیت هشدار قرار دارند.

بیشتر بخوانید:

کرونا در ایران: شناسایی ۲۱۸۶ بیمار جدید مبتلا به کرونا/ فوت ۱۹۴ بیمار/ ۴ استان در وضعیت قرمز

حریرچی: کنکور لغو نمی‌شود/ نگران برگزاری آزمون‌های کنکور نباشید/ شرایط کرونا در پاییز و زمستان بدتر می‌شود

***

نامه وزیر بهداشت به رهبر انقلاب

سعید نمکی وزیر بهداشت در نامه‌ای به رهبر معظم انقلاب آورده است: بی تردید دوباره بر می گردیم به روزهائی که مردم عزیز کشورمان با سلامتی و شادمانی در کنار هم زندگی کنند و دیری نخواهد پائید تا بر چهره نازنین فرمانده مهربانمان لبخند رضایتمندی بنشانیم.

بیشتر بخوانید:

وزیر بهداشت؛ حمایت‌های رهبری در مقابله‌ با کرونا برگ زرینی در تاریخ کشور است

***

اسحاق جهانگیری؛ پاس گل در انتخابات، سکوت در مشکلات

فارس نوشت: بسیاری از کارشناسان، جهانگیری را یار کمکی روحانی در انتخابات ریاست جمهوری گذشته می‌دانند اما در واقع جامعه ایرانی او را با یاد «مگر یادتان نیست؟» می‌شناسند. او بارها در چند سال گذشته و به خصوص در بهار ۹۶ از فرمول یادآوری برای متوجه کردن افکار عمومی به خود استفاده کرد. تاریخ نشان داد که بسیاری از وعده‌‌های یار کمکی حسن روحانی در انتخابات سرابی بیش نبوده است...

اگرچه خیلی‌ها تصور می‌کردند کسی که در انتخابات ریاست جمهوری گفته بود زبان ما برای عذرخواهی الکن نیست در زمانی که مردم احساس می‌کنند دولت وعده‌های خود را نتوانسته عملیاتی کند با همان صلابت روزهای وعده از مردم عذرخواهی کند این روزها شاهد سکوت وی هستند...طبق ادعاهای جهانگیری او همیشه دغدغه توسعه کشور را داشته است اما در روزهای سخت مردم سخن و اعتراض و حتی ابراز تاسفی از سوی جهانگیری شنیده نمی‌شود و سکوت، جای آن وعده‌ها را گرفته است.

بیشتر بخوانید:

یار کمکی روحانی کجاست؟

***

چریک پیر، رئیس می‌شود؟

روزنامه سازندگی نوشت: حسین مرعشی، سخنگوی حزب کارگزاران سازندگی ایران گفت: وقتی می‌گوییم جبهه اصلاحات یعنی تعداد زیادی از احزاب فراگیر و جمعیت‌های مختلف درون جبهه اصلاحات وجود دارد و فراتر از احزاب و گروه‌ها شخصیت‌های مختلف تاثیرگذار در جبهه اصلاحات فراوان هستند...حالا اینکه نام این نهاد شورای‌عالی باشد یا شورای هماهنگی و یا هر چیز دیگر فرقی نمی‌کند. اما حتما احزاب و شخصیت‌های اصلاح‌طلب باید با هم گفت‌وگو کنند و به یک جمع‌بندی برسند که نهادی که جامعیت بیشتری دارد تشکیل شود...

مرعشی گفت: سه خصوصیت از نظر من برای ریاست آینده شورا مهم است. اول اینکه طیف‌های مختلف این جبهه اعم از طیف‌های ارزشی تا میانه‌رو و رادیکال باید او را قبول داشته باشند و رابطه خوبی با او داشته باشند. دوم اینکه به لحاظ سیاسی باید نقش جبهه اصلاحات و انتخابات آینده را باور داشته باشد. اگر قرار باشد خودش در این‌باره مردد باشد که آیا باید شرکت کنیم یا خیر، نباید مردد باشد و باید بتواند فضای سیاسی را به خوبی تحلیل کند و بن‌بست‌ها را بشکند.

سوم هم اینکه پیام انتخاب این فرد به نظام باید پیام همراهی و همکاری باشد. آقای {عبدالله }نوری گذشته از اینکه خودش هم این مسئولیت را نخواهد پذیرفت اما ویژگی سوم را هم به اعتقاد من ندارد و پیام همراهی و همکاری با نظام از این طریق منتقل نخواهد شد.

