Web Analytics Made Easy - Statcounter

پیام اکبری روز دوشنبه در نشست با خبرنگاران کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج اظهار داشت: درمان تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد، دارای سه مرکز سرپایی، یک مرکز درمانی بستری در حوزه درمان مستقیم است و در حوزه در مان غیرمستقیم با ۳۱۱ مرکز ارائه دهنده خدمات درمانی جهت خرید خدمات قرارداد منعقد کرده است.

افزود: هر چند کهگیلویه و بویراحمد آخرین استانی بود که مرکز ارائه خدمات بستری متعلق به سازمان تامین اجتماعی در آن ایجاد شد، اما تلاش مدیریت درمان تامین اجتماعی استان ایجاد فضای مناسب و تجهیز این مرکز به پیشرفته ترین تجهیزات پزشکی موجود در کشور بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ابراز داشت: در ۸۵۵۱ متر مربع فضای درمانی سرپایی و ۵۳۱۱ مترمربع فضای درمانی بستری روزانه به هفت هزار و ۱۹۴ مراجعه کننده خدمات درمانی به صورت رایگان ارائه می شود.

اکبری عنوان کرد: در مراکز بستری این سازمان در کهگیلویه و بویراحمد میزان رضایتمندی ارباب رجوع ۸۵ درصد و در مراکز سرپایی ۹۵ درصد است که این ارقام قابل توجه هستند.

 مدیر درمان اداره کل تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: سال ۹۸، بار مراجعه بیمه شدگان تامین اجتماعی در ۲ حوزه درمان مستقیم و غیر مستقیم به صورت کلی ۱۴.۴ در حوزه سرپایی و در حوزه بستری ۱. بار است.

وی گفت: مراجعه افراد به بخش های کلینیکی و پاراکلینیکی خوزه سرپایی در سال ۹۸ نسبت به سال ۹۴ حدود ۳۵ درصد رشد داشته است.

اکبری تصریح کرد: در طی چهار سال اخیر تعداد تجهیزات پزشکی خریداری شده ۳۴۸ دستگاه و به مبلغ ۱۶۰ میلیارد ریال بوده که از مهم ترین آن ها می توان به سی تی اسکن ۱۶ دتکتور، رادیولوژی دیجیتالی، سونوگرافی کالر داپلر، دستگاه سی ار م، دستگاه ویدئو اندوسکوپی، خرید ۷۵ ست جراحی ، دستگاه الایزا، فیگو و میکروسکوپ جراحی چشمی و دیگر موارد بوده است.

 مدیر درمان اداره کل تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد افزود: در خصوص توسعه، بهینه سازی و نوسازی ساختمان های درمانی استان اخذ موافقت نامه هیات مدیره سازمان در خصوص توسعه بیمارستان شهدای گمنام یاسوج از ۵۸ به ۹۶ تخت، شروع عملیات ساخت ساختمان جدید پلی کلینیک تخصصی گچساران به مساحت ۳۷۰۰ متر مربع، تعمیرات اساسی و اجرای هتلینگ بیمارستان شهدای گمنام، توسعه فضای فیزیکی پلی کلینیک تخصصی یاسوج و موارد مشابه بوده است.

وی تاکید کرد: افزایش ۱۰ درصدی ضریب اشغال تخت در بیمارستان شهدای گمنام یاسوج در سال های اخیر نسبت به سال ۹۴ با توجه به افزایش چهار بخش (NICU CCU ICU , نوزادان) و ۲۷ تخت بستری، توجه ویژه به کیفیت خدمات ارائه شده، فعال شدن تریاژ بیمارستان و موارد دیگر اجرایی شده است.

اکبری بیان کرد: از دلایل افزایش تعداد بیماران مراجعه کننده می توان به افزایش تعداد بخش های درمانی در حوزه بستری و عملکرد پزشکان در حوزه های جراحی عمومی، ارتوپدی، ارولوژی، جراحی اعصاب، چشم، گوش و حلق و بینی، فوق تخصص غدد، زنان و زایمان اشاره کرد.

 مدیر درمان اداره کل تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد گفت: برای رفاه حال بیمه شدگان استان در اخذ نوبت پزشکان از مراکز درمانی استان علاوه بر نوبت دهی تلفنی ، وب سایت نوبت دهی و اپلیکیشن نوبت دهی و همچنین سامانه  USSD راه اندازی شده است.

وی عنوان کرد: چند سال اخیر یکی از کارهای ارزنده که سازمان تأمین اجتماعی در حوزه درمان مستقیم و غیرمستقیم در بحث نهضت بزرگ الکترونیک انجام داد، موضوع حذف نسخه کاغذی بوده است.

