Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-29@20:48:23 GMT

دربست تاکسی‌های یاسوج توسط کرونا

تاریخ انتشار: ۲۳ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۱۲۷۳۱

دربست تاکسی‌های یاسوج توسط کرونا

با وجود تاکید ستاد پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا مبنی بر رعایت فاصله اجتماعی به ویژه در فضاهای عمومی، همچنان این مهم در ناوگان حمل و نقل درون شهری به ویژه تاکسی‌ها در سطح شهر یاسوج رعایت نمی‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  صبح زاگرس مصوبه طرح فاصله‌گذاری اجتماعی در تاکسی‌ها که با رویکرد پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا از اواخر فروردین امسال به اجرا درآمد، همچنان به عنوان آخرین مصوبه ستاد مقابله با کرونا  تا اطلاع بعدی لازم‌الاجراست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با وجود تاکید ستاد پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا مبنی بر رعایت فاصله اجتماعی به ویژه در فضاهای عمومی، همچنان این مهم در ناوگان حمل و نقل درون شهری به ویژه تاکسی‌ها  در سطح شهر یاسوج رعایت نمی‌شود.

اگر گذری  در هر نقطه از شهر یاسوج داشته باشیم شاهد خواهیم بود که برخی از رانندگان تاکسی و اتوبوس از ماسک و دستکش استفاده نمی‌کنند، و حتی  در اکثر تاکسیها نیز مواد ضد عفونی وجود ندارد،و فاصله‌گذاری اجتماعی که رعایت نمی شود و متاسفانه راننده تا پر شدن تمامی صندلی‌ها اقدام به حرکت نکرده و زمانی هم که مسافری اعتراض می‌کند با برخورد شدید رانند روبه رو می‌شود.

با وجود هشدارهای ستاد ملی مبارزه با کرونا و دانشگاه علوم پزشکی استان برای رعایت کردن فاصله اجتماعی و استفاده از ماسک برای پیشگیری از ابتلا به کرونا؛ باز هم شاهد بی توجهی مردم و نهادهای نظارتی بر ناوگان حمل و نقل عمومی در سطح استان کهگیلویه و بویراحمد هستیم، که این خود می تواند زنگ خطری برای مردم باشد و همین عدم توجه به مسائل بهداشتی و رعایت نکردن فاصله اجتماعی در اماکن عمومی و ناوگان عمومی می تواند زمینه ساز مشکلات بیشتری شود.

با توجه به افزایش قیمت کرایه تاکسی های درون شهری یاسوج باز هم شاهد این هستیم که داخل یک خودرو 5سرنشین وجود دارد، که در این بین بیشتر سر نشینان از ماسک هم استفاده نمی کنند و خطراتی را با توجه به انتقال سریع ویروس کرونا می تواند برای بقیه افراد به همراه داشته باشند.

جا دارد که نهادهای نظارتی و ستاد مقابله با کرونا در سطح استان برای این مشکل راه حلی پیدا کند،و بر روی ناوگان حمل و نقل عمومی نظارت بیشتری داشته باشد و محدود کردن تعداد مسافرانو  استفاده از ماسک را جزو الزامات کنند.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: ناوگان حمل و نقل فاصله اجتماعی تاکسی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۱۲۷۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا نانوذرات از طریق دستگاه گوارش به بافت مغز می‌رسند؟

آیا این امکان وجود دارد که نانوذرات از دستگاه گوارش عبور کرده و دارو را مستقیم به بافت مغز برسانند؟ محققان دانشگاه ایالتی میشیگان می‌گویند بله و انتظار می‌رود آخرین یافته‌های آنها برای بیماران مبتلا به اختلالات نورودژنراتیو مانند مولتیپل اسکلروزیس یا ام‌اس، اسکلروز جانبی آمیوتروفیک یا ALS و بیماری پارکینسون یا PD مفید باشد. این کار با همکاری شرکت کلین نانومدیسین انجام شده است.