اما بهزاد نبوی می‌تواند انتخاب خوبی باشد. همچنین مجید انصاری و محسن هاشمی هم می‌توانند به عنوان دیگر گزینه‌های مناسب برای ریاست شورای‌عالی یا هر نهاد هماهنگ‌کننده دیگری در جبهه اصلاحات مطرح باشد.

***

روايت روزنامه اصلاح طلب از گزينه هاي رياست جمهوري

آرمان ملي نوشت: شايد نام‌هاي متفاوتي از سوي اصلاح‌طلبان براي انتخابات 1400 مطرح شود اما به نظر مي‌رسد هيچ‌کدام از نام‌ها آنقدر جدي نباشد که نام محمد‌رضا عارف براي 1400 اصلاح طلبان به ميان آمده است. چنانکه برخي استعفاي وي از شوراي عالي سياستگذاري اصلاح‌طلبان را نيز پيرو همين موضوع مي‌دانند. اين در حالي است که اصلاح‌طلبان عارف را حداقلي‌ترين گزينه خود مي‌دانند و حتي حسين مرعشي سخنگوي حزب کارگزاران معتقد است عارف سقف پرش اصلاح‌طلبان در مجلس دهم بود... خود اصلاح‌طلبان نيز چندان موافق حضور عارف در 1400 نيستند؛ چرا که مي‌دانند نه راي‌آوري دارد و نه مي‌تواند پايگاه راي اصلاح‌طلبان را از آن خود کند.

البته فارغ از اين صحبت‌ها بسياري استعفاي وي را از شوراي عالي سياستگذاري اصلاح‌طلبان به علت آماده‌سازي در 1400 قلمداد مي‌کنند؛ امري که عارف و اطرافيانش آن را نه تاييد مي‌کنند و نه تکذيب.

البته آنطور که برخي تحليلگران مي‌‌گويند اصلاح‌طلبان چهره‌هاي مهم‌تري براي عرضه در سال 1400 دارند که هنوز هيچ‌کدام در اين مورد به جمع‌بندي نرسيده‌اند؛ از محمد‌جواد ظريف وزير امور خارجه تا اصلاح‌طلبان شناسنامه‌داري چون محمد‌رضا خاتمي و محسن صفايي‌فراهاني. بايد ديد رويکرد اصلاح‌طلبان در ماه‌هاي پاياني سال چه تغييري مي‌کند و به گزينه‌ نهايي خواهند رسيد يا اينکه شرايط به گونه ديگري پيش خواهد رفت.

***

ادعاي روزنامه اصلاح طلب درباره قاليباف

روزنامه شرق نوشت: ... قالیباف از دو جبهه بیرون و درون مجلس با تندروی‌ها یا مطالباتی انباشته‌شده روبه‌روست. ریاست قالیباف بر مجلس اگرچه در نهایت با همراهی طیف مخالف او مشهور به دلواپسان و جبهه پایداری صورت گرفت؛ اما قطعا این همراهی نه بلامنازع است و نه ائتلافی پایدار. قطعا وقتی قالیباف را به‌عنوان رئیس مجلس برگزیدند، ‌از او انتظار همراهی با سیاست‌شان را داشته و دارند. او از یک سو باید خودش را با خواسته‌ها و انتظارات این جریان هماهنگ کند؛ وگرنه به‌سرعت چوب لای چرخش خواهند گذاشت و هم مجلس را از افتادن به ورطه تندروی یک‌سویه برهاند. مثلا در قضیه تاجگردون مشخص بود که او تمایلی به حذف او نداشت. غیبت او در جلسه‌ شعبه 12 مجلس در خرداد برای بررسی اعتبار تاجگردون مؤید همین نکته بود. از ۱۸ نفر اعضای شعبه ۱۲، فقط ۱۶ نفر حضور داشتند و یکی از غایبان این جلسه محمدباقر قالیباف بود؛ غیبتی که اتفاقا بسیار به چشم آمد.

***

دولت آينده توتاليتر، علمي و تكنوكرات‌خواهد بود

ابراهيم فياض، پژوهشگر جامعه‌شناسي و دانشيار گروه مردم‌شناسي دانشگاه تهران به روزنامه شرق مي گويد: ... يادتان باشد كه آقاي ظريف هم در مجلس قبلي با لحن تحقيرآميزي با نمايندگان حرف زد. ظريف براي خارجي‌ها مي‌خنديد و براي نمايندگان مجلس دهم عصباني مي‌شد. رفتار نمايندگان مجلس يازدهم، تا حدي واكنشي بود به رفتار ظريف با نمايندگان مجلس دهم. اين مجلس شايد دارد انتقام مجلس قبلي را هم مي‌گيرد.

