Web Analytics Made Easy - Statcounter

شیوع ویروس کرونا، مشاغل بسیاری را تحت تاثیر قرار داد، در بعضی از مشاغل قابلیت انجام دورکاری وجود دارد اما برخی صنوف تعطیل شدند و پس از بازگشایی کوتاه مدت، دوباره به تعطیلی رفتند تا افراد کمتری به ویروس کرونا مبتلا شوند. باشگاه‌های ورزشی از زمان شیوع کرونا، خسارت‌های مالی را متحمل شدند و درآمد مالکان این باشگاه‌ها و مربیان ورزشی به شدت تنزل یافت و می‌توان گفت به صفر رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در کنار تعطیلی باشگاه‌های ورزشی، بانوان هم از فرصت ورزش در این مراکز محروم شدند. بانوانی که اغلب به دلیل اضافه وزن به باشگاه ورزشی می‌رفتند حالا با شیوع کرونا، در معرض آسیب‌های جسمی و روحی قرار دارند. البته برخی بانوان در منزل ورزش کرده و یا انفرادی پیاده‌روی می‌کنند اما به نظر می‌رسد اغلب بانوان منتظر باز شدن باشگاه‌های ورزشی برای شروع مجدد فعالیت ورزشی خود هستند که معلوم نیست چه زمانی باشد.  

باشگاه‌های بدون درآمد و هزینه‌های جاری

یکی از باشگاه‌داران ساروی در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: من با خانواده‌ام باشگاه ورزشی را در ملک استیجاری اداره می‌کنیم و برخی از دستگاه‌های ما هم استیجاری هستند.

پروانه رحیمی با اشاره به تعطیلی سه ماهه باشگاه‌های ورزشی همزمان با شیوع ویروس کرونا، افزود: علاوه بر هزینه‌های جاری باشگاه مانند پرداخت اجاره بها، درآمد ما هم صفر شد و با مشکلاتی مواجه هستیم.

وی با بیان اینکه در باشگاه ورزشی در زمان فعالیت معمولان تا ۶۰ نفر در شیفت آقایان و ۳۵ نفر ثابت در شیفت بانوان، شاگرد ورزشی داریم، تصریح کرد: با شروع مجدد فعالیت باشگاه‌های ورزشی، تعداد ورزشکاران بسیار کاهش یافت چرا که مردم از بیم کرونا به باشگاه نمی‌آمدند و نهایت یک یا ۲ نفر در باشگاه حضور پیدا می‌کردند.

رحیمی با اشاره به اینکه ورزش در سبد زندگی بانوان بسیار کمرنگ است، ادامه داد: باشگاه‌های ورزشی بهانه‌ای هستند تا بانوان به سمت ورزش کشیده شوند چرا که در این باشگاه‌ها با افراد دیگری آشنا می‌شوند و همان انگیزه‌ای برای پرداختن به فعالیت ورزشی می‌شود.

این مسئول باشگاه ورزشی با بیان اینکه بانوان کمتر به ورزش در منزل روی می‌آورند، خاطرنشان کرد: ورزش نکردن در این ایام، اثرات زیانباری در آینده خواهد گذاشت چراکه با خانه‌نشینی، افزایش مصرف مواد غذایی و قندی و همچنین ورزش نکردن شاهد اضافه وزن بیشتر در افراد به ویژه بانوان خواهیم بود که مضرات خود را دارد.

تابستان بی‌فروغ مربیان ورزشی

اما فقط باشگاه‌داران نیستند که از شیوع کرونا و تعطیلی، متضرر شده‌اند، مربیان ورزشی هم از اقشاری هستند که شیوع کرونا، درآمد آنها را به صفر تنزل داده است.

یک مربی فوتسال بانوان در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: معمولا شاگردگیری ما در شروع فصل تابستان و همزمان با تعطیلی مدرسه‌ها است.

فهیمه کریم‌پور افزود: کرونا باشگاه‌های ورزشی را تعطیل کرده و هیچ درآمدی نداریم.