مدیر درمان تأمین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: حذف نسخه کاغذی در کشور از سال ۹۶ آغاز شده و بیمه شده می‌تواند با ارائه کد ملی و شماره بیمه‌ای خود از خدمات این سازمان در درمانگاه ها یا بیمارستان‌های طرف قرارداد بهره ببرد.

اکبری ابراز داشت: حذف دفترچه‌های درمانی سبب صرفه جویی در هزینه‌های این سازمان و رفاه حال بیمه شدگان خواهد شد به گونه‌ای که سوابق بیمار حفظ می‌شود و بیمه شده در هر جای کشور می‌تواند به مراکز درمانی این سازمان مراجعه کند و اطلاعات درمان خود را به سرعت دریافت کند.

وی با بیان اینکه برخی سوء مدیریت ها در گذشته عامل ضعف در حوزه زیرساخت های بیمارستانی و درمانی تامین اجتماعی استان شده است، گفت: بیمارستان شهدای گمنام یاسوج حتی تا آستانه تعطیلی پیش رفت.

اکبری گفت: این بیمارستان در حالی که در سال ۹۴ یک بیمارستان درجه دو با اخطار معرفی شده بود اما هم اینک و ظرف سه سال گذشته حائز رتبه اول تا سوم بین حدود ۶۵ بیمارستان تامین اجتماعی کشور شده است.

وی افزود: شمار تخت های این بیمارستان از ۳۲ تخت در اوایل سال ۹۵ به ۶۴ تخت در سال ۹۸ رسیده است.

مدیر درمان اداره کل تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد ابراز داشت: طرح توسعه بیمارستان شهدای گمنام تامین اجتماعی یاسوج، با اعتباری افزون بر ۲۰۰ میلیارد ریال و در زمینی به مساحت ۹ هزار مترمربع  در سال ۹۹ انجام خواهد شد.

اکبری تاکید کرد: کلنگ زنی توسعه بیمارستان شهدای گمنام یاسوج در هفته دولت انجام می شود و ظرفیت آن به ۹۶ تخت می رسد.

وی تصریح کرد: سال ۹۷ برای نخستین بار در بین مراکز درمانی و غیر درمانی لوح و تندیس مرکز خدماتی سبز در استان به دلیل منطبق بودن سیستم های بهداشتی و درمانی با محیط زیست و نبود آلودگی به بیمارستان شهدای گمنام یاسوج اهدا شد.

 مدیر درمان اداره کل تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد افزود: سیستم تصفیه خانه بیمارستان شهدای گمنام یاسوج نیز با اعتباری افزون بر ۵ میلیارد ریال افتتاح شد که از ۷۰ درصد آب این سیستم برای آبیاری فضای سبز این بیمارستان استفاده می شود.

وی عنوان کرد: سال ۹۸ در بیمارستان شهدای گمنام یاسوج ضریب اشغال تخت های بیمارستانی ۸۳.۳۳ درصد بوده و بیمارستان دارای سه اتاق عمل است.

اکبری گفت: پیشرفت فیزیکی کلینیک درمانی تامین اجتماعی شهرستان گچساران نیز هم اکنون ۷۵ درصد است و طرح احداث کلینیک تامین اجتماعی این شهرستان  دهه فجر امسال به بهره برداری می رسد.

 مدیر درمان اداره کل تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: حداقل جمعیت بیمه شده اصلی و تبعی برای صدور مجوز ایجاد درمانگاه عمومی ۲۰ هزار نفر بوده که با توجه به اینکه تعداد بیمه شده در ۶ شهرستان ( دنا، لیکک، مارگون، لنده، چرام، باشت) کمتر از این میزان است.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده در دوران کرونا، ابراز داشت: در ابتدا کار آگاه سازی مردم, عدم مراجعه غیر ضرور آنها، تعطیلی کمیسیون های پزشکی به مدت سه ماه، تعطیلی مراکز طرف قرارداد این سازمان انجام شد .

اکبری ابراز داشت: درمان های اورژانسی افراد در همه حالت دایر بود و بحث درمان تعطیل نشد.