به گزارش ایسنا، مرتضی محمودی، دانشیار گروه رادیولوژی در کالج‌های پزشکی استئوپاتی و پزشکی انسانی و سلامت دقیق دانشگاه ایالتی میشیگان می‌گوید: ما بر روی شناسایی هویت بیولوژیکی نانوذرات از جمله نوعی از پروتئین‌ها که به سطح می‌آیند، متمرکز هستیم. این موضوع مهم است زیرا نوع پروتئین‌هایی که به سطح می‌آیند، الگوی منحصربه‌فردی را ارائه می‌دهند که می‌تواند ما را برای عبور از سد خونی مغز و کار مستقیم در بافت‌های مغز یاری کند.

محمودی و تیم تحقیقاتی او دو مقاله در مورد هویت بیولوژیکی نانوذرات منتشر کرده‌اند. اولین مورد با عنوان «Measurements of heterogeneity in proteomics analysis of the nanoparticle protein corona across core facilities » در سال ۲۰۲۲ در نشریه Nature Communications منتشر شد.

دومین مقاله این گروه با عنوان « A uniform data processing pipeline enables harmonized nanoparticle protein corona analysis across proteomics core facilities » در ماه ژانویه ۲۰۲۴ در Nature Communications منتشر شد.

محمودی می‌گوید: نانوذرات یکسان با پروتئین کرونا را تهیه و به ۱۷ مرکز ارزیابی مختلف ارسال کردیم. ما تنوع داده‌های قابل‌توجهی را از پروتئین‌های ارسالی دریافت کردیم، بنابراین روشی برای تجزیه و تحلیل برای کمک به آزمایشگاه‌ها در بازتولید دقیق‌تر داده‌ها از هویت بیولوژیکی نانوذرات ایجاد کردیم. این ابزار به جامعه علمی کمک می‌کند تا در تحلیل نتایج هماهنگ‌تر شوند.

محمودی می‌گوید: از آنجایی که ما بیش از ۱۵ سال تجربه تجزیه و تحلیل قوی کرونا پروتئین را داریم، توانستیم با شرکت کلین نانومدیسین (Clene Nanomedicine) برای روشن کردن هویت بیولوژیکی نانوذرات آنها همکاری کنیم.

CNM-Au۸ سوسپانسیونی از نانوبلورهای طلا است که بیماران می‌توانند به صورت خوراکی مصرف کنند. نانوکریستال‌ها از طریق دستگاه گوارش عبور کرده و وارد سیستم گردش خون بدن می‌شوند، جایی که با پروتئین‌های خون و سایر مولکول‌های زیستی برهم‌کنش می‌کنند و توسط آنها پوشانده می‌شوند.

به نقل از ستاد نانو، محمودی توضیح داد که این ترکیب توانایی نانوبلورها را برای عبور از سد خونی مغزی افزایش می‌دهد. تحقیقات ما نشان می‌دهد که این نانوبلورهای طلا که با استفاده از روشی جدید برای تشکیل ساختارهای خاص و بدون سورفکتانت‌ها ساخته شده‌اند، می‌توانند یک کرونا پروتئین متمایز تشکیل دهند که دسترسی به بافت مغز را تسهیل ‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کارفرمایان باید حقوق و عزت کارگر را رعایت کنند
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • پلمب یک واحد قصابی به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی در رامهرمز
  • برخورد با یک راننده تاکسی به دلیل حمل عجیب بار + عکس
  • تقویت نشاط اجتماعی با ترویج فرهنگ پهلوانی در جوانان و نوجوانان
  • حمل بار عجیب توسط یک تاکسی/ معرفی تاکسیران به هیات انضباطی
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • وعده‌های عملی نشده شهرداری و دولت درباره خودروهای برقی در حمل و نقل عمومی/ برقی شدن ناوگان به این زودی شدنی است؟ (فیلم)
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • آیا نانوذرات از طریق دستگاه گوارش به بافت مغز می‌رسند؟