- اين مجلس از نظر طبقاتي دچار تعليق است. اين مجلس يكي از بي‌هويت‌ترين مجالس پس از انقلاب است و وجه اصلي هويتش شايد فقط ضديت با دولت فعلي باشد وگرنه از هر طبقه‌اي در اين مجلس حضور دارند و هويت اجتماعي و اقتصادي خاصي ندارد. به لحاظ سياسي هم بسياري از نمايندگان اين مجلس ممكن است چپ‌تر از اصلاح‌طلبان باشند. يعني به‌ شدت معترضند به وضعيت فعلي.

- جبهه اصولگرا فرو مي‌پاشد و اين فروپاشي معنايي جز تشديد اختلافات دروني اين جبهه ندارد. 

- دولت آينده هرگز مثل اين مجلس نخواهد بود. يك دولت جدي و علمي و تكنوكرات بر سر كار خواهد آمد. اگر دولت بعدي مثل همين مجلس باشد، فروپاشي اجتماعي رخ خواهد داد. ولي دولت بعدي از جنس مجلس يازدهم نخواهد بود و در كنار دولت توتاليتر و علمي و تكنوكرات بعدي، باز هم اين مجلس منفعل خواهد بود و همه كارها را دولت پيش خواهد برد. در دوره بناپارت هم مجالسي به ‌شدت منفعل در برابر قدرت مركزي وجود داشت. كاركرد اين مجلس فقط اين است كه نقش كاتاليزور را در روي كار آمدن چنين دولتي ايفا كند وگرنه اين مجلس هويتي ندارد كه بخواهد دولت بنا كند.

***

ادعاي روزنامه اصلاح طلب درباره قاليباف

روزنامه شرق نوشت: ... قالیباف از دو جبهه بیرون و درون مجلس با تندروی‌ها یا مطالباتی انباشته‌شده روبه‌روست. ریاست قالیباف بر مجلس اگرچه در نهایت با همراهی طیف مخالف او مشهور به دلواپسان و جبهه پایداری صورت گرفت؛ اما قطعا این همراهی نه بلامنازع است و نه ائتلافی پایدار. قطعا وقتی قالیباف را به‌عنوان رئیس مجلس برگزیدند، ‌از او انتظار همراهی با سیاست‌شان را داشته و دارند. او از یک سو باید خودش را با خواسته‌ها و انتظارات این جریان هماهنگ کند؛ وگرنه به‌سرعت چوب لای چرخش خواهند گذاشت و هم مجلس را از افتادن به ورطه تندروی یک‌سویه برهاند. مثلا در قضیه تاجگردون مشخص بود که او تمایلی به حذف او نداشت. غیبت او در جلسه‌ شعبه 12 مجلس در خرداد برای بررسی اعتبار تاجگردون مؤید همین نکته بود. از ۱۸ نفر اعضای شعبه ۱۲، فقط ۱۶ نفر حضور داشتند و یکی از غایبان این جلسه محمدباقر قالیباف بود؛ غیبتی که اتفاقا بسیار به چشم آمد.

***

گزینه‌ها برای تعیین اعضای هیأت نظارت بر نمایندگان مشخص شدند

حجت‌الاسلام علی‌رضا سلیمی، نماینده مردم محلات در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نشست امروز هیأت‌رئیسه مجلس گفت: در این جلسه گزینه‌ها برای تعیین اعضای هیأت نظارت بر رفتار نمایندگان مشخص شدند. 

وی افزود: بر این اساس محمد‌مهدی مفتح، مصطفی طاهری، حسن شجاعی، محمد دشتی اردکانی، محمد سرگزی و موسی غضنفرآبادی برای این منظور از سوی هیأت‌رئیسه مشخص شدند.

***

شایعه فروش جزیره کیش ناشی از غرض ورزی دشمنان است

ابوالفضل عمویی، سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس در تشریح جلسه عصر امروز کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس پیرامون روند تدوین پیش نویس توافق همکاری ۲۵ ساله با چین گفت: ظریف در این باره گفت که روابط جمهوری اسلامی ایران با چین یک روابط راهبردی بر اساس منافع مشترک و احترام متقابل است.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس تصریح کرد: طبق گفته وزیر امور خارجه، روند تدوین این سند با سفر آقای شیء جین پینگ به تهران در سال ۱۳۹۴ آغاز شد و دو کشور در آن سفر تصمیم گرفتند تا نقشه راه بلندمدت را طراحی کنند و طرفین هنوز در حال مذاکره روی این سند هستند.

