Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-26@10:13:38 GMT

روسیه وارد رکود اقتصادی شده است

تاریخ انتشار: ۲۳ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۱۰۳۷۰

روسیه وارد رکود اقتصادی شده است

خبرگزاری میزان- رئیس دیوان محاسبات روسیه معتقد است: اقتصاد روسیه دچار رکود شده است چرا که دولت نتوانسته اصلاحات لازم را در حوزه اقتصادی به اجرا در آورد. تاریخ انتشار: 10:05 - 23 تير 1399 - کد خبر: ۶۳۷۰۳۵

خبرگزاری میزان - الکسی کودرین در جمع فارغ التحصیلان آموزشگاه های اقتصادی روسیه گفت: باتوجه اینکه روسیه در سالهای آینده مجبور خواهد بود بخشی از برنامه های نفتی در اقتصاد خود را کاهش دهد نیاز به افزایش هزینه های دولتی در بخش های علوم، آموزش و بهداشت به اندازه یک درصد تولید ناخالص ملی خود خواهیم داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: علاوه بر آن نیاز به اصلاحات در ساختار حکومتی، کاهش بار سنگین بر بخش تجاری و ایجاد محدوده های بزرگ اقتصادی در سطح مناطق وجود دارد.

کودرین خاطرنشان کرد: به رغم اینکه سالهاست در این مورد سخن می گوییم اما متاسفانه تصمیم سیاسی هنوز گرفته نشده است. متاسفانه ما در جا زده ایم. ما دچار رکود شده ایم.

رئیس دیوان محاسبات روسیه، علت اساسی رکود اقتصاد روسیه را عدم اجرای اصلاحات ساختاری و اداری عنوان کرد.

وی ادامه داد: اگر پیش بینی رسمی برای سال جاری تحقق یابد و افت اقتصاد روسیه حدود 5 درصد تولید ناخالص ملی کشور شود در آن صورت در ۱۰ سال اخیر از جمله یک سال گذشته رشد اقتصاد ما در سال یک درصد تولید ناخالص ملی خواهد بود و این از نظر تاریخی رقم پایینی است و در یک دهه اخیر رشد کمی داشته ایم.

به گفته کودرین، از اوایل دهه 90 میلادی اقتصاد روسیه حدود 30 درصد رشد کرده است. این شاخص بسیار پایین است. البته اقتصاد روسیه می تواند تا پنج درصد در سال رشد کند.

مقام روس خاطرنشان کرد: دولت روسیه باید در مبارزه با بحران کنونی قاطعانه تر اقدام و از اقتصاد و مردم روسیه بیشتر حمایت کند.

بیشتر بخوانید: روسیه از سومین دارو کرونا هم رونمایی کرد روسیه در حال کسب «رتبه دوم جهانی» تعداد مبتلایان به کرونا برنامه استقبال از ترامپ دلیل اصلی «شیوع کرونا» در هند است آزمایش موفق واکسن کرونا بر روی میمون در روسیه پیش ‌بینی ابتلای ۱۵۰ هزار نفر به کرونا در پاکستان تا اوایل خرداد

رئیس دیوان محاسبات روسیه گفت: در بحران اقتصادی سال های 2008 و 2009 روسیه، دولت سریعتر اقدام کرد و به همین دلیل سریعتر از کشورهای دیگر از بحران خارج شده و با موفقیت از عهده حل آن بر آمدیم.

وی ادامه داد: بدهی اندک دولت روسیه و ذخیره خوب دولت،شرایط خوبی برای مبارزه با بحران است که می بایست از طرف دولت بطور جدی در دوره شیوع همه گیر کرونا بکار گرفته شود.

/انتهای پیام/

ایرنا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: روسیه کرونا اقتصاد روسیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۱۰۳۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(ویدیو) استقبال سرد چینی‌ها از بلینکن

وزیر امور خارجه آمریکا بدون فرش قرمز و حضور مقام‌های عالی رتبه وارد چین شد. رئیس کمیته حزب کمونیست در شانگ‌های و یکی از اعضای دفتر سیاسی، عالی رتبه‌ترین مقامی بود که از بلینکن استقبال کرد.

به گزارش ایسنا، «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا برای تحت فشار قرار دادن پکن در مورد مسائلی از جمله حمایت این کشور از روسیه و ظرفیت مازاد صنعتی، با تهدید تحریم‌های جدید آمریکا در جریان این سفر، وارد چین شده است.

بلینکن در سفر سه روزه خود ابتدا در شانگ‌های رفته و سپس در پکن توقف خواهد کرد تا با دانشجویان صحبت کند و در یک بازی بسکتبال شرکت کند.

براساس گزارش بلومبرگ، بلینکن تلاش خواهد کرد تا مقامات چینی را متقاعد کند تجارتی را که به رغم محدودیت‌های غربی اعمال شده پس از حمله روسیه به اوکراین، پایگاه صنعتی دفاعی روسیه را قادر به بازسازی کرده است، متوقف کند.

یک مقام ارشد آمریکایی گفت: همچنین ادعا‌های ارضی پکن در مورد تایوان و دریای چین جنوبی در دستور کار قرار دارد.

«جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا هفته گذشته پکن را «بیگانه هراس» خواند و قول داد که تعرفه‌های بیشتری بر چین اعمال کند و تحقیقاتی را در مورد صنعت کشتی سازی این کشور آسیایی آغاز کرد.

قبل از دیدار بلینکن، رسانه‌های دولتی چین تناقض در تلاش برای تثبیت روابط و در عین حال تشدید رقابت تجاری را مطرح کردند.

گلوبال تایمز، نوشت: «چرا طرف آمریکایی یک دیدار عادی را به چیزی که به نظر می‌رسد یک اولتیماتوم است تبدیل می‌کند؟ در این تفسیر هشدار داده شده است: «اگر این مشکل حل نشود، مانند راه رفتن در شب با چشم بسته است و به راحتی منجر به اشتباه و حتی خطر می‌شود».

بلینکن تنها چند ساعت پس از تصویب یک بسته کمک اضطراری ۹۵ میلیارد دلاری برای اوکراین، رژیم صهیونیستی و تایوان توسط سنا وارد چین شده است.

بلومبرگ می‌گوید هیأت ایالات متحده به دنبال این خواهد بود که سیاست‌های خود را به طور واضح به پکن ابلاغ کند تا از تشدید تنش‌ها جلوگیری کند. سفر بلینکن همچنین همزمان با برگزاری مانور‌های نظامی آمریکا و فیلیپین در نزدیکی دریای جنوبی چین و تایوان است.

بعید است که مقامات ایالات متحده از این نشست‌ها با پیشرفت‌های مشخص یا قابل ارائه خارج شوند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • مناطق آزاد و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصاد تبدیل شوند/ هیچ بن‌بستی در مسیر فعالیت مناطق آزاد وجود ندارد
  • مناطق آزاد و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصاد تبدیل شوند
  • شاخص بازگشت درآمد به اصفهان ۴ تا ۸ درصد است/سهم ۶ هزار میلیاردی اصفهان از مولدسازی
  • راه خروج از رکود تورمی، مولدسازی است
  • ‌اقتصاد کشور را نباید دولتی مدیریت کرد
  • (ویدیو) استقبال سرد چینی‌ها از بلینکن
  • سفر یک وزیر کره شمالی به ایران 
  • رشد اقتصادی روسیه رقم خورد
  • آیا تابستان ۱۴۰۳ با شوک تورمی آغاز می‌شود؟
  • پیش بینی دولتمرد حسن روحانی از وضعیت اقتصادی؛ سال سختی پیش‌رو است