وی با بیان اینکه بانوان به ویژه افرادی که در سنین بالاتری قرار دارند باید ورزش را در برنامه روزانه خود قرار دهند، خاطرنشان کرد: ورزش علاوه بر سلامت جسمی، سلامت روحی را هم تقویت می‌کند و در شرایط اینچینی که با شیوع کرونا، سلامت روحی افراد هم در معرض آسیب قرار گرفته باید به ورزش بیشتر توجه کنیم.

این مربی فوتسال یادآور شد: اغلب بانوان اذعان می‌کنند که کارهای خانه و رسیدگی به فرزند، مانع از فعالیت ورزشی آنها در منزل است و به همین دلیل ساعتی را در باشگاه می‌گذراندند تا بتوانند برنامه ورزشی را دنبال کنند و اکنون با تعطیلی باشگاه‌های ورزشی، همان چند ساعت در هفته را هم از دست می‌دهند.

کریم‌پور با اشاره به اینکه شاید بتوان گفت اغلب بانوان، به دلیل اضافه وزن و برای کاهش وزن به ورزش روی می‌اورند، تصریح کرد: در حالی که ورزش نیاز روح و جسم است چه اضافه وزن داشته باشیم یا کمبود وزن، ورزش می‌تواند ار بسیاری بیماری‌های زمینه‌ای پیشگیری کند.

در این میان، ورزشکاران چه از نوع حرفه‌ای یا آماتور هم با مشکلاتی برای ورزش کردن مواجه هستند، اگرچه ورزشکاران آماتور می‌توانند در منزل و یا انفرادی پیاده‌روی کرده و یا به ورزش دو بپردازند اما باشگاه بهانه‌ای بود برای اقدام به ورزش.

یک خانم ورزشکار آماتور در این زمینه به ایرنا گفت: برای ما که فرزند کوچک داریم و نمی‌توانیم در منزل ورزش کنیم، باشگاه ورزشی مکان مناسبی بود که ورزش را در برنامه هفتگی خود قرار دهیم.

سمیه یعقوبی با اشاره به اینکه تعطیلی باشگاه‌های ورزشی هم ضرر صنفی به همراه دارد و هم ما را با مشکلاتی مواجه کرده است، افزود: اگرچه به دلیل شیوع کرونا نمی‌توان بر دائر بودن باشگاه‌های ورزشی اصرار کرد اما باید تدبیری برای این مساله اندیشیده شود.

وی خاطرنشان کرد: اکنون ماه‌هاست از ورزش دور هستیم و تیغ تیز آن علاوه بر باشگاه‌داران، ورزشکاران را هم با آسیب مواجه می‌کند.

متخصصان حوزه ورزش هم به ورزش در منزل و یا ورزش انفرادی معتقد هستند تا از آسیب‌های زمان شیوع کرونا کاسته شود.

ورزش در خانه

یک آسیب‌شناس ورزشی به ایرنا گفت: شیوع کرونا باعث تعطیلی بسیاری از مشاغل، از جمله سالن‌های ورزشی و باشگاه‌ها شده که جزو اماکن پرخطر محسوب می‌شوند.

دکتر مریم غلامی با اشاره به اینکه  بسیاری از ورزشکاران و مربیان خانه‌نشین شدند و باشگاه‌داران هم خسارت‌های مالی بسیاری را متحمل شدند، افزود: اما به مروز زمان و طولانی شدن کرونا، مشاهده کردیم خیلی ورزشکاران با راه‌اندازی چالش‌هایی سعی کردند ورزش در خانه را رونق دهند، این بهترین گزینه برای حفظ سلامتی در این شرایط است اما باید درنظر داشت وزش برای بانوان ما بسیار توصیه شده و همواره فواید ورزش بر سلامت جسمی و روحی را شنیدیم و می‌دانیم بسیار تاثیرگذار است.

وی با بیان اینکه ورزش باعث کاهش فشار خون، پایین آمدن ضربان قلب، کاهش چربی خون، جلوگیری از پوکی‌ استخوان و کاهش دهنده سرطان سینه در بانوان است ، اظهار کرد: افزایش وزن و چاقی یکی از عوامل ابتلا به انواع سرطان‌ها است.

