Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- آنطور که معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت آمار داده، اکنون ظرفیت نصب شده تولید ماسک سه لایه و ماسک N۹۵ در کشور به بیش از ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار عدد در روز رسیده است.

«مهدی صادقی نیارکی»  افزود: این ظرفیت نصب شده شامل تولید بیش از ۶ میلیون ماسک سه لایه و ۵۰۰ هزار عدد ماسک N۹۵ در روز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون امور صنایع وزارت صنعت بیان داشت: در زمینه ماسک N۹۵ حتی مازاد تولید داشتیم و تا چندی پیش مازاد آن صادر می‌شد، اما اکنون صادرات آن ممنوع شده است.

تنها در یک مورد معاون اجرایی ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) اعلام کرد که از ابتدای شیوع کرونا در کشور تاکنون روزانه چهار میلیون ماسک توسط واحدهای صنعتی وابسته به این نهاد تولید شده و در قالب بسته‌های معیشتی در اختیار شهروندان قرار می‌گیرد.

به گفته صادقی نیارکی، در تولید الکل، لباس‌های پرستاری و انواع شوینده‌ها نیز هیچ کمبودی در کشور وجود ندارد و در بیشتر زمینه‌ها مازاد تولید داریم.

مطابق آمارها امروز تولید انواع ماسک در کشور در مقایسه با نخستین روزهای شیوع کرونا در ابتدای اسفندماه، دست کم سه هزار درصد رشد داشته است.

در حالی که در آغازین روزهای اسفندماه پارسال، روزانه فقط ۲۰۰ هزار عدد ماسک در کشور تولید می‌شد، اما امروز حداقل ۵۰ واحد صنعتی روزانه بیش از ۶ میلیون عدد ماسک تولید می‌کنند و اگر آمار تولید گروه‌های جهادی، مردمی، بسیج، اصناف و نیروهای مسلح را به آن اضافه کنیم، با تیراژ تولید به مراتب بزرگتری مواجه هستیم.

دستاورد امروز نتیجه یک کار جهادی در مجموعه وزارت صنعت، معدن و تجارت است، به طوری که با جلوگیری از صادرات مواد اولیه مورد نیاز تولید ماسک (همزمان با روزهایی که خارجی‌ها به ما ماسک نمی فروختند)، همچنین فعال‌سازی واحدهای تولیدی زیادی که امکان تولید ماسک داشتند، تامین ماشین‌آلات مورد نیاز آنها، مهندسی معکوس و ایجاد خطوط جدید تولید ماسک، برقراری شیفت‌های جدید کاری در کارخانجات به منظور افزایش تولید، تسریع در ورود ماشین‌آلات مورد نیاز به کشور با هواپیما به جای کشتی و ترخیص آنها در کمترین زمان ممکن، این دستاورد حاصل شد.

اکنون و در شرایطی که استفاده از ماسک در همه اماکن عمومی شلوغ و پر تردد الزامی شده و به دلیل لزوم تامین نیاز بازار داخل، بجز ماسک N۹۵ که در مقطعی صادرات آن اجازه داده شد، صادراتی انجام نمی‌شود.

این در حالی است که در خصوص مواد ضدعفونی‌کننده نیز به وفور در داروخانه‌ها و سایر مراکز یافت می‌شود و مشکل خاصی در تولید آنها وجود ندارد.

همچنین به گفته مسوولان وزارت صنعت، اگر الکل مورد نیاز تولید مواد ضدعفونی‌کننده از محل واردات باشد، تولیدکنندگان امکان صادرات دارند و این مهم به دلیل ارزآوری و همچنین کاهش نیافتن ذخایر الکل کشور اجازه داده شده است.

 

 ایرنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بیش از ۶ میلیون وزارت صنعت تولید ماسک مورد نیاز هزار عدد ماسک N۹۵

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۱۱۲۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد

نرسی قربان کارشناس انرژی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه ایران یکی از بزرگترین ذخایر گازی را دارا است، گفت: ایران از لحاظ تئوری می‌تواند به هاب انرژی تبدیل شود و سال‌های سال در رابطه با آن صحبت شده است زیرا ایران یکی از بزرگترین ذخایر گازی جهان را دارا است.

وی ادامه داد: ایران از لحاظ جغرافیایی در منطقه‌ای قرار دارد که به چندین کشور مختلف راه دارد؛ اعم از کشورهایی که گاز دارند به همین جهت همواره بر سر این موضوع بحث بوده که ایران بتواند ایران گاز را از کشورهایی نظیر ترکمنستان که گاز دارند دریافت و به ترکیه، هند و.... بدهد که به دلیل تحریم‌ها مکان پذیر نبود.

به گفته این کارشناس انرژی تولید انرژی در کشور ما کم نیست، بلکه مصرف انرژی در کشور ما بسیار بالاست.

وی ادامه داد: برای به تعادل رسیدن تولید و مصرف باید تولید گاز افزایش پیدا کند زیرا گاز در سبد کشور ما سهم ۷۰ درصدی دارد و اگر بخواهیم تولید گاز را افزایش دهیم که برای تولید برق و سایر مصارف را پاسخگو باشد مستلزم سرمایه گذاری بیشتر است که مقدار آن بسیار بالاست و به گفته وزیر نفت ۲۰۰ میلیارد دلار برای سرمایه گذاری نیاز داریم.

به گفته قربان در صورتی که سرمایه گذاری صورت بگیرد باید سرمایه گذاری خارجی باشد تا پاسخگوی نیاز ما باشد.

قربان در رابطه با راهکارهای بهینه سازی مصرف، خاطر نشان کرد: راه کارهای مختلفی در این زمینه در نظر گرفته شده است که یکی از آنها قیمت گذاری است به گونه‌ای که قیمت انرژی را به جایی برسانند که صرفه‌جویی در آن بسیار جذاب شود که به علت مسائل سیاسی چنین امکانی وجود ندارد

وی ادامه داد: راه کارهای دیگری نظیر سرمایه گذاری وجود دارد و بهینه سازی به طوری که در خانه و ادارات حتی کارخانه‌ها سرمایه گذاری صورت بگیرد تا مصرف بهینه باشد و با توجه به اینکه سرمایه گذاری وجود نداشته این نوع از بهینه سازی هم میسر نشده است.

این کارشناس انرژی توضیح داد: سیاست‌های انرژی دولت مرتباً در حال تغییر است و هیچ زمان سیاست واحدی را در دولت‌ها مختلف نداشته‌ایم و همه این موارد دست به دست هم داده تا بهینه سازی به تعویق می‌افتد.

کد خبر 6090017 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • صادرات مرغ گرم افزایش می‌یابد
  • ایجاد تبادل آخرین تجارت حوزه صادرات کشور با نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود
  • ۱۰ درصد از تولیدات گل و گیاه مازندران صادر می‌شود
  • رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد
  • سرمایه وقف به سمت رفع نیاز مردم در حرکت است
  • برنامه امسال وزارت صمت برای جهش بزرگ تولید خودرو/ تیراژ تولید روزانه ۵۰۰۰ دستگاه خودرو رسید
  • مرغ؛ از «تولید و تامین بازار داخل» تا «ارزآوری و صادرات»
  • قیمت خرید تضمینی گندم را اصلاح کنید
  • موتور ایرانی برای خودروی ایرانی