عمویی بیان کرد: وزیر امور خارجه در تشریح ابعاد این سند، بر لحاظ شدن منافع ملی در تدوین این سند تأکید کرد و شایعاتی چون فروش جزیره کیش و فروش نفت ارزان را رد کرد و آن را ناشی از غرض ورزی دشمنان توسعه روابط ایران و چین دانست.

***

تاجگردون بعد از جدایی از مجلس کجا رفت؟

باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: اعتبارنامه غلامرضا تاجگردون، نماینده گچساران بالاخره بعد از حدود بیش یک ماه از آغاز مجلس چهارشنبه هفته گذشته (۱۸ تیر) تعیین‌تکلیف شد و منتخب گچساران با پارلمان خداحافظی کرد.

تاجگردون در صفحه شخصی خود در اینستاگرام درباره فعالیت خود پس از بیرون رفتن از کسوت نمایندگی نوشت: امروز بعد از هشت سال به دفترم در موسسه‌ای که هیئت علمی هستم برگشتم.

بیشتر بخوانید:

شغل تاجگردون بعد از بیرون رفتن از پارلمان

وقتی اقوام ایرانی از نمایندگانشان جلوترند...

***

روایت سعید جلیلی از برخی مدیران دائمی کشور

سعید جلیلی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در توئیتی نوشت: یک قشری حداقل در طبقه متوسط مدیران کشور وجود دارند که در طی ۱۰-۱۵ سال اخیر همواره بر سر کار بوده‌اند، هر کسی بیاید و برود بازهم این‌‌ها هستند، بیشترین استفاده و سوءاستفاده را همین افراد داشته‌اند. هر کسی هم سرکار می‌آید این‌ها عوض نمی‌شوند! اگر این سنخ افراد را نتوانید از سیستم بیرون بکشید، بسیاری از کارها و اصلاحات شکلی به نتیجه نمی‌رسد. 

بیشتر بخوانید:

توئیت سعید جلیلی درباره برخی مدیران دائمی کشور

 

منبع: الف

کلیدواژه: روزنامه اصلاح طلب بیشتر بخوانید جبهه اصلاحات وزیر بهداشت اصلاح طلبان یار کمکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۰۸۱۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ائتلاف قالیباف و پایداری ها ادامه دارد /لیست مشترک در دور دوم انتخابات

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مجید متقی فر سخنگوی جبهه پایداری در گفت‌وگویی، با اشاره به برگزاری جلسات جبهه پایداری برای دور دوم اتنخابات خاطرنشان کرد: تلاش ما این است که همان فضای وحدت با شورای ائتلاف که در دور اول وجود داشت را ادامه بدهیم و بعید است که وحدت دور اول در این دور، بهم بخورد.

بنابر روایت فارس، متقی فر تصریح کرد: سعی می کنیم فضای وحدت را در دور دوم انتخابات تقویت بکنیم. سخنگوی جبهه پایداری درپایان گفت: صحبت هایی کرده ایم که این فضای وحدت را نسبت به دور قبل به صورت گسترده تر دنبال بکنیم و لیست انقلابی تری را در دور دوم خواهیم داشت.

۲۷۲۱۹

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898766

دیگر خبرها

  • جنجالی که نماینده مشهد درباره «بمب اتم» برپا کرد؛ کریمی قدوسی کیست؟
  • شارلاتان‌بازی نشریات توقیف‌شده به روایت اصلاح‌طلبان
  • راهبرد اصلاح طلبان برای مدیریت فضای داخلی مجلس دوازدهم/اعتراف تلویحی هم میهن: آشوب‌های ۷۸ کار دوستان ما بود!
  • کنایه رئیس سازمان تأمین اجتماعی به مشاغل سخت! / جدّیت قالیباف به روایت یک عضو جبهه پایداری
  • ائتلاف قالیباف و پایداری‌ها ادامه دارد؛ لیست مشترک در دور دوم انتخابات
  • ائتلاف قالیباف و پایداری ها ادامه دارد /لیست مشترک در دور دوم انتخابات
  • حاجی دلیگانی، نماینده مجلس: طرح نوری که در فراجا در حال اجراست، مناسب است و از آن حمایت می کنیم
  • واکنش میرسلیم به ادعای تذکر رهبری به برخی مسئولان درباره گشت ارشاد /هرکسی در مقابل احکام الهی بایستد آدم فاسقی است
  • پیش بینی دولتمرد حسن روحانی از وضعیت اقتصادی؛ سال سختی پیش‌رو است
  • نسخه جدید گروهک نهضت آزادی برای اصلاح طلبان