غلامی با اشاره به اینکه با سیر نزولی ویروس کرونا، فعالیت‌های ورزشی پس از حدود سه ماه تعطیلی، مجدد شروع به کار کرد و اماکن ورزشی سعی کردند با رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و پروتکل‌های بهداشتی به فعالیت ورزشی ادامه دهند، خاطرنشان کرد: اما باز هم با اوج گرفتن دوباره کرونا، با بسته شدن مجدد سالن‌ها و باشگاه‌های ورزشی بهتر است تمرینات ورزشی در منزل و بر اساس شرایط بدنی هر شخصی انجام بگیرد.

وی ادامه داد: کسانی که حرفه‌ای ورزش نمی‌کنند سعی کنند روش‌های تمرینی مناسب را از مربیان خود دریافت و افراد عادی از ورزش سنگین خودداری کنند چرا که ورزش سنگین باعث ضعف بدن و رژیم غذایی طولانی مدت باعث کاهش سیستم ایمنی بدن شده و شرایط را برای میزبانی از ویروس کرونا مهیا می‌کند.

این آسیب‌شناس ورزشی با اشاره به اینکه سعی کنیم در مکان‌های خلوت و فضای باز ورزش کنیم چرا که ابتلا به ویروس کرونا در فضاهای بسته بیشتر است، تصریح کرد: دیده می‌شود افراد با ماسک ورزش می‌کنند اما این بدترین حالت ممکنی است که برای یک ورزشکار به وجود می‌آید چون وقتی در هنگام ورزش از ماسک استفاده می‌کنید سعی اکسیژن خون کاهش می‌یابد و این کمبود اکسیژن در خون باعث ایست ناگهانی قلبی می‌شود.

غلامی گفت: اگر قرار است تمرین ورزشی را برای سلامت بدن انجام دهیم  در منزل تمرین‌های در خانه انجام دهیم و یا در فضای آزاد که رفت و آمد عمومی زیاد نیست بدون ماسک ورزش کنید اما بدون برنامه و سرخود ورزش انجام ندهید.

وی یادآور شد: داشتن رژیم غذایی مناسب، استفاده از تمرینات آنلاین مربیان باتجربه و کلیپ‌های ورزشی مناسب را توصیه می‌کنیم تا از مشکلات روحی، روانی و جسمانی در دوران کرونا کاسته شود.

مبتلایان به کرونا ورزش نکنند

متخصص فیزیولوژی ورزشی در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: بانوان باید با ورزش، جلوی از بین رفتن بافت عضلانی و استخوانی را بگیرند چون بانوان مستعد پوکی استخوان هستند.

دکتر سید علی‌اکبر محمودی با اشاره به اینکه بانوان حتما روزانه ۳۰ تا ۴۵ دقیقه در منزل ورزش کرده و تغذیه اصولی را هم رعایت کنند.، افزود: تغذیه به گونه‎‌ای باشد که جدای از تامین شدن نیاز بدن، به تقویت سیستم ایمنی بدن هم منجر شود.

وی با بیان اینکه بانوان در منزل ورزش مفرح انجام دهند که علاوه بر جسم از نظر روحی هم تقویت شوند، ادامه داد: جدای اینکه از ورزش برای جسم سود می‌برند با انجام حرکات ورزشی شادی‌بخش، سیستم ایمنی هم تقویت شود تا از صدمات این ایام بکاهد.

وی با بیان اینکه مبتلایان به کرونا و کسانی که در قرنطینه به سر می‌برند فعالیت ورزشی سبک انجام دهند، گفت: به ویژه مبتلایان به کرونا که ریه آنها درگیر است حتما استراحت کامل کنند تا درگیری ریه کاهش یابد و ویروس در ریه این افراد پخش نشود.

 کرونا همچنان همراه ماست و جامعه جهانی برنامه‌ای برای زمان رخت بربستن ویروس کرونا ندارد، نمی‌توان منتظر بود تا باشگاه‌های ورزشی شروع به کار کنند و سپس به ورزش روی بیاوریم. ورزش در منزل و پیاده‌روی انفرادی، فرصتی برای برون‌رفت از معضل کم‌تحرکی امروز است که آمار چاقی مازندرانی‌ها بیانگر وجود این مشکل در بین مردم مازندران است. برای تقویت جسمی و روحی خود ورزش کنیم.