 

برچسب‌ها سازمان تأمین اجتماعی کهگیلویه وبویراحمد یاسوج

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان تأمین اجتماعی کهگیلویه وبویراحمد یاسوج سازمان تأمین اجتماعی کهگیلویه وبویراحمد یاسوج بیمارستان شهدای گمنام یاسوج بیمه شده سال ۹۸

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۱۲۸۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی

به‌گزارش خبرگزاری مهر، سازمان تأمین‌اجتماعی به عنوان دومین ارائه‌دهنده خدمات درمانی کشور (پس از وزارت بهداشت)، با تحت پوشش داشتن بالغ بر ۴۶ میلیون نفر از اقشار مختلف مردم، در بخش درمان مستقیم دارای ۴۰۳ داروخانه در مراکز درمانی ملکی سراسر کشور است که با حضور و فعالیت ۶۴۰ داروساز، به بیمه‌شدگان و بازنشستگان ارائه خدمات می‌کنند. از این تعداد، ۳۶۳ داروخانه به صورت یک یا دو شیفته و ۴۰ داروخانه به صورت شبانه‌روزی فعالیت می‌کنند.

بر اساس آخرین آمارهای سازمان تأمین‌اجتماعی، در سال گذشته بیش از ۹/۹۹ درصد نسخ در مراکز درمانی این سازمان به‌صورت الکترونیک در داروخانه‌های مراکز درمانی این سازمان ثبت شده است و داروهای تجویزی برای بیمه‌شدگان و بازنشستگان تحت پوشش خدمات درمانی این سازمان در این مراکز، به‌صورت کاملاً رایگان به این بیماران ارائه شده است.

این گزارش حاکی است ارائه خدمات دارویی در داروخانه‌های سازمان تأمین‌اجتماعی، مطابق سطح‌بندی اعلام شده از سوی وزارت بهداشت و درمان به‌عنوان متولی نظام سلامت انجام می‌شود و مبنای اقلام دارویی موجود در داروخانه‌های مراکز درمانی این سازمان نیز «دارونامه» یا «فارماکوپه» رسمی کشور است.

بر اساس این گزارش، سیاست کلی سازمان تأمین‌اجتماعی در تأمین و توزیع داروهای مورد نیاز در مراکز درمانی سازمان، خرید از شرکت‌های دارویی معتبر و دارای مجوز و البته با در اولویت قراردادن خرید از هلدینگ دارویی این سازمان است به‌گونه‌ای که در حال حاضر حدود ۶۰ درصد از داروهای مورد نیاز در سیستم درمانی تأمین‌اجتماعی از تولیدات شرکت‌های تابعه شرکت سرمایه‌گذاری دارویی تأمین تأمین می‌شود.

همچنین حاکی است این سازمان به‌عنوان اولین خریدار خدمات درمانی کشور، در بخش درمان غیرمستقیم نیز با بیش از ۱۵ هزار داروخانه در بخش خصوصی و دولتی طرف قرارداد است که خدمات دارویی مورد نیاز را حسب تشخیص پزشک و در قالب تعهدات بیمه‌های پایه که از سوی شورای عالی بیمه تعریف شده است، به بیمه‌شدگان، بازنشستگان و سایر افراد تحت پوشش این سازمان ارائه می‌کنند.

مطابق آمارهای سازمان تأمین‌اجتماعی، داروخانه‌های طرف قرارداد این سازمان در سراسر کشور، در سال گذشته خدمات دارویی مورد نیاز را بر اساس ۱۴۸ میلیون نسخه صادرشده، به بیمه‌شدگان این سازمان ارائه کرده‌اند.

لازم به ذکر است به‌منظور تسهیل و تسریع در خدمت رسانی به بیمه‌شدگان و بازنشستگان، با دستور مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی، از تیر ماه سال گذشته، فرآیند رسیدگی به درخواست‌ها و عقد قرارداد با داروخانه‌ها، در مناطق کمتر برخوردار نهایتاً ظرف مدت یک هفته و در سایر مناطق نهایتاً در طول یک ماه انجام می‌شود.

کد خبر 6100278

دیگر خبرها

  • اعتبارات بنیاد شهید در حوزه درمان به ۱۸ هزار میلیارد تومان رسید
  • ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی
  • ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی
  • ارائه ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان تامین‌ اجتماعی
  • ۱۳۰ هزار بیمار در بیمارستان امام کرج خدمات درمانی دریافت کردند
  • بیش از۶۰ درصد جمعیت آذربایجان غربی زیر پوشش بیمه سلامت
  • همه مطالبات کارکنان بیمارستان امام خمینی (ره) کرج پرداخت شد
  • بازدید رئیس کل دادگستری البرز از بیمارستان امام کرج
  • اجرای ۵۷ عنوان برنامه امدادی ، درمانی و بشردوستانه در فارس
  • بلاتکلیفی ۸ ماهه یک مصوبه مهم زیست‌محیطی در استانداری کهگیلویه و بویراحمد