Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فردا، محمدصادق کوشکی، فعال و تحلیلگر سیاسی در گفت‌وگویی با سایت «اعتمادآنلاین» درباره مسائلی که در جلسه نمایندگان مجلس با محمدجواد ظریف پیش آمد گفت: «مجلس ایران مثل مجالس همه جای دنیا باید نظارت را به عنوان یکی از اصلی‌ترین رسالت‌هایش پیگیری کند. نظارت بر قوه مجریه مهم‌ترین رکن نهاد قوه مقننه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این توضیح که نظارت به معنی تماشاچی بودن یا تشویق کردن نیست. در واقع وظیفه مجلس این است که از دولت درباره کارهای انجام داده و نداده، حساب‌کشی کند... این را هم باید در نظر داشت که بخش زیادی از مشکلاتی که امروز عرصه را بر ما تنگ کرده ناشی از این است که مجلس یا مجالس قبل نتوانسته‌اند وظیفه نظارتی خود را آن‌طور که لازم بود انجام بدهند؛ به عنوان مثال آقای روحانی معترف شد که دولت یازدهم در بخش مهم مسکن نتوانست شرایط را به خوبی مدیریت کند».

این فعال سیاسی اصولگرا تاکید کرد: «در واقع وقتی رئیس‌جمهوری شخصاً به این مساله اشاره می‌کند باید گفت چرا مجلس دهم با آقای آخوندی که وزیر مسکن دولت یازدهم بود برخورد لازم را صورت نداد. جالب این است که ایشان سه بار در مجلس دهم استیضاح شد و هر بار با تعداد رأی‌های بالاتری در دولت ماندگار شد تا الان به این نتیجه برسیم که مجلس دهمی‌ها در قبال مشکلات بخش مسکن که اتفاقاً از مهم‌ترین دغدغه‌های جامعه است، کوتاهی کرده‌اند».

او توضیح داد: «بنابراین نظارت دقیق مجلس را نباید تقابل یا تلاش برای تخریب قلمداد کنیم. اگر قانون اساسی را نگاه کنیم،‌ متوجه می‌شویم که قانون اساسی به نماینده‌ها ابزار تشویقی نداده است، این می‌تواند بدان معنی باشد که اگر دولت وظیفه‌اش را درست انجام دهد، وظیفه‌اش را به سرانجام رسانده است، پس نباید توقع تشویق یا تمجید داشته باشیم. درباره جلسه آقای ظریف با مجلس متذکر می‌شوم، اگر ایشان مثل دیدار با آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها با چهره‌ای بشاش و خندان به دیدار نمایندگان می‌رفت،‌ حتماً برخی از حاشیه‌ها اتفاق نمی‌افتاد. ظریف متاسفانه بداخلاقی‌اش را به مجلس آورد و متاسفانه با اهانت به نمایندگان‌ آنها را احمق فرض کردند».

کوشکی در پایان صحبت‌هایش گفت:‌ مشکلات امروز به هیچ ‌وجه به تحریم‌ها ربط پیدا نمی‌کند و قطعاً ریشه در ندانم‌کاری و بی‌‌تدبیری دولت دارد که از سال ۹۶ تا امروز بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار را به باد داده است. نکته ملموس این است که دولت اراده‌ای برای حل مشکلات ندارد؛ مثلاً در موضوع ارز فقط تماشاچی است. به همین دلیل احتمالاً تماشاگر استیضاح‌های سریالی دولتی‌ توسط مجلس یازدهم خواهیم بود.

منبع: فردا

کلیدواژه: کوشکی مجلس ظریف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۱۱۹۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعطیلی پنجشنبه‌ها منجر به کاهش حقوق می شود؟+ جزئیات

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: با تصویب طرح تعطیلی پنجشنبه‌ها کاهشی در میزان حقوق‌های پرداختی نخواهیم داشت و یکی از ویژگی‌های این طرح این است که ساعات اضافه کاری به نفع کارکنان باشد.

علی اکبر بسطامی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در رابطه با طرح تعطیلی پنجشنبه‌ها اظهار کرد: لایحه دولت در مورد کم کردن ساعت کار کارکنان دولت و در جهت تعالی خانواده بود تا کارمندان دولت، سازمان‌ها و نهادها بتوانند در کنار خانواده‌هایشان باشند و در این طرح ۴۴ ساعت را به ۴۰ ساعت کار با هماهنگی دولت تقلیل دادیم و قرار شد در هفته دو روز تعطیل شود.

وی افزود: در ابتدا نظر ما این بود که روزهای شنبه را همزمان با دیگر نقاط جهان تعطیل کنیم تا از نظر مبادلات اقتصادی هماهنگی داشته باشیم، اما به دلایلی تصمیم گرفته شد که این کار انجام نشود و به سمت این برگشتیم که در هفته دو روز تعطیل باشد.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در نهایت مطابق این طرح ۴۶ ساعت به ۴۲ ساعت تقلیل داده شد و قرار شد کارکنان ۵ روز در هفته کار کنند تا هم کارکنان بتوانند در کنار خانواده خود باشند و هم راندمان کاری بالا برود و اثرگذاری کار بیشتر شود و این نگاهی بود که دولت و مجلس به این موضوع داشت؛ در نهایت باید دید نظر نهایی صحن در مورد این طرح چیست.

بسطامی در پاسخ به این پرسش که آیا این طرح در مجلس یازدهم تصویب خواهد شد یا خیر، گفت: لوایح بسیار زیادی در نوبت هستند و بستگی دارد که در زمان اندک باقی مانده نمایندگان با توجه به مطالبه افکار عمومی به این موضوع بپردازند یا خیر، اگرچه تلاش ما در مجلس این است که این طرح در هفته‌های آینده در دستور کار قرار بگیرد و تصویب شود.

وی تاکید کرد: با تصویب این طرح کاهشی در میزان حقوق‌های پرداختی نخواهیم داشت و یکی از ویژگی‌های این طرح این است که ساعات اضافه کاری به نفع کارکنان باشد یعنی به نرخ ساعات کاری اضافه خواهد بود که از حقوق مستمری که قبلاً می‌گرفتند بالاتر است و این به نفع کارکنان دولت خواهد بود.

کد خبر 749971

دیگر خبرها

  • برنامه هفتم پیش از پایان مجلس یازدهم به دولت ابلاغ می‌شود
  • نقاط قوت و ضعف مجلس یازدهم/ «نظارت» در مجلس آینده تقویت شود
  • رقبای قالیباف به دولت نزدیک هستند؛ مجلس در زمینه چای دبش و پتروشیمی باختر کوتاهی کرد
  • طعنه سنگین حسن روحانی به ابراهیم رئیسی و کاندیدای پوششی او در انتخابات ۱۴۰۰ /مگر نگفتید این‌ها بلد نیستند بورس را اداره کنند، ما می‌آییم اداره می‌کنیم
  • مجلس یازدهم نگاه ویژه‌ای به شهرداری‌ها و دهیاری‌ها داشت
  • برخی بی تدبیری‌ها باعث استمرار مشکلات کارگران می‌شود
  • مجلس یازدهم در نظارت ضعیف بود
  • قانون‌گذاری باید در کنار نظارت قرار گیرد
  • تعطیلی پنجشنبه‌ها منجر به کاهش حقوق می شود؟+ جزئیات
  • امیدواریم مجلس یازدهم یکی دو لایحه مهم را قبل از رفتن تصویب کند/ هیچ تنشی میان دولت و مجلس نیست