برچسب‌ها ویروس کرونا سهم_من_در_مهارکرونا استانداری مازندران معاونت توسعه ورزش بانوان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا استانداری مازندران معاونت توسعه ورزش بانوان ویروس کرونا استانداری مازندران معاونت توسعه ورزش بانوان تعطیلی باشگاه های ورزشی فعالیت ورزشی باشگاه داران باشگاه ورزشی منزل ورزش ویروس کرونا شیوع کرونا اضافه وزن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۱۴۹۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خاموشی صدای ماندگار ورزش

  هربار که در طول سال‌های قبل پیچ رادیو را می‌چرخاندیم تا صدا به وقت ورزش به گوش‌مان برسد، صدای مسعود اسکویی نشان‌مان می‌داد که به ایستگاه رادیو ورزش رسیدیم‌؛ همین‌قدر آشنا و پر از خاطره. مسعود اسکویی را باید از‌جمله قدیمی‌ترین مجریان و گویندگان ورزشی صدا و سیما دانست. او اخیرا به واسطه شکستگی ناحیه لگن و پا در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شده بود و در نهایت چشم از جهان فروبست. زنده‌یاد اسکویی دوره تهیه‌کنندگی برنامه‌های تلویزیونی را در تلویزیون آلمان گذراند و یک سال در شهر‌های زونه گورگ و ماینس با تلویزیون همکاری کرد. یکی از شاخصه‌های او در اجرا، ارائه گزارش مسابقات ورزشی بدون نگاه جانبدارانه بود. اسکویی از‌جمله گویندگانی بود که بیش از پنج دهه در رادیو و تلویزیون فعالیت ‌کرد و با صدای متفاوت و جوانی که داشت، مخاطبان را پای رادیو و تلویزیون می‌کشاند. او از سال ۱۳۴۵ به استخدام تلویزیون ملی ایران درآمد و سابقه حدودا ۵۷ سال گزارشگری و فعالیت در رادیو و تلویزیون را برای خود به ثبت رساند. ابتدای کار او گویندگی اخبار در تلویزیون بود و با گزارش بازی دوستانه فوتبال بین تیم‌های پرسپولیس و کویت (در کویت، سال ۱۳۵۰) وارد تیم گزارشگران شد. صدای خاص او باعث شد در دورانی که تلویزیون هنوز فراگیر نشده بود، بسیاری از مخاطبان صحنه‌های مسابقات ورزشی را با صدای او در خاطر تجسم کنند. 
   
استمرار برای ماندگاری

استاد اسکویی پیش از این و به مناسبت سالگرد رادیو ورزش گفته بود: ۲۲ سال پیش شاید خیلی‌ها می‌گفتند شما در شبکه رادیویی ورزش چه کار می‌خواهید بکنید؟ چه می‌خواهید بگویید؟ اما امروز می‌بینیم شبکه ورزش به جایی رسیده که حتی ۲۴ ساعت هم برای آن کم است و باید کانال دیگری هم کنار این شبکه باشد و اگر آن کانال هم راه‌اندازی شود، برای آن ۲۴ ساعت برنامه خواهیم داشت چون این شبکه توسعه یافته و مخاطبان وفاداری پیدا کرده است.او عنوان کرده بود: تخصص اصلی‌ام، والیبال است ولی چون آن زمان تعداد کسانی که گزارش ورزشی می‌کردند کم بود، فوتبال هم گزارش می‌کردم. مجبور بودیم همه ورزش‌ها غیر ازکشتی را هم  گزارش کنیم. دردوران آموزش یاد داده‌اند که باید طوری گزارش تهیه کنیم که مخاطب خودش را درکنار زمین احساس کند. وقتی درگزارش والیبال می‌گویم که از منطقه۲ آبشار را زدند، شنونده باید بداند منطقه ۲ کجاست. یک گزارشگر ورزشی باید دقیق شماره لباس ورزشکار را بلد باشد یا باید بداند پست فلان بازیکن چیست و درچه منطقه‌ای بازی می‌کند. حتی رنگ لباس‌ها را باید برای شنونده توضیح دهیم؛ مثلا زمانی که می‌گویم توپ در منطقه ۲ خوابید، باید تشریح کنم که توپ درمنطقه دوی زمین کدام تیم خوابید! اینها را باید دقیق درگزارش‌ها رعایت کرد که متأسفانه برخی دوستان از آن غافلند.یا مثلا وقتی می‌گویم لیبرو، باید توضیحبدهم لیبرو چه کسی است. مجری یا گزارشگر نباید جانبداری کند و علائق خودش را نشان بدهد چون هر بیننده یا شنونده‌ای زود متوجه می‌شود گزارشگر به چه سمت و سویی گرایش دارد. البته گاهی که تیم‌های با تیم‌های خارجی بازی دارند که طرفداری نسبی قابل قبول است. 
   
