Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایرنا به نقل از پایگاه خبری ساینس نوشت: در تحقیقات پیشین مشخص شده است که هایپرگلیسمی به معنای افزایش غیرعادی قند خون، موجب افزایش خطر مرگ ناشی از ذات‌الریه، سکته، حمله قلبی، جراحت و آسیب‌هایی از این دست می‌شود. اکنون محققان چینی با مطالعه وضعیت جسمی  بیماران مبتلا به کووید ۱۹ که در دو بیمارستان شهر ووهان بستری هستند، در یک دوره ۲۸ روزه اطلاعات دموگرافیک و بالینی به دست آمده را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این تحقیقات در مجموع ۶۰۵ بیمار مبتلا به کووید شرکت داشتند که ۱۱۴ نفر از آن‌ها جان خود را از دست دادند. میانگین سنی افراد مورد مطالعه ۵۹ سال بود و ۳۲۲ نفر (۵۳.۲ درصد) از آن‌ها مرد بودند. در مجموع ۲۰۸ بیمار (۳۴ درصد) یک یا چند عارضه زمینه‌ای داشتند (اما به دیابت مبتلا نبودند). فشار خون بالا متداول ترین عارضه در بین این افراد بود. قند خون ناشتای تقریبا یک سوم (۲۹ درصد) این افراد به حدی بالا بود که در صورت ادامه این وضعیت دچار دیابت نوع دو می‌شدند. قند خون حدود ۱۷ درصد از این افراد در محدوده‌ای بود که پیش دیابتی محسوب می‌شود و قند خون بیش از نصف (۵۴ درصد) این افراد در محدوده عادی بود.

در نتیجه این تحقیقات مشخص شد افراد دارای قند خون بالا ۲.۳ برابر افراد دارای میزان قند خون عادی، در معرض خطر مرگ ناشی از کووید ۱۹ قرار دارند. همچنین احتمال مرگ افراد پیش دیابتی در اثر کووید ۱۹ حدود ۷۱ درصد بیش از افراد عادی است. همچنین مشخص شد احتمال مرگ مردان در اثر کووید ۱۹ حدود ۲۵ درصد بیش از احتمال مرگ زنان در اثر این بیماری است.

ویروس کرونا موسوم به «کووید ۱۹»  اواسط ماه دسامبر (۲۴ اذر) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد ابتدا از این بیماری به عنوان ذات الریه نام برده می شد اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

تدروس آدهانوم مدیر کل سازمان جهانی بهداشت چهارشنبه ۲۱ اسفندماه ۹۸ در کنفرانسی خبری تاکید کرد که اگرچه واژه «همه‌گیر» (pandemic) به دلیل حساسیتی که دارد نباید بدون دقت مورد استفاده قرار گیرد، اما ارزیابی‌های این سازمان ویروس کرونا را «همه‌گیر جهانی» شناسایی و اعلام می‌کند.

گزارش کامل این تحقیقات در نشریه Diabetologia منتشر شده است.

منبع: الف

کلیدواژه: کووید ۱۹ قند خون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۱۳۴۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سری جدید گلکسی واچ قندخون را اندازه می‌گیرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از گیزموچاینا، اخبار و گزارش های تازه ای درباره سری هفتم گلکسی واچ منتشر شده است. پیش بینی می شود این سری ساعت هوشمند سامسونگ شامل ۳ مدل باشد، حال آنکه سری های پیشین شامل دو دستگاه بوده اند. اکنون گزارشی جدید از کره جنوبی حاکی از آن است که یک ویژگی رصد سلامتی مهم احتمالا در این گجت پوشیدنی به کار می رود.

طبق گزارش ها مذاکراتی درباره ویژگی های کلید رصد قند خون و یکپارچه سازی هوش مصنوعی در ساعت نیز انجام شده است.

پیش بینی می شود سامسونگ ویژگی رصد قند خون را در سری گلکسی واچ ۷ بگنجاند. بسیاری از تولیدکنندگان گجت های پوشیدنی از جمله اپل نیز مشغول کار روی این ویژگی رصد سلامتی و گنجاندن آن در دستگاه هایشان هستند این ویژگی برای بسیاری از افراد مبتلا به دیابت کمک حال است.

البته در بیانیه رسمی سامسونگ به گلکسی واچ ۷ اشاره ای نشده است. اما احتمال زیاد دارد قابلیت رصد قند خون در این محصول ارائه شود. همچنین باید منتظر ماند و دید آیا این برند کره جنوبی ویژگی مذکور را در تمام مدل ها ارائه می کند یا خیر.

کد خبر 6090119 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • شواهدی مبنی بر دفن افراد شکنجه‌شده در آودیوکا وجود دارد
  • مصرف زیاد غذا‌های ناسالم باعث آسیب دائمی مغز می‌شود!
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • مصرف زیاد نوشابه رژیمی ما را به کدام سرطان مبتلا می‌کند؟
  • تأمین سلامت افراد مهم‌ترین رکن پیشرفت جامعه‌
  • بالا رفتن سن سالمندی از دیدگاه عموم
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • سری جدید گلکسی واچ قندخون را اندازه می‌گیرد
  • شخصیت سالم یا ناسام؛ مساله این است؟
  • ترویج فرهنگ غذای سالم متناسب با آموزه‌های طب ایرانی