یک عاشق و یک صدای ماندگار 

دوستان و همکاران مسعود اسکویی خاطرات بسیاری از او دارند. خسرو والی‌زاده، گزارشگر قدیمی در همین خصوص به جام‌جم گفته بود: من و آقای اسکویی بیش از ۳۰ سال همکار بودیم و در واقع ایشان استاد من بود. مرتب هم با هم کار می‌کردیم اما این اواخر به دلیل شرایط جسمانی، ایشان کمتر سر برنامه می‌آمد. در این مدت هم وزیر و برخی بازیکن‌های قدیمی به عیادت‌شان رفتند. ما در برنامه‌های بسیاری همکار بودیم اما برنامه‌ای که به صورت طولانی‌مدت در خدمت‌شان بودم برنامه «صدای ورزش» بود که البته مدتی است پخش نمی‌شود. من فکر می‌کنم دلایل بسیاری باعث می‌شود یک نفر تا این حد در کار خود موفق باشد و مردم هم دوستش داشته باشند. یکی از مهم‌ترین آنها عشق به کارشان بوده. چون من هم این خصوصیت را دارم و به‌نظرم تا کسی به کارش عشق نورزد و آن را دوست نداشته باشد و در درجه اول به درآمد آن فکر ‌کند، نمی‌تواند در کارش موفق و ماندگار شود. مورد بعدی، صدای ایشان بود که بسیار صدایی مخملی و ماندگار و بسیار جذاب و گیرایی داشت و بعد هم باشخصیت و بی‌حاشیه بودنش و احترامی که در جمع رسانه‌ای‌های ورزشی دارد، باعث چنین شخصیتی ماندگار شد. 
   
صدای ماندگار ورزش ایران

کیومرث هاشمی، وزیر ورزش هم در پی درگذشت مسعود اسکویی پیام تسلیت منتشر کرد. در متن پیام او آمده است: در نهایت تأسف و تاثر، گوینده پیشکسوت رادیو «استاد مسعود اسکویی» دعوت حق را لبیک گفت و به دیار باقی شتافت. زنده‌نام استاد مسعود اسکویی با صدای خاص، شاخص و کم‌نظیرش راوی لحظات افتخارآفرین ورزشکاران و تیم‌های ورزشی ایران عزیز بود و همواره صدای نافذش در گوش مردم ورزش‌دوست، طنین‌انداز می‌شد. صدای ماندگاری که یادآور روایت‌های مختلفی از ورزش ایران بود و همواره با صداقت، تخصص و انصاف سخن بر زبان می‌راند و نقش‌آفرینی مهمی در شور و نشاط اجتماعی داشت و با نقد و نظرهای کارشناسانه‌‌‌ خود اثرات مهمی را در ورزش کشور برجای گذاشت.بدون شک آنچه از مسعود اسکویی به‌عنوان یک شخصیت برجسته‌‌ رسانه‌ای در تاریخ ورزش ایران و رسانه‌‌ ملی به یادگار ماند، می‌تواند الگوی مناسب و قابل اعتنا برای جوانان علاقه‌مند به این حرفه باشد. به این وسیله ضایعه فقدان اندوهبار گوینده‌‌ توانا و فرهیخته‌‌ رادیو را به خانواده‌‌ محترمش، همکاران این مرحوم در رسانه‌های جمعی و صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران خصوصا اهالی رادیو ورزش تسلیت می‌گویم و برای آن عزیز غفران و رحمت واسعه الهی و برای بازماندگان صبر و سلامتی خواستارم. 

 چشم امید به بازگشت او داشتیم
در پی درگذشت مسعود اسکویی، گوینده پیشکسوت رادیو و تلویزیون، رئیس سازمان صداوسیما در پیامی درگذشت وی را تسلیت گفت. متن پیام به این شرح است: چشم امید به بازگشت و بهبود استاد مسعود اسکویی داشتیم تا بار دیگر با صدای جادویی و سحرانگیز خود، گوش‌های‌مان را بنوازد. در گفت‌و‌گو با استاد که روی تخت بیمارستان بود جز امید به آینده و انرژی فراوان شنیده نمی‌شد. دوست داشتیم خبرهای خوش موفقیت‌جوانان‌مان در المپیک پیش‌رو و مسابقات جهانی را از زبان او بشنویم، ولی در برابر تقدیر الهی چه می‌شود کرد. درگذشت استاد مسعود اسکویی را به خانواده، دوستان و اهالی رادیو تسلیت گفته و برای آنان صبر الهی و برای آن مرد محترم و باوقار، رحمت الهی مسالت می‌کنم.
   
گوینده‌ای متعهد و مشتاق 

همچنین علی بخشی‌‌زاده، معاون صدای رسانه ملی هم در پیامی درگذشت مسعود اسکویی، گوینده رادیو را تسلیت گفت. در پیام تسلیت بخشی‌‌زاده عنوان شده است: با نهایت تأسف و تأثر درگذشت شادروان «استاد مسعود اسکویی» پیشکسوت گرانقدر عرصه رادیو و گوینده نام‌آشنا و صدای ماندگار رادیو ورزش را به جامعه رسانه و ورزش کشور تسلیت عرض می‌کنم. مرحوم مسعود اسکویی عزیز که عمر پربرکت خود را وقف خدمت به مردم و انعکاس شور و هیجان رویداد‌های ورزشی به مخاطبان رادیو کرد، با صدایی گرم و گیرا و لحنی صمیمی و به یاد‌ماندنی، خاطرات ماندگاری را در اذهان شنوندگان به یادگار گذاشت. تعهد، اخلاق حرفه‌ای، شور و اشتیاق وصف‌ناپذیر ایشان به ورزش و عشق بی‌حد و مرز به رادیو، الگویی ارزشمند برای نسل‌های آینده گویندگان و اهالی رسانه خواهد بود. درگذشت این گوینده پیشکسوت و پرتلاش، ضایعه‌ای جبران‌ناپذیر برای جامعه رسانه و ورزش کشور است. از خداوند متعال برای ایشان رحمت واسعه و علو درجات و برای خانواده محترم، صبر و شکیبایی آرزومندیم. او تا آخرین نفس در رادیو ورزش به عشق مخاطبان زندگی کرد و یاد و خاطره او همواره در قلب‌های‌مان زنده خواهد ماند.

دیگر خبرها

  • مهم‌ترین اخبار ورزشی ۱۵ اردیبهشت
  • آخرین وضعیت احداث ورزشگاه تختی قم
  • پیشرفت ۹۰ درصدی مرحله اول تکمیل ورزشگاه تختی قم
  • بهره‌برداری از ۱۳ پروژه ورزشی تا پایان اردیبهشت ماه در تبریز
  • تمرینات ورزشی برای مبارزه با کبد چرب
  • افزایش تعرفه‌های امکان ورزشی شهرداری تهران در سال ۱۴۰۳
  • «تست ژنتیک»، گمشده و چراغ راه ورزش ایران
  • حمایت اوسمار از هواداران زن پرسپولیس (عکس)
  • (عکس) استوری اوسمار ویرا برای زنان پرسپولیسی
  • خاموشی صدای ماندگار ورزش